با سلام به وبلاگ معلم كلاس ششم خوش آمديد؛ لطفاً با نظرات خود ما را ياري نمائيد؛ اميدوارم لذت ببريد و براي بهتر شدن وبلاگ نظر بدهيد؛ برگزاری گردهمایی مدیران کل و معاونان آموزش و پرورش کشور فردا در تبریز
زیارت عاشورا

آموزش و پرورش

گردهمایی مشترک مدیران کل و معاونان آموزش و پرورش سراسر کشور فردا با حضور علی اکبر فانی در تبریز برگزار خواهد شد.

به نقل از تسنیم:همزمان با حضور وزیر آموزش و پرورش در استان آذربایجان‌شرقی، گردهمایی مشترک مدیران کل و معاونان آموزش و پرورش سراسر کشور صبح فردا 21 مرداد در تبریز برگزار خواهد شد.

بنابر این گزارش، ارایه آخرین گزارش عملکرد مدیران کل در استان‌ها، ابلاغ آخرین سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش، بررسی عملکرد استان‌ها در سال تحصیلی گذشته و ایجاد آخرین هماهنگی برای آغاز سال تحصیلی 94-95 از جمله اهداف برگزاری این نشست اعلام شده است.

علی اکبر فانی، وزیر آموزش و پرورش که صبح امروز به همراه هیئتی از معاونان و کارشناسان وارد شهر تبریز شده است، طی امروز و فردا برنامه‌های مختلفی خواهد داشت، وی بعد از ورود به تبریز بلافاصله به زیارت مزار شهدای وادی رحمت تبریز رفت و به مقام شامخ شهدای جنگ تحمیلی و انقلاب اسلامی ایران ادای احترام کرد.

وزیر آموزش و پرورش سپس به دیدار آیت الله مجتهدشبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی رفت و به ارائه گزارشی از فعالیت های این وزارت‌خانه در دولت یازدهم پرداخت. قرار است فانی امروز عصر نیز دیداری با خانواده‌های معظم شهدای فرهنگی و معلم استان داشته باشد.

فانی فردا چهارشنبه 21 مرداد در همایش یاوران نماز که با حضور حجت الاسلام قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور همراه خواهد بود، حضور خواهد یافت، این همایش از ساعت 10 صبح با حضور هزار مدیر مدرسه هفت استان شمال غرب کشور در تالار معلم تبریز برگزار خواهد شد.



تاريخ : سه شنبه 20 مرداد 1394برچسب:, | 23:45 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان از برگزاری دوره‌های آموزشی معلمان بعد از پذیرفته شدن در آزمون استخدامی خبر داد.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:نعمت‌الله موسی پور، معاون آموزش دانشگاه فرهنگیان  در خصوص جزئیات برنامه‌های دوره ی آموزشی برای پذیرفته شدگان آزمون استخدامی که پیش رو داریم، گفت: با همکاری وزارت آموزش و پرورش، تمامی پذیرفته شدگان در این آزمون موظفند در طی یک دوره یک ساله، دوره‌های برای آمادگی هر چه بیشتر در حرفه‌ی معلمی سپری کنند. 

 
موسی‌پور تصریح کرد: در برگزاری این دوره‌، به مبحث کارورزی به شدت توجه می‌شود. 
 
معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان به این موضوع اشاره داشت که در پایان دوره یکساله، آزمون جامعی برگزار می‌گردد و صلاحیت افراد از حیث آموزشی بررسی می شود. 
 
موسی‌پور با اشاره به این مسئله که بخشی از هزینه‌های آموزش برای پذیرفته شدگان توسط خود آنها پرداخت می‌شود، ذکر کرد: کلاس‌های درس آموزشی پذیرفته‌شدگان در برخی پردیش‌های دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور اجرا می‌شود اما از نظر برنامه‌های درسی متفاوت با پذیرفته شدگان به عنوان دانشجو-معلم است. 
 
گفتنی است، دوره‌های آموزشی در 64 پردیس برگزار خواهد شد و جزئیات بیشتر در خصوص این دوره‌ها در آینده‌ای نزدیک اعلام خواهد شد.


تاريخ : سه شنبه 20 مرداد 1394برچسب:, | 23:44 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

فانی ضمن تشریح جزییات آزمون استخدامی از تعیین ضوابط موجود توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی خبر داد و گفت: تابع این قوانین خواهیم بود.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در خصوص آزمون استخدامی و جزییات مربوط به شرایط سنی و میزان سهمیه پذیرش مربیان پیش دبستانی  در آزمون گفت:  تمامی ضوابط مربوط به استخدام کشور تابع قوانین و مقررات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تعیین و اجرایی می شود و نهاد آموزش و پرورش دخالتی در آن نخواهد داشت.

 
وزیر آموزش و پرورش در ادامه ضمن توجه به مساله شرایط سنی خاطر نشان کرد: این سقف سنی از سوی سازمان مدیریت تعیین شده است و همانند بسیاری از نهادها این موضوع  اجرایی می گردد و از این سقف سنی ابراز رضایت کرد چراکه چنانچه این سقف افزایش بیاید در سال های آتی از نظر افزایش سن معلمان با مشکل مواجه خواهیم شد و طیفی با سنین بالا و فاقد کارایی مطلوبی را مشاهده خواهیم کرد.
 
گفتنی است ؛سقف سنی برای استخدام در مقطع  کارشناسی 30 سال و  در مقطع کارشناسی ارشد 35 سال خواهد بود و این سقف تغییر نخواهد کرد.
 
فانی در خصوص نحوه محاسبه سنوات کاری برای مربیان پیش دبستانی اظهار داشت: سعی داشتیم تا اولویتی برای این کارکنان قایل باشیم و مجلس شورای اسلامی هم در راستای تصویب مصوبه ای بر این امر تاکید داشت و  این عوامل موجب شد تا سهمیه ای برای کارکنان پیش دبستانی ایجاد شود و نحوه محاسبه آن هم به این شکل است که به ازای سنوات کاری درصدی به نمره ی متقاضیان افزوده می شود و سقف این تاثیر مثبت تا 20 درصد خواهد بود.
 
وزیر آموزش و پرورش درباره دوره های تربیت معلمی که بعد از آزمون استخدام و اعلام نتایج برگزار خواهد شد افزود: این دوره ها در دانشگاه فرهنگیان برگزار شده و بخشی از هزینه های آموزش توسط خود پذیرفته شدگان پرداخت می شود که البته توسعه مشارکت با ارگان های و دستگاه های دیگر میتواند این شرایط را تغییر دهد.


تاريخ : سه شنبه 20 مرداد 1394برچسب:, | 23:43 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

کلاس درس

رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت:‌ در مناطقی که با کمبود معلم مواجه هستیم از معلمان بخش خصوصی برای اداره کلاس درس استفاده خواهیم کرد و این کار به شکل خرید خدمات آموزشی از مدارس غیردولتی انجام می‌شود.

به نقل از تسنیم:مرضیه گرد در پاسخ به این پرسش که وضعیت 900 مدرسه دولتی که برای اداره آنها از مشارکت بخش خصوصی استفاده می‌کردید، در سال تحصیلی جدید چگونه است؟ اظهار داشت: مدارسی که شرایط لازم را داشته باشند همچنان در بحث خرید خدمات آموزشی قرار می‌گیرند.

وی افزود:‌ مدارس دولتی که سال گذشته به مؤسسان بخش خصوصی واگذار شدند و از عملکرد مؤسسان رضایت داریم همانند سابق به فعالیت خود ادامه داده و فعالیت آنها بلامانع است.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی ادامه داد: مدارسی که از عملکرد موسسان بخش خصوصی رضایت نداشته باشیم به حالت قبل باز می‌گردند.

گرد عنوان کرد:‌ در برخی از مناطق کشور با کمبود معلم مواجه هستیم و اگر امکان آن وجود داشته باشد، دانش‌آموزان مدارس دولتی را به صورت انفرادی یا به شکل کلاسی به مدارس غیردولتی منتقل می‌کنیم یا از نیروهای بخش خصوصی به عنوان معلم درکلاس درس استفاده می‌کنیم و این کار به شکل خرید خدمات آموزشی از مدارس غیردولتی انجام می‌شود.

وی گفت:‌عمدتاً مدارسی که در سطح مناطق محروم و روستاهای دورافتاده قرار دارند به شکل خرید خدمات آموزشی از بخش خصوصی اداره می‌شوند البته تلاش ما بر این است تا پوشش کلاس‌های درس با استفاده از معلمان رسمی اتفاق بیفتد اما در مناطقی که با کمبود نیرو مواجه هستیم بحث خرید خدمات آموزشی را اجرا خواهیم کرد.

به گزارش تسنیم، محمد دیمه ور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نیز در این خصوص گفته بود: مصوبه 595 شورای عالی انقلاب فرهنگی، آموزش و پرورش را موظف کرده در مناطقی که کلاس‌های درس کمتر از حدنصاب تشکیل می‌شود و اداره کلاس‌ها مقرون به صرفه نیست با خرید خدمات آموزشی از اشخاص حقیقی و حقوقی نسبت به اداره مدارس کوچک اقدام شود.

وی دامه داد:‌ در این طرح، مدرسه در اختیار آموزش و پرورش است و خرید خدمات در قالب عقد قرارداد با موسسات غیردولتی انجام می‌شود تا نیروی انسانی مورد نیاز تأمین شود اما نظارت بر عملکرد معلم و اداره امور مدرسه در اختیار آموزش و پرورش است.اگر این روش محقق شود می‌توانیم حداقل 7 تا 8 هزار معلم ابتدایی را از طریق خرید خدمات آموزشی تأمین کنیم.



تاريخ : سه شنبه 20 مرداد 1394برچسب:, | 12:42 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تجمع مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی مقابل مجلس،‌ اظهار کرد: برخی از این افراد شب گذشته را مقابل مجلس گذراندند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهرداد لاهوتی در تذکری همچنین خواستار حل مشکل مربیان پیش دبستانی شد.

محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس که اداره جلسه علنی را بر عهده داشت در پاسخ به این تذکر گفت: روز گذشته هیأتی از کمیسیون آموزش با تجمع کنندگان مذاکره کرد. ما همچنین جایی را برای اسکان این افراد در نظر گرفتیم اما آنها خودشان این را قبول نکردند.

نایب رئیس مجلس اضافه کرد: یکی از اعضای کمیسیون آموزش با این افراد صحبت کند که محل را ترک کنند ما هم از همه اختیارات قانونی‌مان برای حل مشکل آنها استفاده خواهیم کرد.

وی یادآور شد: ایراد اصل 75 به طرح مجلس وارد است که این طرح بار مالی برای دولت دارد لذا باید در بررسی موضوع به این مسأله توجه شود.



تاريخ : سه شنبه 20 مرداد 1394برچسب:, | 9:9 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

رأی مجدد مجلس به فانی به امید حل مشکل فرهنگیان و مربیان بود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر حل مشکلات حق‌التدریسی‌ها و مربیان پیش‌دبستانی، تصریح کرد: مشکل این عزیزان که سال‌هاست پناه به مجلس آورده‌اند باید با تدبیر و رعایت قوانین و مقررات بین آموزش و پرورش و مجلس حل شود.

به نقل از خبرگزاری خانه ملت:عزت‌الله یوسفیان‌ملا در جلسه علنی امروز (دوشنبه 19 مرداد) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با عرض تسلیت به مناسب شهادت امام جعفر صادق (ع) و با امید به توفیق دولت تدبیر و امید٬ گفت: کشاورزان برنج‌کار شمال با رنج و مشقت اکنون دسترنج خود را به بازار ارائه داده‌اند از دولت تدبیر و امید خواهان خرید برنج به سبک سال گذشته هستیم تا این کشاورزان ناچار نشوند به علت نیاز به نقدینگی و مالی آن‌چه از دسترنج آن‌هاست به ثمن بخس بفروشند.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی همچنین بر حل مشکل معلمان حق التدریس و پیش‌دبستانی‌ها و غیره تأکید کرد و گفت: مشکل این عزیزان که سال‌هاست پناه به مجلس آورده‌اند باید با تدبیر و رعایت قوانین و مقررات بین آموزش و پرورش و مجلس حل شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: مسأله اشتغال و تولید امروز بزرگترین معضل کشور٬ دولت و مجلس است. حال چه باید کرد؟ تا کی باید این وضع ادامه داشته باشد؟

وی ادامه داد: وزیر محترم آموزش و پرورش با رأی بالا مجدداً در سمت خود ابقا شدند و این حرکت مجلس به این امید حل مشکل معیشت فرهنگیان اعم از شاغل و بازنشسته است. همه برای هرگونه کمک آماده‌ایم و دولت تدبیر و امید هرچه زودتر دستور صدور ابلاغ با کف 500 تا 700 هزار تومان را صادر فرمایند چراکه در کشور ما ابلاغ ریالی بالای 15 میلیون تومان هم داریم.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس همچنین با اشاره به این‌که این روزها مازندران حال و هوای متفات دارد٬ اظهار داشت:کوچه‌ها و خیابان‌ها پیچیده از عطر حیاتبخش شهدای غواص است که برکات و رحمت این حماسه‌سازان بر همگان قابل لمس است٬ رحمت و درود بی‌کران الهی بر روان پاکشان.

وی درخصوص توافقات هسته‌ای نیز اظهار کرد: هرکس از الفبای حقوق اطلاع داشته باشد در خصوص تصویب برجام در مجلس تردیدی ندارد و بنده از حقوقدانی نشنیده‌ام که بگوید برجام نیاز به تصویب مجلس ندارد.

یوسفیان‌ملا تصریح کرد: امروزه شاهد بمباران بی‌وقفه هواپیماهای آمریکایی دراختیار آل سعود بر مسلمانان یمن هستیم جای بسی تأسف است که تمامی شیوخ دست نشانده با تمامی توان وارد میدان شده‌اند و با تغذیه اطلاعاتی اروپا و آمریکا نمی‌توانند ملتی فقیر و بی‌سلاح را تسلیم کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس همچنین گفت: از حضور ریاست محترم سازمان بهزیستی کشور جناب آقای دکتر محسنی در شهرستان آمل و کلنگ‌زنی پروژه مرکز نگهداری سالمندان صمیمانه سپاسگزارم.

این نماینده خاطرنشان کرد: آنان که به قصد تظنن خواهی به مجلس آمده‌اند مستحق حبس و زندان نیستند چرا که توجه هر اتهامی باید با قصد و سوءنیت همراه باشد عمل این عزیزانی که دستگیر شده‌اند عنصر فاقد عنصر معنوی جرم است بنابراین استدعای آزادی آنان را دارم.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس تصریح کرد: خسارات سیل اخیر و همچنین آنفولانزای مرغی و مشکلات دیگری که در مازندران وجود داشته استدعا و انتظار ما این است که این مسأله هرچه زودتر رسیدگی شود.

یوسفیان‌ملا اضافه کرد: آنفولانزای مرغی در مرغ‌های واحدهای تولیدی صنعتی مشاهده نشد ولی متأسفانه با تصمیمات واقعاً نابه‌جا مشکلاتی را برای تولیدکنندگان ایجاد کردند که امیدواریم دیگر تکرار نشود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید دوباره بر مشکلات معلمان بیان داشت: مجدداً از وزیر آموزش و پرورش خواهان حل مشکل حق‌التدریسی‌ها و عزیزان پیش‌دبستانی هستیم و همچنین مسأله معیشت فرهنگیان که قول وزیر محترم در پس گرفتن امضاهای استیضاح‌ها مطرح شده را استدعا دارم.

یوسفیان‌ملا همچنین اظهار داشت: در بخش مبارزه و مقابله با مفاسد اقتصادی علی‌رغم صحت و سلامت و درستی مسئولان کشور و مصاحبه‌ها و سخن گفتن ولی هنوز عزم جدی برای مقابله با مفاسد اقتصادی در مسئولان مشاهده نمی‌شود به سخن گفتن و مصاحبه‌ها اکتفا می‌شود.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند با سمینار و بدون سمینار تصمیم بگیرید و به تصمیم عمل کنید امیدواریم این اتفاق بیفتد و مردم ما بیش از این شاهد مواردی از مفاسد اقتصادی نباشند.



