با سلام به وبلاگ معلم كلاس ششم خوش آمديد؛ لطفاً با نظرات خود ما را ياري نمائيد؛ اميدوارم لذت ببريد و براي بهتر شدن وبلاگ نظر بدهيد؛ فانی: یک سوم فضاهای آموزشی کشور غیر استاندارد است
زیارت عاشورا

وزیر آموزش و پرورش با اعلام اینکه یک سوم فضاهای آموزشی کشور غیر استاندارد است، گفت: با یک حرکت جهادی و مشارکت خیرین باید با یک کار جهادی این تعداد مدرسه را استاندارد سازی کنیم.

به نقل از ایرنا:علی اصغر فانی چهارشنبه شب در ششمین جلسه شورای اداری استان هرمزگان در بندرعباس با بیان اظهارات فوق، افزود: در همین راستا مذاکراتی نیز با مسؤولان داشته ایم و قولهایی داده اند که در صورت نهایی شدن اعلام می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بودجه این وزارتخانه در طول دو سال خدمت دولت تدبیر و امید نسبت به سال 91 دست کم 50 درصد افزایش یافته است، اضافه کرد:
بودجه وزارت آمورش و پرورش از 120هزار میلیارد ریال در سال 91 به بیش از 247هزار میلیارد ریال در دومین سال فعالیت دولت تدبیر و امید رسیده است.
وزیر آموزش و پروش، بودجه این وزارتخانه را در سال جاری 250 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: با توجه به حجم کار از جمله پرداخت حقوق به حدود یک میلیون معلم و کارمند و همچنین مدیریت 13میلیون دانش آموز، دست کم 50 هزار میلیارد ریال کسری بودجه داریم.
فانی یادآورشد: روزی که دولت یازدهم آموزش و پرورش را تحویل گرفت، سهم آموزش و پرورش از بودجه دولت 9 و یک دهم درصد بود که با گذشت دو سال این رقم با دو یک دهم درصد افزایش به یازده و دو دهم درصد رسیده که این نشان از توجه و اهمیتی است که دولت تدبیر و امید برای این وزارتخانه قائل است.
وی با اشاره به در نزدیکی سال تحصیلی 95-94 ابراز داشت: 130 میلیون جلد کتاب درسی برای دانش آموزان چاپ کرده ایم و برای اینکه کتابها بموقع به دست دانش آموزان برسد از هم اکنون کار چاپ کتابهای مورد نیاز مهر 95 آغاز شده است.
وزیر آموزش و پرورش از سند تحول آموزش و پرورش که اوایل مردادماه امسال رونمایی شد، به عنوان نقشه راه و سند تحول زیربنایی برنامه ششم نام برد که برای آن شش زیر نظام پیش بینی شده است.
فانی این زیرنظام ها را شامل فضا و تجهیزات، زیر نظام نیروی انسانی و مدیریت، منابع مالی و بودجه، پژوهش در آموزش و پرورش و برنامه های درسی عنوان و تأکید کرد: اگر این شش زیر نظام خوب طراحی و اجرا شود، آموزش و پرورش متعادلی خواهیم داشت.
وی در ادامه به فعالیت های این وزارتخانه در زمینه ساخت و ساز فضاهای آموزشی اشاره کرد و گفت: در طول سه دهه گذشته تاکنون 490 هزار کلاس درس احداث شده که 25 درصد آنان را خیرین ساخته اند که در دنیا نوعی رکورد به حساب می آید.
فانی همچنین با بیان اینکه رتبه بندی معلمان از اول مهر امسال اجرایی می شود، ابراز داشت: پنج هزار نیروی استخدامی جدید پس از گذراندن دوره یکساله آموزش روش های تدریس در دانشگاه فرهنگیان کار خود را از مهر ماه سال 95 در سطح استانهای کشور آغاز می کنند.
وی در ادامه از آموزش و پرورش به عنوان بزرگ ترین دستگاه اجرایی نام برد و گفت: بر اساس مطالعات جهانی و استناد کشورهای توسعه یافته اگر دنبال توسعه پایدار هستیم، باید به آموزش و پرورش توجه و عنایت خاصی داشته باشیم و بدانیم و مطمئن باشیم که هرچه هزینه شود، نوعی سرمایه گذاری است.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس، استاندار و همچنین مدیر کل آموزش و پرورش و مدیر کل نوسازی مدارس از دیگر سخنرانان ششمین جلسه شورای اداری این استان بودند که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد



تاريخ : پنج شنبه 29 مرداد 1394برچسب:, | 20:54 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

25161.jpg

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: 600 هزار خیر مدرسه‌ساز در کشور وجود دارد.به نقل از ایسنا:محمدرضا حافظی در مراسم کلنگ‌زنی یک مجتمع آموزشی در این شهرستان، افزود: یک‌هزار خیر مدرسه‌ساز مقیم خارج از کشور در این امر سرنوشت‌ساز و خداپسندانه مشارکت دارند.

وی اظهار کرد: این مجمع بیش از 19 سال است که باهدف توسعه و تجهیز امکانات آموزشی در سراسر کشور و به‌ویژه در نقاط محروم فعالیت خود را آغاز کرده و توانسته خدمات قابل قبولی به سیستم آموزشی کشور ارائه دهد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور تصریح کرد: وقتی حرکت خیرین برای امر مدرسه‌سازی در کشور آغاز شد، تعداد خیرین کشور انگشت‌شمار بود و هیچ‌گاه باور نمی‎کردیم این حرکت روزی در سطح کشور و جهان شکوفا شده و نمایش داده شود.

حافظی با اشاره به اینکه عباس مصلی‌نژاد یکی از بزرگ‌ترین خیرین مدرسه‌ساز در کشور است، اضافه کرد: این خیر تاکنون 120 میلیارد تومان در این عرصه هزینه کرده و در حال حاضر نیز شش پروژه آماده بهره‌برداری در دست کار دارد.

رئیس بنیاد خیرین نیز گفت: فرهنگ در جامعه به معنای حل مسائل به‎واسطه اهرم گفتمان است، حال آن‎که در صورت حل نشدن مسائل پس از طی مراحل به بحران تبدیل و مقابله با آن دشوارتر می‌شود.

عباس مصلی‌نژاد افزود: آموزش و پرورش مرهون و مدیون خیرین مدرسه‎ساز است که با آغاز و ادامه این حرکت بزرگ مسائل و کمبودهای این بخش را رفع کرده و از بروز بحران در آموزش و پرورش جلوگیری به عمل آورده است.



تاريخ : پنج شنبه 29 مرداد 1394برچسب:, | 20:53 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

ابراهیم آقا محمدی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۸ مردادماه) در نطق میان دستور خود گفت: از نمایندگانی که به طرح معلمان شرکتی و حق التدریسی رای دادند و التیامی  به سرگردانی و بلا تکلیفی آنها بخشیدند تشکر می کنم.

این نماینده مردم در مجلس نهم با اشاره به اینکه این روزها بوی زمین خواری در لرستان به مشام می رسد ادامه داد:  دستگاههای مسئول مراقب باشند و علت برکناری مدیر کل منابع طبیعی را بررسی کنند. ضمن تشکر از زحمات وزیر راه در شروع راه آهن خرم آباد- پل دختر- اندیمشک را که راه آهن سراسری را از لرستان به خوزستان وصل می کند خواستارم.

وی در ادامه نطق خود گفت: وزیر آموزش و پرورش بی تفاوت ترین فرد به حقوق فرهنگیان است، عملکرد وی تقویت گر اهداف جریان فتنه در رسیدگی نکردن به مشکلات معیشتی فرهنگیان و دامن زدن به  نارضایتی آنها جهت ایجاد مشکل برای نظام است.

وی با دیدی تجاری به آموزش و پرورش نگاه می کند و به دنبال ریشه کن کردن تحصیل رایگان و ایجاد نظام طبقاتی و اشرافی گری در آموزش و نابود کردن استعداد فرزندان قشر مستصعف است.

آقا محمدی ادامه داد: تا ایشان وزیر است معلمان مثل امروز جلوی مجلس آواره هستند.

وی افزود: آقای وزیردر بحث تعلیم و تربیت از فردی استفاده می کند که آنقدر با انقلاب بیگانه است که می نویسد سال ۷۴ در عملیات کربلای ۵ در کردستان حضور داشته است. اگر چنین مسایلی در زیر مجموعه یک مدیر مارکسیست و لائیک هم بود شرف انسانی  ایجاب می کرد بررسی کند ولی شما تا کنون چنین کاری نکرده اید.

نماینده مردم خرم آباد در مجلس اظهار داشت: اعضای خانواده منافقین را جایگزین نیروهای حزب اللهی می کنند

وی معتقد است اقدامات فانی اهانت به کسانی است که با دفاع از وی نمایندگان را از دادن رای استیضاح به وی به تردید انداخته اند. آیا آقایان حاضرند بار دیگر حیثیت خود را برای ایشان هزینه کنند؟

نماینده مردم خرم آباد وچگنی ،درادامه اظهاراتش گفت:

امروز سالگرد کودتای ۲۸ مرداد است و این درس بزرگ را برای ما دارد ،که خوش‌باوری به آمریکا عاقبتی بهتر از این ندارد.

وی با بیان اینکه اعضای تیم مذاکره‌کننده خدمت گزارند نه خائن؛ اما معصوم نیستند، گفت: بنابراین فضا را نبندید و بگذارید برجام در مجلس بررسی شود و تیم مذاکره‌کننده نیز مستند به برجام صحبت کند و از کلی‌گویی بپرهیزد.

آقامحمدی با طرح سؤالی مبنی بر اینکه در روز اجرای توافق قرار بود تحریم‌ها یکجا لغو شود اما این در کدام بند برجام آمده است؟، بیان کرد: تحریم‌های آمریکا پس از انجام همه تعهدات و راستی آزمایی بدون سقف زمانی قرار است تعلیق شود و بعد از ۸ سال بخشی از آنها لغو شود و این بدان معناست که تحریم‌های آمریکا هرگز لغو نخواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه از این توافق آبی برای مردم گرم نمی‌شود، پرسید: چه کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه است که برای بررسی برجام مقاومت می‌شود.

منبع:خانه ملت با اندکی تلخیص



تاريخ : پنج شنبه 29 مرداد 1394برچسب:, | 20:46 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |



تاريخ : چهار شنبه 28 مرداد 1394برچسب:, | 22:9 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

مراسم بزرگداشت روز معلم در دبیرستان دخترانه نمونه دولتی دکتر حسابی شیراز

رئیس مرکز برنامه‎ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، گفت: از نیروهای موظف به صورت حق‎التدریس برای تامین کمبود معلم در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ استفاده می‎شود

محمدحسین سلیمی جهرمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره کمبود ۵۰ هزار نیرو برای سال تحصیلی ۹۵-۹۴ اظهار کرد: تامین کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش پیش‌بینی شده است.

وی افزود: نیروی موظف همیشه در آموزش و پرورش کمتر از حد نیاز این وزارتخانه بوده است، بنابراین مابه‌التفاوت نیاز از نیروی موظف به صورت حق‌التدریس جبران می شود. برای امسال نیز همین روش را به کار می‌گیریم.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات درباره کسری ساعات نیروهای موظف نیز گفت: برخی از نیروها بیش از ۱۲ ساعت کسری کار دارند، بنابراین به عنوان نیروهای بخش‌های دیگر می‌توانیم به کار گیریم.

وی تصریح کرد: نیروهای مازاد را که در متوسطه هستند، طی گذراندن دوره‌های آموزشی به مقطع ابتدایی یا متوسطه اول منتقل می‌شوند و این امر متناسب‌سازی نیروی انسانی برای نیازهای جدید آموزش و پرورش تلقی میشود.

 



تاريخ : چهار شنبه 28 مرداد 1394برچسب:, | 14:15 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور ظهر امروز در دیدار با کارکنان سازمان ثبت احوال کشور، با اشاره به بحث کارت ملی هوشمند و توزیع آن تا پایان امسال، اظهار کرد: بحث تولید و توزیع کارت هوشمند تاکنون مسیر خوبی را پیش گرفته است اما کمی از برنامه‌های پنجم توسعه که تا پایان آن می‌بایستی این کارت‌ها تولید و توزیع می‌شد فاصله گرفته است که به کمبود امکانات ما باز می‌گشت اما به هر حال سازمان ثبت احوال کارش را با قدرت در این زمینه ادامه داد و تا حدودی از روند این فعالیت‌ها رضایت نسبی به وجود آمد اما لازم است این تلاش‌ها در آینده بیشتر نیز شود.

وی با اشاره به این‌که امکان استفاده از امکانات فضای مجازی در انجام فعالیت‌های انتخاباتی کم است،‌ افزود: امیدوارم بتوانیم در آینده از امکانات فضای مجازی هرچه بیشتر استفاده کنیم و عقب‌ماندگی‌هایمان را در این زمینه جبران نماییم.

وزیر کشور با اعلام این‌که از نرم‌افزار مربوط به رأی‌گیری رونمایی شده است،‌ گفت: با همت سازمان ثبت احوال نرم‌افزاری تهیه شد که امروز نیز رونمایی شد و قرار است با استفاده از آن بتوانیم به صورت آنلاین امکان نظارت بر شعب اخذ رأی را داشته باشیم و از نحوه رأی‌گیری‌ها اطمینان کافی را کسب کنیم و امیدواریم ان‌شاءالله در انتخابات اسفندماه این نرم‌افزار مورد بهره برداری قرار بگیرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه نظام اداری کشور نظامی نیست که از لحاظ ساختاری حق و حقوق پرسنل خودش را به شکل عادلانه، منصفانه و دقیق پرداخت نماید، افزود: معتقدم ساختار نظام اداری کشور با اندیشه‌های توحیدی و اعتقادی ما همخوانی ندارد و نحوه گزینش‌ها و نیز شیوه توجه به شایسته سالاری در نظام اداری رضایتی را از سوی کارکنانش به همراه ندارد.

وی ادامه داد: به صورت عمده در ساختار نظام اداری ما به بحث شایسته‌سالاری توجه کافی نمی‌شود و این سیستم اداری نیز چنین ظرفیتی را ندارد و در نهایت این ساختار موجب بی‌انگیزگی کارکنان می‌شود.

رحمانی فضلی با تأکید بر این‌که وقتی از حقوق کارکنان صحبت می‌شود تنها حقوق مادی آنها مدنظر نیست، اظهار کرد: در این نظام اداری نه تنها حق و حقوق مادی کارکنان به شکل منصفانه پرداخت نمی‌شود حتی حقوق معنوی آنها مثل شخصیت اعضای سازمان‌ها و احترامی که در روابط اداری بایستی وجود داشته باشد نیز چندان رعایت نمی‌شود و این سیستم بایستی در این زمینه‌ها خود را تقویت کند. باید در چارچوب انصاف و عدالت حق کارکنان سیستم اداری تأمین و پرداخت شود.

وزیر کشور خطاب به حاضرین در جلسه گفت: من یقین دارم آنچه به شما کارکنان پرداخت می‌شود آن چیزی نیست که حق شماست.

وی با اشاره به این‌که در آستانه هفته دولت قرار داریم و دولت نیز در طول دو سال فعالیتش با مشکلات بسیاری که از دولت گذشته منتقل شده به فکر جبران این خسارت‌ها و مشکلات بوده‌ است، گفت: حجم انبوه مشکلات به دولت منتقل شد و دولت نیز با علم به این مشکلات مسئولیت اداره کشور را بر عهده گرفته است. رئیس جمهور نیز در دوران نامزدی برای انتخابات شناخت و تحلیل درستی از کشور داشت و با علم به همین مشکلات بود که قبول مسئولیت کرد.

رحمانی فضلی همچنین به سیاست‌ خارجی دولت در 2 سال گذشته اشاره کرد و گفت: دولت در دو سال گذشته گام بلندی را در خروج از انزوای بین‌المللی ایران و خروج از حوزه تحریم‌ها و ایجاد روابط بهتر با سایر کشورها و تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها برداشته است و در زمینه امنیت داخلی نیز علیرغم تمام مشکلاتی که در منطقه وجود دارد امنیت کشور را تا حد مطلوبی تأمین کرده است و ما امروز در زمینه امنیت هیچ مشکلی نداریم و این به لطف خدا، حمایت مردم، تلاش‌های دولت و هدایت‌های رهبری بازمی‌گردد.

وی همچنین فضای دو سال گذشته را برای فعالیت روزنامه‌نگاران، انجمن‌های مردم نهاد و همچنین سایر تشکل‌های مدنی مطلوب توصیف کرد و افزود: ما در این دو سال آرامش توأم با نشاط را در کشور برقرار کرده‌ایم و همه کسانی که در حوزه سیاست داخلی فعالیت دارند به شکل مطلوبی برنامه‌های خود را پیش می‌برند.

رحمانی فضلی در پایان به وضعیت اقتصادی کشور در دوسال گذشته اشاره کرد و افزود: در آغاز کار دولت با تورم 40 تا 45 درصدی،‌رشد اقتصادی منهای 5 درصد و نیز بهره‌وری پایینی روبرو بودیم که دولت در طول این دو سال تلاش کرد در این حوزه رونقی نسبی را به وجود آورد و همچنان نیز برای رفع کامل تمام مشکلات اقتصادی کوشش خواهد کرد.



تاريخ : چهار شنبه 28 مرداد 1394برچسب:, | 14:12 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
ایسنا نوشت:

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات بیمه فرهنگیان از اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان به روش صندوقی با هدف ارتقای کیفیت خدمات ارایه شده خبر داد.

 علی اصغر فانی در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی سهند، افزود: دولت در آخرین جلسه سال 93 طرح رتبه بندی معلمان را به تصویب رسانده است و از مهرماه امسال این طرح اجرایی می شود که برای همین طرح امسال 1350 میلیارد تومان و در سال 95، سه هزار و 500 میلیارد تومان پیش‌بینی شده که این ارقام مازاد بر آن سقف بودجه جاری و عمرانی وزارت آموزش و پرورش است.

فانی در خصوص اینکه گفته می شود از آزمون استخدام وزارت آموزش و پرورش استقبال کمی شده بود، گفت: چنین چیزی صحت ندارد، استقبال خوبی از این آزمون به عمل آمده بود و سیاست وزارت آموزش و پرورش استخدام از بوم برای بوم است تا در آینده شاهد فشار درخواست های نقل و انتقالات نباشیم.

وی ادامه داد: مجوز استخدام 5000 نفر را دریافت کرده ایم که بر این اساس فارغ التحصیلان که مدرک لیسانس و بالای لیسانس دارند بعد از قبولی در آزمون استخدام وزارت آموزش و پرورش و گزینش و مصاحبه، باید یک سال در دانشگاه فرهنگیان درس معلمی یاد بگیرند و از مهرماه سال 95 فعالیتشان در آموزش و پرورش را آغاز کنند.

