با سلام به وبلاگ معلم كلاس ششم خوش آمديد؛ لطفاً با نظرات خود ما را ياري نمائيد؛ اميدوارم لذت ببريد و براي بهتر شدن وبلاگ نظر بدهيد؛ نحوه ثبت‌نام و مواد آزمون عمومی و تخصصی استخدام آموزش و پرورش
زیارت عاشورا

خبرگزاری فرهنگیان:

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش با اشاره به آغاز ثبت‌نام از متقاضیان استخدام در آموزش و پرورش، نحوه ثبت نام و مواد درسی این آزمون را شرح داد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در خصوص نحوه ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش به منظور تأمین نیروی انسانی متعهد و کارآمد مورد نیاز براساس مجوز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری نسبت به جذب سه هزار و 704 نفر از افراد واجد رایط از طریق آزمون و مصاحبه متناسب با نیاز واحدهای آموزشی دخترانه و پسرانه اقدام می‌کند.

وی افزود: اطلاعیه مربوط به آزمون استخدامی آموزش و پرورش از ساعت 17 امروز بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و داوطلبان می‌توانند از ساعت 17 با مراجعه به سایت  مطالعه دقیق اطلاعیه مذکور از امروز 15 مرداد لغایت 21 مرداد نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش ادامه داد: متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید مبلغ 48 هزار تومان به صورت الکترونیکی یا از طریق کارت‌های بانکی متصل به شبکه شتاب پرداخت کرده و سپس نسبت به تکمیل فرم ثبت‌نام اقدام کنند. ایثارگران 50 درصد هزینه مذکور را پرداخت می‌کنند و فرزندان شاهد از پرداخت کل مبلغ مذکور معاف هستند.

توکلی بیان کرد: با توجه به الزام پرداخت وجه ثبت‌نام، ایثارگران باید کل مبلغ مذکور را واریز کنند و بعد از هماهنگی و تأیید بنیاد شهید مبلغ واریزی قابل استرداد است.

وی عنوان کرد: این آزمون در روز جمعه 27 شهریور 1394 برگزار می‌شود. ملاک تعیین حوزه انتخابی داوطلبان، شهرستان محل اقامت فعلی است که در هنگام ثبت‌نام آن را ذکر کرده‌اند.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش گفت: کارت شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تاریخ 24 شهریور بر روی سایت سازمان سنجش قابل مشاهده و پرینت گرفتن است.

توکلی در خصوص مواد استخدامی آموزش و پرورش عنوان کرد: آزمون استخدامی شامل دو بخش آزمون عمومی و آزمون تخصصی است که مواد آزمون عمومی عبارتنداز: فناوری اطلاعات یا مهارت‌های هفت‌گانه icdl ، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان انگلیسی عمومی، اطلاعات عمومی و دانش اجتماعی، هوش و توانمندی ذهنی.

وی افزود: مواد آزمون تخصصی نیز مطابق جدول مواد آزمون تخصصی استخدامی خواهد بود.

 



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 18:8 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل در آیین جشنواره روش های فعال تدریس گفت: حدود نیمی از روزنامه های جهان به زبان انگلیسی منتشر می شود، 75 درصد تلتکست ها، 80 درصد وبلگ ها و سایت ها و 70 درصد ایمیل ها به زبان انگلیسی است پس انگلیسی یک زبان بیگانه نیست بلکه زبان مشترک دنیاست.

به گزارش سرویس آموزش و پرروش پانا - استان اردبیل، صابر سپهری در آیین جشنواره روش های فعال تدریس مبتنی بر فناوری زبان انگلیسی اظهار داشت: یادگیری زبان انگلیسی یک ضرورت انکارناپذیر است چراکه زبان علم دنیا زبان انگلیسی است و آموزش رشته های مختلف در سطوح عالی و تولید علم به این زبان انجام می گیرد.

وی تصریح کرد: عدم آشنایی با زبان انگلیسی برابر با زندگی سخت و دشوار در دنیای مدرن امروزی است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل عنوان کرد: یادگیری زبان، باعث نوعی خرسندی درونی و رضایت خاطر و اعتماد به نفس می شود.

وی با تاکید بر یادگیری زبان افزود: یادگیری هر زبان دید انسان را به زندگی بازتر می کند و شخصیت آدمی را پخته تر سازد.