تاريخ : سه شنبه 20 مرداد 1394برچسب:, | 9:6 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

وزیر آموزش و پرورش از اجرای شدن طرح رتبه بندی معلمان در آینده نزدیک خبرداد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرانا ، علی اصغر فانی روز دوشنبه و در حاشیه برگزاری گردهمایی شورای هماهنگی تشکل های دانش آموزی در اردوگاه شهید باهنر در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: اجرای طرح رتبه بندی معلمان به تازگی در آموزش و پرورش مطرح شده است.
وی گفت: با توجه به وظایف محوله به معلمان ، شاخص هایی برای این رتبه بندی تعیین شده که بزودی در شورای مدیریت کشور مطرح و به تصویب خواهد رسید.
فانی بیان داشت: این طرح در طول تابستان انجام می شود و احکام مربوط به آن از مهرماه قابل اجراست.
وی با بیان اینکه برای اجرایی شدن این طرح هزینه ای بالغ بر هزار و 350 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است افزود: این طرح در میزان حقوق دریافتی ، محل جغرافیایی خدمت ، سابقه معلمان و دیگر خدمات ارایه شده به این قشر تاثیرگذار خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب آموزش و پرورش یک نهاد بسیار موثر است به طوری که با 13 میلیون دانش آموز، یک میلیون فرهنگی و 26 میلیون نفر از اولیای دانش آموزان در ارتباط مستقیم بوده و در مجموع 40 میلیون نفر مخاطب دارد که باید نگاه ویژه ای به این نهاد داشت.

 



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 23:3 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

سرپرست دانشگاه فرهنگیان از ایجاد 15 کد رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه فرهنگیان از سال تحصیلی آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش : محمود مهرمحمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان امروز در جمع خبرنگاران در محل دانشگاه فرهنگیان در خصوص نخستین نشست سراسری مدرسان و اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان که حضور بیش از 600 شرکت کننده در روزهای 14 تا 16 شهریور در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: از جمله اهداف برگزاری این نشست تبیین و تشریح الزامات اجرایی پیگیری منویات رهبر معظم انقلاب در دیدار اصحاب آموزش و پرورش در 16 اردیبهشت 94 بود که در 3 محور شامل صلاحیت‌های مدرسین و اعضای هیأت علمی، صلاحیت‌های پذیرفته شدگان در دانشگاه فرهنگیان به عنوان دانشجو معلم و کتب درسی مورد تدریس در دانشگاه فرهنگیان عنوان شد.

وی ادامه داد: تکریم اعضای هیأت علمی و مدرسان دانشگاه فرهنگیان و تقویت حس انسجام و تعلق سازمانی برای دستیابی و اثربخشی بیشتر استادان دانشگاه در عرصه‌های آموزشی‌، پژوهشی و فرهنگی و تبیین سیاست‌ها و برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی، اداری، پرسنلی، مالی، مدیریتی و رسانه‌ای برای سال تحصیلی آینده از دیگر محورهای این نشست بود.

مهرمحمدی با بیان اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد در 15 کد رشته محل در سال تحصیلی آینده از جمله برنامه‌های این دانشگاه است، اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان در سومین سال فعالیت خود با پذیرش 5 هزار دانشجو از طریق آزمون استخدامی از میان دانش‌آموختگان سایر دانشگا‌ه‌ها، رویکردی تنوع‌گرا در تربیت معلم را به اجرا خواهد گذاشت.

وی افزود: اهتمام ویژه نسبت به اجرای منشور حقوق و تکالیف دانشجویان به ویژه در زمینه تأسیس تشکل‌های اسلامی دانشجویی و پاسخگویی به مطالبه به حق مدرسان و تطبیق وضعیت بخش اعظم آنان به عضو هیأت علمی که بالغ بر 500 نفر بود از جمله  فعالیت‌های این دانشگاه است.

مهرمحمدی به افزایش بیش از 60 درصدی بودجه دانشگاه فرهنگیان در سال 94 با حمایت مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: به رغم این افزایش بودجه، دانشگاه فرهنگیان برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف با کسری قابل توجهی مواجه است و لازم شده است به درآمدهای اختصاصی روی آورد.

وی با بیان اینکه اجرای سیستم بودجه ریزی بر مبنای تفاهم‌نامه با مدیریت‌های استانی به امضا رسیده است، ادامه داد: اتمام فرآیند بازنگری در برنامه‌های درسی شانزده گانه دانشگاه بر مبنای طرح کلان برنامه که امید است از سال تحصیلی آینده به مورد اجرا گذاشته شود از اقدامات این دانشگاه است ضمن اینکه برنامه ابتکاری سال تحصیلی پیوسته برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجو معلمان با توجه به طیف علایق و گرایش‌های آنان در چارچوب شایستگی‌های معلمی و اجرای ترم تابستانه تحصیلی برای حدود 1400 نفر از دانشجومعلمان سراسر کشور از دیگر اقدامات دانشگاه فرهنگیان است.

 



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 23:2 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

مهلت ثبت نام در آزمون استخدام پیمانی در مشاغل آموزشی وزارت آموزش پرورش سال ۹۴ روز چهارشنبه پایان می پذیرد.

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور  افزود: تا امروز ۶۲ هزار و ۱۱۹ داوطلب نسبت به ثبت نام در آزمون استخدام پیمانی در مشاغل آموزشی وزارت آموزش پرورش ثبت نام کرده اند. مهلت ثبت نام در این آزمون قابل تمدید نیست.
 
وی درباره شرط سنی داوطلبان شرکت کننده در این آزمون گفت: بر اساس ضوابط اعلام شده از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی حداکثر سن برای دارندگان مدرک تحصیلی فوق دیپلم و لیسانس ۳۰ سال و برای دارندگان مدرک تحصیلی فوق لیسانس و بالاتر ۳۵ سال است. 
 
توکلی همچنین درباره وجه ثبت نام در آزمون استخدام پیمانی در مشاغل آموزشی وزارت آموزش پرورش  گفت: وجه ثبت نام این آزمون عینا به حساب وزارت آموزش و پرورش واریز می شود و هزینه های لازم برای امور اجرایی برابر ضوابط تعیین شده میان وزارت آموزش و پرورش و سازمان سنجش دریافت خواهد شد.


تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 22:59 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

براساس اعلام مسئولان سازمان سنجش ۶۲هزار و ۱۱۹ نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ثبت‌نام کردند، از آنجا که هریک از ثبت‌نام کنندگان مبلغ ۴۸هزار تومان باید پرداخت می‌کردند، درآمد حاصل از این ثبت‌نام حدود ۳۰میلیارد ریال است.

آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام مسئولان سازمان سنجش، 62هزار و 119 نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ثبت نام کردند، از آنجا که هر یک از ثبت نام کنندگان مبلغ 48هزار تومان باید پرداخت می‌کردند،  درآمد حاصل از این ثبت نام در حدود 30 میلیارد ریال (2981712000) است.

این در حالی است که پیش از این کاربران تسنیم در کامنت‌ها و پیام‌هایی که برای اخبار استخدامی گذاشتند از این مبلغ ابراز نارضایتی کرده بودند.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 14:44 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: نحوه برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش‌دبستان با عدالت منافات دارد/ کمبود 65 هزار معلم در کشور
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:نحوه برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش‌دبستانی با عدالت منافات دارد که باید بررسی شود.
به نقل از فارس:قاسم احمدی لاشکی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور امروز (19 مردادماه 94) اظهار داشت: 17 مرداد روز خبرنگار و روز سرداران بیداری جامعه همچنین حامیان جبهه دانایی را تبریک می‌گویم و انتظار دارم همگان اعم از مجلس و دولت در حمایت از این قشر فهیم تمام تلاش خویش را جهت التزام بخشی و سامان‌دهی امنیت و ثبات شغلی به ویژه رفع مشکلات بیمه‌ای این عزیزان مصروف دارند.

وی با اشاره به تجمع 48 ساعته برخی معلمان در مقابل مجلس افزود: دو روز است به صورت متوالی عده‌ای در بیرون از مجلس فریاد از سر حق خواهی سر داده‌اند و به انتظار نشسته‌اند و چه سخت است شب را به صبح رساندن، هرچند که همکاران همچون قاضی‌پورها و حسینی‌ها دیشب مراجعه کردند و این نشان از همراه بودن نمایندگان با مردم دارد.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: از سوی وزارت آموزش و پرورش مقرر شد که به منظور تأمین نیروی انسانی متعهد و کارآمد مورد نیاز تعداد 3هزار و 704 نفر از افراد واجد شرایط از طریق برگزاری آزمون به صورت پیمانی استخدام شوند.

احمدی لاشکی ضمن تشکر از وزیر آموزش و پرورش در این خصوص، اشکالاتی به این شرایط پذیرش فرهنگیان وارد کرد و متذکر شد: اعلام کسری شما به صورت رسمی حدود 770 هزار ساعت است و این یعنی 65 هزار معلم کم داریم.

وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: شما زحمت حدود 5هزار و 637 مدرسه زیر 7 نفر دانش‌آموز همچنین 7هزار و 476 مدرسه 8 الی 15 نفر دانش‌آموز را متقبل می‌شوید که جای تشکر دارد و از سویی وظیفه است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به 9 میلیون و 700 هزار بی‌سواد در کشور خاطرنشان کرد:‌ بیش از این دیگر نباید اتفاقات تلخ بی‌سوادی در کشور رونق پیدا کند.

احمدی‌لاشکی در ادامه این مطب تأکید کرد: باید مدارس با دانش‌آموزان تعداد اندک را نیز سازمان‌دهی و هدایت کرد؛ در قانون و الحاق دو تبصره و ماده 17 مصوب19 مهر ماه 91 وزارت آموزش و پرورش موظف شد حداکثر ظرف مدت دو سال کلیه نیروهای خرید آموزشی و مربیان پیش دبستانی خود را از طریق آزمون در اولویت استخدام قرار دهد.

وی با بیان اینکه این گروه‌ها باید در یک آزمون با یکدیگر رقابت می‌کردند تأکید کرد: در صورت وجود چنین آزمونی از شانس مطلوب‌تری برای ورود برخوردار بودند اما عملاً روند پیش رو این فرصت را از آنان سلب کرده است.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه مطرح کرد: این آزمون به نام عده‌ای و به کام عده‌ای دیگر برگزار خواهد شد.

احمدی‌لاشکی همچنین متذکر شد: در این آزمون استان‌ها به دو رتبه تقسیم شدند که با عدالت منافات دارد. برخی استان‌ها در صدد هستند نیروی بومی جذب کنند و برخی دیگر نیز ظریب 1.4 نمره کسب شده را لحاظ می‌کنند.

وی ضمن پیشنهاد در خصوص جذب نیروهای آموزش و پرورش اضافه کرد:‌ اگر قرار است فریاد رسای عزیزان نیروهای خرید خدمات آموزشی و پیش دبستانی شنیده شود،‌ سقف سنی برای این گروه‌ها 5 سال اضافه شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن درخواست موافقت با طرح حق‌التدریسی که در ساعتی دیگر با کمیسیون‌های مشترک بودجه، اجتماعی، آموزش و تحقیقات مجلس برگزار می‌شود ادامه داد: با رأی مثبت به این طرح می‌توانیم مشکلات معلمان حق‌التدریس را حل کنیم.

این نماینده خطاب به باهنر گفت: نایب‌رئیس بزرگوار! 48 ساعت تمام معلمان در بیرون از مجلس منتظر بودند و این با اصل75 منافات ندارد.

احمدی لاشکی همچنین خطاب به نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: شاخص‌های توابع اعتبارات ماده 180 بعضاً کارشناسی نبوده و با وضعیت موجود منطبق نیست و همین تضمین ظلمی آشکار برای برخی حوزه‌ها است. انتظار دارم قبل از هرگونه اقدام استانی نسبت به اصلاح روند این طرح اقدام شود.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 14:42 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

قائم مقام و مشاور مدیر عامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از کارکردها و رسالت های موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، توجه ویژه به ارتقای معیشت فرهنگیان است لذا این موسسه در حال مطالعه برای ارایه راه حل های رفاهی همه جانبه برای فرهنگیان و بازنشستگان است.

به نقل از ایرنا:محمد رضا شریف کاظمی:فرهنگیان مهم ترین و بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور هستند و برای حفظ و تقویت این سرمایه اجتماعی باید هزینه کردوی در این گفت و گو حمایت دولت از این سرمایه اجتماعی را ضروری می داند و توجه به نیازها و دغدغه های آنها را یک وظیفه همگانی برای نهادهای دولتی و همچنین عموم جامعه تعریف می کند.
متن کامل مصاحبه  شریف کاظمی را در ادامه می خوانیم.

سوال: نظر شما در باره تقویت سرمایه اجتماعی چیست؟
پاسخ: به قول اندیشمندی، باید بدانیم در این عالم که ما زندگی می کنیم هیچ چیز بی هزینه نیست، حتی چیزهای خوب هم هزینه دارد. این هزینه گاهی به صورت هزینه تولید است و گاهی هم به صورت پیامدهای منفی چیزهای خوب ظاهر می شود، مثلا خودرو. آیا بدون خودرو امکان زندگی در دنیای مدرن وجود دارد؟
سرمایه اجتماعی سنگ بنای اصلی اقتصاد است. اعتماد به هم، توانایی کار گروهی، و صداقت و راستگویی از شاخص های مهم سرمایه اجتماعی است. بدون اینها، نمی توان یک بنگاه یا یک دستگاه را خوب مدیریت کرد. نمی توان کالا یا خدمات با ارزش خوب ارایه کرد. تلاش برای ارایه خدمت خوب مانند تعمیر صادقانه خودرو و ارایه فاکتوری صحیح، سرمایه اجتماعی است. متاسفانه از این نظر جامعه ما در وضع مناسبی نیست. به همین دلیل، هزینه های معاملاتی افزایش پیدا می کند.
اگر در چارچوب هزینه - فایده به موضوع سرمایه اجتماعی بپردازیم، در می یابیم که برای تقویت سرمایه اجتماعی نیازمند هزینه هستیم اما یکی از تفاوت های اصلی هزینه برای سرمایه اجتماعی این است که نوعی سرمایه گذاری است. اینجاست که به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره آموزش و پرورش می رسیم که می فرمایند، هرگونه هزینه در آموزش و پرورش سرمایه گذاری است زیرا ارزش افزوده ایجاد می کند و بازده دارد.
بنابراین چرخه بازدهی سرمایه اجتماعی از هزینه کردن برای تقویت آن آغاز می شود و در مراحل بعد است که این سرمایه اجتماعی به تقویت خود و در نهایت بازتولید ثروت اجتماعی کمک می کند.

سوال: چرا آموزش و پرورش در این دوره به دنبال حفظ سرمایه اجتماعی معلمان است؟
پاسخ: اجازه دهید در ابتدا به این نکته اشاره کنم که یکی از کارکردهای مهم آموزش و پرورش تقویت سرمایه اجتماعی است. در اینجاست که دانش آموزان کار گروهی و اعتماد به هم و رقابت صحیح را می آموزند. در نظرسنجی صورت گرفته در سال 94 اعلام می شود اولین گروه مرجع در کشور معلمان هستند. این یعنی رویکرد مثبت جامعه به گروه معلمان. به هرحال با این ظرفیت، آموزش و پرورش خود را مقید و مکلف می داند هم برای تکالیف ذاتی خودش در حوزه آموزش و پرورش و هم در حوزه اقتصادی، سند تنظیم کند. با این تفاوت که در بخش اقتصادی تکلیفی برای دولت نیز معین می کند.
با وجود این نمی شود ما معلم را به عنوان منبع اصلی شکل دهنده سرمایه اجتماعی در نظر بگیریم و بی توجه به خواسته ها و مطالبات و انتظارات او باشیم. برای تقویت سرمایه اجتماعی، باید هزینه کرد و به کمک این منبع اصلی شتافت. بنابراین یکی از اقدامات زیربنایی که باید در آموزش و پرورش تقویت شود، توجه به سرمایه اجتماعی معلمان است. این توجه می تواند از طریق تمرکز بر ارتقای معیشت فرهنگیان در گام نخست و تقویت جایگاه اجتماعی و ارج نهادن به مقام معلم در گام بعدی باشد.
به طور نمونه موضوع نظام رتبه بندی معلمان می تواند به تقویت سرمایه اجتماعی معلمان بیانجامد زیرا هم دغدغه های اقتصادی آنها را مدنظر دارد و هم دغدغه های علمی آنان را. بر اساس جایگاه و رتبه آنان، می توان مبالغی به حقوق آنها اضافه کرد. در عین حال، با ارتقای رقابتی رتبه معلمان می توان جایگاه آنها در میان اقشار مختلف جامعه را برجسته تر کرد. به این صورت، شور و نشاط خاصی در میان جامعه معلمان شکل می گیرد و رقابت سالم برای ارتقای جایگاه افزایش می یابد که لازمه تقویت سرمایه اجتماعی است.