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با مشکلات بیمه فرهنگیان، عنوان کرد: خدمات ارایه شده به کارکنان وزارت در برخی شهرستان ها مناسب نبود و از این رو امیدواریم با اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان به روش صندوقی شاهد ارتقای کیفیت خدمات ارایه شده به آنان باشیم.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 23:10 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: جذب 85 معلم و فرهنگی جدید در بوشهر
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از جذب 85 معلم و فرهنگی جدید در استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: این تعداد معلم و فرهنگی از طریق آزمون استخدامی آموزش و پرورش جذب می‌شوند که امیدواریم این تعداد به 150 نفر افزایش یابند.
به نقل از فارس:ناصر کرمیاظهار کرد: آموزش و پرورش یک نهاد مهم و تاثیرگذار در سطح جامعه بوده و تقویت این نهاد امری بسیار مهم در راستای توسعه و پیشرفت است.

وی افزود: بدون هیچ تردیدی، دانش‌آموزان آینده‌سازان جامعه اسلامی به شمار می‌روند و تربیت این عزیزان و پیشرفت آنها مرهون و مدیون معلمان و فرهنگیان پرتلاش و زحمتکش است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های علمی و آموزشی از اساسی‌ترین برنامه‌های مسئولان است و امیدوار هستیم با تلاش دسته‌جمعی به اهداف مورد نظر برسیم.

کرمی تصریح کرد: تقویت نیروی انسانی و جذب تعداد زیادی فرهنگی و معلم مورد توجه و تاکید قرار دارد و امسال در آزمون استخدامی آموزش و پرورش نیز نیازهای استان را برآورده می‌کنیم.

وی از جذب 85 معلم و فرهنگی جدید در استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: این تعداد معلم و فرهنگی از طریق آزمون استخدامی آموزش و پرورش جذب می‌شوند که امیدواریم این تعداد به 150 نفر افزایش یابند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر یادآور شد: در شرایط کنونی بر اساس برآوردهای صورت گرفته در سطح استان بوشهر با کمبود یک هزار و 800 معلم روبه‌رو هستیم که امیدواریم این مشکب

کرمی گفت: هر ساله تعدادی از معلمان و فرهنگیان بازنشسته می‌شوند که امسال حدود 800 معلم بارنشسته شده یا می‌شوند.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 23:6 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: حذف تبعیض‌ها و رتبه‌بندی معلمان از اول مهر/ بازنشستگی 38 هزار فرهنگی
وزیرآموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان گفت: رتبه‌بندی معلمان تا آخر شهریور ماه سال‌جاری اجرا شده و خواهد توانست بخشی از فاصله‌ها و تبعیض‌ها را کم کند و آغاز خوبی در این مورد صورت گرفته است.
به نقل از فارس:علی‌اصغر فانی ظهر امروز در جمع مدیران مدارس و فرهنگیان شهرستان بناب اظهار کرد: در دولت قبلی درآمدهای کشور از بابت فروش نفت 700 تا 800 میلیارد دلار بود و می‌شد خیلی کارها در کشور انجام داد؛ در حالی که همین الآن آموزش و پرورش مطالبات دولت قبلی را می‌پردازد.
وی با بیان اینکه دنبال بدگویی از دولت قبلی نیستیم؛ افزود: ولی باید مطالب گفته شود.
وزیر آموزش و پرورش سپس با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به توفیقات خوبی در این دولت دست یافته است تصریح کرد: همه این توفیقات را مدیون تلاش مدیران و فرهنگیان هستیم که با وجود کمبودها و تنگناهای مالی توانسته‌اند به اهداف خوبی دست یابند.
فانی ادامه داد: هم اکنون 1.5 میلیون نفر دانش‌آموز در مدارس غیرانتفاعی و 11.5 میلیون نفر دانش‌آموز در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند و نزدیک به یک میلیون کارمند نیز در این وزارتخانه مشغول کار هستند که به ازای یک نفر نیروی انسانی 11.5 نفر دانش‌آموز وجود دارد که این نسبت مناسبی نیست.
وی تأکید کرد: آموزش و پرورش باید منابع انسانی خود را مدیریت کند و در غیر این صورت وضعیت معیشتی معلمان بدتر از وضع موجود نیز خواهد شد.
عضو فرهنگی کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان یادآور شد: رتبه‌بندی معلمان تا آخر شهریور ماه سال جاری اجرا شده و خواهد توانست بخشی از فاصله‌ها را کم کند و آغاز خوبی در این مورد صورت گرفته است.
فانی در عین حال تصریح کرد: فرهنگیان عزیز نباید انتظار داشته باشند تبعیضی که مربوط به قبل از انقلاب است، آن را حل کنیم و ما قصد داریم با اجرای طرح رتبه‌بندی یک گام عملی را در کاهش تبعیض برداریم.
وی از اختصاص 25 هزار میلیارد تومان بودجه در سال 94 به آموزش و پرورش خبر داد و گفت: قطعاً تأمین این مبلغ برای دولت کار ساده‌ای نیست.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پاداش تمام همکاران فرهنگی که تا آخر شهریور سال 93 بازنشسته شدند، پرداخت شده است و هم اکنون برای پرداخت مطالبات بازنشستگان یک هزار و 50 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
فانی در بخش دیگری از سخنان خود از تصویب 200 میلیارد تومان بودجه برای سرانه مدارس در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: این مبلغ از ناحیه فروش گاز تأمین شده و قبل از مهر ماه بخشی از آن پرداخت می‌شود.

ورود نخستین فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان از سال آینده به آموزش و پرورش

وی تصریح کرد: 25 هزار معلم سال گذشته بازنشسته شدند و امسال نیز 38 هزار فرهنگی در کشور بازنشسته می‌شوند و 7 هزار کلاس درس را شناسایی کرده‌ایم که قابل ادغام هستند.
این مقام وزارتی اظهار کرد: نخستین سری فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان سال آینده وارد آموزش و پرورش می‌شوند و آموزش و پرورش درصدد است برای جبران کسری معلم از مدیران مدارس نیز در کلاس‌های درس استفاده کند.

هم اکنون یک سوم فضاهای آموزشی کشور استاندارد نیستند

فانی با اعلام اینکه هم اکنون یک سوم فضاهای آموزشی کشور استاندارد نیستند؛ گفت: روزی که انقلاب به پیروزی رسید، دو سوم فضاهای آموزشی کشور فرسوده بودند که الآن این میزان به یک سوم کاهش یافته است.
وی سپس از اختصاص یک هزار و 340 میلیارد تومان اعتبار و بودجه برای تخریب و مقاوم‌سازی مدارس در کشور در برنامه بودجه امسال خبر داد و افزود: علاوه بر این اعتبار هر شهرستانی که به هر میزان از اعتبارات استانی را به مدرسه‌سازی اختصاص دهد، به همان میزان نیز آموزش و پرورش کمک خواهد کرد.

تخصیص بی‌سابقه اعتبار 100 میلیارد تومانی به تجهیز مدارس

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: امسال 100 میلیارد تومان بودجه برای تجهیز مدارس اختصاص یافته که در تاریخ آموزش و پرورش کشور بی‌سابقه است.
فانی تأکید کرد: کلید تحول در آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه با توجه به سند توسعه باید طراحی شود و همانگونه که مقام معظم رهبری در برنامه‌های ابلاغی برنامه ششم تأکید کردند، باید برنامه‌های لازم در این زمینه طراحی شود.
وی گفت: امیدواریم حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی را از این سند داشته باشیم، زیرا توسعه پایدار با توسعه آموزش و پرورش حاصل می‌شود و این امر در کل جهان مورد تأکید قرار گرفته است.
عضو کابینه دولت یازدهم تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه می‌توان به اصلاح اساسی در امر بودجه‌ای رسید و سهم آموزش و پرورش را به میانگین جهانی رساند و در این صورت است که می‌توان به آینده آموزش و پرورش امیدوار بود.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 23:6 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: طرح رتبه‌بندی معلمان موجب افزایش تورم در جامعه می‌شود
نماینده مردم بناب در مجلس با بیان اینکه بحث رتبه‌بندی معلمان نباید رسانه‌ای شود، گفت: انتظار داریم این موضوع توسط دولت از طریق رسانه ملی اطلاع‌رسانی نشود، چرا که با طرح آن افزایش تورم در جامعه را شاهد می‌شویم.
به نقل از فارس: حجت‌الاسلام محمد باقری‌بنابی ظهر امروز در جمع فرهنگیان و معلمان شهرستان بناب که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: به دلیل مشکلات زیاد در حوزه آموزش و پرورش، اولویت اول بنده پیگیری مسائل مربوط به آموزش و پرورش بود و طی این مدت در حد توان کارهایی در این بخش انجام شده است.

وی با تأکید بر ضرورت حل مشکلات آموزش و پرورش گفت: اگر کشوری می‌خواهد به توسعه دست یابد، باید به آموزش و پرورش بها دهد.

باقری‌بنابی افزود: طی 37 سال گذشته و با توجه به مشکلات بعد از جنگ تحمیلی، نمی‌گویم به آموزش و پرورش ظلم شده، ولی کم‌توجهی شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی سپس اجرای برنامه ششم توسعه را فرصت مغتنمی برای حل مشکلات آموزش و پرورش دانست و افزود: مجلس آماده است قدم‌های مثبتی را برای حل مشکلات آموزش و پرورش در تمام بخش‌های آن و در قالب برنامه ششم بردارد.

باقری‌بنابی تأکید کرد: برنامه ششم توسعه بهترین فرصت برای ارتقای معیشت، ساخت و ساز و سایر مسائل مربوط به آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه بحث رتبه‌بندی معلمان نباید رسانه‌ای شود، گفت: انتظار داریم این موضوع توسط دولت از طریق رسانه ملی اطلاع‌رسانی نشود، چرا که با طرح آن افزایش تورم در جامعه را شاهد می‌شویم، از این رو پیشنهاد می‌شود دولتمردان اجرای طرح رتبه‌بندی را در سکوت کامل انجام دهند.

کمبود نیروی انسانی در دوره ابتدایی آموزش و پرورش بناب

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود به کمبود نیروی انسانی در دوره ابتدایی آموزش و پرورش بناب اشاره کرد و گفت: براساس برنامه‌ریزی آموزش و پرورش نیروهای مقطع متوسطه که هیچ آشنایی لازم با دروس مقطع ابتدایی ندارند، باید در این مقطع تدریس کنند.

امکانات رفاهی و زیرساخت‌ها برای فرهنگیان در بناب در حد زیر صفر است

باقری‌بنابی با بیان اینکه امکانات رفاهی و زیرساخت‌ها برای فرهنگیان در بناب در حد زیر صفر است، تکمیل خانه معلم این شهرستان را که از 35 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، خواستار شد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های مجمع خیران مدرسه‌ساز بناب تصریح کرد: خوشبختانه در سایه تلاش این عزیزان فرهنگسازی خوبی صورت گرفته و به لطف تلاش ایشان امروز خیر داریم، ولی فضا نداریم که در آنجا کار شود.

هیچ دخالتی در خصوص انتخاب مدیران مدارس نداشته‌ام/ انتخاب مدیران مدارس ضابطه‌مند شود

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وی هیچ دخالتی درخصوص انتخاب مدیران مدارس نداشته است، از وزیر آموزش و پرورش خواست در بحث انتخاب مدیران مدارس و حتی معاونان آنها کاری انجام دهند که ضابطه‌مند باشد و کسی که مدیر مدرسه می‌شود، دارای شاخصه‌های لازم باشد.

باقری‌بنابی پیشنهاد کرد که شهرستان بناب را به عنوان پایلوت برای اجرای این طرح انتخاب و از سال آینده این طرح را عملیاتی کنند.

وی تصریح کرد: برای اینکه از حاشیه‌های سیاسی دور باشیم، انتخاب مدیران مدارس باید ضابطه‌مند باشد.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: ما در کشور شایسته‌سالاری نداریم و اگر هم داریم، کم است.

باقری‌بنابی خواستار ایجاد و راه‌اندازی پردیس دانشگاه فرهنگیان در شهرستان بناب شد.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 23:5 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

فانیوزیر آموزش و پرورش، از بدهی ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی آموزش و پرورش به بازنشستگان خبر داد. علی اصغر فانی گفت: یک سوم فضاهای آموزشی کشور فرسوده است و برای حل این مشکل در پی جذب اعتبارات ویژه برای بازسازی مدارس هستیم.وی اظهارداشت: امسال ۱۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای بهسازی فضاهای آموزشی اختصاص یافته است.

به نقل از مهر:علی اصغر فانی گفت: یک سوم فضاهای آموزشی کشور فرسوده است و برای حل این مشکل در پی جذب اعتبارات ویژه برای بازسازی مدارس هستیم.

وی اظهارداشت: امسال ۱۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای بهسازی فضاهای آموزشی اختصاص یافته است.

فانی، سرانه اختصاص یافته به مدارس را ناکافی اعلام کرد و افزود: امسال ۲۰۰۰ میلیارد ریال نیز از اعتبارات فروش گاز به مردم برای سرانه مدارس در نظر گرفته شده که بخشی از آن در مهر ماه امسال به حساب مدارس واریز خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بازنشستگی ۶۳ هزار معلم در کشور در سال گذشته و امسال گفت: با ورود نخستین گروه از فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان از ابتدای سال تحصیلی ۹۵ به جمع معلمان ، توازن نسبی نیروی انسانی در آموزش و پرورش ایجاد خواهد شد.

فانی از بدهی ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی آموزش و پرورش به بازنشستگان خبر داد و تصریح کرد: ۲۵ درصد مطالبات بازنشستگان اسفند سال قبل پرداخت شد و بقیه بدهی نیز به محض تامین اعتبار پرداخت خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش وجود مدارس خاص را عامل آسیب دیدن مدارس عادی دانست و گفت: فعالیت مدارس خاص بر انگیزه معلمان و دانش آموزان اثر نامطلوب دارد و سعی می شود در سال های آینده تعداد این مدارس کاهش یابد.

وی در پاسخ به انتقاد برخی معلمان از رسانه ای شدن پرداخت مطالبات فرهنگیان، این امر را  ناشی از فشار رسانه ای دانست و گفت: سعی می کنیم از این به بعد در این خصوص کمتر صحبت کنیم.

فانی معیار رتبه بندی معلمان را انجام شایسته وظایف معلمی دانست و افزود: طرح رتبه بندی معلمان هرچند ایده آل نیست ولی موجب کم شدن تبعیض بین آنان خواهد شد.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 23:3 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

آموزش و پرورش نباید خود را درگیر جریانات سیاسی کند/آسیب های اجتماعی خانواده‌ها را درگیر کرده است

علی اصغر فانی در گردهمایی مشترک شورای معاونین و مدیران کل سراسر کشور، اظهارکرد: علیرغم مشکلات و نارسایی ها با تلاش مضاعف امسال شاهد بازگشایی مدارس با کیفیت بهتر خواهیم بود.

به نقل از ایلنا:وزیر آموزش و پرورش به اهمیت حضور همه جانبه مردم در انتخابات اشاره و تصریح کرد: اصل انتخابات و تشویق به حضور در آن تکلیف شرعی است اما مجموعه آموزش و پرورش بنا به توصیه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ، به هیچ وجه نباید خود را درگیر جریانات سیاسی نماید.

وی خاطرنشان کرد: یکی از معضلات ویژه امروز کشور بحث بی سوادی است و انتظار بر این است که مدیران ترتیبی اتخاذ نمایند که این معضل ریشه کن شود و توصیه می شود مدیران فعال در این عرصه مورد تشویق قرار گیرند.

وزیر آموزش و پرورش خواستار تعامل مدیران کل آموزش و پرورش استان ها با مسئولین استان شد و افزود: امروز آسیب های اجتماعی به عنوان یکی از مشکلات اساسی خانواده‌ها را درگیر کرده است و مدیران باید تدابیر لازم راجهت مواجه با این مشکل اتخاذ نمایند.

فانی افزود: یکی از رسالت های شاخص آموزش و پرورش تربیت نیروهای مومن و متعهد برای ایران اسلامی است.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 23:2 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

اتاق های ویژه دانش آموزان در یکی از هتل های سنگاپور به منظور جذب توریست راه اندازی شده است.

خبرگزاری پانا+

به گزارش پانا به نقل از ای بی سی نیوز، یک شرکت هتلداری در سنگاپور  دست به طراحی اتاقی ویژه دانش آموزان و انجام تکالیف درسی در هتل خود زده است.

در این اتاق ها صفحه‌های ویژه بازی های خانوادگی ، شکلات داغ و خوراکی های مفید و سالم و انواع اسنک‌ها همراه با امکانات مناسب برای تماشای انواع کارتون، فیلم و نمایش های خنده دار وجود دارند.
 
همچنین انواع سرگرمی ها و تجهیزات مدرن الکترونیک برای سرگرمی و تفریح مانند پایانه های آی پاد، انواع مجله ها و بازی های ویژه و مجموعه های جالبی از انواع فیلم و نمایش ویژه دانش آموزان در این هتل تدارک دیده شده است.
 
علاوه بر این کتاب های کمک درسی ویژه مقاطع مختلف درسی در کتابخانه ای بزرگ در این اتاق ها موجود است.


تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 12:46 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات بیمه فرهنگیان از اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان به روش صندوقی با هدف ارتقای کیفیت خدمات ارایه شده خبر داد.

1437290805187_22.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، علی اصغر فانی در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی سهند، افزود: دولت در آخرین جلسه سال 93 طرح رتبه بندی معلمان را به تصویب رسانده است و از مهرماه امسال این طرح اجرایی می شود که برای همین طرح امسال 1350 میلیارد تومان و در سال 95، سه هزار و 500 میلیارد تومان پیش‌بینی شده که این ارقام مازاد بر آن سقف بودجه جاری و عمرانی وزارت آموزش و پرورش است.

فانی در خصوص اینکه گفته می شود از آزمون استخدام وزارت آموزش و پرورش استقبال کمی شده بود، گفت: چنین چیزی صحت ندارد، استقبال خوبی از این آزمون به عمل آمده بود و سیاست وزارت آموزش و پرورش استخدام از بوم برای بوم است تا در آینده شاهد فشار درخواست های نقل و انتقالات نباشیم.