سپهری با اشاره به اهمیت برگزاری چنین جشنواره هایی گفت: با هم بودن و در کنار هم بودن و هم اندیشیدن برای آینده بهتر نظام تعلیم و تربیت، جزو اهداف والای این جشنواره هاست.

وی ادامه داد: تبادل تجارب و افکار و تبادل روش های نوین تدریس نوید آینده روشن در آموزش و پرورش می دهد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: امروزه به دنبال رسیدن به یک کیفیت آموزشی مطلوب هستیم در قدم اول باید در روش های تدریسمان بازنگری کنیم، شیوه ها را باید از نو بسازیم و از روش های سنتی و تکراری پرهیز کنیم.

وی اظهار داشت: کلیدی ترین و اصلی ترین عنصر سازنده انسان های خلاق و پیشرو معلمین هستند و برای توسعه پایدار چاره ای جز سرمایه گذاری کلان در جهت رشد مهارت و صلاحیت حرفه ای معلمان نداریم.

سپهری تصریح کرد: پس هر چقدر این جشنواره ها را باشکوه برگزار نماییم راندمان کاری بالا خواهد رفت.

وی در پایان با اشاره بر تحول علمی جهان افزود: در جهان امروز که با شتاب تحول علمی و صنعتی را پشت سر می گذاریم برگزاری این جشنواره ها و نزدیک شدن افکار اجتناب ناپذیر می باشد



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 18:8 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری فرهنگیان:

پنجمین جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش لرستان با حضور رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش و با محوریت تبیین برنامه‎های این مرکز در سال تحصیلی آینده به ویژه تبیین جشنواره جوان و نوجوان خوارزمی در مدارس متوسطه و طرح شهاب در دوره ابتدایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش، در این جلسه با اشاره به اجرای جشنواره نوجوان و جوان خوارزمی و طرح شهاب در مدارس گفت: این طرح‎ها به مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان محول شده و تلاش می‎شود تا دانش‎آموزان خلاق، مبتکر و مستعد شناسایی و هدایت شوند.

حسین شجاعی افزود: تعدیل ظرفیت‎ها و توجه به ارتقای کیفی مدارس استعدادهای درخشان دو رویکرد مهم و اصولی آموزش و پرورش در خصوص مدارس استعدادهای درخشان است.

وی در ادامه به برگزاری آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان به صورت متمرکز و کشوری اشاره کرد و ادامه داد: باید استانداردهای قابل قبول در پذیرش و جذب دانش‎آموزان رعایت شود.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: آزمون‎های پیشرفت تحصیلی مدارس استعدادهای درخشان در دو مرحله طی سال تحصیلی برگزار خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان هم در این جلسه گفت: لرستان با داشتن شرایط اقلیمی متنوع و وجود بیش از 300 هزار دانش‎آموز و 30 هزار فرهنگی با محوریت پژوهش‎مداری و برنامه محوری با تکیه بر سیاست‎های پنج گانه مقام عالی وزارت با شعار ایجاد فرصت‎های عادلانه برای آموزش و پرورش، توسعه فرایند پرورشی، توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات و تامین، تربیت و اعتلای منابع انسانی تلاش می‎کند تا بستر لازم را برای بالندگی دانش‎آموزان و فرهنگیان فراهم کند.

دکتر گودرز کریمی‎فر با اشاره به نقش محوری مدیران در فرایند تعلیم و تربیت افزود: مدیران سفیران اصلی تعلیم و تربیت در مدارس هستند و تحقق برنامه‎ها و اهداف متکی به وجود مدیران لایق و توانمند است که بتوانند این طرح‎ها و برنامه‎ها را به صورت معقول و منطقی پیاده کنند.

کریمی‎فر خاطرنشان کرد: اگر مدیران خلاق و با برنامه باشند هیچ برنامه‎ای در آموزش و پرورش بر زمین نمی‎ماند.

وی اضافه کرد: باید اهداف مشخص و قابل سنجش باشند تا بتوان آنها را عملیاتی کرد.

کریمی‎فر بر این نکته تاکید کرد که باید خروجی تصمیمات در آموزش و پرورش ملموس و مشهود باشد.