سوال: نقش دولت در تقویت سرمایه اجتماعی معلمان چیست؟
پاسخ: ایجاد و تقویت سرمایه اجتماعی نیازمند همکاری و همگرایی آحاد جامعه است. در این میان دولت به عنوان بزرگ ترین کارگزار، نقش بسیار مهمی دارد. اشاره مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال به عنوان سال همدلی و همزبانی دولت و ملت می تواند گویای نقش دولت در این شبکه و چرخه اعتمادسازی و تقویت سرمایه اجتماعی باشد. از آنجایی که نقش دولت در اقتصاد کشور همچنان پررنگ است، بنابراین انتظارات از دولت برای حمایت از معلمان بسیار بالاست. در واقع هزینه سرمایه اجتماعی، حمایت است. لذا از دولت انتظار می رود که در تخصیص بودجه نهایت همکاری را داشته باشد و به تعهد خود عمل کند و بیشترین کمک را در بودجه 94 اعمال داشته است.
البته توجه به معلمان در برنامه ششم توسعه می تواند به بخشی از دغدغه های معلمان پاسخ بدهد. در این میان نقش مجلس شورای اسلامی نیز در تصویب برنامه ششم بسیار قابل توجه است. لازم به ذکر است که حمایت دولت از فرهنگیان به افزایش بودجه آموزش و پرورش و حتی افزایش حقوق معلمان خلاصه نمی شود بلکه حمایت از این قشر باید همه جانبه باشد.

سوال: نتیجه کارگروه اقتصاد آموزش و پرورش برای معیشت فرهنگیان چه خواهد بود؟
پاسخ: در صندوق ذخیره فرهنگیان، به فکر هستیم با مراجعه به اسناد بالادستی و همفکری با اندیشمندان حوزه اقتصاد یک سند راهبردی برای ارتقای معیشت فرهنگیان تنظیم کنیم. این کارگروه، می تواند نقطه عطفی در روند ارتقا معیشت فرهنگیان محسوب شود؛ که دغدغه وزیر آموزش و پرورش هم همین است. از آنجا که بخشی از برنامه اقتصاد آموزش و پرورش و بویژه برنامه مرتبط با صندوق ذخیره فرهنگیان از طریق مسوولان ذیربط، در اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش کشور که 11 تا 13 مرداد در برج میلاد برگزار شد، به بحث گذاشته شد و مدیران و روسای ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور آن را نقد کردند. در این همایش، تعدادی از کارشناسان و صاحب نظران اقتصادی نیز بر این نکته تاکید کردند که بدون تامین عدالت توزیعی، نمی توان از آموزش و پرورش انتظار خاصی در تقویت سرمایه اجتماعی داشت.
همچنین در فعالیت های اقتصادی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان نیز می توان از دیدگاه های سرمایه گذاری و ارتقای معیشتی در حوزه خدمات رفاهی بهره گرفت. البته موسسه در تمام طول سال با فرهنگیان سراسر کشور در ارتباط موثر بوده است و از خلاقیت ها و همفکری های آنها استفاده کرده و می کند. اما این کارگروه با استفاده از ظرفیت مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور فرصتی ویژه را مهیا می کند.
نکته پایانی اینکه، در حال دریافت مجوز نشر کتاب اقتصاد آموزش و پرورش هستیم. امیدواریم با همت متخصصان و مسوولان آموزش و پرورش و صندوق ذخیره فرهنگیان و دانشگاهیان و فرهیختگان، این کتاب به سندی مهم و کارآمد تبدیل شود تا بتوان از نتایج آن در تصمیم گیری های اقتصادی و رفاهی برای ارتقای وضعیت معیشتی فرهنگیان بهره مند شد.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 14:42 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: در وزارت آموزش و پرورش شورایی با عنوان شورای بهبود و ارتقاء شاخص های مناطق کمتر توسعه یافته تشکیل شده است وسیستان وبلوچستان «هدف یک» این شورا است.

به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه سیستان وبلوچستان، محمد دیمه‌ور، در آیین امضاء تفاهم نامه جامعه یاوری فرهنگی با آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، برگزار شد اظهار کرد: استان سیستان وبلوچستان استانی با ظرفیت های ویژه است، وضعیت این استان در قبل از انقلاب با آنچه امروز وجود دارد به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست و آن هم به علت مظلومیت هایی است که وجود داشت و مهاجرت‌هایی که صورت گرفت .

وی افزود: بعد از انقلاب هم تلاش های متراکمی در بازه های زمانی مختلف انجام شده که علی رغم همه تلاش ها پاسخگوی حجم زیاد عقب ماندگی ها نبوده و بر اساس انباشت همین عقب ماندگی ها آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در شاخص های مختلف، اختلاف قابل توجهی نسبت به سایر استان ها داشته است .

دیمه ور با اشاره به اینکه سیستان وبلوچستان با سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی، می تواند مدار و مسیر توسعه خود را پیدا کند خاطر نشان کرد: اقدامات زیربنایی، توسعه های اقتصادی و سرمایه گذاری فنی قطعاً برای این استان مؤثر است، اما به هیچ وجه به اندازه سرمایه گذاری در نیروی انسانی که آموزش و پرورش متولی آن است، نمی تواند تأثیرگذار باشد.

معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: بهره سیستان و بلوچستان از نیروی انسانی فوق العاده بالا و ظرفیت های نیروی انسانی آن زیاد است، متأسفانه این بخش از توانمندی استان بر اثر محرومیتی که بر منطقه حاکم است، آنچنان که باید دیده نشده است .

دیمه ور با اشاره به تلاش های انجام شده با همت همه نیکوکاران و خیران و کسانی که می دانند، می فهمند و درک می کنند که ایران در همه جغرافیای خود باید توسعه پیدا کند و مرکز، مدار و محور آن، توسعه انسانی است، ابراز امیدواری کرد که امیدواریم در این استان شاهد درخشش فرزندانمان باشیم .

معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان این مطلب که در وزارت آموزش و پرورش شورایی با عنوان شورای بهبود و ارتقاء شاخص های مناطق کمتر توسعه یافته تشکیل شده است، گفت: این استان ، هدف یک این شورا است، این شورا با ریاست وزیر آموزش و پرورش، دبیری معاونت مناطق و کمتر توسعه یافته ریاست جمهوری، با حضور وزارتخانه های کشور، رفاه، بهداشت و سازمان های حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی و ارگان های دولتی مختلف راه اندازی شده است.

دیمه ور ابراز امیدواری کرد: این شورا با توجه به وظیفه اصلی خود که تمرکز بر آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان است در صدد است فرصتی فراهم کند تا مسئولان استان با بهره گیری از سخت افزارهای لازم، قدرت مدیریت و توانمندی های ارزشمندی که در کارشناسان و مدیران آموزش استان وجود دارد بتوانند فردایی بهتر را برای این استان رقم بزنند.

وی بیان کرد: نهادهای خیریه ای که طی سال های گذشته استان را ترک کرده بودند با تدبیر و درایت مدیرکل آموزش و پرورش این استان دوباره به سیستان و بلوچستان بازگشتند و هرکدام در گوشه هایی مشغول کار و تلاش هستند، "جامعه یاوری فرهنگی"، دیرینه‌ی ارزشمندی دارد و یکی از پر سابقه ترین مؤسسات و نهادهای نیکوکاری کشور است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: در کشور مناطق محروم کم نیست اما در همین محرومیت می توان مراتبی را قائل شدکه به استناد شواهد، شاخص ها و وضع حاکم می توان سیستان و بلوچستان را به واقع با یک فاصله زیاد، غیربرخوردارترین استان و منطقه کشور دانست.

علیرضا نخعی با اشاره به اینکه وضعیت و شرایط این استان با هیچ جای ایران قابل مقایسه نیست یاد آور شد: اگر 11 هزار نیروی انسانی به این استان اضافه شوند، سیستان و بلوچستان می تواند به میانگین کشوری در بحث نسبت دانش آموز به معلم برسد.

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: حق این استان نیست که در شاخص های مختلف در رتبه های پایین باشد .

در پایان این مراسم، تفاهم نامه همکاری بین آموزش و پرورش و جامعه یاوری فرهنگی به امضاء رسید.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 12:9 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

حق محرومیت از فیش حقوق فرهنگیان و کارمندان چالدران حذف شد.

به گزارش ایسنا

نماینده مردم ماکو و چالدران گفت: گندم کشاورزان خریداری شد ولی هنوز پول آن پرداخت نشده است. نمی‌دانم چه دستهایی در کار است، از یک سو شعار حمایت از تولید داخل داده می‌شود ولی از سوی دیگر بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مسئول همکاری نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، محمد علیپور در تذکر شفاهی در تذکری به وزیر نفت، گفت: مردم چالدران به دلیل سردسیر بودن منطقه 9 ماه از سال ناچار از وسایل گرمایشی استفاده می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی در تذکری مشترک به وزرای آموزش و پرورش، کشور و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، گفت: در قالب دستورالعمل صادره توسط وزارت کشور استان‌های مرزی کشور از لحاظ محرومیت و برخورداری به سه دسته تقسیم‌اند. مراکز شهرستان‌های مرزی استان‌های آذربایجان شرقی و غربی و کرمانشاه از لیست شهرهای مرزی محروم حذف شده و در نتیجه حق محرومیت از فیش حقوقی کارمندان و فرهنگیان حذف شده است. این کار ظلم بزرگ و آشکاری است. از دستگاه مذکور می‌خواهم در این تصمیم تجدید نظر کنند.

نماینده مردم ماکو و چالدران با انتقاد به تعیین شرط سنی آزمون وزارت آموزش و پرورش، گفت: با تعیین شرط محدودیت سنی در آزمون استخدام آموزش و پرورش مربیان حق‌التدریس با 14 سال سابقه حذف شدند.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 12:7 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

سایت خبری تحلیلی هنگام    Hengamnews.com:

ابوترابی فرد در پاسخ به این نماینده گفت: از کمیسیون آموزش و تحقیقات نماینده‌ای برای استماع سخنان تجمع کنندگان در مقابل مجلس در میان معلمان و مربیان حق التدریسی و شرکتی حضور یافته است. مصوبه مجلس به زودی در دستور کار کمیسیون مشترک با وزارت آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت

 



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 12:6 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان: 

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برای دیدار با اعضای کانون صنفی معلمان که از خط قرمز ها عبور نکرده باشند، اعلام آمادگی کرد.

عبد الوحید فیاضی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی جارپرس در مورد بازداشت حدود دویست معلم در روز سی و یکم تیرماه امسال که در اعتراض به حبس چند تن از اعضای کانون صنفی معلمان در مقابل مجلس تجمع اعتراضی برگزار کرده بودند ، اظهار کرد: ما در جمهوری اسلامی قائل به برخورد قهری با مردم نیستیم مگر مواردی که خلاف مسائل ملی حرکت کرده و بخواهند با نظام تقابل ایجاد کنند.

وی ادامه داد : معلمانی که هیچ گاه در مقابل نظام نبوده اند که بخواهد با آن ها برخورد شود ، معمولا مطالبات صنفی و قانونی دارند و حضورشان در اجتماعات آرام و همراه با طمانینه ، آرامش، اخلاق و ادب بوده است و هرگونه برخورد با معلمان را جایز نمی دانیم.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه اگر در میان معلمان افرادی باشند که قصد حرکت های خلاف قانون داشته باشند، با آن ها برخورد می شود و هیچ نظامی آن را تحمل نمی کند ، اظهار کرد : ما اعتقاد داریم که جنس خواسته های معلمان صنفی است و آن ها یکی از بهترین قشرهایی بودند که از نظام جمهوری اسلامی و ارزش های انقلاب دفاع کرده اند و اکنون نیز همینطور است.

وی در ادامه تصریح کرد : به نظر بنده برخورد با آن ها برخورد درستی نیست.

فیاضی عنوان کرد: چنانچه معلمین علاقمند باشند کارشان از مجاری قانونی پیگیری شود، ما بعنوان نمایندگان ملت وظیفه داریم تا به حرف های موکلین گوش کنیم و طبیعتا جنس تقاضای معلمان نیز طبق تعریف بنده ، قطعا با مصالح جمهوری اسلامی منافاتی نخواهد داشت.

نماینده مردم نور و محمود آباد در مجلس تصریح کرد : بحث ها مربوط به مسائل صنفی آن ها بوده و قابل استماع می باشد؛ آن ها می توانند به رئیس و یا سایر اعضای کمیسیون آموزش مجلس نامه بنویسند و تقاضای دیدار داشته باشند.

وی در پاسخ به اینکه اگر اعضای کانون صنفی معلمان بخواهند با شخص شما دیدار داشته باشند ، نظر شما چیست؟ گفت : ما در خدمتشان هستیم؛ من از دیدار با کسانیکه در چارچوب قانون ، کاملا آرام و بر اساس اقتضای جمهوری اسلامی توانستند حرف های خود را بزنند و از حرف های سیاسی انحرافی پرهیز کردند ابایی نداریم ؛ مگر کسانیکه افراطی بوده و از چارچوب ها وخط قرمز ها عبور کرده باشند که سر وکارشان قطعا با مراجع امنیتی خواهد بود.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در پایان تصریح کرد : ما علاقمند هستیم که حرف موکلین خود را بشنویم و اگر گره بدست ما باز بشود خیلی بهتر است.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 12:5 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

صحن مجلس

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: نمایندگان مجلس از وزارت آموزش و پرورش درخواست کردند تا دربحث آزمون استخدامی آموزش و پرورش وگزینش نیروها، مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی را با یکدیگر مقایسه کرده و با داوطلبان آزاد مقایسه نکند.

به نقل از تسنیم:جبار کوچکی‌نژاد با اشاره به جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با مسئولان آموزش و پرورش در خصوص برخی ابهامات درباره آزمون استخدامی آموزش و پرورش، اظهار داشت: بحث استخدام  5 هزار نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش با حضور معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی این وزارتخانه در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی شد و نمایندگان سؤالات خود را در این زمینه مطرح کردند.

وی افزود: یکی از سوالات نمایندگان در خصوص هزینه بالای دریافتی برای این آزمون بود چرا که هم اکنون متقاضیان برای ثبت نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید مبلغ 48 هزار تومان پرداخت کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مشکلات مربیان پیش دبستانی نیز یکی دیگر از موضوعاتی بود که توسط نمایندگان مجلس مطرح شد. سوابق خدمتی مربیان پیش دبستانی باید به سقف سنتی آنها اضافه شود.

کوچکی‌نژاد ادامه داد: آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید ویژه مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی برگزار می‌شد اما هم اکنون داوطلبان آزاد نیز می‌توانند در این آزمون شرکت کنند بنابراین نمایندگان مجلس از وزارت آموزش و پرورش تقاضا کردند تا در بحث آزمون و گزینش مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی را با یکدیگر مقایسه کرده و آنها را با داوطلبان آزاد مقایسه نکنند.

وی گفت: مربیان پیش دبستانی نیزکه بیمه نیستند باید سابقه کار آنها نیز لحاظ شده و به سقف سنی اضافه شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: پاسخ‌های معاون توسع مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در این زمینه قانع کننده نبود بنابراین نمایندگان مجلس خواستار آن شدند که تا موارد مطرح شده در بحث آزمون و گزینش مربیان پیش دبستاین و نیروهای شرکتی لحاظ شود.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:28 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش سرمایه بلندمدت است
مدیرکل امورمالی و ذی حساب وزارت آموزش و پرورش گفت: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری بلندمدت است.
به نقل از فارس:علی کریمی در همایش 2 روزه عاملان ذی‌حساب امور مالی ادارات آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امروزه در دنیای ارتباطات و تکنولوژی ارسال اطلاعات به موقع می‌تواند در برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری در راستای اهداف آموزش و پرورش در بُعد حمایت مالی موثر باشد.

وی افزود: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری بلندمدت است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز گفت: مشکل آموزش و پرورش تماماً مسائل مالی نیست بلکه عدم تدبیر است، به همین منظور کارشناسان و مسئولان امور مالی باید در محاسبه هزینه‌ها با هدف کاربردی و راهبردی و اهداف آموزشی دقت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان از آمار 25 درصدی کودکان واجب‌التعلیم که حدود 160 هزار نفر هستند نیز پراکندگی متوسط جمعیت دانش‌آموزی در هر یک کیلومتر 11 دانش‌آموز وجود دارد، باعث شده است که هزار و 800 واحد آموزشی اضافه ساخته شود که نتیجه پراکنده بودن و پایین بودن جمعیت دانش‌آموزی است.

مدیر آموزش و پرورش چابهار در قیاس استان سیستان و بلوچستان با دیگر استان‌ها گفت: به طور متوسط در هر 30 کیلومتر یک واحد آموزشی به طوری که در دیگر استان‌های کشور به فاصله (4کیلومتر) یک ناحیه تا ناحیه دیگر یک واحد آموزشگاهی تعریف شده است.

محمد سراوانی درادامه تصریح کرد: به لحاظ محرومیت سیستان و بلوچستان و همجواری با کشورهای هم‌مرز، اگر نیازمند تغییر هستیم لازمه آن تأمین اعتبارات مالی و بکارگیری در آموزش است.