وی ادامه داد: مجوز استخدام 5000 نفر را دریافت کرده ایم که بر این اساس فارغ التحصیلان که مدرک لیسانس و بالای لیسانس دارند بعد از قبولی در آزمون استخدام وزارت آموزش و پرورش و گزینش و مصاحبه، باید یک سال در دانشگاه فرهنگیان درس معلمی یاد بگیرند و از مهرماه سال 95 فعالیتشان در آموزش و پرورش را آغاز کنند.

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با مشکلات بیمه فرهنگیان، عنوان کرد: خدمات ارایه شده به کارکنان وزارت در برخی شهرستان ها مناسب نبود و از این رو امیدواریم با اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان به روش صندوقی شاهد ارتقای کیفیت خدمات ارایه شده به آنان باشیم.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 12:44 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: در اواخر سال گذشته تعدادی از معلمان که اقدام مجرمانه نداشتند و به خاطر موضوعات مالی و بدهی در زندان بودند، آزاد شدند.

خبرگزاری فارس: آزادی تعدادی از معلمان زندانی دارای بدهی/ این افراد اقدام مجرمانه نداشتند

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی ناصری زنجانی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس و در پاسخ به این پرسش که «آیا به معلمان زندانی که به علت مشکلات مالی در بند هستند کمک می‌کنید؟»، اظهار داشت: بله، مواردی در این خصوص داشتیم.

وی افزود: مواردی داشتیم که یا خودشان و یا خانواده وی بیماری داشت و یا به واسطه بدهی در زندان بود که کمک‌هایی انجام می‌دهیم.

حجت الاسلام و المسلمین ناصری زنجانی با اشاره به مصداق کمک مالی به معلمان دارای مشکلات مالی و در زندان، تصریح کرد: به عنوان مثال در آستانه پایان سال گذشته با سازمان زندانها هماهنگ کردیم و تعدادی از همکارانی که بدهی داشتند آزاد شدند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سازمان زندانها همکاری خوبی با وزارت آموزش و پرورش دارد، تصریح کرد: برای این کار خود سازمان زندانها کمک کرد و با قسمت امور دیه هماهنگی‌هایی انجام دادیم و تعدادی از معلمانی که کارشان جنبه جرم نداشت، آزاد شدند.

به گزارش فارس، به گفته معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش اکنون چیزی حدود یک هزار معلم در زندان‌های کشور حضور دارند.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 12:44 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

با وجود قرار داشتن در فصل تابستان و تعطیلی مدارس،‌ دانش‌آموزانی هستند که صبح‌ها با لباس فرم مدرسه به کلاس درس تابستانی می‌روند، طبق اعلام مسئولان آموزش‌ و پرورش بازگشایی مدارس در فصل تابستان ضوابط خاصی دارد.

کلاس درس

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ با وجود قرار داشتن در فصل تابستان و تعطیلی مدارس،‌ هستند دانش‌آموزانی که صبح زود با لباس فرم مدرسه در سطح شهر تردد می‌کنند تا از کلاس درس تابستانی خود جا نمانند. برخی از مدارس نیز دانش‌آموزان را ملزم به حضور در کلاس‌های فوق‌برنامه تابستانی می‌کنند اما ضوابط بازگشایی درهای مدارس در فصل تابستان و برگزاری کلاس‌های فوق‌برنامه تابستانه چیست؟

در این رابطه مسعود ثقفی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این پرسش که در سطح شهر مشاهده می‌شود که با وجود قرار داشتن در فصل تابستان و تعطیلی مدارس، دانش آموزان باز هم به مدرسه می‌روند، آیا باز بودن مدارس در فصل تابستان مجاز است، اظهار داشت: مدارس برای برگزاری کلاس‌های فوق‌برنامه در فصل تابستان باید از آموزش و پرورش مجوز بگیرند.

وی افزود:‌ مدارس به‌شرطی می‌توانند در ایام تابستان کلاس فوق‌برنامه آموزشی و پرورشی برگزار کنند که این کلاس‌ها اختیاری و داوطلبانه باشد و به هیچ عنوان الزام و اجبار برای حضور دانش آموزان در کلاس‌های تابستانی مجاز نیست.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: تدریس دروس سال تحصیلی آینده در کلاس‌های فوق‌برنامه تابستانی تخلف است.

به گزارش تسنیم، مجتبی زینی‌وند مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش نیز در این زمینه عنوان کرد:‌ در مدارس غیردولتی دو نوع فوق‌برنامه داریم، فوق‌برنامه نخست در قالب برنامه درسی و از ساعت 7:30 تا 14:30 پیش‌بینی شده است و فوق‌برنامه‌های دوم در راستای تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان است مانند برگزاری کلاس‌های ربوکاپ.

مدیرکل مدارس غیردولتی آموزش و پرورش بیان کرد:‌ برگزاری فعالیت‌های فوق باید از مهرماه به تأیید استان‌ها برسد و مدارس هم‌اکنون نمی‌‌توانند هزینه‌ای را بابت این موضوع دریافت کنند بلکه باید نوع فعالیت فوق‌برنامه،‌ میزان ساعات و اینکه برای کدام دروس برگزار می‌شود را مشخص کنند.

زینی‌وند گفت: تدریس دروس سال تحصیلی آینده در کلاس‌های تابستانی تخلف است و مدارس صرفاً می‌توانند دروس سال گذشته را با هدف تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان تکرار کنند.

به گزارش تسنیم، بسیاری از مدارس غیردولتی در هنگام ثبت‌نام به خانواده‌ها اعلام کردند که کلاس‌های فوق‌برنامه تابستانی آنها پس از پایان ماه رمضان آغاز شده و تا هفته سوم شهریور ادامه خواهد داشت. آموزش بخشی از دروس سال تحصیلی آینده جزو برنامه‌های تابستانی این مدارس است، این در حالی است که مسئولان آموزش و پرورش از این مسئله به‌عنوان تخلف یاد می‌کنند.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 12:43 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پایه پنجم و ششم ابتدایی سه معلم را خواهند داشت، گفت: تعداد سه معلم برای تربیت بدنی، گروه علوم انسانی و گروه علوم پایه خواهیم داشت.

محمد دیمه ور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تامین کمبود معلم برای سال تحصیلی جدید اظهار کرد: بخشی از نیازهای ما از طریق همکارانی که در گذشته از متوسطه اول به دوره ابتدایی وارد شده اند و کماکان خواهند ماند، تامین می شود.

وی افزود: در متوسطه دوم نیز امسال مازاد نیرو داریم که به متوسطه اول منتقل می شوند و نیروهای متوسطه اول در قالب تدریس دروس تخصصی پنجم و ششم وارد این دوره خواهند شد.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر معلمی از متوسطه اول و دوم به دوره ابتدایی وارد شود از حقوق و مزایای آن دوره نیز بهره مند خواهد شد.

دیمه ور تصریح کرد: برای پایه پنجم و ششم دوره متوسطه اول ۳ معلم خواهیم داشت که تربیت بدنی، گروه علوم انسانی و گروه علوم پایه را تدریس خواهند داد.

دیمه ور ادامه داد: روز شکوفایی برای دانش آموزان اول ابتدایی یک روز قبل از مهرماه آغاز می شود و تاکنون تعداد ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز ابتدایی در پایگاه ها ثبت نام کرده اند و آغاز سال تحصیلی برای این دانش آموزان اول مهرماه است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: پیش بینی می کنیم حدود ۱ میلیون و ۳۲۰ هزار دانش آموزش برای دوره اول ابتدایی سال تحصیلی ۹۵-۹۴ ثبت نام کرده باشند و به طور کلی ۲۰۰ هزار نفر نیز افزایش دانش آموزش ابتدایی را در سال جدید داشته باشیم.

 



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 12:40 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

تصمیم جدیدی برای بازگشایی مدارس در 5شنبه‌ها اتخاذ نشده است

 

مدیرکل روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران ضمن تکذیب خبر منتشر شده درباره بازگشایی مدارس در روزهای پنج‌شنبه گفت: هنوز تصمیم جدیدی درباره بازگشایی مدارس در روزهای پنج‌شنبه اتخاذ نشده است.

 به نقل از ایسنا:مسعود ثقفی  با اشاره به گزارش خبری پخش شده از یکی از شبکه‌های رادیویی مبنی بر بازگشایی مدارس در روزهای پنج‌شنبه در سال تحصیلی پیش رو اظهار کرد: در این گزارش بخش‌هایی از گفت‌وگوی سال گذشته بنده با یکی از رسانه‌ها به صورت تحریف شده پخش و باعث تشویش اذهان عمومی شد.

وی افزود: چنین موضوعی به هیچ وجه صحت ندارد و تنها باعث نگرانی و ابهام برای مردم شد.

مدیرکل روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: هنوز تصمیم جدی درباره بازگشایی مدارس در روزهای پنج‌شنبه اتخاذ نشده و روال همانند سال گذشته است.

 



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 9:23 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش کشور

مشاور عالی سازمان سنجش از ثبت‌نام ۱۸۰ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: کارت شرکت در این آزمون در تاریخ ۲۴ شهریور روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

به نقل از تسنیم:حسین توکلی اظهار داشت: ثبت‌نام برای شرکت در استخدام پیمانی مشاغل آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سال 1394 از روز پنجشنبه 15 مرداد از طریق سایت سازمان سنجش آغاز و تا ساعت 24 دیروز چهارشنبه 22 مرداد 94 ادامه داشت.

وی افزود: براساس آمار اولیه 180 هزار داوطلب نسبت به ثبت‌نام برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش اقدام کرده‌اند و آمار نهایی متعاقبا اعلام می‌شود. 

مشاور عالی سازمان سنجش عنوان کرد: کارت شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش 24 شهریور بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت و این آزمون در روز جمعه 27 شهریور برگزار می‌شود



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 9:22 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
ارائه طرح دوفوریتی در مجلس برای تسهیل شرکت در آزمون‌های استخدامی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از احتمال ارائه طرح دو فوریتی در مجلس برای تسهیل شرکت در آزمون های استخدامی خبر داد و گفت: ضروری است سن استخدامی در کشور افزایش یابد.
به نقل از خبرگزاری خانه ملت:محمود شکری ، درباره شرایط آزمون استخدامی آموزش و پرورش گفت: در سال های گذشته آزمون های استخدامی بسیار کم برگزار شده؛‌ این در حالی است که بسیاری از جوانان تحصیل کرده کشور به اشتغال در مشاغل دولتی علاقه دارند؛ بنابراین باید در آزمون های استخدامی دولتی بسیاری از موارد مانند موضوعات اجتماعی نیز لحاظ شود.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در روزهای گذشته همزمان با اعلام شرایط آزمون استخدامی آموزش و پرورش بسیاری از جوانان تحصیل کرده علاقمند به کار در آموزش و پرورش، با مراجعه به نمایندگان مجلس گلایه داشتند که بعد از مدت ها انتظار برای شرکت در یک آزمون استخدامی، به لحاظ شرایط سنی نمی توانند در آزمون شرکت کنند.

شکری گفت: باید به مسائل معلمان و مربیان شرکتی و پیش دبستانی نیز توجه شود زیرا در شرایط اعلامی آزمون در برخی رشته ها حتی اعلام نیاز صورت نگرفته است.

میزان بالای هزینه شرکت در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش قابل قبول نیست

وی با انتقاد از هزینه بالای ثبت این آزمون افزود: باید در آزمون های استخدامی توجه شود که شرکت کنندگان در این آزمون ها از درآمد برخوردار نیستند بنابراین میزان بالای هزینه شرکت در آزمون قابل قبول نیست.

شکری افزود: در تعیین شرایط متقاضیان آزمون های استخدامی باید مسائل جوانان کشور درک شود در هر صورت اگر کم توجهی ها در این زمینه ادامه یابد، حتی امکان دارد طرح دوفوریتی برای تسهیل شرکت در آزمون های استخدامی در مجلس مطرح شود.

ضرورت بازنگری در قانون مدیریت خدمات کشوری

شکری تصریح کرد: باید قانون مدیریت خدمات کشوری  مورد بازنگری قرار گیرد و در آن به مشکلات همه جوانان کشور مانند متولدین دهه 60 رسیدگی شود، بطور مثال باید سن استخدامی افزایش یابد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه باید از تمامی ظرفیت نیروی انسانی کشور استفاده شود، افزود: استفاده نکردن از بخشی از جمعیت جوان کشور تنها به دلیل چند سال افزایش سن صحیح نیست./



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 9:21 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری پانا+

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش صبح امروز(پنج شنبه 22 مرداد) در گردهمایی مشترک شورای معاونین وزارت و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور گفت: اولین فرصتی که برای رسیدن به کیفیت در آموزش داریم برنامه ششم توسعه است.

به نقل از پانا:سیدمحمد بطحایی در این گردهمایی از تشکیل شورای آموزش به ریاست وزیر آموزش و پروش خبر داد و ضمن یاد کردن از آموزش عالی ،آموزش فنی و آموزش عمومی به عنوان سه کارگروه این شورا گفت: اولین فرصتی که برای رسیدن به کیفیت در آموزش داریم برنامه ششم توسعه است.

وی افزود: لایحه بودجه سال 95 دومین و احکام دائمی که حداکثر تا پایان شهریور ماه به مجلس ارسال می شود سومین فرصت های ارتقای کیفیت آموزش است و از دست دادن این فرصت ها را غیر قابل جبران است.

بطحایی در ادامه اظهار داشت :سند تحول به تفصیل و فراتر از برنامه برنامه ترسیم شده است که اولین مفروض این است در برنامه ششم وارد برنامه تکلیفی نشویم و دنبال این هستیم که چه اختیاراتی از قانون گذار بگیریم و چه منابع پایداری برای اجرای سند تحول داریم تا شاهد بهبود کیفیت معیشتی معلمان و تامین بودجه نگه داری مدارس باشیم .



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 9:20 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: پیشنهاد تحقق 8 هزار میلیارد تومان در‌امد پایدار برای آموزش و پرورش
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: پیشنهاد کرده‌ایم یک درصد منابع کشور یا شرکت‌های خاص به آموزش و پرورش اختصاص یابد که در صورت تحقق آن 8 هزار میلیارد تومان درآمد پایدار در طول برنامه ششم به صورت سالانه خواهیم داشت.
به نقل از فارس:سیدمحمد بطحایی صبح امروز در دومین روز از گردهمایی مشترک شورای معاونان وزارت و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور به تشریح برنامه ششم توسعه در وزارت آموزش و پرورش پرداخت.

وی با بیان اینکه دولت برنامه ششم را به صورت خلاصه تنظیم می‌کند، گفت: آن دسته از احکام دائمی که بیش از 5 ساله است جدا از قوانین توسعه 5 ساله مورد بررسی قرار می‌گیرند و باید از فرصت‌های پیش رو برای توسعه آموزش و پرورش استفاده کنیم.

بطحایی یادآور شد: تا شهریور ماه احکام مربوط به برنامه ششم توسعه ارائه می‌شود و در این میان پیش‌بینی‌هایی صورت گرفته و دنبال احکام تکلیفی برای خود نیستیم.

در برنامه ششم بر خلاف برنامه‌های گذشته از احکام محتوایی پرهیز می‌شود

وی بیان کرد: در برنامه ششم بر خلاف برنامه‌های گذشته از احکام محتوایی پرهیز می‌شود و به تفضیل در این مورد بحث و صحبت شده و نقشه راه ترسیم شده است.

معاون  توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: جلسات مفصلی در وزارتخانه برگزار شده و احکامی را تعریف می‌کنیم که اختیارات کافی و منابع لازم را در اختیار ما قرار دهد.

وی عنوان کرد: آموزش و پرورش برای اجرای سند تحول که مورد تاکید رهبری و مسئولان ارشد قرار گرفته نیازمند بودجه‌های کلان است و با منابع فعلی امکان پذیر نیست.

شرط اجرای شدن سند تحول در آموزش و پرورش

بطحایی گفت: پیشنهاد کرده‌ایم که یک درصد از منابع کشور در طول برنامه ششم برای اجرای سند تحول اختصاص یابد وگرنه با درآمدهای فعلی امکان فعالیت نیست.

معاون  توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش افزود: نیازمند اختیارات ویژه هستیم که در اختیار مدیران استانی و مرکزی قرار گیرد که می‌تواند در طول برنامه ششم انعطاف لازم را ایجاد کند تا با این اختیارات بیشترین استفاده صورت شود.

وی اظهار داشت: تعیین منابع جدید با پیشنهاد مدیران کل و معاونان مورد توجه است و از جمله پیشنهادها یک درصد منابع کشور یا شرکت‌های خاص است که در صورت تحقق آن 8 هزار میلیارد تومان درآمد پایدار در طول برنامه ششم به صورت سالانه داشته باشیم.

بطحایی خاطرنشان کرد: در صورت عدم تحقق یک درصد از منابع کل کشور از یک درصد منابع بانک‌ها و برخی شرکت‌ها از جمله شرکت نفت بهره‌مند شویم که در این حالت 5 هزار میلیارد تومان در طول سال درآمد خواهیم داشت.

وی یادآور شد: در حال حاضر بودجه پیش‌بینی شده برای آموزش و پرورش یک هزار و 700 میلیارد تومان به اضافه 5 درصد درآمد شهرداری‌ها است که این بند دوم محقق نشده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود با اشاره به طرح رتبه‌بندی معلمان گفت: در زمینه رتبه‌بندی معلمان اختلافاتی وجود دارد و تلاش داریم تا در جلسه توسعه شورای مدیریت اختلاف‌ها رفع شده و در شهریور ماه احکام معلمان صادر شود.

وی اضافه کرد: آیین‌نامه و شیوه نامه پرداخت پاداش‌ها صورت گرفته و تلاش داریم تا این پاداش‌ها به موقع پرداخت شود.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 9:19 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فارس: حضور دبیران «متوسطه دوم» در دوره «متوسطه اول»/چاپ ۱۳۰ میلیون جلد کتاب درسی

وزیر آموزش و پرورش گفت: در تلاش هستیم تا زوج‌های فرهنگی در دانشگاه‌های فرهنگیان افزایش یابد و ازدواج دانشجویی میان دانشگاهیان فرهنگیان زیاد شود.

به نقل از فارس:علی‌اصغر فانی صبح امروز در دومین روز از گردهمایی مشترک شورای معاونان وزارت و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور بر برنامه‌ریزی فرهنگی در زمینه ارتقای سطح دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه ورودی‌های دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان باید با سخت‌گیری‌هایی همراه باشد، گفت: در این زمینه برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای انجام می‌شود تا افراد صالح وارد دانشگاه شوند.

فانی گفت: در دولت یازدهم تاکید بر آموزش فرهنگی و مذهبی و علمی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان است و در حال حاضر نیز مسئولان این دانشگاه از شخصیت‌های برجسته علمی و مذهبی هستند.