وی در ادامه ایستایی، کارآیی و زیبایی را 3 عنصر مهم برای پیشرفت ذکر کرد و گفت: برای موفقیت در کارها باید ایستادگی کرد و بر انجام آن تا حصول نتیجه مداومت کرد و خوب کار کردن را در کنار کارخوب کردن سرلوحه خود قرار داد.

این مقام مسوول زیبایی در برنامه‎ریزی و عمل را یک ضرورت برشمرد و گفت: مهمترین ملاک در گزینش و به کارگیری افراد مصلحت و منفعت آموزش و پرورش است و نباید احساسات و هیجانات را در کار آموزش و پرورش محور قرار داد.



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 18:6 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

چندی است اخباری از حذف گروه اغنیا و ثروتمندان از لیست یارانه‌بگیران به گوش می‌خورد، این درحالی است که دولت برای شناسایی افراد بی‌نیاز از این لیست باید دسترسی به برخی از اطلاعات را داشته باشد تا بتواند شناسایی بر

 

پایه عدالت داشته باشد.

 

این گزارش می‌افزاید، دسترسی مجاز به اطلاعات بانکی و مالیاتی افراد از جمله سازوکار دولت برای شناسایی افراد پردرآمد است که نیازمند همکاری سازمان امور مالیاتی کشور و شبکه بانکی کشور می‌باشد.
 
نکته قابل توجه آن است که چه مقدار از اطلاعات موجود در سیستم بانکی و مالیاتی کشور دقیق و صحیح است و می‌تواند کمک‌کننده دولت در مسیر اختصاص یارانه به افراد نیازمند استفاده شود.
 
لازم به ذکر است در سیستم مالیاتی کشور تنها توانایی شناسایی حدود 3 میلیون نفر وجو دارد و به نظر می‌رسد به علت اختلال در امور خوداظهاری نمی‌تواند تعداد بیشتری را از این طریق شناسایی کرد.
 
در این خصوص عطاالله حکیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید: در حال حاظر دولت اطلاعاتی جهت چگونگی حذف افراد پردرآمد از لیست یارانه‌بگیران ارائه نکرده است.
 
وی در ادامه افزود: وجود زیرساخت‌های لازم اعم از اصلاح سیستم بانکی و مالیاتی و پیشرفت فناوری اطلاعات جهت دسترسی به اطلاعات ضروری است.
 
حکیمی تاکید کرد: به نظر می‌رسد تعدادی از افراد که از لیست یارانه بگیران حذف شده‌اند بر اساس فرضیات و برخی دیگر بر اساس سیستم بانکی بوده است.
 
علی عسکری رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص همکاری سازمان امور مالیاتی و دولت جهت دسترسی به اطلاعات و حذف افراد پردرآمد گفت: حاکمیت طبیعتاً برای انجام وظایف خود نیاز به اطلاعات دارد که نیاز قانونی است.
 
 هدفمندی یارانه‌ها نیز قرار است به گونه‌ای انجام شود که یارانه به افراد نیازمند برسد و افرادی که نیاز به دریافت آن ندارند حذف شوند.
 
وی در ادامه اظهار کرده است: دولت در گذشته این قانون را به این شکل اجرا نکرده است و اگر بخواهد حکم را اجرا کند باید افرادی را که نیازی به دریافت یارانه ندارند حذف کند، اما تا به حال برای این امر از سازمان امور مالیاتی اطلاعاتی درخواست نکرده است.
 
اگر زمانی حاکمیت برای فرآیند یارانه پردرآمد‌ها نیازی به اطلاعات سازمان امور مالیاتی باشد طبق قانون آن را در اختیار حاکمیت قرار خواهیم داد، اما من هیچ یک از اطلاعات مودیان را به هیچ وجه به فردی خارج از حاکمیت نخواهم داد.
 
نکته قابل توجه آن است که، با توجه به ضرورت و اهمیت مبحث پایانه در کشور و پر تلاطم بودن مقوله حذف افراد پردرآمد باید علاوه بر دسترسی به فناوری و دانش ‌روز دنیا جهت دستیابی به اطلاعات لازم بدون هتک حرمت افراد نحوه استفاده درست از اطلاعات جهت دستیابی به اهداف اقتصادی نیز تبیین شود.
 