وی افزود: نگاه مردم به آموزش و پرورش نسبت به گذشته متفاوت شده است به طوری که فضاهای آموزشی را جزء سرمایه‌های خود دانسته و در حفظ و نگه‌داری آن و ارتقاء اهداف آموزشی به آموزش و پرورش یاری می‌رسانند.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:27 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

ساکی البرز

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با بیان اینکه بیمارستان فرهنگیان در استان البرز احداث شود، گفت: جانمایی برای احداث این ساختمان نیز انجام می‌شود.

به نقل از تسنیم:خسرو ساکی در شورای آموزش‌ وپرورش استان البرز که ظهر امروز در محل استانداری البرز با حضور استاندار البرز و اعضای این شورا برگزار شد، با اشاره به اینکه در این جلسه مصوبات جلسه قبل ارائه و بررسی می‌شود، اظهار داشت: تغییر کاربری ملک سینما سوخته برای معوض با زمین دبیرستان شهدای انقلاب کرج از جمله اموری است که امروز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه دبیرستان شهدای انقلاب 147 دانش‌آموز شهید را به انقلاب اسلامی تقدیم کرده اما مالک این زمین شخص دیگری است که درخواست ترک زمین را به ما ارائه داده است، افزود: در نظر داریم زمین سینما سوخته را با این زمین تعویض کنیم که برای انجام این مهم تغییر کاربری زمین سینما سوخته و افزایش ارزش افزوده آن از جمله ملزومات است.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز با اشاره به اینکه در نظر داریم بیمارستان فرهنگیان در استان البرز برای رفاه بیشتر معلمان و فرهنگیان احداث شود، خاطرنشان کرد: باید جانمایی برای تعیین مکان مناسب برای ساخت این بیمارستان انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه زمینی به مساحت 5 هزار متر مربع توسط شورای شهر مشکین دشت برای احداث مدرسه در شهرک بعثت در نظر گرفته شده است، گفت: متاسفانه تا کنون به سبب مشکلات مالی و کمبود اعتبار این امر میسر نشده است.

ساکی با اشاره به اینکه باید دانشگاه فرهنگیان را کمک و یاری کینم، اظهارداشت: باید برنامه راهبردی بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت برای توسعه و رفع مشکلات دانشگاه فرهنگیان انجام شود.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:26 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: کمتر از 20 نفر در آموزش و پرورش ایلام استخدام می‌شوند
مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: کمتر از 20 نفر در آموزش و پرورش ایلام استخدام می‌شوند.
به نقل از فارس:علی بیرانوندی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حدود یک ماه پیش با مسئولان امر در وزارت آموزش و پرورش در خصوص استخدام فرهنگیان مذاکراتی داشتم.

مدیرکل آموزش و پرورش ایلام گفت: با نمایندگان مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی نیز وارد مذاکره شده و این مهم را به استماع آنها رساندم و این فعالیت‌ها افزون بر تلاش‌ها در مقاطع مختلف بوده است.

وی ادامه داد: در واقع مقامات استان را در جریان امور استخدام و ظرفیت‌های تعلق گرفته به استان ایلام قرار دادم و از آنها کمک گرفتم و از طرف دیگر تمام تلاش خود را صرف رایزنی با مسئولان کشوری مرتبط با موضوع در وزارت آموزش و پرورش کردم.

این مسئول با تقدیر از خبرنگاران استان ایلام اضافه کرد: خبرنگاران رسالتی پا به پای فرهنگیان و معلمان داشته و در شرایطی سخت‌تر و دشوارتر فعالیت می‌کنند.

بیرانوندی تصریح کرد: خبرنگاران بیشترین وقت خود را برای روشنگری صرف کرده که جا دارد از این تلاش‌ها صادقانه تجلیل شود.

مدیرکل آموزش و پرورش ایلام گفت: رکن چهارم دموکراسی رسانه‌ها بوده و رسانه‌ها توسط خبرنگاران سخت‌کوش با معلومات بسیار بالایی که دارند، اداره می‌شود.

وی ادامه داد: خبرنگاران جامعه و مسئولان را نقد می‌کنند اما به نوعی با نوشته‌هایشان خود را در نقد مسئولان قرار می‌دهند و این کار بسیار دشواری است.

این مسئول اضافه کرد: خبرنگار خالق و عینیت بخش مردم‌سالاری دینی است بر این اساس واقعا خبرنگاری جزء مشاغل سخت و زیان‌آور است.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:26 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

فولادوند آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت:سه هزار و ۷۵۰نفر در آموزش و پرورش کشور استخدام شده اند که از این رقم ۱۰۱نفر سهمیه استان مرکزی است واین تعداد آموزگار امسال وارد گردونه آموزش و پرورش می شوند.

به نقل از مهر:شهریار فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سه هزار و ۷۵۰نفر در آموزش و پرورش کشور استخدام شده اند که از این رقم ۱۰۱نفر سهمیه استان مرکزی است و این تعداد آموزگار امسال وارد گردونه آموزش و پرورش استان مرکزی می شوند.

وی گفت: این تعداد نفرات پس از گذراندن یک دوره تخصصی یک ساله در دانشگاه فرهنگیان، در آموزش و پرورش مشغول به کار می شوند.

فولادوند افزود: آموزش و پرورش به فراخور زمان مسئولیت های فراوانی در حیطه کاری خود دارد و بعد از اتمام سال تحصیلی، مجددا فعالیت خود را برای سال تحصیلی جدید آغاز می کند.

وی تصریح کرد: ساماندهی آموزش و پرورش استان مرکزی با داشتن دو هزار و ۱۰۰ آموزشگاه و فعالیت قریب به ۱۶ هزار پرسنل و زیر پوشش داشتن بیش از ۲۳۰ هزار دانش آموز، به عنوان یک مجموعه بزرگ سیاست و تدابیر خاص خودش را می طلبد.

فولادوند اظهار داشت: بایستی در این راستا برای آماده سازی فضاهای آموزشی همه ابعاد در نظر گرفته شود تا در طول سال تحصیلی خللی به وجود نیامده و شرایط به طور ایده آل پیش رود.

وی ادامه داد: با هدف بالا بردن کیفیت کار ستاد و پروژه مهر، همراه با کمیته های مختلف در آموزش و پرورش تشکیل شده است که این کمیته ها مسائل مربوط را در همه زمینه ها و ابعاد بررسی و پیگیری می کنند تا چنانچه نواقصی وجود داشته باشد نسیت به برطرف کردن آن اقدام کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: با ایجاد پایه ششم در نظام جدید آموزش و پرورش یعنی نظام شش-سه-سه، تغییراتی در فضاها و سیستم آموزشی ایجاد شده است به ویژه در شهرهای بزرگ استان مرکزی و اراک که در این راستا بیش از ۱۱۰ آموزشگاه در اراک با روش جدید ساماندهی شده است.

فولادوند اظهار داشت: به تبع تغییر نظام آموزشی، برای آموزش و پرورش هم به عنوان یک سیستم جدید چالش های خود را به همراه دارد که از جمله این چالش ها، موضوع نبود پایه اول در دبیرستان ها است.

وی ادامه داد: وقتی که نظام شش-سه-سه به اجرا درآمد و پایه ششم ایجاد شد دانش آموزانی که باید به دبیرستان وارد شوند در ابتدایی ماندند و امسال هم نبود پایه اول در متوسطه دوم اتفاق افتاد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار داشت: وقتی در متوسطه دوم یک پایه نداریم به صورت طبیعی تعدادی از دبیران در متوسطه دوم مازاد اعلام می شوند و به همین اندازه در دوره ابتدایی ما نیاز به نیرو داریم. در واقع کسانی که مازاد هستند طی یک دوره تخصصی روانه مقطع ابتدایی می شوند.

فولادوند افزود: هم اکنون ۵۷۰ نفر از دبیران با تجربه متوسطه دوم آموزش و پرورش استان مرکزی که عمدتا بانوان هستند پذیرفته اند که مقطع خودشان را ترک کنند یا در متوسطه اول فعالیت کنند یا در مدارس ابتدایی به تدریس بپردازند و این هم چالشی است که آموزش و پرورش با آن روبرو است اما همکاران که اکثرا از دبیران با تجربه هستند در این زمینه ما را یاری داده اند.

مدیر کل آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تاکنون ۸۴درصد از دانش آموزان واجد شرایط در مدارس ثبت نام کرده اند از خانواده ها خواست تا هر چه زودتر نسبت به ثبت نام فرزندان خود اقدام کنند تا برنامه ریزی لازم در مدارس صورت پذیرد.

وی در مورد مدارس و آموزشگاه های استان گفت: مدارس به گروه های مدارس عادی، هیات امنایی، غیردولتی و مدارس خاص تقسیم می شوند که مدارس غیردولتی تعرفه ویژه خود را دارد، در مدارس هیات امنایی هم براساس تصمیم اعضای هیات امنا تعرفه تعیین می شود اما در مدارس عادی، پس از اینکه برخی از هزینه ها از سوی انجمن اولیا و مربیان تعیین شد بایستی به شورای آموزش و پرورش برای تایید ارجاع شود که پس از تایید به انجمن ابلاغ می گردد.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:25 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

وزیر آموزش وپرورش از اختصاص یکصد میلیارد تومان برای تجهیز مدارس خبرداد و افزود: تخصیص این مبلغ کم نظیر است و توصیه می کنم در تجهیز مدارس ، از محصولات شرکت های وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان استفاده شود.

به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، دکتر علی اصغر فانی که درگردهمایی یک روزه مسئولین و مدیران کل سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس که در ساختمان مرکزی سازمان برگزار شد، با اشاره به آزادشدن یک چهارم نیروهای مقطع متوسطه به خاطر اجرای طرح 3-3-6 به دلیل حذف پایه اول متوسطه دوره دوم و بازنشستگی 38 هزار معلم درسال تحصیلی جدید اظهارکرد: شرایط فوق و اضافه شدن مشکل فضای آموزشی مسکن مهر، شرایط سختی را برای آموزش و پرورش ایجاد کرده و باعث شده است که مهر 94 حساس ترین و مهم ترین مهر پس از پیروزی انقلاب باشد.

وزیر آموزش وپرورش افزود: توصیه می کنم سازمان نوسازی تمام پروژه هایی را که قرار است در آبان و یا آذرماه به اتمام برسد با تلاش و جدیت بیشتر در اول مهر به بهره برداری برساند.

عضو کابینه تدبیر و امید با اشاره به تحصیل بیش از دو میلیون و یکصدهزار دانش آموز در مدارس خیرساز گفت: وجود بیش از یکصدهزار خیّر مدرسه ساز، یک سرمایه بی نظیر اجتماعی است که در کنار آموزش وپرورش قرار دارد و هیچ دستگاه دیگری از چنین فرصتی برخوردار نیست. بنابراین باید قدرشناس آنها باشیم ، زیرا خیرین، مدرسه سازی را از بین کارهای خیر انتخاب کرده اند.

فانی ادامه داد: بحث توسعه مشارکت ها اکسیری است تا آموزش وپرورش به وسیله آن از بن بستی که سال ها در آن قرار داشت خارج شود و این یکی از سیاست های آموزش وپرورش در دولت تدبیر وامید است.

وزیر آموزش وپرورش بحث تعمیر ونگهداری مدارس ساخته شده را از مهم ترین بحث های امروز آموزش وپرورش دانست وخواند: در گذشته نگهداری و تعمیر فضاهای آموزشی مورد غفلت قرار گرفته است و پروژه هایی که با سختی های زیاد احداث شده اندبایدبه درستی نگهداری شوند.

فانی خاطرنشان کرد: مشکل مقاوم سازی مدارس همچنان باقی است و یک سوم مدارس ما استاندارد نیستند ،اما این رقم در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی دو سوم بوده است و ما هرچند توانسته ایم آن را به یک سوم تقلیل دهیم ، اما استانداردسازی مابقی نیازمند به  اعتباری تراکمی همچون درآمد یک روز فروش نفت می باشد که در زمان شهید رجایی نیز اتفاق افتاد واین امر با بودجه های عمرانی جاری امکان پذیر نیست.

وزیرآموزش وپرورش ادامه داد: سیاستی که ما دنبال می کنیم ، افزایش سهم بودجه عمرانی از بودجه استانی است و دراین راستا مقرر کردیم به هراندازه که از بودجه عمرانی استان ها به آموزش وپرورش  اختصاص داده شود از بودجه عمرانی ملی نیز ما تخصیص خواهیم داد و پیش بینی می شود با این سیاست به تدریج سهم عمرانی آموزش وپرورش از بودجه استانی افزایش یابد.

وی تاکید کرد: مبنای برنامه ششم توسعه کشورکه قرار است از سال 95 اجرایی شود سند تحول است و بخشی از این سند مربوط به توسعه فضای مدارس است که همکاران ما در سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس در این زمینه کارکرده اند و پیشنهادهایی را ارائه نموده اند.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:24 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

1431506493136_635088133774183932.jpg

مدیرکل دفتر کار و دانش آموزش و پرورش کشور گفت: امروز دانش‌آموزان فقط به دنبال شغل هستند و دیگر برایشان مدرک مهم نیست، از این رو می‌توان با آموزش مهارت در هنرستان آینده خوبی برای کشور پیش‌بینی کرد.

به نقل از ایسنا:"سیدمصطفی آذرکیش" در نخستین روز از گردهمایی رؤسای ادارات آموزشی فنی‌وحرفه‌ای و کار و دانش کشور اظهار کرد: با روی کار آمدن نظام جدید 6-3-3 دانش‌آموزان پس از گذراندن پایه نهم مرحله هدایت تحصیلیشان انجام و وارد دبیرستان‌ها یا هنرستان‌ها می‌شوند که این امر موجب شده تا هنرستان‌ها هم سه ساله شوند.

وی بیان کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان از روی هوش هیجانی، هوش علمی و دیگر پارامترها انجام می‌شود چراکه هر یک از دانش‌آموزان استعداد خاصی دارند.

وی با اشاره به اینکه دستگاه آموزشی کشور در برنامه خود توسعه آموزش‌های مهارتی را لحاظ کرده، تصریح کرد: نگاه وی‍‍ژه به بحث مهارت، رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی را به همراه دارد.

به گفته آذرکیش، آینده خوبی در آموزش‌های مهارتی در پیش داریم و امیدوارم مشکلات موجود روز به روز برطرف شود.

مدیرکل دفتر کار و دانش آموزش و پرورش کشور در بخش دیگری از سخنانش در خصوص گردهمایی رؤسای ادارات آموزشی فنی‌وحرفه‌ای و کار و دانش گفت: این دوره به منظور مشخص شدن مسیر توسعه مهارت و راهکارهای موجود و ابلاغ شده به رؤسای استان‌ها برگزار شده تا بتوانند دانش‌آموزان بیشتری در دوره متوسطه وارد هنرستان‌ها کنند.

وی اضافه کرد: مداوم شرایط ثبت‌نام در هنرستان‌ها و دبیرستان‌ها در حال رصد است به طوری که تاکنون در مناطق مختلف کاهش و در بعضی مناطق نیز افزایش ثبت‌نام داشته‌ایم اما همچنان زمان برای ثبت‌نام ادامه دارد.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:23 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز -یکشنبه- در نامه ای به رییس جمهوری، خواستار رسیدگی به وضعیت دانشجویان ورودی 93 دانشگاه فرهنگیان شدند.

به نقل از ایرنا:در متن این نامه با اشاره به مراجعات مکرر دانشجویان ورودی سال 1393 دانشگاه فرهنگیان به نمایندگان در مجلس، آمده است: وزارت آموزش و پرورش نسبت به اخذ تعهد دبیری از دانشجویان ورودی 93 اقدامی به عمل نیاورده و موجب دلسردی و نگرانی دانشجویان شده است که خواستار دستور رییس جمهوری به وزارتخانه مربوطه شده اند.
بر اساس این گزارش، محمد باقری بنابی نماینده بناب، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده رشت، مصطفی افضلی فرد نماینده اردبیل، غلامرضا نوری نماینده بستان آباد، محمدرضا تابش نماینده اردکان، محمد دامادی نماینده ساری، حسین نیازآذری نماینده بابل، محمدحسن آصفری نماینده اراک، ارسلان فتحی پور نماینده کلیبر، محمدعلی مددی نماینده میانه، محمد علیپور نماینده ماکو، احمد شوهانی نماینده ایوان و سیدمحمد حسین میرمحمدی نماینده گلپایگان از جمله امضا کنندگان این نامه می باشند.



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:23 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: مشکل عدم اجرای قانون در برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش پیگیری می‌شود
عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت:‌ معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش وعده داد مشکل عدم اجرای درست قانون درباره برگزاری آزمون استخدامی برای پنج هزار نفر از متقاضیان را پیگیری کند.
به نقل از فارس:قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در رابطه با جزئیات جلسه امروز بعد از ظهر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این جلسه با حضور معاونان توسعه مدیریت و پشتیبانی و فناوری و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش جهت ارائه گزارش نحوه برگزاری آزمون استخدامی برگزار شد.