وی تاکید کرد: البته منکر وجود مشکلات و مسائل نیستیم اما در این زمینه در دولت فعلی توجهات خاصی به مسائل فرهنگی و مذهبی صورت می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش وجود مشکلات موردی فرهنگی در دانشگاه فرهنگیان را یادآور شد و گفت: اگر مورد خاصی باشد باید سخت‌گیری لازم صورت گیرد و خروجی این دانشگاه نیز باید همان افرادی باشد که مورد نیاز نظام است.

وی تاکید کرد: در بومی‌سازی برنامه‌های گسترده‌ای در حال انجام است و بر بومی گزینی تاکید داریم و با این امر بار نقل و انتقالات در آینده کمتر می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: البته برخی نقل و انتقالات اجتناب‌ناپذیر است و تلاش داریم تا ازدواج دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان را با هم داشته باشیم و زوج‌های فرهنگی در آینده افزایش یابد.

فانی تاکید کرد: این امر برای ما محاسن زیادی دارد که از جمله این مسائل کاهش هزینه‌های حمایتی مانند مسکن و مانند آن است.

وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر همکاری مجلس و دولت گفت: امیدواریم از ظرفیت‌های موجود در این مورد استفاده بیشتری کنیم.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 9:18 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری پانا+

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: در زمینه رتبه‌بندی معلمان اختلافاتی وجود دارد و تلاش داریم تا در جلسه توسعه شورای مدیریت اختلاف‌ها رفع شده و در شهریور ماه احکام معلمان صادر شود.

 به نقل خبرگزاری فارس از تبریز، سیدمحمد بطحایی صبح امروز در دومین روز از گردهمایی مشترک شورای معاونان وزارت و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور به تشریح برنامه ششم توسعه در وزارت آموزش و پرورش پرداخت.

وی با بیان اینکه دولت برنامه ششم را به صورت خلاصه تنظیم می‌کند، گفت: آن دسته از احکام دائمی که بیش از 5 ساله است جدا از قوانین توسعه 5 ساله مورد بررسی قرار می‌گیرند و باید از فرصت‌های پیش رو برای توسعه آموزش و پرورش استفاده کنیم.

بطحایی یادآور شد: تا شهریور ماه احکام مربوط به برنامه ششم توسعه ارائه می‌شود و در این میان پیش‌بینی‌هایی صورت گرفته و دنبال احکام تکلیفی برای خود نیستیم.

در برنامه ششم بر خلاف برنامه‌های گذشته از احکام محتوایی پرهیز می‌شود

وی بیان کرد: در برنامه ششم بر خلاف برنامه‌های گذشته از احکام محتوایی پرهیز می‌شود و به تفضیل در این مورد بحث و صحبت شده و نقشه راه ترسیم شده است.

معاون  توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: جلسات مفصلی در وزارتخانه برگزار شده و احکامی را تعریف می‌کنیم که اختیارات کافی و منابع لازم را در اختیار ما قرار دهد.

وی عنوان کرد: آموزش و پرورش برای اجرای سند تحول که مورد تاکید رهبری و مسئولان ارشد قرار گرفته نیازمند بودجه‌های کلان است و با منابع فعلی امکان پذیر نیست.

شرط اجرای شدن سند تحول در آموزش و پرورش

بطحایی گفت: پیشنهاد کرده‌ایم که یک درصد از منابع کشور در طول برنامه ششم برای اجرای سند تحول اختصاص یابد وگرنه با درآمدهای فعلی امکان فعالیت نیست.

معاون  توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش افزود: نیازمند اختیارات ویژه هستیم که در اختیار مدیران استانی و مرکزی قرار گیرد که می‌تواند در طول برنامه ششم انعطاف لازم را ایجاد کند تا با این اختیارات بیشترین استفاده صورت شود.

وی اظهار داشت: تعیین منابع جدید با پیشنهاد مدیران کل و معاونان مورد توجه است و از جمله پیشنهادها یک درصد منابع کشور یا شرکت‌های خاص است که در صورت تحقق آن 8 هزار میلیارد تومان درآمد پایدار در طول برنامه ششم به صورت سالانه داشته باشیم.

بطحایی خاطرنشان کرد: در صورت عدم تحقق یک درصد از منابع کل کشور از یک درصد منابع بانک‌ها و برخی شرکت‌ها از جمله شرکت نفت بهره‌مند شویم که در این حالت 5 هزار میلیارد تومان در طول سال درآمد خواهیم داشت.

وی یادآور شد: در حال حاضر بودجه پیش‌بینی شده برای آموزش و پرورش یک هزار و 700 میلیارد تومان به اضافه 5 درصد درآمد شهرداری‌ها است که این بند دوم محقق نشده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود با اشاره به طرح رتبه‌بندی معلمان گفت: در زمینه رتبه‌بندی معلمان اختلافاتی وجود دارد و تلاش داریم تا در جلسه توسعه شورای مدیریت اختلاف‌ها رفع شده و در شهریور ماه احکام معلمان صادر شود.

وی اضافه کرد: آیین‌نامه و شیوه نامه پرداخت پاداش‌ها صورت گرفته و تلاش داریم تا این پاداش‌ها به موقع پرداخت شود.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 9:16 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

وزیر آموزش پرورش  در پاسخ به انتقاد برخی معلمان از رسانه ای کردن پرداخت مطالبات فرهنگیان ، این امر را ناشی از فشار رسانه ای اعلام کرد و گفت:سعی می کنیم ازاین به بعد در این خصوص کمتر صحبت کنیم. فانی معیار رتبه بندی معلمان را انجام شایسته وظایف معلمی دانست و افزود : طرح رتبه بندی معلمان هرچند ایده آل نیست ولی موجب کم شدن تبعیض بین آنان خواهد شد.

به نقل از خبرگزاری صدا و سیما :علی اصغر فانی شامگاه امروز در نشست مدیران آموزش و پرورش شهرستان بناب افزود : امسال سیزده هزار و چهارصد میلیارد ریال برای بهسازی فضاهای آموزشی اختصاص یافته است.
وی سرانه اختصاص یافته به مدارس را ناکافی اعلام کرد و افزود: امسال دو هزار میلیارد ریال نیز از اعتبارات فروش گاز به مردم برای سرانه مدارس در نظر گرفته شده که بخشی از آن در مهر ماه امسال به حساب مدارس واریز خواهد شد
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بازنشستگی 63 هزار معلم در کشور در سال گذشته و امسال گفت : با ورود نخستین گروه از فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان از ابتدای سال تحصیلی 95 به جمع معلمان ، توازن نسبی نیروی انسانی در آموزش و پرورش ایجاد خواهد شد .
فانی از بدهی ده هزار و پانصد میلیارد ریالی آموزش و پرورش به بازنشستگان هم گفت و تصریح کرد :25 درصد مطالبات بازنشستگان اسفند سال قبل پرداخت شد و بقیه بدهی نیز به محض تامین اعتبار پرداخت خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش وجود مدارس خاص را عامل آسیب دیدن مدارس عادی دانست و گفت : فعالیت مدارس خاص بر انگیزه معلمان و دانش آموزان اثر نامطلوب دارد و سعی می شود در سالهای آینده تعداد این مدارس کاهش یابد .
وی در پاسخ به انتقاد برخی معلمان از رسانه ای کردن پرداخت مطالبات فرهنگیان ، این امر را ناشی از فشار رسانه ای اعلام کرد و گفت:سعی می کنیم ازاین به بعد در این خصوص کمتر صحبت کنیم.
فانی معیار رتبه بندی معلمان را انجام شایسته وظایف معلمی دانست و افزود : طرح رتبه بندی معلمان هرچند ایده آل نیست ولی موجب کم شدن تبعیض بین آنان خواهد شد .
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست مشارکت دادن آموزش و پرورش را در برنامه های توسعه ای خواستار شد .
حجه الاسلام باقری بنابی افزود:با توجه به اینکه برنامه ششم توسعه در مجلس در حال تدوین است نمایندگان از برنامه های آموزشی،پرورشی،معیشتی و عمرانی آموزش و پرورش حمایت خواهند کرد .



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 9:15 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

قدس آنلاین-تبریز: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط کاری در آموزش و پرورش سالم نیست و بسیاری از معلمان احساس بدی در زمینه کاری خود دارند و این امر تاثیرات منفی دارد.

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، محمدحسین فرهنگی امروز در دومین روز از گردهمایی مشترک شورای معاونان وزارت و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور با بیان اینکه طرح رتبه‌بندی معلمان باید به صورت منظم انجام شود، اظهارکرد: در رتبه‌بندی سطوح مختلف مشکلاتی وجود دارد و مراجعات برخی از معلمان به مجلس نیازمند بررسی کارشناسی و پیگیری مطالبات این قشر دلسوز و زحمتکش را بیش از گذشته در کمیسیون مربوطه را دارد.

 وی در ادامه افزود: سازمان بازنشستگی نیز اعلام کرده که ما در این زمینه مشکلی نداریم و برخی مشکلات از طرف استان‌ها بوده و باید وحدت رویه‌ای در امر بازنشستگی وجود داشته باشد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان داشت: تحقق درآمدهای آموزش و پرورش از یک درصد و دو درصد شرکت‌ها باید دنبال شود تا بدانیم در چه سطحی از تحقق درآمدها موفق بوده‌ایم.

فرهنگی در ادامه سخنان خود بر تحقق درآمدهای آموزش و پرورش حتی از تولیت آستان قدس رضوی تاکید کرد و گفت: اگر این تولیت همکاری کند بستر و زمینه جذب منابع مالی بیشتری می‌توان در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

وی بر گازرسانی مدارسی که فاقد گاز هستند، اظهار کرد: می‌توان از ظرفیت جدید ایجاد شده در استان‌ها و مناطق محروم نسبت به گازرسانی سریع به مدارس اقدام کرد.

فرهنگی با تاکید بر افزایش متناسب حقوق‌ها گفت: هرگونه افزایش حقوق در بدنه دولت منوط به افزایش حقوق در آموزش و پرورش باشد و این امر زمینه را برای افزایش بی‌رویه در سایرین مسدود کرده و افزایش حقوق‌ها را هم همه‌جانبه و هماهنگ می‌کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در زمینه ورودی‌های جدید آموزش و پرورش وسواس و حساسیت کافی به خرج دهیم تا دچار مشکلات بعدی نشویم وجدان کاری، متعهد به نظام آرمان‌های والای انقلاب اسلامی نیز رعایت شود و البته در گذشته به این مسائل توجه زیادی می‌شد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه فرهنگیان به خوبی اداره نمی‌شود و این دانشگاه هم در پذیرش و هم در اداره مشکلاتی وجود دارد و بایستی مشکلات فرهنگی مرتفع شود.



تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394برچسب:, | 9:11 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

دوستان عزیزو همکارانی که در وزارت خانه نشسته اید و هر روزی یک تصمیم برای معلمان می گیرید،یک روز بیمه طلایی را علم می کنیدو بعد از یک سال از طلا به یک حلبی بی ارزش تنزل پیدا می کند.

طرحی را تصویب می کنید و نظام اموزش وپرورش را به دو دوره شش ساله تقسیم می کنیدو اسمش را می گذارید تحول در اموزش وپرورش
معلمانی را که سال ها در دبیرستان وراهنمایی تدریس کرده اند به اجبار به دبستان می فرستید معلمی که سالها ست ازفضا و حال وهوای تدریس به دانش اموزان هفت ،هشت ساله دور بوده در عجبم دانش اموزی که از ابتدایی معلمی داشته باشد نا آشنا با روحیات کودکان و بی انگیزه ، چگونه دانش اموزی می شود در سال های بعد
در مدارش شش کلاسه یا همان ابتدایی اول و دوم دانش اموز شش و هفت ساله را در کنار دانش اموزان یازده ودوازده ساله کنار هم گذاشته اید با هر روانشناسی مشورت کنید غلط بودن این ترکیب سنی آشکاراست
افزایش قطره چکانی حقوق معلمان را به بهانه های مختلف در بوق کرنا که چه عرض کنم در صور اسرافیل می کنیدو می دمید وانتظار دارید معلمان هم با این دمیدن در صور توسط شما جانی دوباره بگیرند و متعجب می شوید از اینکه معلمان چرا گله دارند از این هم هجمه خبری درمورد طرح رتبه وبندی و افزایش حقو قشان

پزشکی توسط مجرمی به قتل می رسد خدایش رحمت کند وبه خانواد ه اش صبر صدا وسیما چند دقیقه ای لطف می کندو خبر را اعلام می کند واز پیگیری های وزیر و مقامات قضایی می گوید اما معلمی مظلومانه توسط دانش اموزش به قتل می رسد ان هم در کلاس در حین تدریس اما دریغا از یک عرض تسلیت به جامعه معلمان وخانواده اش در صدا وسیما

تمام کارمندان در طول سال ها انواع کمک هزینه ها را دریافت می کنند که ذکر انها ملال اور است بس که گفته شده اما به معلم صد هزار تومان کارت هدیه ماه مبارک می دهید در تمام سایت های خبری منعکس می کنید
خلاصه کنم مسولان محترم وزارت خانه ی آموزش وپرورش ما معلمان مطمئنیم که خودتان هم می دانید چقدر به معلمان جفا می شود از نظر معیشت و حقوق و دیگر مزایا خواستم بگویم که ما می دانیم که شما می دانید که ما می دانیم، پس این کار ها برای چیست چرا هر چه معلمان می گویند که این کار ها را نکنید باز هم به روی مبارکتان نمی اورید و راه خود را می روید
مسولان امورش وپرورش ما معلمان ساده هستیم اما ساده لوح نه

darvishi1982@yahoo.comhasan



تاريخ : پنج شنبه 22 مرداد 1394برچسب:, | 17:24 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی از برگزاری دوره‌های آموزشی روش تدریس برای معلمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام‌ والمسلمین محی‌الدین بهرام محمدیا‌ن در خصوص برگزاری برنامه‌های آموزشی ضمن خدمت کتب جدید التأ‌لیف برای معلمان گفت: با توجه به اینکه در دو مقطع پنجم و نهم کتاب‌ها به طور کامل تغییرات پیدا کرده‌اند به همین جهت برگزاری دوره‌هایی برای آموزش معلمان بسیار ضروری است.

رئیس سازمان پژوهش و بر‌نامه‌ریزی کتب درسی با اشاره به این نکته که روند آموزشی در سال جدید نسبت به سال‌های قبل تفاوت‌هایی دارد، افزود: در این راستا علاوه بر کتب درسی برنامه های آموزشی در قالب بسته‌هایی به نام «بر فراز آسمان» ارائه می‌شود. و علاوه برآن بسته‌های آموزشی دیگری هم در زمان توزیع کتاب‌های درسی برای دانش آموزان عرضه می‌گردد.

وی بسته‌های آموزشی را شامل نرم افزارهای درسی و آموزشی، مجلات، فیلم‌های آموزشی و چند رسانه‌ای عنوان کرد و افزود: سعی شده است که رویکرد‌ها در جهت همسو سازی با برنامه‌های علمی و سند تحول آموزش و‌ پرورش اجرایی شود که از موضوعات مطرح شده در این راستا بحث محیط زیست، اقتصاد مقاومتی و.. است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی بیان کرد: اجرای سند تحول و نقشه راه نیاز به اجتهاد مستمر دارد و باید مبتنی بر نیازهای زمان خود تولید امکانات و خلق موقعیت کنیم.

وی اظهار کرد: یک زیرنظام های مهم تعلیم و تربیت برنامه ریزی آموزشی و درسی است. همزمان با تدوین سند بنیادین راهکارها را به صورت مهندسی معکوس شروع کرده ایم.

محمدیان اظهار کرد: امسال موفق شدیم با رعایت الزامات پایه پنجم و نهم را تولید محتوا کنیم و در کنار آن بسته های آموزشی قرار دهیم.

وی یادآور شد: یکی از سیاست های تحولی ما تولید رسانه آموزشی در کنار کتاب است و در کنار برنامه رسمی کلاسها یک برنامه غیر رسمی همراه کتاب درسی داریم.

محمدیان افزود: نرم افزار بر فراز آسمان به صورت یک رسانه آموزشی برای دانش آموزان تولید شده است.



تاريخ : پنج شنبه 22 مرداد 1394برچسب:, | 1:24 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
میزگرد رتبه بندی معلمان / انگیزه درمعلمین وبهسازی وارتقا حرفه ای معلمین مهم ترین هدف رتبه بندی


میزگرد تشریح چگونگی رتبه بندی معلمان در سی و دومین اجلاس روسای سراسر کشور برگزار شد

به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان ، بنا بر خبر ارسالی علی محمودی رئیس آموزش و پرورش منطقه جالق در سومین روز اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور میزگرد رتبه بندی معلمان با حضور سیدمحمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت وحسین سلیمی جهرمی وهاشم مسعود ی مشاور معاونت توسعه مدیریت وپشتیبانی وسید حسن حسینی مدیرکل  امور اداری وتشکیلات وزارت تشکیل شد .

بطحایی هدف اصلی ازرتبه بندی را ایجاد انگیزه درمعلمین وبهسازی وارتقا حرفه ای معلمین اعلام نمود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد : درطرح رتبه بندی اگرچه  تاسقف 800 هزارتومان هم به حقوق معلمان  اضافه میشود اما رتبه بندی به دنبال بهره دهی ،ایجاد انگیزه و کیفیت بخشی است .

وی اضافه کرد:همه معلمین دراین رتبه بندی قرار خواهند گرفت به گونه ای که  حداقل مبلغ حدود200 هزارتومان به حقوق ها اضافه می شود وسال به سال براساس شایستگی ومعیارهای مخصوصش دوباره رشدحقوقی را خواهیم داشت.

بطحایی هدف این طرح را رقابت های مثبت برای کیفیت بخشی دانست و افزود : فقط تایید رتبه عالی دراستان وبقیه درشهرستان ومنطقه انجام.میشود ونیازی به ارسال به وزارت نیست.

وی تاکید کرد : جداول ونیازمندیهای مراحل تطبیق اجرا و اماده است احکامی که صادر می شود از اول مهر اجرا می شود .



تاريخ : پنج شنبه 22 مرداد 1394برچسب:, | 1:22 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

وزیر آموزش و پرورش گفت:متأسفانه دریافتی آن‌ها متناسب با تلاش آنها نیست و احکام جدید حقوق معلمان بر اساس طرح رتبه بندی از اول مهر سال جاری صادر می شود.

به نقل از خبر آنلاین:وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه لازمه توسعه توجه به آموزش است، گفت: در دولت هشتم، سهم آموزش و پرورش از بودجه کشور بیش از 15 درصد بود که متأسفانه در دولت‌های نهم و دهم این سهم به 9.1 درصد کاهش یافت .