لازم به ذکر است، دولت باید بداند تنها با اطلاعات دریافتی از سیستم‌های مختلف نمی تواند اهداف یارانه‌ای خود را محقق کند ابتدا ضروری است اصلاح سیستم‌های ذی ربط در دستور کار قرار بگیرد.

 



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 13:47 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

یکی از مشکلاتی که فعالیت معلمان شاغل در بخش مدارس غیر دولتی را تحت تاثیر قرار می‌دهد عدم تخصص گرا بودن آنها است.

باشگاه خبرنگاران جوان:حدود سه دهه از تاسیس مدارس غیر دولتی در دوران بعد از انقلاب می‌گذرد و در طی این دوران سیستم آموزشی مدارس با جنبه‌های مثبت و منفی بسیاری رو به رو بوده است.

 
در ابتدا این مدارس با نام مدارس غیر انتفاعی فعالیت خود را آغاز کرد که هدف آن فقط مصرف درآمد حاصل از شهریه‌ها در جهت هزینه‌های مدارس و توسعه آنها بود. 
 
گفتنی است کیفیت مدارس غیر دولتی در ابتدای تاسیس یعنی در سال 1367 در حد مطلوبی قرار داشت اما به تدریج کمیت این مدارس کیفیت را قربانی کرد که با گذشت زمان این روند همچنان با فراز و نشیب‌هایی ادامه‌ دارد.  به همین جهت مجتبی زینی وند مدیر کل مدارس غیر دولتی وزارت آموزش و پرورش در خصوص کیفیت بخشی به مدارس غیر دولتی گفت: دستورالعمل برای تحقق این مهم تعیین کرده‌ایم. 
 
الزام تخصصی عمل کردن معلمان در تدریس 
متاسفانه حضور معلمان در کادر آموزشی مدارس غیر دولتی معمولا از نظر تخصصی عمل کردن در تدریس نسبت به مدارس دولتی کم رنگ‌تر است البته تمامی معلمان شاغل در مدارس کشور از نظر شرایط عمومی و اختصاصی مورد گزینش قرار می‌گیرند. 
 
مدیر کل مدارس غیر دولتی وزارت آموزش و پرورش در این خصوص اظهار کرد: در دستورالعملی که در خصوص کیفیت بخشی مدارس غیر دولتی تدوین شده در یکی از بحث‌های آن توانمندی نیروی انسانی مورد توجه است و بر همین مبنا قرار بر این است که با همکاری ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها دوره‌هایی را برای بهبود عملکرد تدریس معلمان ایجاد کنیم.
 
وی همچنین از الزام شرکت معلمان غیر دولتی در کلاس‌های ضمن خدمت خبر داد و خاطر نشان کرد: با مشارکت شورای هماهنگی موسسات غیر دولتی برنامه ریزی‌هایی برای ایجاد طرح‌هایی دیگر با چنین محوریت انجام می‌شود. 
 
زینی وند با اشاره به این نکته که تخصصی عمل کردن معلمان امسال بسیار مورد توجه است، تصریح کرد: چنانچه مدرسه‌ای از نیروهای غیر تخصصی استفاده کند در احتساب هفت درصد شهریه‌ای که امسال برای مدارس اعمال شده بود در صورت عدم رعایت قوانین لغو می‌شود. 
 
پذیرش تخصصی معلمان بر عهده مدیران مدارس است 
زینی وند در خصوص روند پذیرش تخصصی کادر معلمان در مدارس غیر دولتی گفت: نرم‌افزاری تهیه شده است که اطلاعات مدارس را جمع آوری کند و رشته‌های تخصصی مورد نیاز را برای مدارس مشخص شده است. 
 
وی اذعان داشت: سعی بر این است تا در طی مدت سه الی پنج سال نیروهای تخصصی با دوره‌های ضمن خدمت ارتقا یابند و صلاحیت حرفه‌ای آنها احراز شود. 
 
زینی وند در خصوص افرادی که با وجود نداشتن مدرک تحصیلی مرتبط اما چند سال مشغول تدریس هستند یادآور شد: که برای آنها با برگزاری روش‌های تدوین مناسب در قالب کلاس ضمن خدمت به روز رسانی اطلاعات انجام می‌شود.
 