وی اظهار داشت: قرار شد آقای بطحایی مشکل را بررسی کرده و گزارشی از علت اجرای نادرست قانون به کمیسیون ارائه کند



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:22 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
چند ماهی می‌شود امضای وزیر صنعت پای دستورالعمل واردات خودرو نشسته است اما قیمت خودروهای خارجی همچنان در بازار یکه‌تازی می‌کند و تفاوت قیمت میلیاردی در ایران و امارات روایتی دیگر دارد.
 

خبرگزاری مهر: چند ماهی می‌شود امضای وزیر صنعت پای دستورالعمل واردات خودرو نشسته است اما قیمت خودروهای خارجی همچنان در بازار یکه‌تازی می‌کند و تفاوت قیمت میلیاردی در ایران و امارات روایتی دیگر دارد.

دو ماهی به پایان سال ۹۳ باقی بود. آن روزها دیگر ده سال از زمان صدور اجازه واردات خودروهای خارجی به بازار ایران می‌گذشت. زمستان معاملات بازار خودروهای وارداتی را همچنان سرد و بی‌ روح نشان می‌داد. آن روزها، وزیر صنعت، معدن و تجارت در تب و تاب امضای دستورالعملی بود که به نوعی بتواند واردات خودروهای خارجی را ساماندهی کرده و کاری کند که نه سیخ بسوزد و نه کباب. نه واردکنندگانی که از وزارت صنعت مجوز گرفته بودند، بازار را به غیررسمی‌ها ببازند و هم مصرف‌کنندگان نسبت به دریافت خدمات پس از فروش برای خودروهای میلیونی خود، احساس نگرانی داشته باشند.

بازخوانی پرونده ساماندهی واردات خودرو

آن روزها این دستورالعمل، مخالفان و موافقان بسیاری داشت. واردکنندگان رسمی از این بابت خوشحال بودند که بالاخره می‌توانستند بخش عمده ای از بازار را از آن خود کنند و برخی فعالان بازار، سخت نگران بودند که مبادا این امر، انحصار ایجاد کرده و بازار را از روال خود خارج کند. کار البته به شورای رقابت هم کشیده شد. این شورا به شدت معتقد بود که بازار انحصاری شده است و دستورالعمل وزیر صنعت، بازار را در تنگنایی قرار داده است که کار رقابت را سخت می‌کند.

از این پس، واردات خودرو تنها باید از سوی ۴۲ نمایندگی انجام می‌شد. سایرین حق واردات خودرو را نداشتند. کار این مصوبه البته به ابلاغ به سازمان توسعه تجارت ایران و سامانه ثبت سفارش واردات هم کشیده شد و از این پس، تنها کسانی که نمایندگی رسمی خودروسازان خارجی را داشتند، می‌توانستند ثبت سفارش واردات خودرو انجام دهند.

به مرور، ماجرا طوری رقم خورد که نعمت‌زاده، وزیر صنعت تصمیم گرفت تا بخشی از بندهای این دستورالعمل را اصلاح کرده و زمینه ساز انجام واردات از سوی واردکنندگان غیررسمی هم بشود. او اعلام کرد که واردکنندگان غیررسمی هم می‌توانند با امضای توافق‌نامه‌هایی که البته چارچوب آن را وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین کرده بود، واردات انجام دهند و البته کار ارایه خدمات پس از فروش را به واردکنندگان رسمی بسپارند.

حال حداقل ۱۹۰ روز از ابلاغ این مصوبه می‌گذرد. بازار چرخش‌های زیادی داشته است. حال دیگر بازار خود را پیدا کرده است. واردکنندگان غیر رسمی هم به نوعی با واردکنندگان رسمی جوینت شده‌اند و کارها به ظاهر خوب پیش می‌رود و گویا همه چیز روی روال است اما باید پای صحبت مصرف کنندگان هم نشست. اگرچه به هرحال، هنوز هم غل و غش در بازار خودروهای وارداتی زیاد است.

در این روزها و هفته ها هم سر و کله خارجی‌ها در بازار ایران پیدا شده است. البته این ردپا این بار شرایط دیگری دارد. دیگر واسطه‌ها قرار نیست خودروهای وارداتی روز دنیا را به ایران وارد کنند. این نمایندگی‌های رسمی هستند که می‌خواهند به صورت مستقیم کار را با شرکای خود در ایران آغاز کنند. دفترهای بسته فروش خود در ایران را بازگشایی کنند و خود نماینده رسمی باشند.  

در چنین فضایی و در دوره‌هایی، بازار خودروهای خارجی و برخی واردکنندگانش هم به مردان هزار چهره‌ای تبدیل شده بودند که در واقع، کار را برای مصرف‌کنندگان به چالش می‌کشید؛ کسانی که خودروهای خارجی را با کمترین آپشن اما به قیمت‌ها گزاف وارد ایران کرده و گاه هم، خودروهای با سال ساخت بالاتر را به جای سال ساخت پایین، به خریداران بی اطلاع بازار خودروهای وارداتی می‌فروختند.

تا پیش از دستورالعمل ساماندهی واردات خودرو، بودند افرادی که اگرچه به ظاهر، خودرویی صفر را خریداری کرده بودند اما در واقع، بسیاری از آپشن‌هایی که نمایندگان اصلی خودروسازان خارجی بر روی یک خودرو قرار می‌دادند را نمی‌دیدند و در واقع، در امارات با هماهنگی واردکنندگان برای کسب سود بیشتر، برخی آپشن‌ها از روی خودرو برداشته می‌شد یا حتی برخی قطعات اصلی خودرو تغییر می کرد اما مصرف کنندگان بدون اطلاع و البته بدون دسترسی به اطلاعات و کاتالوگ‌های اصلی یک خودروی خارجی، اقدام به خرید کرده و به آنچه که به عنوان یک خودروی خارجی می‌خریدند، می‌بالیدند، در حالی که کلاه گشادی به سر آنها رفته بود که البته عدم شفافیت بازار و وجود رقابت، این وضعیت را برای آنها رقم می زد.

حتی بودند واردکنندگانی که با کارت‌های بازرگانی جعلی یا حتی کارت‌های بازرگانی افرادی در روستاهای دورافتاده، اقدام به واردات خودرو می‌کردند و هیچگونه نام و نشانی از خود نیز در بازار به جا نمی گذاشتند. نه مالیاتی می دادند و نه در قبال ارایه خدمات به مصرف کنندگان، خود را مسئول می دانستند. حال و روز نبود نمایندگان رسمی خودروسازان خارجی هم روایتی برای خود دارد.

تفاوت نرخ خودروهای وارداتی در ایران و امارات

در این میان اگرچه واردات خودروهای خارجی و قیمت‌گذاری آنها هم دستورالعملی جداگانه دارد اما به هرحال، به نظر می رسد کمتر واردکننده‌ای این دستورالعمل را رعایت می کند یا شاید هم، این دستورالعمل، نرخ‌گذاری معقولی ندارد.

دلیل این مدعا هم تفاوت قیمتی است که از امارات تا ایران، برای خودروهای خارجی وجود دارد. البته زمزمه ورود نمایندگان رسمی خودروهای خارجی و بازگشایی دفاتر آنها در ایران شاید بتواند اندکی طلسم قیمتی خودروهای وارداتی را بشکند.

بررسی های خبرنگار مهر حکایت از آن دارد که تفاوت قیمتی که میان خودروهای خارجی در امارات با ایران مشاهده می شود، گاه به حدود یک میلیارد تومان هم می‌رسد. در این میان همین واردکنندگان نیمه رسمی باز هم از تعرفه و شرایط ورود خودرو و مسائلی از این دست، نالان هستند و می گویند که به ظاهر، تعرفه ۴۵ درصدی برای واردات خودرو لحاظ شده است.

آنها می گویند که در حال حاضر علاوه بر هزینه تعرفه‌ای که از سوی دولت برای واردات خودرو های کمتر از ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سی‌سی وضع شده، هزینه عوارض شماره‌گذاری، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه اسقاط و نوسازی ناوگان آمبولانس، هزینه‌های ترخیص نیز به آن اضافه می‌شود، اظهارداشت: بر همین اساس تعرفه موثر خودروهای کمتر از ۲۰۰۰ سی‌سی به ۱۰۷ درصد و برای خودروهای بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سی‌سی به ۱۲۴ درصد می‌رسد، این در حالی است که مصوبه دولت تعرفه این خودروها به ترتیب ۴۰ و ۵۰ درصد تعیین کرده است.

واردکنندگان بر این باورند که آنچه تفاوت قیمت را میان خودروهای خارجی در ایران و امارات رقم زده، مسائلی از این دست است و البته نرخ موثر ارز که به گفته آنها، ۶۵۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان است. به هرحال بازار خودروهای خارجی در ایران به لحاظ قیمتی، شرایطی متفاوت دارد.

جدول تفاوت میلیاردی قیمت خودروهای وارداتی در ایران و امارات

نام برند

نام خودرو

قیمت نمایندگی در ایران

قیمت در امارات

هیوندا

اکسنت فول کامل

از ۹۰ تا ۱۱۰ میلیون تومان

از ۴۰ میلیون تومان تا ۴۷ میلیون تومان

النترا (فول آپشن)

۱۲۰ میلیون تومان

از ۶۰ میلیون تا ۶۳ میلیون تومان

جنسیس کوپه

۲۸۰ میلیون تومان

از ۱۶۶ تا ۱۸۹ میلیون تومان

تویوتا

کمری

از ۱۳۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تا ۱۸۳ میلیون تومان

از ۸۰ میلیون تومان تا ۹۰ میلیون تومان

پرادو ۴ در

۳۲۵ میلیون تومان

از ۱۵۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۱۷۰ میلیون تومان

پورشه کاین جی تی اس

 

۱ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان (در بازار)

۳۳۴ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان

مزدا

مزدا ۲ هاچ بک فول

۶۹ میلیون تومان

۴۵ میلیون و ۶۷۵ هزار تومان

مزدا ۳ هاچ بک

۹۵ تا ۱۰۵ میلیون تومان

۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

کیاموتور

موهاوی

۲۲۵ تا ۲۳۵ میلیون تومان

۱۰۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان

سول موتور ۱.۶

۱۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

۵۶ میلیون و ۶۱۰ هزار تومان

رنو

رنو داستر

از ۹۶ میلیون و ۷۰۰ تا ۹۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان

۴۴ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان

رنو کولیوس

۱۶۸ میلیون تومان

۶۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

بی ام دبلیو

بی ام دبلیو X۵۳۵

یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان (در بازار)

۲۸۸ میلیون تومان

بی ام دبلیو ۱۵۲۰

۳۴۹ میلیون تومان

۱۹۸ میلیون تومان

نیسان

قشقایی

۱۲۷ میلیون تومان

۶۵ میلیون تومان

ماکسیما

۹۸ میلیون تومان

۹۳ میلیون و ۳۷۵ هزار تومان

آئودی تی تی

۲۴۰ میلیون تومان (در بازار)

۱۲۶ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان

سوزوکی

گرند ویتارا

۱۲۴ تا ۱۳۵ میلیون تومان

۶۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

گیزاشی

۱۳۰ میلیون تومان (در بازار)

۷۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان



تاريخ : دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:, | 8:3 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ضمن اشاره به توزیع کتب درسی از 20 شهریورماه، گفت: کلاس ها و آموزش های ضمن خدمت معلمان برای تدریس کتب جدیدالتالیف، 20 مردادماه با همکاری مرکز نیروی انسانی برگزار می شود.

خبرگزاری پانا+

حجت الاسلام و المسلمین محی الدین بهرام محمدیان در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا، در خصوص تولید محتوای کتب پایه پنجم و نهم، گفت: این کتب در ادامه تغییرات کتب درسی جدید التالیف هستند.

وی ادامه داد: تمام کتب پایه پنجم و نهم تغییر پیدا کردند که در این راستا برای معلمان آموزش های دوره ای تربیت مدرس را برگزار می کنیم. کلاس ها و آموزش های ضمن خدمت 20 مردادماه با همکاری مرکز نیروی انسانی برگزار می شود.
 
محمدیان با اشاره به متفاوت بودن ساعات دوره آموزشی معلمان، افزود: این آموزش ها برای دروس مختلف، متفاوت است به طور مثال برای درس ریاضی 40 ساعت و برای درس علوم این ساعت آموزشی کمتر خواهد بود.
 
ارائه بسته آموزشی همراه با کتب درسی
 
معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش اشاره کرد: علاوه بر کتب درسی بسته آموزشی تولید و مجموعه ای از نرم افزارها امسال تحت عنوان "برفراز آسمان" همراه با مجموعه ای از محتوای کتب جدیدالتالیف، راهنمای تدریس آن ها و اسنادی که معلم و کلاس درس را پشتیبانی می کند، عرضه خواهد شد.
 
محمدیان گفت: فیلم آموزشی و سی دی هایی که به کتب الصاق شده مانند درس زبان انگلیسی همراه با این نرم افزارها امسال توزیع می شود.
 
وی خاطرنشان کرد: امسال فعالیت ما علاوه بر 29 عنوان کتب جدید التالیف، ارائه نرم افزار آموزشی است که در تولید محتوا اقدام موثری خواهد بود.
 
توزیع کتب درسی
 
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی بیان کرد: توزیع کتب درسی از نیمه دوم شهریور ماه در استان ها و از 20 شهریور ماه در تهران آغاز می شود.
 
محمدیان اضافه کرد: توزیع کتب پیش دانشگاهی امسال به صورت آزمایشی اینترنتی است که در پایه اول و دوم متوسطه از سوی کتابفروشی ها خواهد بود.


تاريخ : یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:, | 23:32 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مربیان پیش‌دبستانی در آزمون استخدامی این وزارتخانه در اولویت هستند، گفت: طرح «معلم راهنما» در مدارس روستایی اجرا می‌شود.

خبرگزاری فارس: مربیان پیش‌دبستانی در اولویت آزمون استخدامی/ بازگشت «معلم راهنما» به مدارس روستایی

محمد دیمه‌ور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که «وضعیت مربیان پیش‌دبستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش چگونه است؟»، اظهار داشت: قرار شده است مربیان پیش‌دبستانی در آزمون استخدامی در اولویت باشند.

وی ادامه داد: مقرر شده است پذیرش در آزمون استخدامی به‌صورت منطقه‌ای برگزار شود و مناطق رشته و جنسیت مورد نیاز خود را اعلام کرده‌اند؛ اگر مربیان پیش‌دبستانی در آن رشته و جنسیت مورد نیاز باشند، در اولویت استخدام قرار می‌گیرند.

دیمه‌ور با اشاره به برنامه‌های سال تحصیلی جدید گفت: یکی از برنامه‌ها، حضور معلم راهنما در مدارس روستایی کشور است که سال‌ها حذف شده بود.

وی افزود: طرحی برای توانمندسازی معلمان با سابقه پنج سال داریم که تمام معلمانی که سابقه خدمتشان زیر پنج سال است، تحت پوشش یک دوره مطالعاتی، آزمون و کارگاه‌های آموزش قرار می‌گیرند و به زودی جشنواره‌ای برای کلاس‌های چند پایه در نیشابور برگزار می‌شود.



تاريخ : یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:, | 23:30 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در اولین مرحله، دفترچه کاغذی بیماران خاص حذف می شود اظهار کرد: شمار بیماران خاص 320 هزار نفر است که بیشترین هزینه‌ها و بیشترین تسهیلات را نیاز دارند.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی روند حذف تدریجی دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی را تشریح کرد و گفت: در اولین مرحله، دفترچه کاغذی بیماران خاص حذف می‌شود.

تقی نوربخش در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به پرسشی درباره افزوده شدن برگه‌های رنگی به انتهای دفترچه‌های بیمه و فراهم شدن امکان انجام آزمایشات تکمیلی برای بیمه شدگان که چندی پیش از سوی وزیر رفاه اعلام شد اظهار کرد: این طرح مشمول دارندگان دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی نیست.

وی افزود: ما به دنبال حذف دفترچه‌های بیمه هستیم که مطابق وعده‌های قبلی قرار است این عملیات از شهریور ماه آغاز شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در اولین مرحله، دفترچه کاغذی بیماران خاص حذف می شود اظهار کرد: شمار بیماران خاص 320 هزار نفر است که بیشترین هزینه‌ها و بیشترین تسهیلات را نیاز دارند.

نوربخش افزود: حذف دفترچه‌های بیمه روی مدیریت مصارف و هزینه‌های درمانی تاثیرگذار است؛ به عنوان مثال در حال حاضر ممکن است افرادی حتی شاید به دلایل موجه، دو یا سه دفترچه داشته باشند که حذف دفترچه و دادن ID و کد واحد به هر شهروندی که تحت پوشش صندوق بیمه است، بسیار موثر است.