علی اصغر فانی در آیین گشایش گردهمایی دو روزه شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور در تبریز، با بیان این مطلب اظهار کرد: خوشبختانه در دو سال گذشته سهم آموزش و پرورش در بودجه کشور 2.1 درصد افزایش یافته و در حال حاضر این سهم به 11.2 درصد رسیده است.

وی با اشاره به حق الزحمه دریافتی 970 هزار فرهنگی کشور گفت: متأسفانه دریافتی آن‌ها متناسب با تلاش آنها نیست و احکام جدید حقوق معلمان بر اساس طرح رتبه بندی از اول مهر سال جاری صادر می شود.

فانی عنوان کرد: علاوه بر بودجه سالانه، 25 هزار میلیارد ریال نیز برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان در سال جاری و 35 هزار میلیارد ریال برای سال آینده در نظر گرفته شده است .

وی با اشاره به برگزاری اجلاس جهانی آموزش در اردیبهشت ماه سال جاری در کره جنوبی گفت: بر اساس تصمیمات این اجلاس سهم آموزش و پرورش ایران از بودجه عمومی تا سال 2030 باید به 25 درصد برسد.

فانی در خصوص رسیدن سهم آموزش و پرورش از GDP (تولید ناخالص داخی) به شش درصد تولید ناخالص کشور، گفت: این موضوع از مصوبات اجلاس جهانی کره جنوبی است و در برنامه ششم توسعه باید به این موضوع توجه شود. سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در برنامه ششم اجرا می‌شود که لازمه تحقق کامل آن تعریف منابع اعتباری پایدار است.

وی اظهار کرد: 25 درصد نیروی انسانی دوره متوسطه اضافه هستند و این در حالی است که در دوره ابتدایی با کمبود نیرو مواجه هستیم و با توجه به سه ساله شدن دوره تحصیلی متوسطه درصدد استفاده از دبیران متوسطه دو در دوره متوسطه یک یا دوره ابتدایی هستیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: 38 هزار معلم در سال جاری بازنشسته می‌شوند ، در حالی که یک نیروی جدید هم به نظام آموزش و پرورش کشور اضافه نمی‌شود.

فانی افزود: واحدهای مسکن مهر بدون پیش بینی مدرسه و فضای آموزشی برای دانش آموزان احداث شده اند، و تنها برای دو شهر جدید پرند و پردیس در تهران نیازمند 250 مدرسه هستیم .

گفتنی است، این گردهمایی دو روزه به منظور شناسایی نیازها و ایجاد هماهنگی بیشتر برای شروع سال تحصیلی جدید برگزار می شود.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 21:2 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فارس: حضور دبیران «متوسطه دوم» در دوره «متوسطه اول»/چاپ ۱۳۰ میلیون جلد کتاب درسی

علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه گردهمایی شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش کشور در تبریز با اشاره به سه ساله شدن دوره تحصیلی متوسطه از سال‌جاری گفت: در صدد استفاده از دبیران دوره متوسطه دوم در دوره متوسطه اول هستیم.

به نقل از فارس:علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه گردهمایی شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش کشور در تبریز با اشاره به سه ساله شدن دوره تحصیلی متوسطه از سال‌جاری گفت: در صدد استفاده از دبیران دوره متوسطه دوم در دوره متوسطه اول هستیم.

وی، مهر 94 را حساس‌ترین مهرماه پس از انقلاب اسلامی عنوان کرد و با اشاره به اینکه 38 هزار معلم در سال‌جاری بازنشسته می‌شوند، گفت: این در حالی است که یک نیروی جدید هم به نظام آموزش و پرورش کشور اضافه نمی‌شود.

فانی با بیان اینکه نخستین دانشجویان پردیس‌های دانشگاهی فرهنگیان از مهر 95 وارد سیستم آموزشی می‌شوند، اظهار داشت: با پیش‌بینی ترم‌های تابستانی برای این دانشجویان در تابستان امسال و سال آینده، این موضوع محقق می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه واحدهای مسکن مهر بدون پیش‌بینی مدرسه و فضای آموزشی برای دانش‌آموزان احداث شده‌اند، گفت: تنها برای دو شهر جدید پرند و پردیس در تهران نیازمند 250 مدرسه هستیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: با هماهنگی‌های لازم مشکلی برای شروع سال تحصیلی جدید از نظر نیروی انسانی و فضای آموزشی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه چاپ 130 میلیون جلد کتاب درسی از 14 ماه قبل شروع شده است، اظهار داشت : در این خصوص هم مشکلی نخواهیم داشت.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 21:2 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

مدیرعامل بانک سرمایه از ارایه خدمات ویژه به فرهنگیان کشور خبر داد و گفت: با راه اندازی باشگاه بزرگ مشتریان، دارندگان تک کارت می توانند از تخفیف فروشگاه بزرگ و تولیدکنندگان محصولات داخلی بهره مند شوند.

به نقل ار ایرنا:خیرالله بیرانوند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه، این بانک در نظر دارد با توسعه زیرساخت های حوزه بانکداری الکترونیک خدمات مؤثر و نوینی را ارایه دهد، افزود: در همین ارتباط کیوسک الکترونیکی ارائه دهنده خدمات بانکداری الکترونیک در مراکز فرهنگی کشور که مورد رجوع و استفاده قشر فرهنگیان و سایر مشتریان است که با همکاری وزارت آموزش و پرورش، نصب و راه اندازی شده است.
وی، از راه اندازی باشگاه بزرگ مشتریان سرمایه ایرانیان توسط بانک سرمایه خبر داد و اظهار داشت: در این باشگاه شرایطی ایجاد شده تا مشتریان و دارندگان تک کارت بانک سرمایه بتوانند از تخفیف ده ها فروشگاه بزرگ و تولیدکنندگان محصولات باکیفیت داخلی بهره مند گردند.
به گفته مدیرعامل بانک سرمایه، در بستر این باشگاه، تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات، با طیف گسترده ای از مشتریان و دارندگان تک کارت بانک سرمایه مواجه خواهند بود که این طرح ملی خود می تواند منشأ سودآوری کلان و بالا رفتن حجم فروش کالا و یا خدمات آنان شده و منجر به افزایش تولید محصولات داخلی و گسترش فضای کسب و کار در کشور گردد و از سوی دیگر مشتریان هم از تخفیف بالای محصولات و خدمات بهره مند گردند.
بیرانوند تصریح کرد: باجه تک کارت برای معلمان شاغل و بازنشسته که حدود یک میلیون و 700 هزار نفر هستند مورد بهره برداری قرار می گیرد ضمن اینکه قرار است 13 میلیون دانش آموز نیز با صدور کارت نشاط به این جمع بپیوندند.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 21:1 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

وزیر آموزش و پرورش، از ورورد نخستین گروه فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان در مهر 95 به نظام آموزشی خبرداد.
به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی اصغر فانی روز چهارشنبه در افتتاحیه گردهمایی شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش کشور در تبریز ، با اشاره به سه ساله شدن دوره تحصیلی متوسطه از سالجاری ، گفت : درصدد استفاده از دبیران متوسطه دو در دوره متوسطه یک هستیم .

وزیر آموزش و پرورش مهر 94 را حساس ترین مهرماه پس از انقلاب اسلامی عنوان کرد و با اشاره به اینکه 38 هزار معلم در سالجاری بازنشسته می شوند ، گفت : این در حالی است که یک نیروی جدید هم به نظام آموزش و پرورش کشور اضافه نمی شود .

وی با بیان اینکه نخستین دانشجویان پردیس های دانشگاهی فرهنگیان از مهر 95 وارد سیستم آموزشی می شوند ، اظهار کرد: با پیش بینی ترم های تابستانی برای این دانشجویان در تابستان امسال و سال آینده این موضوع محقق می شود .

فانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه واحدهای مسکن مهر بدون پیش بینی مدرسه و فضای آموزشی برای دانش آموزان احداث شده اند ، گفت : تنها برای دو شهر جدید پرند و پردیس در تهران نیازمند 250 مدرسه هستیم .

وزیر آموزش و پرورش در عین حال گفت: با هماهنگی های لازم مشکلی برای شروع سال تحصیلی جدید از نظر نیروی انسانی و فضای آموزشی وجود ندارد .

وی با اشاره به اینکه چاپ 130 میلیون جلد کتاب درسی از 14 ماه قبل شروع شده است ، اظهار کرد : در این خصوص هم مشکلی نخواهیم داشت .



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 21:0 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

فانی

وزیر آموزش و پرورش گفت: تقویت مباحث اعتقادی در بین دانش آموزان از اولویت های وزارت آموزش و پرورش است.

به نقل از مهر:لی اصغر فانی پیش از ظهر چهارشنبه در همایش یاوران نماز در تبریز اظهار داشت: امروز در آموزش و پرورش سندی در اختیار داریم تحت عنوان سند تحول نظام آموزش و پرورش که سندی محکم برای آموزش و پرورش است و از سال ۸۲ تا ۹۱ طراحی و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است.

وی با بیان اینکه این سند مبنای کار آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه است، گفت: در این سند ما شش ساحت تقویتی داریم که یکی از آن ها تقویت بحث اعتقادی دانش آموزان است.

فانی افزود: البته ما به دنبال تربیت همه جانبه دانش آموزان هستیم که مهم ترین ساحت، تربیت اخلاقی این قشر است و ترغیب آنها به نماز یکی از بهترین راه ها برای تحقق مباحث اعتقادی در این قشر است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رتبه برتر آموزش و پرورش در ستاد اقامه نماز گفت: در ارزیابی سال های متمادی در ستاد مرکزی اقامه نماز کشور، آموزش و پرورش دستگاه برتر شناخته شده بطوریکه هم اکنون در ۵۰ هزار واحد آموزشی اقامه نماز جماعت داریم  و ۱۹ هزار روحانی و ۳۰ هزار همکار فرهنگی برای اقامه نماز همکاری دارند.

وی ادامه داد: راه ترویج فرهنگ اقامه نماز جماعت در مدارس اهتمام مدیران مدارس و معلمین عزیز به این امر است و اگر این قول را به خود بدهیم که در نماز جماعت دانش آموزان شرکت کنیم، به طور یقین دانش آموزان نیز به خواندن نماز جماعت تشویق می شوند.

فانی افزود: طرحی که چند سالی است در آموزش و پرورش اجرایی می شود، استفاده از امکانات مساجد نزدیک مدرسه است که باید این پتانسیل به نحو مطلوب مورد بکار گرفته شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اقامه نماز نیاز به یک همت جمعی دارد، گفت: توجه مدیران و مسئولان آموزش و پرورش به اصل اقامه نماز بسیار مهم است و سیاست وزارت نیز ترویج مدرسه محوری و یکی از مصادیق مدرسه محوری توجه مدیران محترم در اقامه نماز است.

وی افزود: آموزش و پرورش نیاز به همکاری همه جانبه دارد و توسعه مشارکت در آموزش و پرورش سیاست جدی این وزارت خانه است که در این خصوص از تمامی مسئولان مربوطه می خواهیم همکاری ویژه ای با این نهاد داشته باشند.

باید دانش آموزان را باور داشته باشیم

معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه با تاکید بر ایجاد خودباوری در بین جوانان گفت: باور نیروی جوان چه در جریان انقلاب و چه در عرصه دفاع مقدس تاثیرات بالای خود را نشان داد که امروزه نیز باید این باور را برای ایجاد پیشرفت های بالا در کشور ایجاد کنیم و تحقق این مهم در بین دانش آموزان با وجود دشواری های بسیار، اما بسیار پربازده است

حمیدرضا کفاش با بیان اینکه باید مدیران به دانش آموزان اعتماد لازم را داشته باشند، افزود: تعلیم یک جریان اجتماعی و تربیتی و آموزش بخشی از آن است و باید در جهت تربیت پرورشی دانش آموزان تلاش بیشتری کرد.

وی ادامه داد: با ایجاد خودباوری در بین دانش آموزان آنها را برای جریانات اجتماعی آینده کشور آماده می کنیم که در این راستا فعال سازی تشکل های دانش آموزی ضروری است اما متاسفانه حتی نتوانسته ایم تشکل های دانش آموزی فعلی را که زیاد هم نیستند به خوبی مدیریت کنیم.

معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش همچنین به لزوم برگزاری باشکوه جشن تکلیف در مدارس اشاره کرد و گفت: جشن تکلیف در مدارس باید بالاتر از جشن تولد و دیگر مناسبت ها برگزار شود تا این جشن بتواند به نقطه عطفی در زندگی این دانش اموزان تبدیل شود.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 20:59 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

23-204.jpg

وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات با تاکید بر ضرورت استفاده از مکانیزم‌های اقناعی در آموزش و پرورش، معتقد است با تهدید و تحریم نمی‌توان جلوی استفاده کودکان از ابزارهای ارتباطی را گرفت.

به نقل از ایسنا:حسین مظفر در خصوص چگونگی فرهنگ سازی‌استفاده از برنامه‌های ارتباطی تلفن همراه توسط دانش آموزان در مدارس گفت: ابزار ارتباطی و فضای مجازی به نحوی مانند تیغ دو لبه می‌ماند که هم می‌تواند بسیار مثبت و کاربردی بوده و درعین حال مخرب باشد.

وی افزود: نحوه استفاده از این برنامه‌های ارتباطی اگر در جامعه به خصوص به دانش آموزان آموخته شود در حقیقت نوعی مصونیت به آن‌ها بخشیده می‌شود و فرهنگ سازی استفاده از این ابزار با تهدید و تحریم قابل حل نیست؛ چرا که استفاده از آن‌ها حریم خانه‌ها و مرزهای خصوصی را نیز درنوردیده و در اختیار همگان است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خاطر نشان کرد: با توجه به این شرایط در حال حاضر هیچ راهی به جز روش‌های اقناعی و مصونیت بخشی از طریق اطلاع رسانی وجود ندارد.

مظفر با تاکید بر اینکه مکانیزم اقناعی بهترین روش در عرصه آموزش و پرورش است تصریح کرد: اگر بتوانیم از کودکی طوری به کودکان بیاموزیم که آنچه را باید بخوانند و آنچه را نباید بخوانند و در عین حال آنچه را خواندند و بد بود به سادگی قبول نکنند،‌ تربیت وآموزش خوبی به فرزندان خود داده‌ایم.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 20:58 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

استخدام

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از ابلاغ شیوه نامه اجرایی کلاس‌های چندپایه تا قبل از آغاز سال تحصیلی به استان‌ها خبر داد و جزئیات کیفیت بخشی به کلاس‌های چندپایه را تشریح کرد.

به نقل از ایسنا:محمد دیمه‌ور با بیان اینکه آیین نامه کلاس‌های چندپایه چندماه گذشته در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شد اظهار کرد: شیوه نامه اجرایی مربوط نیز آماده شده و تا قبل از آغاز سال تحصیلی به استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: در این شیوه نامه آمده است که کلیه معلمان کلاس‌های چندپایه باید به منظور آشنایی با فرآیند اداره این کلاس‌ها، 40 ساعت آموزش تخصصی را بگذرانند. هرچند بعید می‌دانم با توجه به وضعیت بودجه و منابع بتوانیم به صورت فراگیر این بند از آیین نامه را به صورت کامل اجرا کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات مدنظر در راستای کیفیت بخشی به کلاس‌های چندپایه افزایش ساعات آموزش است اظهار کرد: بر این اساس در صورتی که تعداد دانش‌آموزان و یا تعداد پایه‌هایشان از عدد سه فراتر رفت، ساعات آموزش بر اساس جدولی که در اختیار استان‌ها قرار گرفته اضافه می‌شود.

دیمه ور افزود: همچنین با انجام کار اضافه و تدریس ساعات بیشتر، معلمان حق التدریس بالاتری دریافت خواهند کرد. بخشنامه این قانون از بهمن ماه سال گذشته به استانها ارسال شده و امسال هم ادامه پیدا خواهد کرد، اگر یک کلاس شش پایه داشته باشد معلم نمی‌تواند مدت زمان زیادی را برای هر دانش آموز صرف کند؛ این مصوبه کمک می کند تا ملعم برنامه‌های آموزشی تکمیلی در نظر بگیرد تا آموزش‌ها کیفیت یابند.

مدیرکل دبیرخانه مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: دانشجویانی که شهریورماه فارغ‌التحصیل می‌شوند، نمی‌توانند در آزمون استخدامی ثبت نام کنند.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 20:56 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

استخدام

مدیرکل دبیرخانه مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: دانشجویانی که شهریورماه فارغ‌التحصیل می‌شوند، نمی‌توانند در آزمون استخدامی ثبت نام کنند.

به نقل از ایسنا:شاپور محمدزادهدر پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا آن دسته از دانشجویانی که شهریور ماه فارغ التحصیلی می‌شوند می‌توانند در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ثبت نام کنند یا خیر؟ اظهار کرد: خیر، این دانشجویان نمی‌توانند در آزمون ثبت نام کنند.

وی افزود: باید مدرک داوطلبان در حال حاضر که قصد ثبت نام دارند، آماده باشد.

به گزارش ایسنا، ثبت نام برای شرکت در آزمون استخدام پیمانی در مشاغل آموزشی وزارت آموزش و پرورش سال 94 از پنج شنبه 15 مردادماه از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org آغاز شده و در ساعت 24 امشب چهارشنبه 21 مردادماه پایان می‌پذیرد.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 20:55 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معلم

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش از برگزاری نشست رهبران مدارس ایمن با حضور وزرای ۳۰ کشور در تهران از نیمه دوم مهرماه خبرداد.

به نقل از مهر:مرتضی رئیسی درباره برگزاری نشست رهبران مدارس ایمن اظهار کرد: جلسه رهبران مدارس ایمن با حضور وزرای ۳۰ کشور در تهران برگزار می شود.

وی افزود: وزرای آموزش و پرورش ۳۰ کشور از طریق سازمان ملل متحد دعوت شده اند و ما مجوز برگزاری این نشست را برای نیمه اول مهرماه دریافت کرده ایم.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: با توجه به تجارب موفق ایران در زمینه مقاوم سازی مدارس که جزو اولین کشورهایی است که به شکل عملی وارد مقوله مقاوم سازی شده است، مطمئنا بازخوردهای مثبتی را می توانیم در این جلسه داشته باشیم.

وی ادامه داد: جلسه رهبران مدارس ایمن برای کشور دستاوردهای بزرگی از جمله انتقال تجارب را به همراه خواهد داشت و همچنین در جلسه هماهنگی می شود تا کشورها بتوانند از منابعی که احتمالاً توسط سازمان ملل از طریق بانک جهانی و بانک توسعه اسلامی فراهم می شود استفاده کنند.