وی گفت: هر معلم در سال اول تدریس باید از بدو ورود دوره‌های ضمن خدمت را بگذارنند و همچنین شرایط عمومی و تخصصی متناسب با تدریس را دارا باشند. 
 
حقوق معلمان غیر دولتی افزایش می‌یابد
مدیر کل مدارس غیر دولتی وزارت آموزش و پرورش در خصوص وضع معیشتی و میزان حقوق دریافتی آنها خاطر نشان کرد: در الگوی شهریه‌ای که مشخص کردیم، اطلاعاتی درباره سهم حق‌التدریس پرداختی به معلمان هم دریافت شده و تعیین شهریه مصوب هم بر این اساس انجام می‌گیرد. بر همین مبنا حداقل پرداخت حقوق به معلمان باید بر اساس دستورالعمل وزارت کار باشد و هرچه نیروها کیفیت کاری بیشتری داشته باشند میزان پرداختی برای آنان افزایش خواهد یافت. 
 
زینی وند دراین باره که چنانچه نیرویی به میزان حقوق دریافتی اعتراض داشته باشد، گفت: روش‌های مختلفی را برای بیان شکایات تعیین کردیم که شامل بخش ارتباط مردمی در سامانه اداره کل غیر دولتی است و همچنین اعلام این اعتراض به کارشناسان مدارس غیر دولتی است.
 
مدیر کل مدارس غیر دولتی همچنین از لحاظ امنیت شغلی این نیروها گفت: به هیچ وجه موقعیت شغلی نیروها بعد از اعلام اعتراض به میزان دریافتی‌‌‌شان خدشه دار نخواهد شد. 
 
کیفیت عملکردی تنها عامل جابجایی نیروهاست 
زینی وند، تنها علت جابجایی یا قطع همکاری با نیروها را کیفیت پایین کار آنها دانست و خاطر نشان کرد: تعدیل نیرو معنایی ندارد و مدیران در صورتی حق قطع همکاری با معلم را دارند که عدم صلاحیت وی در کار تدریس از سوی کادر آموزش و دانش‌آموزان مشخص شده باشد چرا که اساس مدارس غیر دولتی بر مبنای رضایت بخشی والدین دانش‌آموزان است.
 
عدم اختصاص سهمیه برای معلمان غیر دولتی در آزمون استخدامی 
مدیر کل مدارس غیر دولتی در این باره یادآور شد: معلمانی که در مدارس غیر دولتی فعالیت می‌کنند این مسئله را پذیرفته‌اند که دولت هیچ استخدامی در قبال این فعالیت ندارد اما با توجه به سابقه تدریس و سطح معلومات طبیعتا از پتانسیل بالاتری برخوردار هستند که می‌تواند در موفقیت آزمون برای آنها تاثیر مثبت داشته باشد.


تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 13:46 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش جزئیات تسهیلات ویژه دندانپزشکی برای فرهنگیان در بیمه تکمیلی را تشریح و اظهار کرد: به احتمال زیاد 50 درصد هزینه‌های دندانپزشکی را پوشش خواهیم داد.

106-20.JPG

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش جزئیات تسهیلات ویژه دندانپزشکی برای فرهنگیان در بیمه تکمیلی را تشریح و اظهار کرد: به احتمال زیاد 50 درصد هزینه‌های دندانپزشکی را پوشش خواهیم داد.

محمد بطحایی  با اشاره به ارتقای بیمه‌های تکمیلی فرهنگیان، اظهار کرد: دستاوردهای خوبی در این زمینه داشتیم اما هنوز خدمات ارائه شده با آنچه در شان معلمان است فاصله دارد.

وی افزود: در راستای افزایش رضایت مندی فرهنگیان و ارتقای بیمه‌های تکمیلی، امسال چندین راهکار کوتاه مدت را پیش بینی کردیم و توسعه خدمات دندانپزشکی از جمله آنهاست. در بیمه تکمیلی فعلا خدمات دندانپزشکی ارائه نمی دهیم.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به دنبال آن هستیم تا دندانپزشکی را با اتخاذ روش‌هایی در خدمات بیمه تکمیلی بگنجانیم، اظهار کرد: امیدوارم خدمات دندانپزشکی از ابتدای مهرماه اجرا شود. در فاز اول با کلینیک‌های دندانپزشکی قرارداد منعقد خواهیم کرد و به دنبال آن هستیم که مراکز خاصی را برای خدمات دندان توسعه دهیم. در حال حاضر درمانگاه‌های ما در سراسر کشور خدمات دندانپزشکی ارائه می دهند اما از حیث کمیت، کیفیت در سطح قابل قبولی برای فرهنگیان قرار ندارد.