وی با بیان اینکه دادن ID بیمه کار پیچیده‌ایست، افزود: باید یک مرکز فرماندهی واحد دیتا در صندوق بیمه باشد. این کار نیازمند زیرساخت و نرم‌افزارهایی است که بتواند حجم اطلاعات تولیدی را هماهنگ کند که در این راستا زیرساخت‌ها توسط سازمان تامین اجتماعی و شرکت رایتل ایجاد شده است و در حال اجراست.

به گفته نوربخش، الکترونیک شدن دفترچه بیمه تحول بزرگی است که زمان قطعی اجرای آن را اعلام خواهیم کرد.

دفترچه‌های الکترونیکی بیمه ایرانیان در راه است

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان این که صدور دفترچه‌های سلامت سالانه بین 40 تا 50 میلیارد تومان هزینه در بردارد، گفت: طرح الکترونیکی شدن دفترچه‌های درمانی را با بسترسازیهای در حال انجام، در دست اجرا داریم.

به گزارش ایسنا، محمد جواد کبیر ارائه خدمات بیمه سلامت به ویژه به اقشار محروم جامعه را، از افتخارات دولت تدبیر و امید برشمرد و گفت: برای استمرار این خدمات نیازمند اتخاذ تمهیدات ویژه در برنامه ششم توسعه و رعایت و ساماندهی سقف کمی و کیفی خدمات در مراکز دولتی هستیم.

کبیر میزان منابع مالی صرف شده برای اجرای طرح بیمه سلامت را طی سال گذشته در کشور 1800 میلیارد تومان اعلام کرد.

وی متذکر شد: در سال جاری نیز با وجود کسری منابع مالی سعی داریم با ساماندهی و بازنگری در فرآیند این طرح خدمات رسانی مطلوب تر را در این نوع نظام بیمه ای کشور ارائه دهیم.

کبیر افزود: بر اساس ساختار جامع نظام بیمه‌ای کشور، مکلف به کنترل و مدیریت هزینه‌های درمانی در راستای عملیاتی شدن سیاستهای وزارت بهداشت و درمان هستیم تا با مدیریت بهینه، شاهد استمرار و ارتقاء خدمات دهی این طرح در کشور طی سال های آینده باشیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در ادامه با بیان این که صدور دفترچه‌های سلامت سالانه بین 40 تا 50 میلیارد تومان هزینه در بردارد، گفت: طرح الکترونیکی شدن دفترچه‌های درمانی را با بسترسازی‌های در حال انجام در دست اجرا داریم.

کبیر افزود: اجرای این طرح از گام‌های ارزشمند دولت برای صیانت از منابع و تسهیل ارائه خدمات درمانی به مردم با توجه به استحقاق بیمه شده‌ها در مراکز ارائه خدمت خواهد بود.

به گفته وی هم اینک در حدود هشت بیمارستان کشور این طرح به اجرا درآمده و هر فرد بیمار در قبال ارائه کارت ملی و بارکد موجود از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند می‌شود.

به گزارش روابط عمومی بیمه سلامت؛ وی متذکر شد: دفترچه‌های درمانی طرح بیمه سلامت در اختیار روستاییان مناطق روستایی و در بین عشایر و ساکنان شهرهای کمتر از 20 هزار نفر جمعیت باقی خواهد ماند.

طرح بیمه همگانی سلامت با هدف ارائه و سهولت خدمات درمانی با کمترین هزینه‌ها، از نیمه دوم اردیبهشت ماه سال 93 در مراکز درمانی دولتی به ویژه مناطق محروم سطح کشور به اجرا درآمده است.

منبع: ایسنا


تاريخ : یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:, | 23:29 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
تجمع مربیان پیش دبستانی مقابل مجلس

جمعی از معلمان پیش دبستانی با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی به نحوه برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اعتراض کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فرهنگیان ، معلمان پیش دبستانی عنوان می‌کردند که در اصل قرار بوده آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش برای استخدام مربیان پیش دبستانی باشد درحالی که این وزارت‌خانه به همه داوطلبین استخدام در آموزش و پرورش اعلام کرده در این آزمون شرکت کند. معلمان پیش دبستانی خواستار پیگیری این موضوع از سوی نمایندگان مجلس هستند. آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش قرار است در شهریور ماه برگزار شود.



تاريخ : یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:, | 23:25 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
 
 
مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص فعالیت شرکت بیمه آتیه سازان حافظ و ارایه خدمات بیمه ای به فرهنگیان کشورگفت: این وزارت برنامه ای برای تغییر و یا جابه جایی شرکت بیمه گر ندارد.
 

به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، فرشید سیاری با اشاره به تمهیدات و روش های اتخاذ شده در خصوص بیمه تکمیلی فرهنگیان با شرکت بیمه آتیه سازان حافظ اظهارکرد: این وزارت برنامه ای برای تغییر و جابه جایی شرکت بیمه گر فوق نداشته و انتظار می رود در راستای اهداف و برنامه های پیش بینی شده شاهد ارایه خدمات بهتر بیمه ای به فرهنگیان کشور باشیم.

مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به قرارداد 16 ماهه ی آموزش و پرورش با شرکت بیمه گر آتیه سازان حافظ و اجرای این قرارداد طی 2 مرحله افزود: با توجه به شرایط موجود مناسب ترین مسیر برای ارایه خدمات پزشکی و پرداخت خسارت های درمانی به فرهنگیان سراسر کشور انتخاب شده است.

وی، مرحله نخست اجرای قرارداد را از ابتدای خرداد ماه تا پایان شهریور ماه سال جاری به مدت 4 ماه دانست و ادامه داد: مرحله دوم قرارداد نیز به مدت یک سال از اول مهرماه سال 94 آغاز و تا پایان شهریور سال 1395 ادامه خواهد داشت.

 سیاری هدف از انعقاد قرارداد بیمه و اجرای آن طی دو مرحله را انتقال زمان شروع انجام امور مربوط به ثبت نام و عضویت فرهنگیان و خانواده های آن ها در بیمه تکمیلی درمان از خرداد ماه به ابتدای سال تحصیلی و همچنین دسترسی آسان فرهنگیان به بخشنامه ها و دستورالعمل های مربوط برای بهره مندی و پوشش حداکثری بیمه شدگان دانست.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: تمام تلاش آموزش و پرورش و شرکت بیمه آتیه سازان حافظ جلب رضایت فرهنگیان و ارایه خدمات بهتر به این قشر پرتلاش است.



تاريخ : یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:, | 23:23 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

سلیمی جهرمی اعلام کرد

 

پیش‌بینی کسر 30 هزار ساعت موظفی معلمان در سال 94

رئیس مرکز منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پیش بینی می‌شود مجموع کسر ساعات موظف مجموع معلمان در سال 94 به 30 هزار ساعت برسد گفت: کسر ساعات موظف بیشتر در رشته‌های علوم انسانی و جنس زنان وجود دارد.

به نقل ازخبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین سلیمی جهرمی ؛ درباره کسر ساعت موظفی معلمان اظهار کرد:‌ پیش بینی می‌شود مجموع کسر ساعات موظف معلمان در سال 94 به 30 هزار ساعت برسد.

وی افزود: در واقع کسر ساعت موظف در مجموعه نیروی انسانی آموزش و پرورش در سطح کشور تاحدی طبیعی است و اگر از آن فراتر رفت نگران کننده می‌شود و ما را وادار خواهد کرد در ساماندهی بیشتر دقت کنیم.

رئیس مرکز منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در مناطق پراکنده، کوچک و دورافتاده با توجه به تنوع رشته یک معلم نمی‌تواند کل 24 ساعات موظفی‌اش تدریس کند و ممکن است ساعات موظفی‌اش پر نشود گفت: با این پیش بینی مقدار 30 هزارساعت طبیعی است ولی سعی می کنیم در دستورالعمل ساماندهی این میزان هم به حداقل برسد.

سلیمی جهرمی ادامه داد: در برخی رشته‌ها معلم نمی‌تواند درس بدهد چون نیاز نداریم. این نیروها را ساماندهی می‌کنیم که در رشته‌های نیمه مرتبط تدریس کنند و اگر نیرویی باقی ماند باید به دوره ابتدایی منتقل شود.

وی افزود: کسر ساعات موظف بیشتر در رشته‌های علوم انسانی و جنس زنان وجود دارد، اما در علوم پایه و جنس مرد همه جا کمبود داریم.



تاريخ : یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:, | 23:21 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

وزیر آموزش و پرورش از تاثیر رتبه بندی معلمان بر افزایش حقوق آنان خبر داد.

به گزارش جماران، علی اصغر فانی وزیر محترم آموزش و پرورش ضمن تبریک روز خبرنگار به گرامیداشت یاد شهید صارمی، این حرفه را بسیار مهم تلقی کرد و آن را شغلی دانست که می تواند واقعیات جامعه را به مردم منتقل کند.

فانی با اشاره به طرح رتبه بندی معلمان که اجرای آن به تازگی در آموزش و پرورش مطرح شده است، گفت: با توجه به وظیفه ماموریت‌های معلمان، شاخص‌هایی برای این رتبه بندی تعیین شده است که به زودی در شورای مدیریت کشور به تصویب خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در طول تابستان انجام می شود و احکام مربوط به آن از مهرماه اجرایی خواهد شد؛ همچنین هزینه‌ای بالغ بر هزار و 350 میلیارد تومان اعتبار برای اجرایی شدن این طرح اختصاص یافته است.

فانی در پاسخ به سوالی مبنی بر تاثیر رتبه بندی در میزان حقوق دریافتی معلمان، تصریح کرد: محل جغرافیایی خدمت، سابقه و... در این امر تاثیر گذار خواهند بود.
منبع: باشگاه خبرنگاران


تاريخ : یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:, | 23:19 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مربیان پیش‌دبستانی در آزمون استخدامی این وزارتخانه در اولویت هستند، گفت: طرح «معلم راهنما» در مدارس روستایی اجرا می‌شود.

محمد دیمه‌ور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که «وضعیت مربیان پیش‌دبستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش چگونه است؟»، اظهار داشت: قرار شده است مربیان پیش‌دبستانی در آزمون استخدامی در اولویت باشند.

وی ادامه داد: مقرر شده است پذیرش در آزمون استخدامی به‌صورت منطقه‌ای برگزار شود و مناطق رشته و جنسیت مورد نیاز خود را اعلام کرده‌اند؛ اگر مربیان پیش‌دبستانی در آن رشته و جنسیت مورد نیاز باشند، در اولویت استخدام قرار می‌گیرند.

دیمه‌ور با اشاره به برنامه‌های سال تحصیلی جدید گفت: یکی از برنامه‌ها، حضور معلم راهنما در مدارس روستایی کشور است که سال‌ها حذف شده بود.

وی افزود: طرحی برای توانمندسازی معلمان با سابقه پنج سال داریم که تمام معلمانی که سابقه خدمتشان زیر پنج سال است، تحت پوشش یک دوره مطالعاتی، آزمون و کارگاه‌های آموزش قرار می‌گیرند و به زودی جشنواره‌ای برای کلاس‌های چند پایه در نیشابور برگزار می‌شود.



تاريخ : یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:, | 23:18 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

مدیرکل استاندارد استان تهران با اعلام اسامی ۶ برند تقلبی زعفران به مردم، هشدار داد که این زعفران‌ها، بیماری‌زا هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم بیات با تاکید بر ضرورت دقت در مصرف زعفران‌های استاندارد، گفت: با توجه به تقلب های گسترده در خصوص فرآورده زعفران که مشمول استاندارد اجباری است، بازرسی‌های جدی در این زمینه از بازار مولوی تهران انجام و منجر به کشف ۶ برند زعفران تقلبی و غیراستاندارد با نام‌های تجارتی «ممتاز مادر»، «نمونه قائنات»، «ایران زمین»، «ممتاز یاقوت» و «کادوی خراسان» و «بیلُند» شد.

مدیرکل استاندارد استان تهران با بیان اینکه حتی قسمت قابل توجهی از زعفران‌های تقلبی منشا گیاهی ندارند، افزود: این زعفران‌ها عموما در کشورهای اطراف و با مواد قندی نشاسته‌ای و بعضا توسط رنگ‌های مصنوعی صنعتی و غیرمجاز نظیر تارترازین با قدرت رنگدهی بالا و تاثیرات سرطانزایی، تولید می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه این زعفران‌ها چند برابر قیمت تمام شده به فروش می‌رسند، تصریح کرد: این زعفران‌‌ها به صورت کاملا سنتتیک و با اختلاط محصول گیاهی اصلی با بافت مشابه تهیه می‌شوند.

این مقام مسئول با تاکید بر این نکته که زعفران‌های مذکور به دلیل بسته‌‌بندی در منازل و جعل نشان استاندارد، به سختی قابل ردیابی هستند، خاطرنشان کرد: بی‌شک تقلب در فراورده زعفران بسیار بیشتر از آن است که ما تاکنون شناسایی کرده‌ایم، لذا مصرف‌کنندگان حتما باید به داشتن کدرهیابی در این محصولات توجه و از مراکز خرید معتبر زعفران تهیه کنند.

بیات در پایان برای حصول اطمینان از سلامت محصول و اعتبار پروانه کاربرد علامت استاندارد، کد ده رقمی مندرج در زیر علامت استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال و کنترل کنند.



تاريخ : یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:, | 20:55 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

پایگاه خبری تیک:علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم استقبال از تیم ملی دانش‌آموزی المپیاد نجوم و اخترفیزیک کشورمان در فرودگاه امام خمینی(ره)، گفت: بچه‌ها امسال در کنار موفقیت هسته‌ای، گل کاشتند و وظیفه من بوده که در ساعت 03:05 صبح به استقبال این عزیزان بیایم و عملاً از تلاش‌های این دانش‌آموزان و معلمان و مربیان و اولیای آنها تشکر کنم.

وی افزود: در سند تحول نظام آموزشی کشور، موضوع تقویت نخبگان و شناخت و تقویت استعدادها مورد تأکید بود و ما سند تحول را مبنای تنظیم برنامه ششم توسعه قرار دادیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: امیدواریم با اجرایی شدن این سند بتوانیم بیش از پیش در شناخت و تقویت استعدادها و استفاده از این توانمندی به اهداف بزرگ انقلاب اسلامی برسیم.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش طرحی را با عنوان طرح «شهاب »در دست اجرا دارد که بر اساس آن نه تنها در مدارس استعدادهای درخشان بلکه در همه مدارس باید زمینه‌های شناسایی دانش آموزان با استعداد برتر را ایجاد کنیم.

فانی با اشاره به اینکه این طرح از سال گذشته با همکاری بنیاد نخبگان آغاز شده است، افزود: در این طرح در تمام مدارس عادی، همه دانش‌آموزان با استعدادهای برتر را شناسایی کرده و با فعالیت‌های ویژه برای این قبیل دانش آموزان برای استعدادیابی و رشد آنان اقدام کردیم که امیدواریم این جریان امسال هم ادامه یابد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: علاوه بر طرح «شهاب»، توسعه پژوهش‌سرای دانش‌آموزی هم اقدام بسیار خوبی است که آموزش و پرورش از سال‌ها قبل آغاز کرده است.

وی افزود: در ابتدای سال گذشته، 300 پژوهش‌سرای دانش آموزی داشتیم که در طول سال 93، صد و یک پژوهش‌سرا را اضافه کردیم و اکنون 401 پژوهش سرا در سراسر کشور فعال است؛ در برنامه سال 94 بیش از 70 پژوهش‌سرا به پژوهش‌سراهای موجود اضافه خواهد شد.

فانی گفت: پژوهش‌سراها، مکان‌هایی است که دانش‌آموزان می‌توانند تحت نظر معلمان با تجربه و استادان دانشگاه برای پژوهش آن گونه که ما انتظار داریم، اقدام کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در آستانه روز خبرنگار گفت: در سند تحول نظام آموزشی پیش‌بینی سواد رسانه‌ای شده و بحث سواد رسانه‌ای که یکی از راهکارهای سند تحول است می‌تواند آثار خوبی داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دانش آموز در سن جوانی و نوجوانی باید یاد بگیرد با اخبار و گزارش‌ها و مطالبی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود چگونه واکنش درست نشان دهد؛ برخی اوقات ممکن است خبر، درست نباشد و شایعه باشد و او باید قدرت تشخیص را پیدا کند.