وی افزود: زمینه ورود کارشناسان ایرانی و شرکتهای پیمانی به کشورهای دیگر که هنوز اقدامی برای مقاوم سازی مدارس انجام نداده اند با برگزاری این جلسه فراهم شود.

به گفته وی: جلسه رهبران مدارس ایمن با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش و بخش کاهش بلایای طبیعی سازمان ملل متحد به مدت ۲ روز در تهران برگزار می شود.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 20:54 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

وزیر آموزش و پرورش با اعلام اینکه 25 درصد نیروی انسانی دوره متوسطه تحصیلی نظام آموزش و پرورش کشور اضافه هستند ، گفت: این در حالی است که در دوره ابتدایی با کمبود نیرو مواجه هستیم .

به نقل از ایرنا:علی اصغر فانی روز چهارشنبه در افتتاحیه گردهمایی شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش کشور در تبریز ، با اشاره به سه ساله شدن دوره تحصیلی متوسطه از سالجاری ، گفت : درصدد استفاده از دبیران متوسطه دو در دوره متوسطه یک یا دوره ابتدایی هستیم .
وی مهر 94 را حساس ترین مهرماه پس از انقلاب اسلامی عنوان کرد و با اشاره به اینکه 38 هزار معلم در سالجاری بازنشسته می شوند ، گفت : این در حالی است که یک نیروی جدید هم به نظام آموزش و پرورش کشور اضافه نمی شود .
فانی با بیان اینکه نخستین دانشجویان پردیس های دانشگاهی فرهنگیان از مهر 95 وارد سیستم آموزشی می شوند ، اظهار کرد: با پیش بینی ترم های تابستانی برای این دانشجویان در تابستان امسال و سال آینده این موضوع محقق می شود .
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه واحدهای مسکن مهر بدون پیش بینی مدرسه و فضای آموزشی برای دانش آموزان احداث شده اند ، گفت : تنها برای دو شهر جدید پرند و پردیس در تهران نیازمند 250 مدرسه هستیم .
وزیر آموزش و پرورش در عین حال گفت : با هماهنگی های لازم مشکلی برای شروع سال تحصیلی جدید از نظر نیروی انسانی و فضای آموزشی وجود ندارد .
وی با اشاره به اینکه چاپ 130 میلیون جلد کتاب درسی از 14 ماه قبل شروع شده است ، اظهار کرد : در این خصوص هم مشکلی نخواهیم داشت .
این گردهمایی ادامه دارد .



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 20:53 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

یک عضو انجمن صنفی معلمان گفت: تفکر موجود به تعدیل نیرو، خصوصی‌سازی و پولی کردن آموزش‌و‌پرورش معتقد است. در سال‌های اخیر مدارس خصوصی به ویژه در پایتخت افزایش عجیبی داشته‌اند به طوری که در منطقه یک شهر تهران 90 درصد مدارس و در منطقه 5 تهران 70 درصد مدارس غیردولتی هستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه جهان صنعت،جمعی از فعالان و اعضای کانون صنفی معلمان ایران عصر شنبه به مناسبت روز خبرنگار در بازدید از روزنامه «جهان‌صنعت» ضمن تبریک این روز به خبرنگاران به طرح مسایلی درباره وضعیت آموزش‌و‌پرورش کشور و مشکلات بسیار آن پرداختند.

مهدی بهلولی، عضو انجمن صنفی معلمان در این دیدار با نقد تفکرات آموزشی موجود طرح‌های رتبه‌بندی معلمان و خصوصی‌سازی مدارس را از مصادیق سیستم آموزشی «رقابت بنیاد» دانست و گفت: «تفکر موجود به تعدیل نیرو، خصوصی‌سازی و پولی کردن آموزش‌و‌پرورش معتقد است. در سال‌های اخیر مدارس خصوصی به ویژه در پایتخت افزایش عجیبی داشته‌اند به طوری که در منطقه یک شهر تهران 90 درصد مدارس و در منطقه 5 تهران 70 درصد مدارس غیردولتی هستند.»
این کنشگر صنفی افزود: «بخش دیگر از تفکر موجود «همکاری بنیاد» است و با شاخه «رقابت بنیاد» اختلافات بنیادی دارد و معتقد به اجرای طرح‌هایی چون رتبه‌بندی معلمان –که باعث ایجاد اختلافاتی بین این قشر می‌شود- معتقد نیستند و بر شاخص‌های کمی تاکید ندارند.»
بهلولی کشورهای فنلاند و کره‌جنوبی را نمونه‌های موفق پیروی از تفکر «همکاری بنیاد» در آموزش‌و‌پرورش دانست و گفت: «آموزش‌و‌پرورشی که سازمان جهانی یونسکو از آن دفاع می‌کند نیز مربوط به این شاخه است.»


تعدیل معلمان به صلاح نیست
بهلولی با انتقاد از تعدیل 200 هزار نیروی آموزش‌و‌پرورش که در هفته‌های اخیر بیان شده است، یادآور شد: «در حالی که طی سال‌های اخیر تعداد دانش‌آموزان کشور 700 تا 800 هزار نفر افزایش داشته، اجرای چنین طرحی به صلاح نیست.»
در این‌باره محمدرضا نیک‌نژاد، آموزگار و عضو کانون صنفی معلمان ایران نیز سخن به اعتراض گشود و گفت: «30 درصد مدارس روستایی هستند و 70 درصد در شهرها. می‌گویند نیروی مازاد داریم اما این نیروی مازاد تنها برای روستاهایی قابل توجیه است که کلاس‌هایی با پنج نفر دانش‌آموز در مدارس آن برگزار می‌شود، نه برای شهر نشینانی که تعداد دانش‌آموزان هر کلاس بالای 30 نفر است.»


نیک‌نژاد که خود بارها تجربه تدریس در کلاس‌هایی با بیش از 40 دانش‌آموزان را داشته است، تاکید کرد: «تعدیل نیرو یعنی دانش‌آموزان کلاس 42 نفری من به 60 نفر افزایش می‌یابد، کیفیت تدریس به شدت افت می‌کند و از طرفی معلم نیز نادیده گرفته می‌شود.»
این فعال صنفی یادآور شد که پیشنهاد و اجرای چنین طرح‌هایی درحالی است که در کشورهای پیشرو در آموزش‌و‌پرورش، حداقل دو معلم در یک کلاس حضور دارند.


طوری پول بگیرید که دانش‌آموزان شکایت نکنند
بحث پرداخت پول به مدارس دولتی نیز یکی از مسایلی بود که در این دیدار به آن پرداخته شد. در این مورد نیک‌نژاد با نقد پولی شدن مدارس دولتی با تاکید بر لزوم وجود آموزش رایگان برای همه گفت: «در گذشته قبح دریافت پول در مدارس دولتی وجود داشت که در حال حاضر وضعیت چنان تغییر کرده که حتی برای دریافت پول حساب آنلاین مشترک راه‌اندازی شده است. یا حتی به برخی مدیران گفته شده بود که طوری هزینه را از دانش‌آموزان دریافت کنید که منجر به شکایت نشود.»
سرانه مدارس، هر سال کمتر از پارسال
در ادامه به بحث سرانه بودجه آموزش‌و‌پرورش پرداخته شد. وزیر آموزش‌و‌پرورش در آخرین اظهارات خود درباره سرانه مدارس کشور، در هفته گذشته اعلام کرد که ۲۰۰ میلیارد تومان سرانه مدارس کشور تا پایان شهریورماه واریز می‌شود.
بهلولی با بیان اینکه براساس رقمی که وزیر آموزش‌و‌پرورش پارسال به عنوان سرانه مدارس عنوان کرده بود به هر مدرسه 500 هزار تومان می‌رسید، گفت: «مدیران باید تا پایان سال تحصیلی مدارس را با همین هزینه اداره می‌کردند.»
نیک‌نژاد نیز در این‌باره گفت: «60 درصد مدارس فرسوده باید با همین دو میلیون تومان-اگر به آنها تعلق بگیرد- پول آب و برق را پرداخت کنند، شوفاژ‌ها را تعمیر کنند، آسفالت مدرسه را درست کنند، لوازم ورزشی بخرند و... .»


دانش‌آموزان با پتو به کلاس‌های سرد روستا می‌آمدند
نیک‌نژاد سپس از تجربیات خود درباره تدریس در مدارس محروم اینچنین گفت: «وقتی 60 درصد مدارس فرسوده‌اند، یعنی 60 درصد آنها برای تامین هزینه‌ها باه ناچار پول قرض می‌کنند.»
وی اضافه کرد: «بارها با مدارسی مواجه بودم که پولی برای تعمیر شوفاژ در زمستان‌ها نداشتند. یا اینکه بسیاری از مدارس روستایی توانایی پرداخت هزینه‌های ضروری را ندارند به طوری که پول آب و برق را آنقدر پرداخت نمی‌کنند تا سرآخر مجبور شوند برای تامین هزینه‌ها از هرکدام از دانش‌آموزان پولی دریافت کنند.»
این آموزگار درباره یکی از همکارانش می‌گوید در منطقه‌ای محروم در لرستان تدریس می‌کرد و زمستان سال گذشته وقتی شوفاژ کلاس در سرمای طاقت‌فرسای آن منطقه خراب شد، دانش‌آموزان یک هفته تمام با پتو به کلاس‌های سردشان پا می‌گذاشتند: «همکارم وقتی برای تعمیر سیستم گرمایشی از مسوولان اداره درخواست پول کرده بود به وی گفته بودند که نداریم. وی جلوی رییس اداره را گرفته و گفته بود که استعفا می‌دهم. رییس اداره هم در جواب آدم پولداری را در تهران معرفی کرده بود که از او پول قرض کند»!


وزیر صرفه‌جو، بودجه را پس می‌دهد
با این همه وزیر آموزش‌و‌پرورش به دلیل آنچه «صرفه‌جویی» خوانده می‌شود، سال گذشته مورد تشویق دیگر مسوولان قرار گرفت. بهلولی در این‌باره گفت: «وزیر ما صرفه جو لقب گرفت چراکه بودجه را پس داده بود در حالی که به شدت به این بودجه نیاز داریم. ما معلمان امنیت شغلی نداریم و در این شرایط به دانش‌آموزان هم آسیب وارد می‌شود.»
نیک‌نژاد نیز در این‌باره با تاکید بر اینکه 60 درصد مدارس فرسوده‌اند، یادآور شد: «فراموش نکنیم که 12 میلیون دانش‌آموز داریم و 35 درصد مدارس تخریبی هستند و این یعنی چهار میلیون دانش‌آموز در معرض خطر تخریب مدارس در اثر زلزله، سیل یا بارندگی هستند با این حال وزیر ما می‌گوید که از بودجه بهترین استفاده را کرده و باقی‌اش را برگردانده است. این درحالی است که بخش زیادی از هزینه‌ها از جیب مردم است.»
حاضران در این دیدار تاکید کردند که در اقدامی عجیب بودجه 10میلیاردی دولت اصلاحات پس از 10سال هم‌اکنون تبدیل به 7میلیارد در دولت آقای روحانی شده است.
مشکل دیدگاهی است که به آموزش‌و‌پرورش اولویت نمی‌دهد
بهلولی در ادامه گفته‌های خود تاکید کرد که «مشکل ما با آقای فانی نیست.» وی اضافه کرد: «فانی همان روزی که رای اعتماد گرفت، برنامه‌ای ارایه کرد که در یکی از بخش‌های آن گفته بود که می‌خواهم سهم آموزش‌و‌پرورش از تولید ناخالص داخلی را به سطح منطقه برسانم. در سطح جهان آموزش را با تولید ناخالص داخلی می‌چرخانند و GTP ملاک جهانی بودجه آموزش است.»
این فعال صنفی اضافه کرد: «بزرگ‌ترین ضربه در دوره وزارت حاجی بابایی این بود که سهم آموززش از تولید ناخالص داخلی که سه تا چهار درصد بود به 2/1 تا 3/1 درصد کاهش یافت. در سال 92، نزدیک به 500 میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی داشتیم که سهم آموزش‌و‌پرورش از آن 2/1 درصد بود و این میزان سهم در ردیف فقیرترین کشور‌های جهان است. این در حالی است که کشورهای پیشرفته 19 درصد تولید ناخالص داخلی صرف آموزش می‌شود.»
وی تاکید کرد: مشکل ما نه با وزیر وقت که با دیدگاه کلی است که آموزش‌و‌پرورش را در ردیف دهم بودجه قرار می‌دهد و اولویتی برای آن قائل نیست. وی گفت: «در دولت‌های نهم و دهم که پر درآمد دولت‌های تاریخ کشورمان بودند، سهم آموزش‌و‌پرورش از تولید ناخالص داخلی از چهار درصد به یکباره به یک درصد کاهش یافت.»
بهلولی با بیان اینکه تفکر خصوصی‌سازی بر پایه و توجیه کمبود بودجه استوار شده، گفت: «ما کشور فقیری نیستیم که برای بحث مهم آموزش‌و‌پرورش تنها یک درصد سهم داشته باشیم، سهمی به انداره آفریقا و افغانستان به عنوان کشورهایی فقیر.»



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:33 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

موج - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با اظهار امیدواری در نتیجه بخش بودن تشکل های دانش آموزی، گفت: فرهنگیان حق تبلیغ برای احزاب و تشکل ها را ندارند.

حمیدرضا کفاش، معاون فرهنگی و پرورشی آموزش‌وپرورش، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج در ارتباط با نحوه تربیت در تشکل‌های دانش‌آموزی، گفت: به‌عنوان‌مثال مکتب ایرانی اسلامی مکتب شادی و به‌دور از اندوهی است، این موضوع را باید در تشکل‌ها نیز گسترش دهیم که همواره شاد زندگی کنیم.
وی همچنین افزود: اگر فرض ما بر این باشد که مراسم‌ ملی میهنی از مشترکات ما ایرانی‌ها است، پس همگی باید در تلاش باشیم که این مراسم‌ها را به نحو احسن انجام دهیم، این نباشد که ما را ملتی غم‌زده و ماتم پرور بنامند.
کفاش با اشاره به ترویج علم در تشکل‌های دانش‌آموزی عنوان کرد: شاخصه‌های علمی از شاخصه‌های اصلی ایران اسلامی است و باید این شاخصه مهم را در تشکل‌ها به صورتی که سلایق دانش‌آموزان حفظ شود، انتشار داد.
معاون فرهنگی و پرورشی آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: تنوع در سلایق عامل رشد است و هیچ‌گاه این امر مانعی برای رشد نبوده است، لذا این سلایق باید در یک مجموعه منظم مدیریت شوند تا بتوانیم از آن‌ها نیازهای تربیتی دانش‌آموزان را برآورده کنیم.
وی تشکل‌ها را امری ضروری در آموزش‌وپرورش دانست و گفت: تشکل؛ یعنی جمع کثیری از دانش‌آموزان، پس باید این را به دانش‌آموزان آموخت که خود را برای هر کاری کافی و لازم ندانند؛ زیرا این امر موجب شکست بزرگی در یک فرد خواهد شد.
کفاش بابیان اینکه استعدادهای زیادی در یک فرد دانش‌آموز وجود دارد، ادامه داد: دانش‌آموزان باید از هر نظر رشد داشته باشند؛ سیاسی، دینی، علمی و فرهنگی. دانش‌آموز تک ساحتی در این جامعه هیچ جایگاهی نخواهد داشت.
معاون پرورشی آموزش‌وپرورش در ادامه بیان کرد: با این تشکل‌ها دانش‌آموزان را آن چنان که می‌خواهیم تربیت می‌کنیم و باید از تمام پتانسیل‌های موجود در هر تشکل استفاده لازم را برد.
کفاش در پایان متذکر شد: همه ما به‌عنوان یک فرد در جمهوری اسلامی باید یک حزب خاص را حمایت کنیم و این حق طبیعی ما است، اما؛ هیچ‌یک از همکاران فرهنگی حق ندارند که این اعتقادات را به دانش‌آموزان تلقین کنند.

 



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:32 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

محققان معتقدند حضور رأس ساعت هشت صبح در مدارس برای نوجوانان بسیار زود است و ‌باید زمان شروع مدارس حداقل تا ساعت 8.30 صبح به تأخیر افتد.

 بسیاری از مدارس راس ساعت هشت صبح آغاز به کار می‌کنند اما این برنامه زمانی برای شروع درس، آیا مناسب حال کودکان و نوجوانان است؟

به گزارش ایسنا، محققان معتقدند کودکان و نوجوانان در شبانه‌روز به 8.5 تا 9.5 ساعت خواب نیاز دارند این در حالی است که شروع مدارس در ساعت 8 صبح این مقدار خواب کافی را برای آن‌ها فراهم نمی‌کند.

به گفته محققان خواب کافی برای سلامتی، امنیت روانی و یادگیری کودکان بسیار ضروری است و بنابراین بلند شدن در صبح زود سبب بدخوابی و خواب ناکافی در نوجوانان می‌شود.

اما راهکار چیست؟ محققان با بررسی بیش از 40 هزار نوجوان آمریکایی دوره راهنمایی و دبیرستان دریافتند که از هر پنج مدرسه تنها یک مدرسه در ساعت 8.30 صبح آغاز به کار می‌کند این در حالی است که کم‌خوابی در دوران نوجوانی و در فصل مدارس، سبب چاقی، افسردگی و عدم موفقیت در انجام صحیح تکالیف در این افراد می‌شود.

به پیشنهاد محققان، مؤسسات بهداشت عمومی می‌بایست با توجه به شرایط زیست‌محیطی و محل زندگی نوجوانان زمان آغاز به‌کار مدارس را حداقل تا ساعت 8.30 به تأخیر بیندازند.

همچنین خانواده‌ها باید در زمان ثبت‌نام مدارس توجه داشته باشند که کدام مدرسه شرایط بهتری را برای داشتن خواب کافی در طول شب برای فرزندان آن‌ها فراهم می‌کند.

از سوی دیگر خانواده‌ها می‌توانند شرایط بهتری را برای داشتن یک خواب خوب در فرزندان خود ایجاد کنند که از جمله این شرایط می‌توان به در نظر گرفتن زمان منظم برای خواب و بیداری نوجوانان، حذف فناوری‌هایی مانند بازی‌های رایانه‌ای، رایانه و تلفن همراه از اتاق‌خواب نوجوانان اشاره کرد.

نتایج این تحقیقات در نشست سالیانه جامعه دانشگاهی کودکان در آمریکا مطرح شده‌است.