بطحایی درباره هزینه‌های خدمات دندانپزشکی نیز گفت: اکنون در حال انجام مطالعاتی در این خصوص هستیم و نمی‌توان پاسخ روشنی به آن داد اما حتما هزینه‌ها نسبت به مراکز آزاد بسیار کمتر خواهد بود و پیش بینی ما این است تا 50 درصد تعرفه‌های رایج دندانپزشکی را پوشش دهیم.

به گفته وی، در فاز اول این خدمات برای همکار فرهنگی و همسران آنها ارائه می شود و در فازهای بعدی این مکان برای سایر اعضا هم فراهم می‌شود.

ایسنا



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 13:45 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از اختصاص اعتبارات بیش از بودجه آموزش و پرورش یرای پرداخت معوقات بازنشستگان خبرداد.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:جبار کوچکی زاده، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از اختصاص مبالغی بیش از میزان تعیین شده برای پرداخت به بازنشستگان خبر داد و گفت: به طور کلی معوقات چند نوع هستند که در سال های مختلفی برای بازنشستگان ایجاد شده اند از همین رو میزان پرداختی به همه آنان یکسان نیست و با شرایط متفاوتی رو به رو هستیم. 

 
 وی ادامه داد: برخی افراد که در سال 1387 بازنشسته شده اند تفاوت در میزان حقوق پرداختی دارند، بازنشستگان سال های 1390،91،92 هم از نظر دریافت وجوه مربوط به مرخصی با مشکل مواجه اند و همچنین بازنشستگان سال 1393 با پرداخت معوقات در پایان دوران کاری رو  به رو هستند که برای جبران همین مورد آخر نیاز به 1050 میلیارد تومان اعتبار به شدت احساس می شود. 
 
وی خاطر نشان کرد: به طور مجموع برای تسویه حساب کامل با تمامی بازنشستگان، بودجه ای در حدود 2000 میلیارد تومان مورد نیاز است که تهیه این مقدار بودجه در توان وزارت و آموزش و پرورش نیست و به همین جهت باید دولت، بانک ها و شرکت ها در تامین اعتبارات به کمک وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.
 
کوچکی زاده در خصوص نقش مجلس برای اخذ حقوق بازنشستگان گفت : تاکنون تلاش های بسیاری برای اخذ اعتبارات لازم برای پرداخت حق معلمان بازنشسته انجام شده و در حال حاضر هم در حال کسب رضایت از دولت هستیم تا با ایجاد الزاماتی موسسات کمک کننده در ارائه خدمات به بازنشستگان آموزش و پرورش کمک های لازم را انجام دهند اما این روش زود بازده نخواهد بود و نیاز به  زمان خواهد داشت. 


تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 13:44 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری پانا+

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق قانون 30 درصد نفرات جذب شده در آزمون استخدامی باید از خانواده شهدا باشند که اسامی این 1250 نفر کاملا مشخص است.

به نقل از پانا:محمد حسین کفراشی  در پاسخ به این سوال که چه تعداد از فرزندان خانواده شاهد در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در اولویت هستند، گفت: طبق ماده 48 قانون ایثارگری مقرر شده که در هر استخدامی که انجام می شود، 25 درصد از فرزندان خانواده شهدا، آزاده و جانباز بالای 25 درصد استفاده شود که این نفرات مشخص هستند.

وی افزود:‌ از میان 5 هزار نفری که قرار است در آموزش و پرورش استخدام شوند باید 25 درصد از میان خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران بالای 25 درصد باشند.
 
وی ادامه داد: علاوه بر این افراد، طبق قانون، باید 5 درصد نیز از سایر ایثارگران و فرزندان دوران دفاع مقدس زیر 25 درصد در آزمون های استخدامی وزارت آموزش و پرورش به کار گرفته شود.
 