فانی افزود: از امسال طبق یک نقشه راه که برای اجرای سند تحول تهیه کردیم عملاً به اجرای این سند ورود کردیم اما در سال 94 بیشتر در پی فراهم کردن زیرساخت‌ها هستیم و عملاً از سال 95 کار را آغاز می کنیم.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 23:29 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

جناب وزیر اینکه شما فرموده اید چاره ای جز حذف ۳۰۰ هزار معلم ندارید جای تامل دارد. واقعا چاره ای جز این ندارید؟ چرا به جای حذف راه حل بهتر و ساده تری برای بهبود معیشت معلمان استفاده نمی کنید؟ اصلا مگر معیشت معلمان بد است که شما می خواهید برای نجات ۷۵۰ هزار نفر ۳۰۰ هزار معلم را حذف کنید؟

طنز

بهشتی نیا/طنز فانی و معلم مازاد

 چندی پیش خبری خواندم از قول وزیر آموزش و پرورش مبنی بر کاهش ۳۰۰ هزار نفری جمعیت معلمان . در این خبر وزیر محترم تنها چاره بهتر شدن وضعیت معیشت معلمان را رساندن جمعیت معلمان به ۷۵۰ هزار نفر دانسته اند . با این روش حقوق و مزایای نداشته آن ۳۰۰ هزار نفر به حقوق مزایای نداشته آن ۷۵۰ هزار نفر اضافه می شود تا آن ۷۵۰ هزار معلم خوشوقت، شاد و خرم، چست و چابک در کنار سایر اقشار مرفه جامعه زندگی کنند . از آن جایی که تیم وزیر آموزش و پرورش برای تغییر معیشت معلمان خیلی عجله دارند و ممکن است از هول هلیم در دیگ بیفتند و از آن جایی که چاره ای هم جز کاهش نیرو ندارند پیشنهاد می گردد وزیر محترم و اتاق فکر ایشان به مطلب زیر توجه نمایند.

در ابتدا یک سوالی ذهن مرا مشغول کرده است که ناشی از توهم اینجانب است و نیازی به پاسخ ندارد و آن اینکه مگر آموزش و پرورش، معلم و نیرو هم دارد ؟ اصلا همچین چیزی داریم؟ مگه میشه؟ من تا حالا فکر می کردم آموزش و پرورش خودرو است ، خودش از زیر بته درآمده و خودش رشد می کند، حالا اینکه وزیر اذعان دارد که آموزش و پرورش معلم دارد برای من و امثال من جای تعجب دارد.

اصلا جناب وزیر ؛ چرا به جای حذف ۳۰۰ هزار نفر معادله را برعکس نمی کنید؟ به نظر شما اگر ۷۵۰ هزار نفر حذف شوند بهتر نیست؟ من مطمئنم اگر معادله برعکس شود آن ۳۰۰ هزار نفر باقی مانده خیلی خیلی وضع معیشت شان بهتر از آن پیشنهاد شما می شود.

در ضمن با اجرای پیشنهاد بنده و حذف شغل دوم معلمان هم ۷۵۰ هزار فرصت شغلی ایجاد می شود، هم آن ۳۰۰ هزار معلمی که در آموزش و پرورش می مانند، نجات پیدا می کنند و هم آن ۷۵۰ هزار معلمی که از آموزش و پرورش رفته اند جزو نجات یافتگان خواهند بود.

به هر روی ، جناب وزیر اینکه شما فرموده اید چاره ای جز حذف ۳۰۰ هزار معلم ندارید جای تامل دارد. واقعا چاره ای جز این ندارید؟ چرا به جای حذف راه حل بهتر و ساده تری برای بهبود معیشت معلمان استفاده نمی کنید؟ اصلا مگر معیشت معلمان بد است که شما می خواهید برای نجات ۷۵۰ هزار نفر ۳۰۰ هزار معلم را حذف کنید؟

به قول حجت الاسلام دکتر رفیعی “معلمان در ازای این حقوق استخدام شدند”. خب کسی حق اعتراض ندارد که در ازای همین حقوق استخدام شدند. به جای حذف ۳۰۰ هزار معلم، آموزش و پرورش را بدهید به امثال دکتر رفیعی ؛ اینها با همین بودجه و بدون کسری چنان چرخ آموزش و پرورش را می چرخانند که آب هم از آب تکان نخورد.سخن معلم

سزدم چو ابر بهمن که براین چمن بگریم طرب آشیان بلبل ، بنگر که زاغ دارد

http://avayefarhangi.ir/?p=12505

منبع : اخبار آموزش و پرورش و فرهنگ معلمان



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 23:27 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفته است: از ابتدای مهر، حقوق معلمان بین ۱۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان بر اساس رتبه ای که کسب می کنند، افزایش می یابد . نظرتان درمورد افزایش حقوق معلمان چیست؟  معلمان در کدام طبقه‌ قرار می گیرند؟

رتبه بندی

به گزارش جام نیوز برخی معلمان را کارگر مولد می‌دانند و معتقدند این شغل مولدترین کارهاست، برخی معلمان را کارگر یقه سفید می‌دانند و گمان می‌برند این به معنای تعلق معلم به طبقه‌ی کارگر است، برخی دیگر معلمان را جزئی از طبقه‌ی متوسط می‌دانند و…

شکی نیست که معلمان با توجه به دست‌مزد اندک از لحاظ معیشتی با مشکلات فراوان دست و پنجه نرم می‌کنند و این امر مطالبات اخیر معلمان را معقول می‌گرداند. معلمان با این‌که بخشی از طبقه‌ی کارگر نیستند ولی با دریافت دست‌مزدهایی که برای حداقل‌هایشان کافی نیست مورد استثمار شدید قرار دارند. گرچه استثمار کارگران به عنوان تولیدکننده‌ی ارزش افزوده در ساختار سرمایه‌داری اجتناب ناپذیر است و رشد سرمایه را متوقف خواهد نمود ولی می‌توان شرایطی را متصور شد که معلمان رد ساختار سرمایه‌داری موجود بدون استثمار به انجام کار بپردازند. اما در شرایط فعلی دولت با توجه جمعیت زیاد این بخش با پرداخت دست‌مزد کم به این بخش سعی در کاهش هزینه‌هایش دارد. بنابراین این‌که معلمان مورد استثمار قرار بگیرند و یا این‌که کارشان از اهمیت بسیاری برخوردار باشد منافاتی با غیر مولد بودن این بخش ندارد و نیازی نیست برای این کار سعی در اثبات مولد بودن و تعلق آن به طبقه‌ی کارگر داشته باشیم.

در همین راستا، چند روز پیش معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس شاخص‌ها، معلمان ارزیابی می‌شوند و بعد رتبه‌ای به دست می‌آورند و ما معتقد بودیم نمی‌توان دو نظام رتبه‌بندی در آموزش و پرورش داشته باشیم که اگر می‌خواستیم یک رتبه‌بندی دیگری به دست آوریم این به این معنا بود که کسی که رتبه خبره‌ای داشت باید یک رتبه ارشد به دست می‌آورد که این مشکلات اجرایی را ایجاد می‌کرد.

وی بیان داشت: اصرار ما این بود که این دو نظام باید به یک نظام تبدیل شود و اعلام کردیم حتی به صورت مقدماتی و اندک، کار را شروع کنیم و برای سال ۹۵ و برنامه ششم این کار را با قدرت و درجه کامل و بالاتری اجرا و ادامه خواهیم داد.

بطحایی خاطرنشان کرد: هدف رتبه‌بندی ارتقای سطح معیشت معلمان نیست بلکه ارتقای کیفیت نیروی انسانی و افزایش کیفیت آموزش و پرورش است و بین ۱۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان از اول مهر ماه، معلمان بر اساس رتبه‌ای که به دست می‌آورند افزایش حقوق خواهند داشت.

حال نظر شما در مورد رتبه بندی و افزایش “حقوق فرهنگیان” چیست؟



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 23:26 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

سید محمد بطحایی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره افزایش حقوق معلمان با اجرای لایحه رتبه‌بندی، اظهار کرد: با اجرای لایحه رتبه‌بندی همانطور که در مصوبه هیات مدیران آمده است، ۱۵تا ۵۰ درصد حق شغل فرهنگیان افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: افزایش حقوق فرهنگیان به اینکه آنان در چه رتبه‌ای قرار می گیرند؛ بستگی دارد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه رتبه‌بندی بر اساس یکسری شاخص‌ها صورت می‌گیرد، اظهار کرد: این شاخص‌ها هنوز در شورای توسعه مطرح نشده است و اگر نهایی شود، پس از اعمال این شاخص‌ها، رتبه‌بندی صورت می‌گیرد.

بطحایی درباره واریز سرانه به مدارس نیز بیان کرد: سرانه مدارس طی شهریور ماه واریز می‌شود و امسال وضعیت سرانه مدارس بهتر از سال‌ گذشته است.

وی یادآور شد: در تلاش هستیم تا دو هفته آینده سرانه مدارس را واریز کنیم تا مدیران، مدارس را برای شروع سال تحصیلی آماده کنند.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 23:25 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

کنفرانس سالانه رویکردهای پژوهشی در علوم انسانی - دی 94
مشاهده همه همایش های manager    
سطح برگزاری ملی
محورهای همایش-------------
مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی
علوم رفتاری در مدیریت
روانشناسی بالینی
روانشناسی عمومی
روانشناسی اجتماعی
علوم اجتماعی
علوم تربیتی
علوم سیاسی
حقوق بین الملل
محورهای همایش    
برگزار کنندگان: شرکت بین المللی توسعه اندیشان چالاک
مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال متن کامل مقالات: در حال پذیرش مقاله
تاریخ برگزاری همایش: 4 دی 1394
سایت همایش: http://www.achconf.com
تلفن تماس دبیرخانه: 88224716-021
آدرس دبیرخانه: تهران - خیابان کارگر شمالی، خیابان شانزدهم، درب پردیس شمالی دانشگاه تهران، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
محل برگزاری: تهران
ایمیل: info@achconf.com
فراخوان مقاله کنفرانس سالانه رویکردهای پژوهشی در علوم انسانی - دی 94
بازگشت
به اشتراک بگذارید

 

بنیاد همایش



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 23:23 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

وزیر آموزش و پرورش از تاثیر رتبه بندی معلمان بر افزایش حقوق آنان خبر داد.وزیر محترم آموزش و پرورش ضمن تبریک روز خبرنگار به گرامیداشت یاد شهید صارمی، این حرفه را بسیار مهم تلقی کرد و آن را شغلی دانست که میتواند واقعیات جامعه را به مردم منتقل کند.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:علی اصغر فانی وزیر محترم آموزش و پرورش ضمن تبریک روز خبرنگار به گرامیداشت یاد شهید صارمی، این حرفه را بسیار مهم تلقی کرد و آن را شغلی دانست که میتواند واقعیات جامعه را به مردم منتقل کند.

فانی با اشاره به طرح رتبه بندی معلمان که اجرای آن به تازگی در آموزش و پرورش مطرح شده است، گفت: با توجه به وظیفه ماموریت‌های معلمان، شاخص‌هایی برای این رتبه بندی تعیین شد است که به زودی در شورای مدیریت کشور به تصویب خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در طول تابستان انجام می شود و احکام مربوط به آن از مهرماه اجرایی خواهد شد؛ همچنین هزینه‌ای بالغ بر هزار و 350 میلیارد تومان اعتبار برای اجرایی شدن این طرح اختصاص یافته است.

فانی در پاسخ به سوالی مبنی بر تاثیر رتبه بندی در میزان حقوق دریافتی معلمان، تصریح کرد: محل جغرافیایی خدمت، سابقه و... در این امر تاثیر گذار خواهند بود.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:16 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

سرپرست دانشگاه فرهنگیان از پذیرش 10 هزار دانشجو معلم در سال تحصیلی جدید خبرداد ، این دانشگاه ها در دو مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته اقدام به پذیرش دانشجو می کند.

به نقل از ایرنا:محمود مهرمحمدی با اشاره به آغاز فعالیت این مرکز علمی از سال 91 ، تصریح کرد: طی سه سالی گذشته بیش از 52 هزار دانشجو معلم در این مرکز جذب شده است.
وی از تحصیل دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه های فرهنگیان خبر داد و اضافه کرد: این افراد شامل معلمان دارای رشته کاردانی در آموزش و پرورش می شوند.
به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ، مهرمحمدی با اشاره به اینکه این آموزش ها با هدف بهبود و ارتقای دانش معلمان شاغل در مدارس انجام می شود ، عنوان کرد: 14 رشته برای تحصیل دانشجویان در دانشگاه های فرهنگیان در نظر گرفته شده است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه هم اکنون 75 هزار دانشجو معلم در دانشگاه های فرهنگیان مشغول به تحصیل هستند، ادامه داد: از این تعداد بیش از 20 هزار دانشجوی دوره های کارشناسی ناپیوسته هستند.
مهرمحمدی از ورود دو گروه پنج هزار نفره دانشجو معلم در سال تحصیلی آینده خبر داد و افزود: 5 هزار دانشجو معلم از طریق کنکور جذب می شوند و جذب پنج هزار دانشجوی دیگر نیز از طریق آزمون استخدامی آموزش و پرورش صورت می گیرد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی آینده در مجموع بیش از 84 هزارنفر دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیل می شوند.
وی با بیان اینکه در کشور 100 واحد دانشگاه فرهنگیان در حال فعالیت است، اظهارکرد: بیش از 20 استان کشور، پردیس های اصلی یعنی پردیس برادران و خواهران دارند.
وی ادامه داد: در همه استان های سراسر کشور بین دو تا شش واحد دانشگاهی فرهنگیان برای بهره مندی دانشجو معلمان وجود دارد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه امکان پذیرش دانشجویان بومی در محل سکونت آنان بسیار ایده آل است ، تصریح کرد: در پردیس های سراسر کشور پذیرش دانشجویان با افراد بومی است.
مهرمحمدی با اشاره به ارایه آموزش های تخصصی در دانشگاه های فرهنگیان عنوان کرد: به دلیل وجود این آموزش های تخصصی، در همه استان ها امکان تحصیل دانشجو معلمان در شهرهای خود کاهش می یابد.
وی با اشاره به رعایت استاندارد تراکم دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگیان افزود: تلاش شده در هر کلاس حداکثر 25 دانشجو حضور داشته باشد.
مهر محمدی با بیان اینکه امکان تحصیل همه دانشجو معلمان در شهرهای خود وجود ندارد، اعلام کرد: این دانشجو معلمان در هر استان و شهری که مشغول به تحصیل شوند در نهایت در محل زندگی خود مشغول به کار می شوند.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:15 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: نگاه به آموزش و پرورش نباید نگاه مصرفی باشد
مدیر آموزش و پرورش بیجار گفت: نظام نگاه مصرفی به آموزش و پرورش ندارد لذا مردم نیز باید نگاه مشارکتی به آموزش و پرورش داشته باشند.
به نقل از فارس:محسن لطف‌الهی ظهر امروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران فعال در بیجار ضمن تبریک 17 مرداد روز خبرنگار، اظهار کرد: خبرنگاران با نگرش خود زبان گویا و چشم بینای جامعه هستند.

وی با بیان اینکه خبرنگاران در برابر حرفه خود مسئول هستند، افزود: خبرنگاران با قلم رسای خود در راستای انعکاس مشکلات مردم کوشا باشند.

لطف‌الهی نقش خبرنگاران را در ارتقای سطح آگاهی عمومی مردم را بسیار مهم دانست و گفت: خبرنگاران در خط مقدم آگاهی‌بخشی و فرهنگ سازی و ارتقا اطلاعات عمومی مردم در تمامی زمینه‌ها هستند.

مدیر آموزش و پرورش بیجار ضمن تقدیر از فعالیت‌های ارزنده خبرنگاران این شهرستان، بیان کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه در بیجار با نگاه رسانه خود به مسائل در پی رشد و شکوفایی دیار گروش هستند.

مدیر آموزش و پرورش در بخش دیگر از سخنان خود بر اهمیت مشارکت انجمن اولیا و مربیان و نقش سازنده آن در پویایی مدارس اشاره کرد و استفاده از توانایی و تخصص اولیا در راستای این پویایی و تحرک مدارس را خواستار شد.

لطف‌الهی هدف از ایجاد انجمن و اولیا و مربیان را ارتقا مشارکت و تعامل و ایجاد بسترهای رشد و تعالی دانش‌آموزان بیان کرد.

وی با بیان اینکه همانگونه که نظام و حاکمیت نگاهی مصرفی به آموزش و پرورش ندارد مردم نیز باید این نگرش را به آموزش و پرورش داشته باشند، افزود: مردم نگاهی مشارکتی به آموزش و پرورش داشته باشند.