 



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:31 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

نقل است از حکیمی که سالهای بسیار دور ، در دیاری که دیگر اثری از آن در لابه لای اثرات تاریخی وجود ندارد ، کدخدایی حکومت می کرد . ساکنین آن دیار که 50 نفر بودند ، مدت ها بود که سختی زندگی و شرایط بد آب و هوایی و عدم توانایی در چرخاندن زندگی خانواده ی خود به ستوه آمده بودند. روزی نزد کدخدا رفتند و بدو گفتند که ای کدخدا ، دیگر چگونه می توان زیست وقتی که شب ها از کابوس فردا و قوت فردایمان در استرس فراوان هستیم.چگونه به زیستن خود ادامه دهیم وقتی که حتی نمی توانیم خرده لباسی و خرده غذایی بخوریم و ... . خلاصه تا می توانستند اهالی آن دیار به کدخدا ناله کردند و از او شفایی برای حال خود خواستند. کدخدا تاملی نمود و فرمود که یک هفته ای به او وقت بدهند تا افکار از هم گسیسخته ی خود را جمع کنند.
یک هفته گذشت و اهالی نزد کدخدا رفتند . کدخدا خوشحال و خندان به آنها فرمود که من برای شما فکر ویژه ای دارم . اهالی روستا خوشحال و سرخوش گوش نعره سر دادند و گوش به دهان کدخدا نهادند. کدخدا گفت که من برای شما اهالی روستا 100 عدد گوسفند به رایگان هدیه می دهم که بر هر اهل دیار شما 10 عدد گوسفند می رسد . اهالی روستا ناله سردادند و گریبان پاره کردند از این خوشحالی و به سمت خانه های خود دویدند. در این بین فرد عاقلی وجود داشت که اندکی به فرمول های ریاضی آشنایی داشت . این فرد از فرط شگفتی در دم سکته کرد که چگونه ممکن است 100 عدد گوسفند بین 50 نفر تقسیم شود ، طوری که به هر نفر 10 عدد گوسفند برسد .

برداشت اول :
حال ربط داستان فوق به رتبه بندی چیست . کافیست محاسباتی انجام دهیم.
فرض اول :بودجه رتبه بندی در سال 1394 = هزار و سیصد و پنجاه میلیارد تومان .
فرض دوم : تعداد معلمان : 985 هزار نفر
فرض سوم : این بودجه برای 6 ماه از مهر تا اسفند تخصیص داده شده است .
نتیجه گیری اول : سهم هر معلم از بودجه اختصاصی = یک میلیون و سیصد و هفتاد هزار تومان برای شش ماه.
نتیجه گیری دوم : اگر سهم اختصاصی هر معلم را تقسیم برا 6 ماه کنیم افزایش ماهانه هر نفر بصورت میانگین بدست می آید که برابر است با 229 هزار تومان .

برداشت دوم :
فرض اول : بودجه رتبه بندی برای سال 1395 = 3500 میلیارد تومان در واقع بودجه رتبه بندی نسبت به سال قبلش 20 درصد رشد داشته
فرض دوم : تعداد معلمان بدون استخدامی های جدید و دانشجو معلمانی که از سال آینده اضافه می شوند = 985 هزار نفر
فرض سوم : این بودجه بر عکس بودجه سال قبل که برای شش ماه بسته شده بود ؛ برای دوازده ماه اختصاص دارد .
نتیجه گیری اول = سهم هر معلم از بودجه رتبه بندی سال 1395 = 3550000 تومان سه میلیون و پانصد و پنجاه هزار تومان
نتیجه گیری دوم : اگر سهم اختصاصی هر معلم را تقسیم برا 12 ماه کنیم افزایش ماهانه هر نفر بصورت میانگین بدست می آید که برابر است با 296 هزار تومان

هدف از نگارش : در هفته گذشته وزیر و معاونین محترم ایشان از اعدادی صحبت میکردند که با هیچ محاسباتی جور در نمی آمد. از افزایش 150 تا 600 و 300 تا 800 هزار تومانی گفته شده بود. این مقاله صرفا جهت سوال از وزیر و معاونین ایشان که اعداد و ارقام عجیبی ارائه داده بودند ازائه شده بود تا بلکه با پاسخ گویی ایشان که بعید میدانم مسئله برای ذهن کوچک حقیر حل شود .

میم حا – دبیر اداره آموزش و وپروشی ناحیه 4 اهواز



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:29 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
ایسنا نوشت:

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از ابلاغ شیوه نامه اجرایی کلاس‌های چندپایه تا قبل از آغاز سال تحصیلی به استان‌ها خبر داد و جزئیات کیفیت بخشی به کلاس‌های چندپایه را تشریح کرد.

محمد دیمه‌ور ، با بیان اینکه آیین نامه کلاس‌های چندپایه چندماه گذشته در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شد اظهار کرد: شیوه نامه اجرایی مربوط نیز آماده شده و تا قبل از آغاز سال تحصیلی به استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: در این شیوه نامه آمده است که کلیه معلمان کلاس‌های چندپایه باید به منظور آشنایی با فرآیند اداره این کلاس‌ها، 40 ساعت آموزش تخصصی را بگذرانند. هرچند بعید می‌دانم با توجه به وضعیت بودجه و منابع بتوانیم به صورت فراگیر این بند از آیین نامه را به صورت کامل اجرا کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات مدنظر در راستای کیفیت بخشی به کلاس‌های چندپایه افزایش ساعات آموزش است اظهار کرد: بر این اساس در صورتی که تعداد دانش‌آموزان و یا تعداد پایه‌هایشان از عدد سه فراتر رفت، ساعات آموزش بر اساس جدولی که در اختیار استان‌ها قرار گرفته اضافه می‌شود.

دیمه ور افزود: همچنین با انجام کار اضافه و تدریس ساعات بیشتر، معلمان حق التدریس بالاتری دریافت خواهند کرد. بخشنامه این قانون از بهمن ماه سال گذشته به استانها ارسال شده و امسال هم ادامه پیدا خواهد کرد، اگر یک کلاس شش پایه داشته باشد معلم نمی‌تواند مدت زمان زیادی را برای هر دانش آموز صرف کند؛ این مصوبه کمک می کند تا ملعم برنامه‌های آموزشی تکمیلی در نظر بگیرد تا آموزش‌ها کیفیت یابند.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:28 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری پانا+

وزیر آموزش و پرورش کشور با بیان اینکه لازمه توسعه پایدار در کشور توجه جدی به آموزش و پرورش است،گفت:سهم آموزش عمومی دولت تا سال 2030 باید تا مرز 25 تا 26 درصد برسد.

به نفل از پانا:علی اصغر فانی در گردهمایی معاونین وزارت و مدیران کل آموزش و پرورش کشور به میزبانی تبریز،اظهار داشت:با تلاش های مسئولین دولت یازدهم توفیقات خوبی داشتیم و امید است در پناه موفقیت های دولت در مسئله هسته ای آموزش و پرورش را از موفقیت های بیشتری بهره مند سازد.

وی به برگزاری اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور در هفته گذشته اشاره داشت و افزود:ارزیابی ها از اجلاس موثر بوده و سه هدفی را که بدنبال آن بود با حضور 750 رئیس آموزش و پرورش کشور بررسی شد.
 
فانی به برنامه ششم توسعه و سند تحول اشاره کرد و گفت:می پذیریم و قبول داریم که کلید تحول آموزش و پرورش در این سند زده شود و ریاست جمهوری در ابلاغیه های خود بر این موضوع تاکید دارند.
 
وزیر آموزش و پرورش راه توسعه یافتگی کشور را در اموزش خلاصه کرد و افزود:سهم آموزش از بودجه عمومی دولت تا سال 2030 باید تا مرز 25 الی 26 درصد برسد.
 
بودجه آموزش و پرورش
 
وی خاطرنشان ساخت:قبل دولت نهم سهم آموزش و پرورش بیش از 15 درصد بوده که در طول دولت مهم و دهم به 1/9درصد کاهش پیدا کرده است.
 
فانی ادامه داد:در دولت یازدهم سهم بودجه 11/2 درصد بوده که شاهد افزایش 2/1 درصدی بوده ایم.
 
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بدون افزایش بودجه دولت اتفاق خاصی در آموزش و پرورش نخواهد افتاد،تاکید کرد:سهم اموزش باید در برنامه ششم اصلاح اساسی شود که توجه مجلس شورای اسلامی ضروری می طلبد.
 
وی با اشاره به اینکه برنامه های قبلی دولت برای آموزش و پرورش فقط در حد تکلیف بود،تصریح کرد:باید برنامه های با منبع همراه باشد تا به نتیجه و سرانجام برسد.
 
رتبه بندی معلمان
 
فانی از تصویب 3هزار میلیارد ریال برای رتبه بندی معلمان خبر داد و ازصدور احکام رتبه بندی معلمان در مهر ماه امسال خبر داد.
 
وزیر آموزش و پرورش کشور بحث مهر امسال را حساس ترین مهر بعد از انقلاب عنوان کرد و افزود:امسال 38هزار معلم بازنشته می شود و این در حالی است که هیچ نیروی انسانی به سیستم آموزش و پرورش اضافه نمی شود.
 
وی گفت:برای اینکه فارغ التحصیلان مراکز دانشگاه فرهنگیان زودتر وارد سیستم شود و از مهرماه سال 95 آغاز بکار کنند دو ترم تابستانی به صورت متوالی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.
 
اضافه بودن معلمان متوسطه دوم
 
وی به اضافی بودن معلمان در دوره متوسطه دوم اشاره کرد و افزود:1/4 نیروی متوسطه امسال مازاد بوده این در حالی است که در دوره ابتدایی با کمبود نیرو مواجه هستیم.
 
فانی به مسکن مهر اشاره کرد و گفت:متاسفانه برای این شهرک ها مدرسه در نظر گرفته نشده است و به سبب جابه جایی جمعیت و تراکم دانش آموز در برخی مناطق نیاز به ساخت 250 مدسه است.
 
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای مهر امسال هیچ کمبودی از لحاظ نیروی انسانی،فضای آموزشی و تامین کلاس وجود ندارد،اذعان داشت:در دولت تدبیر و امید همکاری شهرداری ها با آموزش و پرورش مثال زدنی است.


تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:25 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

بعد از فراز و نشیب‌های بسیار بالاخره زمان قطعی آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد اما جزییات و سهمیه این آزمون حرف و حدیث‌هایی را در پی داشته است که می‌توان عدم آگاهی کافی از هدف برگزاری آزمون را علت آن دانست.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:حکایت آزمون های استخدامی مساله ای است که مطرح شدن آن در هر زمان موجب شکوفاشدن جوانه هایی از امید برای جوانان جویای کار می شود امیدی که معمولا پس از فرآیندهای پیچیده آزمون ها  رو به افول می رود و کام آنان  را تلخ خواهد کرد. 

هدف اصلی آزمون جذب نیروهای پیش دبستانی است
ممکن است در طول سال چندین آزمون استخدامی  برگزار شود که هدف آنها  به کارگیری نیروی جوان کشور در عرصه های مختلف است که در جای خود نکته بسیار مثبتی خواهد بود. 


اما نباید این مساله را فرامو ش کرد که آزمون استخدامی پیش رو در آموزش و پرورش با هدفی کمی متفاوت تر برگزار می شود و هدف اصلی آن جذب مربیان پیش دبستانی و نیروهای حق التدریس شاغل در این نهاد آموزشی است. 
با توجه به بحث تغییرات بنیادین در نظام آموزشی و به کارگیری نظام 3-3-6 که صحبت های اولیه آن در زمان وزیر اسبق مطرح شد‌، نیروهای پیش دبستانی از چرخه نظام آموزشی فاصله گرفتند و  به بخش خصوصی واگذار شدند که همین مساله وضعیت استخدامی آنها را با اما و اگرهایی مواجه کرد. 


بانگاهی به پیشینه آزمون به خوبی در می یابیم که اولویت اصلی مجلس هم از طرح برگزاری این آزمون ساماندهی به شرایط معلمان  مذکور بوده است  تا در فرایند تغییرات آموزش و پرورش امنیت شغلی آنان تامین شود.
وزیر آموزش و پرورش هم به این مساله نگاه ویژه ای داشته و این موضوع را متذکر شد که این اولویت به حدی است که تا سقف 20 درصد نیروهای پیش دبستانی را مقدم بر سایر شرکت کنندگان می داند و انتظار می رود بیشترین جذب نیرو هم از این تعداد اعلام نیاز مربوط به این نیروها باشد. 

سریال آزمون های استخدامی، با پایانی نامعلوم
نیروی انسانی از پایه های اصلی نهاد فرهنگی و تربیتی  آموزش و پرورش است و باید نیروهایی کارآزموده و عاشق به این عرصه را پذیرا باشد. در بازه های مختلف زمانی صحبت از تکمیل نیروی انسانی در قالب برگزاری آزمون استخدامی به میان آمده که برخی از اعلام نیازها پایانی را به همراه نداشت و فقط در مرحله  تئوری باقی ماند‌. 

گواه این مدعا برگزاری آزمون استخدامی است که صحبت های اولیه آن اردیبهشت سال 92 مطرح شد اما در آخرین روزهای کاری وزیر اسبق تصمیم بر این شد که معلم‌ها از طریق دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه شهید رجایی و فقط در مواردی خاص از طریق آزمون جذب شوند، در واقع لغو آزمون مطرح شد. 

اما مدتی بعد و پس از  حرف و حدیث های بسیار محمد بطحایی معاون پشتیبانی وزیر در اسفند ماه سال گذشته خبرهایی اولیه از برگزاری آزمون را اطلاع رسانی کردو بعد از طی قریب به پنج ماه علی اصغر فانی وزیر محترم آموزش و پرورش برگزاری آزمون استخدامی را به طور قطع در تابستان 94 اعلام  کرد و به کارگیری این نیروهای جذب شده را از سال 95 بعد از گذراندن دوره های آموزشی در دانشگاه فرهنگیان ذکر کرد.
  
گفتنی است براساس صحبت های مسولان آموزش و پرورش برگزاری آزمون در 27 شهریور ماه به طور قطع انجام می گیرد.
 
کیفیت برگزاری آزمون موردتجدیدنظر قرار گرفت  
محمد فاضل مدیرکل دفتر وزارتی وزارت آموزش و پرورش علت واگذاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش  به سازمان سنجش کشور را عملکرد بهتر این سازمان در برگزاری انواع آزمون های رسمی کشور نظیر کنکور سراسری دانست و خاطر نشان کرد: سازمان سنجش در برپایی آزمون ها از سابقه و تجربه خوبی برخوردار است و سعی بر این است که آزمون آموزش و پرورش هم با نهایت دقت و صحت انجام شود، بنابراین بهترین گزینه سازمان سنجش بود.
 
اما و اگرهای ثبت نام در آزمون استخدامی
به تایید سخنان وزیر آموزش و پرورش قرار بر این شد که شرایط آزمون از صبح روز دهم مرداد ماه در سایت سازمان سنجش وزارت علوم و آموزش و پرورش قرار گیرد که این مساله با تاخیر مواجه شد و همین تاخیر تا حدودی متقضیان را در برگزاری آزمون با تردید رو به رو کرد اما بالاخره بعد از ظهر همان روز شرایط اعلام شد و خبری خوش از برگزاری آزمون  رابرای  متقضیان ها  به ارمغان آورد. 

شرایط  آزمونی که  چندان هم امیدوارکننده نبود
به پیرو اعلام شرایط برای شرکت در این آزمون ، اعلام شرایط برای برخی چندان هم رضایت بخش نبود و از جمله این شرایط مساله سقف سنی برای متقضیان بود که باعث می شود بسیاری از جویندگان کار از گردونه این آزمون حذف شوند و گاها آخرین شانس خود برای استخدام در نهادهای دولتی را از دست بدهند. 

دکتر فانی در خصوص سقف سنی خاطر نشان کرد: این وضعیت منطبق با ضوابط سازمان مدیریت و برنامه ریزی است و وزارت آموزش و پرورشی نقشی در آن ندارد. مساله دیگر تقلیل نیروها از 5000 نفر به 3700 نفر است چراکه نزدیک به 1300 نفر بدون آزمون پذیرفته خواهند شدو از این تعداد فقط 630 نفر خانم مورد نیاز آموزش و پرورش است. 

در این میان نباید هزینه های  ثبت نام را هم از نظر دور داشت ، هزینه ای که برای هر نفر 48  هزار تومان درنظر گرفته شده است و با نگاهی اجمالی می توان دریافت مجموع این حق ثبت نام ،مبالغ بسیاری را برای آموزش و پرورش برجای گذارد . نکته مهم اینجاست که با گذشت چهار روز از زمان ثبت نام بیش از 62 هزار نفر در آزمون استخدامی ثبت نام کرده اند. مساله بعدی میزان پذیرش نیرو در شهرهای بزرگ بود که بنابر اعلام نیاز ، تعداد بسیار اندکی را اعلام کرده اند به طور مثال برای تهران این عدد در مجموع 190 نیروی آقا و خانم است که قطعا جوابگوی نیازبه نیروی انسانی نخواهد بود و شواهد کمبود نیروی انسانی را به وضوح روشن می کند. 

سلیمی جهرمی رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی در خصوص تامین نیروی انسانی کافی به کمک آزمون استخدامی پیش رو گفت: با توجه به نیازهایی که آموزش و پرورش در جذب نیرو دارد توجه به نیازهای منطقه‌ای در نقاط مختلف کشور سهمیه‌ها را تعیین می‌کند. 
 
درست است که باید به مناطق کم بهره توجه بیشتری شود اما آیا کم توجهی به شهرهای بزرگ که بنابر دلایل مختلف ،جمعیت زیادی را در خود جای داده ، کمبودهای علمی در حجم وسیع را به دنبال نخواهد داشت؟ 


در پایان امید است که این پذیرش نیرو با تمام فراز و نشیب هایی که داشته بتواند در راستای تحقق بهبود نظام آموزشی راه گشا باشد و به خدمت گرفتن جمعیت هدف یعنی نیروهای پیش دبستانی و حق التدریس توفیق کافی داشته باشد و منتظر خواهیم بود تا کابینه دولت فعلی با تدابیر مناسب ، دامنه ی امید را بیش از پیش در جامعه گسترش دهد .



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:24 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حق الزحمه دریافتی 970 هزار فرهنگی کشور متناسب با تلاش آنها نیست ، از صدور احکام جدید حقوق معلمان بر اساس طرح رتبه بندی از اول مهر سال جاری خبر داد .