کفراشی همچنین بیان کرد: در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش مقرر شده است که وزارتخانه از بین فرهنگیان، افرادی که شامل این قانون می شوند و بالای 25 درصد هستند، را شناسایی کرده و آن ها را در آزمون شرکت دهند.
 
مدیرکل شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد: 30 درصد نفرات جذب شده در آزمون استخدامی باید از خانواده شهدا باشند یعنی هزار و 250 نفر ایثارگر در آزمون استخدامی بدون شرکت در آزمون وارد می شوند.


تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 13:43 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: جزئیات رشته‌های مورد نیاز و ظرفیت پذیرش آن در آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد
جزئیات رشته‌های مورد نیاز در آموزش و پرورش استان‌های کشور و ظرفیت پذیرش آنان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد.
به نقل از فارس:آزمون استخدامی آموزش و پرورش 27 شهریور ماه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

شرایط عمومی استخدام:

- داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
- اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور مصرح در قانون اساسی
- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
- دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم از خدمت (ویژه آقایان)
- عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر
- نداشتن سابقه محکومیت جزائی موثر
- حداکثر سن داوطلبان دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم 25، لیسانس 30، فوق لیسانس و بالاتر 35 سال.
- داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانائی برای انجام کاری که استخدام می شوند. برابر ضوابط آموزش و پرورش که در مرحله مصاحبه مورد سنجش قرار می گیرد.
- داوطلبان استخدام نباید از مستخدمین رسمی، ثابت و پیمانی دستگاه های اجرایی و یا بازخرید خدمت آنها باشند.
- نداشتن ممنوعیت از خدمات دولتی به موجب آراء مراجع قضایی و یا ذیصلاح.
تذکر: ملاک عمل برای محاسبه تاریخ گواهی فراغت از تحصیل، معافیت دائم و پایان خدمت نظام وظیفه عمومی و محاسبه سن داوطلبان، آخرین روز مهلت ثبت نام است.

موارد ذیل به شرط ارائه تأییدیه معتبر به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:
الف) جانبازان، آزادگان - فرزندان و همسر شهدا - فرزندان و همسر جانبازان 25 درصد و بالاتر- فرزندان و همسر آزادگان که حداقل یکسال سابقه اسارت دارند و رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه، از شرط حداکثر سن معاف می باشند.
ب) افراد خانواده معظم شهدا (شامل: پدر، مادر، خواهر و برادر) تا میزان 5 سال.
ج) رزمندگان کمتر از شش ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه، به میزان مدت حضور در جبهه.
د) داوطلبانی که به صورت غیر رسمی و تمام وقت در دستگاه های اجرایی از تاریخ 1357.11.22 به خدمت اشتغال و حقوق از اعتبارات دولتی دریافت داشته اند ، به میزان مدت خدمت غیررسمی آنها.
هـ ) سوابق خدمت مربیان پیش دبستانی و نیروهای خرید خدمات آموزشی که به صورت تمام وقت اشتغال داشته اند. لازم به ذکر است محاسبه سنوات خدمت در صورت پذیرفته شدن در آزمون، تابع قوانین و مقررات مربوط خواهد بود.

شرایط اختصاصی:

- دارا بودن مدرک و رشته تحصیلی مربوط براساس جدول فهرست مشاغل.
- برخورداری و حسن شهرت و عامل بودن به اخلاق و شئونات معلمی براساس طرح طبقه بندی معلمان.
- الزام به رعایت کلیه شرایط اختصاصی جداول رشته های تحصیلی مجاز.

مراحل ثبت نام:

- تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی در زمان ثبت‌نام (از روز پنجشنبه مورخ 94.5.15 لغایت روز چهارشنبه 94.5.21).
- فایل عکس اسکن شده.
- داوطلب باید یک قطعه عکس پرسنلی خود را با مشخصات زیر اسکن نموده و فایل آن را برای ارسال از طریق برنامه ثبت نام اینترنتی آماده نماید:
- عکس 4×3 که در سال جاری گرفته شده باشد. (عکس تمام رخ )
- عکس اسکن شده فقط باید با فرمت JPG باشد.
- اندازه عکس اسکن شده باید حداقل 300×200 پیکسل و حداکثر 400×300 باشد.
- تصویر داوطلب باید واضح، مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه و هرگونه لکه باشد.
- حجم فایل ذخیره شده عکس نباید از 70 کیلو بایت بیشتر باشد.
- حاشیه های زاید عکس اسکن شده باید حذف شده باشد.
- حتی الامکان، عکس رنگی و دارای زمینه سفید باشد.
تبصره 1: اسکن عکس از روی کارت های شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و...) قابل قبول نمی باشد. ضروری است از اصل عکس و مطابق با توضیحات فوق اقدام به اسکن نمایند.
تبصره 2: عکس خواهران باید با حجاب و صورت کامل آنان مشخص باشد.
تبصره 3: در صورت ارسال عکس غیر معتبر، ثبت نام داوطلب باطل شده و حق شرکت در آزمون از وی سلب می گردد.