مدیر آموزش و آموزش پرورش بیجار بر استفاده از تخصص و راهنمایی‌های ارزنده انجمن اولیا و مربیان تأکید و انجمن و اولیا و مربیان را از یکی از ارکان‌های تصمیم‌گیری عنوان کرد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورشی که متکی به اعتبارات دولتی باشد آموزش و پرورش ایستایی خواهد بود، خواستار ارتقا و افزایش مشارکت‌های مردمی و فرهنگ‌سازی در این زمنیه  توسط انجمن اولیا و مربیان و همچین همکاری رسانه‌ها و خبرنگاران در این زمینه شد.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:14 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

مدیرکل دفتر وزارتی وزارت آموزش و پرورش علت انتخاب سازمان سنجش برای برگزاری آزمون آموزش و پرورش را عملکرد بهتر و نگاه تخصصی به برگزاری آزمون‌ها دانست.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:محمد فاضل مدیرکل دفتر وزارتی وزارت آموزش و پرورش  علت واگذاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش  به سازمان سنجش کشور را عملکرد بهتر این سازمان در برگزاری انواع آزمون های رسمی کشور نظیر کنکور سراسری دانست و خاطر نشان کرد: سازمان سنجش در برپایی آزمون ها از سابقه و تجربه خوبی برخوردار است و سعی بر این است که آزمون آموزش و پرورش هم با نهایت دقت و صحت انجام شود، بنابراین بهترین گزینه سازمان سنجش بود.

 
وی همچنین از لحاظ شیوه ی برگزاری آزمون ، طرح سوالات استاندارد و مرتبط نیز سازمان سنجش را مورد صلاحیت آموزش و پرورش برشمرد و خاطر نشان کرد: تمام این عوامل سبب شد تا با این سازمان توافقات لازم انجام شود.
 
مدیرکل دفتر وزارتی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که چرا آزمون استخدامی آموزش و پرورش در زمان برگزاری آزمون هماهنگ دستگاه های دولتی در ابتدای سال انجام نشد ، گفت: آزمون برگزار شده آزمونی عمومی بود که در صورت پذیرش افراد، تعیین صلاحیت تخصصی توسط سازمان های مربوطه انجام می شود اما آزمون استخدامی آموزش و پرورش ، آزمونی تخصصی است .
 
محمد فاضل درخصوص سهمیه پذیرش در آزمون هم تصریح کرد: در همه رشته ها و جنسیت صرفا براساس نیازهای استانها پذیرش انجام می شود و بعد از آن مطابق با شرایط آموزش و پرور ش و برنامه های موجود برای کیفیت بخشی به فعالیت معلمان ،دوره های آموزشی مبتنی بر رویکردهای آموزش و پرورش و سند تحول بنیادین برای پذیرفته شدگان در نظر گرفته شده است.


تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:14 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: پذیرش ۳۰۷۳ مرد و ۶۳۰ زن در آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ تهران ۱۹۰ نفر جذب می‌کند
آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۲۷ شهریور برگزار می‌شود و از ۳۷۰۳ نیرویی که قرار است در آزمون پذیرفته شوند، ۳۰۷۳ نفر مرد و ۶۳۰ نفر زن خواهند بود.
به نقل از فارس:آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش 27 شهریور ماه برگزار و 3703 نفر به استخدام دستگاه تعلیم و تربیت کشور در خواهند آمد.

بر اساس مجوزی که وزارت آموزش و پرورش از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ریاست جمهوری دریافت کرده است، قرار است پنج هزار نفر در این وزارتخانه استخدام شوند که حدود 1300 نفر بدون حضور در این آزمون و متعلق به سهمیه خانواده شهدا و ایثارگران هستند.

اما مطابق با اطلاعیه اعلام شده سازمان سنجش آموزش کشور و بر اساس نیاز وزارت آموزش و پرورش، به طور کلی 3703 نفر از طریق برگزاری آزمون به عنوان معلم وارد دستگاه تعلیم و تربیت می‌شوند.

نکته جالب اینکه از بین 3703 فرد مورد نیاز، 3073 نفر آقا و 630 نفر خانم مورد نیاز آموزش و پرورش برای تصدی در پست‌های آموزشی است.

این آمار نشان دهنده این موضوع است که آموزش و پرورش در نظر دارد تا تعادل تعداد نیروی انسانی آقا به خانم خود را که اکنون با فاصله زیادی متعلق به خانم‌هاست تغییر و با استخدام نفرات بیشتر آقا در تصدی‌های آموزشی می‌خواهد تناسب تعداد را به حداقل برساند.

در تهران پایتخت کشور که بیشترین تعداد دانش‌آموز و فضای آموزشی کشور را به خود اختصاص داده است، در مجموع 190 نیروی آقا و خانم جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

اداره آموزش و پرورش شهر تهران از بین 190 نیرویی که جذب خواهد کرد، 184 نفر آقا و فقط 6 نفر خانم هستند. به گفته مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران بیش از 70 درصد نیروهایی که در مدارس تهران مشغول به فعالیتند، خانم هستند.

بر این اساس، «594 آموزگار ابتدایی که 437 آقا و 157 خانم»، «177 دبیر تربیت بدنی که 114 آقا و 63 خانم»، «200 دبیر ریاضی که 176 آقا و 24 خانم»، «55 دبیر زیست شناسی که 52 آقا و 3 خانم»، «187 دبیر عربی که 166 آقا و 21 خانم»، «110 دبیر فیزیک که 92 آقا و 18 خانم»، «198 دبیر زبان و ادبیات فارسی که 183 آقا و 15 خانم»، «243 دبیر دینی و قرآن که 226 آقا و 17 خانم»، «98 دبیر زبان انگلیسی که 91 آقا و 7 خانم»، «80 دبیر شیمی که 76 آقا و 4 خانم»، «99 دبیر علوم اجتماعی که 91 آقا و 8 خانم»، «132 مراقب سلامت که تمام 132 نفر آقا»، «163 مربی پرورشی که 146 آقا و 17 خانم» و «114 آموزگار استثنایی که 71 آقا و 43 خانم» در رشته‌های نظری، آموزگاری و دبیری در مدارس دوره اول و دوم متوسطه استخدام خواهند شد.

همچنین در بخش استادکار که فارغ التحصیلان دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد، رشته‌های الکترونیک، الکتروتکنیک، تأسیسات، صنایع فلزی، مکانیک خودرو، ساختمان، کامپیوتر، ساخت و تولید و طراحی دوخت هستند.

در بخش هنرآموز افرادی که فارغ التحصیلان دارای مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس هستند و به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد در رشته‌های مکانیک خودرو، گرافیک، ساختمان، نقشه برداری، حسابداری، کامپیوتر، نقشه کشی، طراحی و دوخت، انیمیشن، الکتروتکنیک، تأسیسات و صنایع فلزی هستند.

به گزارش فارس، ثبت نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش از 15 مرداد آغاز و تا 21 مرداد ادامه خواهد داشت؛ ضمن اینکه این آزمون در تاریخ 27 شهریور ماه برگزار می‌شود.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:13 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

«مدارس مشارکتی» غیرقانونی‌ست/ نظارت برعهده اماکن نیروی انتظامی است

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران توضیحاتی را در خصوص مدارس مشارکتی ارائه کرد و بر این مساله تاکید کرد که این مدارس از نظر آموزش و پرورش وجه قانونی ندارند.

به نقل از ایلنا:مسعود ثقفی؛ سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران  در  پاسخ به این سوال که آیا آموزش و پرورش بر مدارس مشارکتی نظارت دارد یا خیر، اظهار داشت: ما اینگونه مکان‌ها را اصلا مدرسه به حساب نمی‌آوریم و در جریان تشکیل اینگونه مدارس نیستیم.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با تاکید بر اینکه ما در خصوص این مدارس با هر عنوانی مسئولیت خاصی نداریم، اضافه کرد: نظارت بر این مدارس بر عهده اداره اماکن نیروی انتظامی است.

وی خاطرنشان کرد: ما صرفا در مکان‌هایی که به نام مدرسه از آموزش و پرورش مجوز دارند، مسئول هستیم.

گفتنی است؛ تعاریف متفاوتی از مدارس مشارکتی وجود دارد، اما بهترین تعریف در خصوص این مدارس را می‌توان اینگونه گفت که مدارسی هستند که والدین دانش‌آموزان با مسئولان مدرسه تعامل دارند. در تعریف دیگر گفته می‌شود که در این نظام یک مجموعه کتاب درسی برای تمام دانش‌آموزان تعیین می‌شود و برنامه‌ریزان بدون توجه به تفاوت‌های قومی و فرهنگی محتوا را تدوین می‌کنند و بچه ها با نمره ارزیابی نمی‌شوند.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:13 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: ۱۲۵ هزار دانش‌آموز سابقه مصرف مواد مخدر دارند/ اختصاص سالانه ۷ میلیارد تومان بودجه پیشگیری به آموزش و پرورش
معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدربا اشاره به جمعیت ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری دانش‌اموزان گفت: چیزی حدود یک درصد دانش‌آموزان در عمر خود حداقل یک بار مواد مخدر مصرف کرده‌اند.
به نقل از فارس:پرویز افشار در مورد وضعیت مصرف مواد مخدر در میان دانش‌آموزان و شیوع مصرف مواد در این جامعه گفت: ما با جامعه دانش‌آموزی 2 مشکل داریم یکی میزان شیوع مصرف مواد در میان آنها و دیگری بحث برنامه‌های پیشگیرانه است.

وی در مورد میزان شیوع مصرف مواد در جامعه دانش‌آموزان گفت:  توجه داشته باشید که در مورد شیوع مصرف مواد صحبت می‌کنیم و نه شیوع اعتیاد به این معنی که شیوع مصرف مواد هم معتادان را شامل می‌شود و هم کسانی که تفننی مواد مصرف می‌کنند.

معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: طبق آمارها 0.9 درصد دانش‌آموزان از جمعیت 12 میلیون و 500 هزار نفری مواد مخدر مصرف کرده‌اند که اگر آن را یک درصد فرض کنیم با عددی نزدیک 125 هزار نفر مواجه می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: من اعتقاد دارم در این جامعه رقم بسیار پایین‌تر از 125 هزار نفر نیز زیاد است.

افشار در مورد مواد مخدری که دانش‌آموزان مصرف می‌کنند، گفت: اگر موضوع شب‌های امتحان و مصرف ریتالین را فاکتور بگیریم، از این تعداد دانش‌آموزان 0.9 درصد حداقل یک بار حشیش مصرف کرده‌اند، 1.1 درصد قرص اکستازی، 1.9 درصد تریاک، 0.2 درصد هروئین و 0.4 درصد شیشه مصرف کرده‌اند.

وی با هشدار در مورد سن مصرف مواد مخدر در دانش آموزان، 17 سالگی را حساس‌ترین سن در دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: بیشتر دانش آموزان در این سن مصرف مواد را تجربه کرده‌اند.

معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: درست است که این مقدار دانش ‌آموز معتاد نیستند اما همین که خطرپذیری مصرف مواد را دارند موضوع مهمی است که نباید به سادگی از آن گذشت.

وی همچنین نگرانی دوم خود را بحث برنامه‌های پیشگیرانه عنوان کرد و افزود: بیشترین بودجه پیشگیرانه ستاد مبارزه با موادمخدر به آموزش و پرورش اختصاص می‌یابد یعنی از 19 میلیارد تومان بودجه، 7 میلیارد در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

افشار ادامه داد: این مقدار بودجه با توجه به تعداد دانش آموزان ناچیز است و تنها به 8 درصد دانش آموزان می‌رسد اما متاسفانه دستگاه‌ها از بودجه خود استفاده نمی‌کنند در حالیکه مصوبه ستاد مبارزه با مواد مخدر معین کرده که ستاد 20 درصد بودجه پیشگیری را تأمین کند و 80 درصد دیگر با خود دستگاه‌ها است.

وی عنوان کرد: در مجموع رقم 7 میلیارد تومان برای جامعه دانش آموزی بسیار کم است.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:12 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری پانا+

مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش اسامی 16 استانی که حق نوار مرزی به آن ها تعلق می گیرد، را اعلام کرد.

به نقل از پانا:سید حسن حسینی  درباره پرداخت حق نوار مرزی فرهنگیان، گفت: در بند یک ماده 68 آمده است، کارکنانی که در مناطق بد آب و هوا و مناطق کمتر توسعه یافته فعالیت می کنند از فوق العاده شغل استفاده می کنند.
 
حسینی با بیان اینکه حق نوار مرزی در احکام کارگزینی فرهنگیان برخی استان های مرزی کشور اعمال شده است، اشاره کرد: در سال 89، طبق مصوبه دولت (مصوبه خروج از کلان شهر) در ماده 5 اشاره شده کارکنانی که در مناطق مرزی فعالیت می کنند، از حداکثر امتیازات ماده 68 استفاده خواهند کرد.
 
مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: بر اساس مصوبه دولت و وزارت کشور در هر استان دریافت حق نوار مرزی متفاوت است.
 
پرداخت حق نوار مرزی در 16 استان
 
وی با اشاره به اینکه این حق نوار مرزی در 16 استان پرداخت می شود، گفت: از این 16 استان می توان به استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، ایلام، بوشهر، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، مازندران، خوزستان و هرمزگان اشاره کرد.

مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد: مبلغ حق نوار مرزی در هر منطقه بستگی به قانون دارد. فوق العاده شغل مناطق کمتر توسعه یافته و بد آب و هوا درصدی از حقوق ثابت فرهنگیان است.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:11 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

سید محمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از افزایش ۱۵ تا ۵۰ درصدی حق شغل فرهنگیان با اجرای لایحه رتبه‌بندی خبر داد.

به نقل از مهر:سید محمد بطحایی درباره افزایش حقوق معلمان با اجرای لایحه رتبه‌بندی، اظهار کرد: با اجرای لایحه رتبه‌بندی همانطور که در مصوبه هیات مدیران آمده است، ۱۵ تا ۵۰ درصد حق شغل فرهنگیان افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: افزایش حقوق فرهنگیان به اینکه آنان در چه رتبه‌ای قرار می گیرند؛ بستگی دارد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه رتبه‌بندی بر اساس یکسری شاخص‌ها صورت می‌گیرد، اظهار کرد: این شاخص‌ها هنوز در شورای توسعه مطرح نشده است و اگر نهایی شود، پس از اعمال این شاخص‌ها، رتبه‌بندی صورت می‌گیرد.

بطحایی درباره واریز سرانه به مدارس نیز بیان کرد: سرانه مدارس طی شهریور ماه واریز می‌شود و امسال وضعیت سرانه مدارس بهتر از سال‌ گذشته است.

وی یادآور شد: در تلاش هستیم تا دو هفته آینده سرانه مدارس را واریز کنیم تا مدیران، مدارس را برای شروع سال تحصیلی آماده کنند.



تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:10 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری پانا+

مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از افتتاح حساب‌یکپارچه‌سازی 105 هزار مدرسه به عنوان گامی مهم برای نظارت یاد کرد و گفت: از هفته دوم مرداد ماه به صورت سراسری حساب های یکپارچه سازی مدارس کل کشور آنلاین شد و همزمان روی انها نظارت می شود.

به نقل از پانا:منصور مجاوری  گفت: یكپارچه سازی حساب های مدارس در راستای ماده 11 قانون شوراهای آموزش و پرورش و ماده واحده قانون اجرا شد و هزینه سرانه واحدهای آموزشی مبتنی بر سند تحول بنیادین و قانون تنظیم مقررات مالی دولت و قانون بودجه سالیانه اجرایی می‌شود.

 
وی افزود: ساختار حساب‌های یكپارچه مدارس با همكاری بانك ملی ایران و بر اساس قوانین نظام بانكی و آموزش و پرورش تنظیم شده است و منابع غیر دولتی که شامل كمك‌های مردمی، هزینه كتاب، پوشاك و كلاس‌های فوق برنامه و غیره در حساب های یکپارچه مدارس واریز می‌شود.
 
مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از افتتاح حساب های 17 رقمی بانک ملی برای 105 هزار مدرسه کشور خبر داد و تصریح کرد: این شماره حساب تركیبی از كد شناسه كشوری، استانی، منطقه ای و آموزشگاهی است که در اجلاس سراسری روسا و مدیران از آن رونمایی شد.
 
مجاوری گفت: تمامی وجوه واریزی از طریق درگاه‌های الكترونیكی بانك‌ها و دستگاه‌های پز مدارس انجام می‌شود.
 
وی با تاکید بر اینکه امكان كنترل بر خط و لحظه به لحظه حساب مدارس از طریق نرم افزار با امنیت بالا از ویژگی مهم یكپارچه سازی حساب‌های مدارس است، خاطرنشان کرد: سایر حساب‌های موجود مدارس حذف و نظارت بر حساب مدارس از طرف منطقه، استان و وزراتخانه به صورت برخط (آنلاین) امكان پذیر است.
 
مجاوری با شاره به اینکه که سود این حساب ها به حساب مدرسه واریز و صرف هزینه هایی اجرایی مدرسه خواهد شد، گفت: مسئولیت اصلی اجرای صحیح این طرح به عهده مدیران كل استان، روسای مناطق و مدیران واحد های آموزشی است.


تاريخ : شنبه 17 مرداد 1394برچسب:, | 21:10 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 20 صفحه بعد