به نقل از ایرنا:علی اصغر فانی روز چهارشنبه در افتتاحیه گردهمایی دو روزه شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور در تبریز اعلام کرد : علاوه بر بودجه سالانه، 25 هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان در سال جاری و 35 هزار میلیارد ریال برای سال آینده در نظر گرفته شده است .
وی با اشاره به برگزاری اجلاس جهانی آموزش در اردیبهشت ماه سالجاری در کره جنوبی گفت : بر اساس تصمیمات این اجلاس سهم آموزش و پرورش ایران از بودجه عمومی تا سال 2030 باید به 25 درصد برسد .
فانی با بیان اینکه لازمه توسعه توجه به آموزش است، خاطرنشان کرد : در اواخر دولت هشتم ، سهم آموزش و پرورش بیش از 15 درصد از بودجه کشور بود و در دولت های نهم و دهم به 9.1 درصد کاهش یافت .
وی با اشاره به افزایش 2.1 درصدی سهم آموزش و پرورش در بودجه عمومی کشور در دو سال گذشته ، گفت : در حال حاضر این سهم به 11.2 درصد رسیده است .
فانی همچنین رسیدن سهم آموزش و پرورش از GDP ( تولید ناخالص داخی ) به شش درصد تولید ناخالص کشور را از مصوبات اجلاس جهانی کره جنوبی عنوان کرد و گفت : در برنامه ششم توسعه باید به مرور نسبت به افزایش سهم آموزش و پرورش در تولید ناخالص داخی برنامه ریزی شود .
وی با بیان اینکه در برنامه های توسعه گذشته بدون تعیین منبع اعتباری برای آموزش و پرورش تکلیف تعریف شده است ، افزود : با منابع محدود نمی توان تحول آفرینی کرد.
فانی با بیان اینکه کلید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در برنامه ششم زده می شود ، تعریف منابع اعتباری پایدار برای اجرای این نقشه راه را ضروری دانست.
وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم بیشترین همکاری را با آموزش و پرورش داشته است از مشارکت های استانی به خصوص مشارکت استاندار آذربایجان شرقی و شهردار تبریز با فعالیت های آموزش و پرورش این استان تقدیر کرد .
این گردهمایی دو روزه به منظور شناسایی نیازها و ایجاد هماهنگی بیشتر برای شروع سال تحصیلی جدید برگزار می شود.
شرکت در نشست یاوران نماز و افتتاحیه المپیاد ورزشی دانش آموزان کشور در تبریز از برنامه های وزیر در این سفر سه روزه است .
وزیر آموزش و پرورش روز سه شنبه گذشته در گلزار شهدا تبریز حضور یافت و با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی دیدار کرد.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:24 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش۳۰۷۳ نیروی مرد و ۶۳۰ زن جذب می‌شوند که مسئولان آموزش‌وپرورش درخصوص جذب کمتر نیروهای زن استدلال‌هایی دارند. همچنین ۱۵۰ ردیف استخدامی به معلولان اختصاص دارد.

به نقل از تسنیم:قرار است 5 هزار نیرو از طریق برگزاری آزمون استخدامی در تاریخ 27 شهریور جذب آموزش و پرورش شوند. سازمان سنجش متولی برگزاری این آزمون است و داوطلبان برای ثبت‌نام باید به سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.

25 درصد از سهمیه آزمون استخدامی آموزش و پرورش به فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان اختصاص دارد و بر این اساس 1300 نفر از سهمیه 5هزار نفری ویژه این گروه است.

فرزندان فرهنگیان،‌مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش دارای اولویت هستند و طبق گفته‌های علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، مربیان پیش‌دبستانی در آزمون استخدامی هر نمره‌ای که کسب کنند متناسب با سنواتی که با آموزش و پرورش در سال‌های گذشته همکاری داشته‌اند، درصدی به نمره آنها اضافه می‌شود که تا سقف 20 درصد است و این 20 درصد باعث می‌شود اولویتی را در بحث استخدام برای مربیان پیش‌دبستانی قائل شویم.

طبق اعلام سازمان سنجش تا صبح امروز 114 هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ثبت‌نام کرده‌اند و ساعت 24 امروز آخرین فرصت ثبت‌نام است.

در آزمون استخدامی آموزش و پرورش 3 هزار و 73 مرد و 630 زن جذب خواهند شد که از این تعداد سهم تهران 6 هنرآموز و استادکار زن، 149 دبیر و آموزگار،‌20 مربی پرورشی و 25 هنرآموز و استادکار مرد است.

** دلیل جذب کمتر زنان در استخدام آموزش و پرورش

محمد حسین سلیمی جهرمی رئیس مرکز برنامه ریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش درخصوص علت جذب کم نیروی زن در آزمون استخدامی آموزش و پرورش به تسنیم گفت:‌در آموزش و پرورش کسری نیرو بیشتر در بخش مردان است و در بخش نیروهای زن با مازاد مواجه هستیم بنابراین فعلا نیازی در بخش زنان وجود ندارد و عمده نیازهای ما در رابطه با نیروی مرد است.

وی افزود:‌به عنوان مثال در شهر تهران81 درصد معلمان زن هستند.حدود 1700 آموزگار و 2400 دبیر مرد در تهران کمبود داریم. همچنین در کل کشور 60 درصد نیروها زن هستند.

** 150 ردیف استخدامی آموزش و پرورش ویژه معلولان

سید حسن حسینی مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش در برنامه صبح با خبر تلویزیون اعلام کرد:‌ طبق قانون 3 درصد یعنی 150 ردیف استخدامی سهمیه معلولان است و بایستی طبق قانون، معلولیت فرد به شکلی باشد که مطابق شرایط کار اعلام نیاز شده، شده باشد.25 ردیف استخدامی نیز برای آموزگاران مدارس استثنایی است.

وی عنوان کرد: افراد اگر به صورت رسمی یا قرار دادی در ارگانی دیگر مشغول به کارند نمی توانند در آموزش و پرورش مشغول شوند.

** دوره آموزشی حدوداً یک ساله در دانشگاه فرهنگیان بدون دریافت حقوق

پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید دوره‌ای حدوداً یک ساله را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند.

محمود مهرمحمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان در این خصوص به تسنیم گفت: مدت طولانی است که در این زمینه آمادگی خود را اعلام کردیم اما برای رسیدن این معلمان به مهرماه باید خود را با فرآیند‌ها و روال‌هایی که وجود دارد تطبیق دهیم. شاید سال تحصیلی را برای این دسته از معلمان دیرتر آغاز کنیم.

وی افزود: افراد جذب شده در آزمون استخدامی باید دوره یکساله را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند و در دستورالعمل استخدام آماده است این افراد در صورتی مشغول به کار می‌شوند که بتوانند این دوره یکساله را با موفقیت بگذرانند. وضعیت این افراد مطابق با استانداردهای در نظر گرفته شده احراز می‌شود و در صورت قابل قبول بودن وضعیت این افراد، کار خود را در آموزش و پرورش آغاز می‌کنند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: برنامه دوره یکساله آموزش معلمان در دانشگاه فرهنگیان تدوین کردیم اما هنوز مراحل پایانی را پشت سر نگذاشته است و اگر در آینده نزدیک به تصویب برسد اعلام عمومی خواهد شد. تلاش شده است تا در تدوین دروس مورد نظر در این دوره یکساله به آموزش، سنجش، تکنولوژی و IT توجه ویژه شود.

طبق اعلام مسئولان آموزش و پرورش،‌پذیرفته شدگان ملزم به گذراندن دوره یک ساله مهارت‌های تعلیم و تربیت در دانشگاه فرهنگیان، بدون دریافت حقوق و مزایا هستند و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در دوره مذکور است. بخشی از هزینه‌های این دوره آموزشی نیز از افراد دریافت خواهد شد.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:23 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

زرافشان

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش گفت:‌ بازارچه کسب و کار دانش‌آموزی ویژه هنرستان‌ها برگزار می‌شود تا دانش آموزان، محصولات تولیدی خود را به فروش رسانده و با درآمد آن هنرستان‌ها را تجهیز کنند.

به نقل از تسنیم:علی زرافشان  درخصوص برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش برای ارتقای سطح کیفی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در هنرستان‌های کشور اظهار داشت: در گذشته بحث آموزش همراه با تولید تنها در هنرستان‌های کشاورزی محقق شده بود اما تلاش کردیم این موضوع را در تمامی هنرستان‌ها گسترش دهیم.

وی افزود:‌ فروش تولیدات دانش‌آموزان در هنرستان‌ها را به بحث  آموزش و تولید اضافه کرده‌ایم. هدف از این کار تکمیل چرخه تجاری سازی است تا دانش‌آموزان با کسب و کار آشنا شوند همچنین در تلاش هستیم برای تمام هنرستان‌ها بازارچه‌های کسب وکار دانش آموزی راه‌اندازی کنیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: بازارچه‌های کسب و کار دانش‌آموزی را چند نوبت در طول سال در استان‌‌ها برپا می‌کنیم. دانش آموزان می‌توانند تولیدات خود را در این بازارچه‌‌ها عرضه کرده و آن را به فروش برسانند و مبالغ به دست آمده از فروش را صرف توسعه و تجهیز هنرستان‌های خود کنند.

زرافشان عنوان کرد: سال گذشته در مدارس شبانه‌روزی برنامه‌ای را تحت عنوان برنامه خوداتکایی اجرا کردیم، این برنامه قبلاً انجام می‌شد البته مدتی بود که اجرای این برنامه متوقف شده بود که مجددا این برنامه را شتاب بخشیدیم تا بحث کارآفرینی در مدارس شبانه روزی گسترش یابد.

وی ادامه داد:‌مدارس فنی و حرفه‌ای و کاردانش در ساختار جدید 6.3.3  توسعه طبیعی خواهند داشت. هم اکنون مدارس فنی‌حرفه‌ای در دو پایه دوم و سوم متوسطه فعالیت می‌‌کنند اما در ساختار جدید مدارس سه پایه خواهند شد یعنی به طور طبیعی یک سوم جمعیت دانش‌آموزی آنها اضافه خواهد شد.
این توسعه کمی به طور حتم یک توسعه کیفی را به همراه خواهد داشت چرا که دانش‌آموزان تاکنون دو سال آموزش تخصصی می‌دیدند که این بازه زمانی به سه سال تبدیل می‌شود بنابراین فارغ‌التحصیلان به لحاظ توانایی‌های حرفه‌ای نسبت به قبل قوی تر خواهند شد و یک توسعه کمی با توجه به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش پیش رو داریم.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:22 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

موج نگرانی از ورشکستگی میان

سیاست "توسعه متوازن رشته‌ای" در حالی همچنان در آموزش و پرورش دنبال می‌شود که نگرانی‌هایی را برای موسسان مدارس غیردولتی ایجاد کرده است؛ این نگرانی‌ها با حذف یک پایه متوسطه و حذف دانش آموزان این پایه شدت یافته است، به طوری که نگرانی از ورشکستگی بر مدارس غیردولتی و موسسان و مدیران آن سایه انداحته است.

به نقل از ایلنا:در پایان برنامه پنجم توسعه، آموزش و پرورش موظف است؛ 46 درصد از دانش‌آموزان پایه دوم و سوم متوسطه را در شاخه فنی حرفه‌ای و کار و دانش جذب کند. از این رو از اردیبهشت ماه سال گذشته اجرای این تکلیف قانونی در دستور کار آموزش و پرورش قرار گرفت. آموزش و پرورش تاکنون موفق شده در راستای اجرای توسعه متوازن رشته‌ای، پوشش تحصیلی برای هدایت دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش را با شش درصد افزایش از 35 درصد به 41 درصد برساند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در اردیبهشت ماه سال جاری از اجرای طرح توازن رشته‌های تحصیلی و توقف توسعه رشته علوم تجربی از مهر 93 خبر داد و گفته بود، آموزش و پرورش به دنبال توسعه متوازن رشته‌های تحصیلی، سیاست توقف توسعه رشته علوم تجربی را نیز در دستور کار دارد تا با توازن رشته‌های تحصیلی در سطح ملی و استانی به یک توازن متعادل و مطابق با برنامه و تکالیف قانونی برسد.

وی همچنین بر این موضوع تاکید کرده بود که در راستای اجرای طرح توازن رشته‌های تحصیلی به ازای توقف توسعه رشته علوم تجربی، رشته ریاضی و علوم انسانی مورد توجه قرار می‌گیرد و این توزیع مناسب جزو وظایف و تکالیف آموزش و پرورش برای اعمال سیاست‌های کلان کشوری است.

سیاست "توسعه متوازن رشته‌ای" در حالی همچنان در آموزش و پرورش دنبال می‌شود که نگرانی‌هایی را برای موسسان مدارس غیردولتی ایجاد کرده است؛ این نگرانی‌ها با حذف یک پایه متوسطه و حذف دانش‌آموزان این پایه شدت یافته است. به طوری که ترس از ورشکستگی بر مدارس غیردولتی و موسسان و مدیران آن سایه انداحته است.

قایمی یکی از مدیران آموزش و پرورش به ایلنا می‌گوید: همیشه اختلافی بین آموزش و پرورش و خانواده‌ها وجود دارد و آن اینکه خانواده‌ها همیشه اصرار دارند، دانش‌آموزانشان در رشته‌های تجربی و ریاضی تحصیل کنند و آموزش و پرورش بیشتر به سمت رشته‌های کاردانش و فنی و حرفه سوق دارد.

این مدیر آموزش و پرورش می‌گوید: دبیرستان‌ها امسال یک پایه کمتر دارند و در نتیجه دانش‌آموز کمتری هم خواهیم داشت و در این شرایط وضعیت مالی مدارس غیردولتی بهم می‌ریزد و به سمت ورشکستگی خواهند رفت.

به گفته قائمی در سال تحصیلی جدید تقریبا 30 درصد دانش‌آموزان در مقطع دبیرستان را نخواهیم داشت. در خواست ما از آموزش و پرورش این است که دست مدارس غیرانتفاعی را برای پذیرش دانش‌آموزان باز بگذارند.

این مدیر آموزش و پرورش اضافه می‌کند: در حال حاضر شرایط به گونه‌ای است که درصدی به هر مدرسه داده شده و گفته شده که به طور مثال باید در یک کلاس 10 دانش‌آموز در رشته تجربی و یا در کلاس دیگری 10 نفر در رشته ریاضی حضور داشته باشند و نباید بیشتر از این پذیرش شود.

قائمی با تاکید بر اینکه توسعه متوازن رشته‌ای نیاز جامعه حال حاضر است، بیان می‌کند: اما مشکل اینجاست که زیرساخت‌های لازم آماده نیست، به طور مثال لازمه توسعه متوازن،  توسعه مراکز کاردانش و فنی و حرفه‌ای است که اتفاق نیفتاده است.

در همین رابطه مرضیه گرد معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش وپرورش به خبرنگار ایلنا، می‌گوید: در توسعه متوازن رشته‌ای در مدارس غیردولتی، بحث بر سر میزان، نوع تقسیم رشته‌ها و سهمیه رشته‌های نظری و فنی و حرفه‌ای است و در این راستا معاونت متوسطه وزارتخانه برنامه‌ای را برای مدارس غیردولتی ارائه کردند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی می‌گوید: مدیران مراکز غیردولتی معتقدند؛ چون تقاضا برای برخی رشته‌ها بیشتر است، ممکن است؛ منجر به ورشستگی و یا مشکلاتی شود که باید با درایت مدیران در استان‌ها و توزیع شاگردان در سطح استان به نحو خوبی برطرف شود.

وی اضافه می‌کند: ما از معاونت متوسطه خواهش کردیم که این قضیه را خودشان از طریق معاونان آموزشی استان‌ها مرتفع کنند که در حال حاضر منتظر نتیجه هستیم.

علی زرافشان معاون آموزش متوسطه در این خصوص به خبرنگار ایلنا توضیح بیشتری می‌دهد و می‌گوید: بحث توسعه متوازن دانش آموزان در بین شاخه‌ها و رشته‌ها در دوره دوم متوسطه موضوعی است که از مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش است. شورای عالی آموزش و پرورش مصوبه‌ای را در بحث شاخص‌های مربوط به آموزش و پرورش تصویب کرده که در این مصوبه پیش‌بینی شده که 48/26 درصد دانش‌آموزان باید در شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش و مابقی دانش‌آموزان که کمتر از 52 درصد می‌شود باید در شاخه نظری باشند.

وی ادامه می‌دهد: به همین جهت با توجه به مجموعه قوانین و مصوباتی که وجود دارد، ملزم هستیم که توزیع دانش‌آموزان در بین شاخه ها و رشته‌ها را مدیریت کنیم. این قوانین همه دانش آموزان اعم از مدارس دولتی و غیردولتی را شامل می شود.

زرافشان معتقد است که نمی‌توان مدارس خاص را از اجرای سیاست توسعه متوازن معاف کرد. او می‌گوید: بعضا در گفت‌وگوها مطرح می‌شود که مدارس خاص مثل تیزهوشان، شاهد، غیردولتی و نمونه دولتی از سیاست توسعه متوازن معاف شوند که مورد پذیرش ما نیست. در برخی از استان‌های کشور دانش‌آموزان تحت پوشش مدارس خاص در دوره دوم متوسطه به نزدیک 40 درصد می‌رسند و اگر قرار باشد؛ دانش‌آموزان مدارس خاص از سیاست توسعه متوازن معاف شوند، فشار توسعه متوازن و تامین سهم شاخه‌ها و رشته بر دوش دانش‌آموزان مدارس دولتی و عادی می‌افتد که منصفانه نیست.

معاون آموزش متوسطه بار دیگر تاکید می‌کند که اگر این سیاست قرار است؛ اعمال شود، بهتر است، همه مدارس مشارکت کنند. بالاخره اگر سیاستی توسط مجلس و شورای عالی آموزش و پرورش برای کشور ترسیم شده، سیاست حاکم بر کل مدارس کشور است و از منظر عدالت آموزشی هم درست نیست که  بار نظام تعلیم و تربیت بر دوش دانش‌آموزان مدارس عادی دولتی قرار گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه دلیلی ندارد ما سیاست کلان ملی را به خاطر این موضوع تغییر دهیم، اضافه می‌کند: مرکز مشارکت‌ها و سازمان مدارس غیردولتی، سیاستگذاری مدارس غیردولتی را انجام می‌دهد و آنها می‌توانند برخی سیاست داخلی خودشان را تغییر دهند. به طور مثال ضمیمه کردن برخی مدارس به این صورت که آنها می توانند؛ پیشنهاد کنند و مجوز لازم را بگیرند که این مدارس اگر دوره اول و دوم را توام با هم دارند،  می‌توانند به شکل ضمیمه اداره کنند که هزینه ها کاهش یابد.



تاريخ : چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:, | 13:21 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 20 صفحه بعد