3-پرداخت وجه ثبت نام:

- متقاضیان واجد شرایط باید از روز پنجشنبه مورخ 94.5.15 لغایت روز چهارشنبه 94.5.21 به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و پس از پرداخت وجه ثبت‌نامی به صورت الکترونیکی و یا از طریق کارت‌های بانکی متصل به شبکه ی شتاب، نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و ارائه اطلاعات مورد نیاز اقدام نمایند.
- لازم به توضیح است مدت ثبت نام به هیچ وجه تمدید نمی شود و متقاضیان باید در مهلت تعیین شده نسبت به ثبت‌نام اقدام و از موکول نمودن آن به روزهای پایانی خودداری نمایند.
- متقاضیان شرکت در آزمون باید پس از پایان ثبت نام کد رهگیری خود را یادداشت و تا پایان مراحل استخدام نزد خود نگهداری نمایند.
- به ثبت نامهای ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجوه پرداختی به هیچ وجه مسترد نمی شود.
- هزینه انجام مراحل مصاحبه تخصصی بر عهده معرفی شدگان برای مرحله مصاحبه خواهد بود.

4-مدارک ثبت نام

- داوطلب در زمان ثبت نام باید دارای مدارک ذیل باشد:
- آخرین مدرک تحصیلی مندرج در آگهی.
- کارت ملی.
- شناسنامه.
- کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی و یا معافیت دائم (ویژه برادران).
- مدارک دال بر ایثارگری (برای داوطلبان ایثارگر).
- مدارک دال بر معلولیت برای داوطلبان معلول (ارائه گواهی معلولیت از سازمان بهزیستی).
- مدارک دال بر بومی بودن (حسب مورد براساس هر یک از مواردی که در اطلاعیه ثبت‌نامی در تاریخ 94.5.15 درج خواهد شد) بخش امتیازات و سهمیه‌های قانونی.
تذکر مهم: با توجه به اینکه اصل مدارک متقاضیان پس از تعیین نمرات داوطلبان در آزمون عمومی و تخصصی و قبل از انجام مصاحبه از معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت بررسی خواهد شد؛ لذا در صورتی که مدارک داوطلبان مغایر با شرایط مندرج در این آگهی و همچنین اطلاعات مندرج در فرم ثبت  نام باشد، هیچگونه حقی برای متقاضی ایجاد نخواهد کرد و در هر مرحله از آزمون (آزمون کتبی، مصاحبه و...)، اعلام نتایج اولیه و حتی در صورت پذیرش نهایی، داوطلب حذف خواهد شد و حق هیچگونه اعتراضی ندارد.

گروه ها و رشته‌های شغلی:

رشته‌های شغلی در این آزمون به سه گروه تقسیم می‌شوند که داوطلبان با توجه به رشته‌ و مقطع تحصیلی خود می‌توانند متقاضی یکی از این رشته‌های شغلی شوند:   
گروه اول: بخش استادکار که مربوط به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش می‌باشد و دارندگان مدرک کاردانی می‌توانند با توجه به رشته تحصیلی خود متقاضی این رشته‌های شغلی شوند.
گروه دوم: بخش هنرآموز که مربوط به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش می‌باشد و دارندگان مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌توانند با توجه به رشته تحصیلی خود متقاضی این رشته‌های شغلی شوند.
گروه سوم: بخش عمومی که مربوط به مدارس ابتدایی و متوسطه نظری می‌باشد و دارندگان مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌توانند با توجه به رشته تحصیلی خود متقاضی این رشته‌های شغلی شوند.

نحوه دریافت کارت شرکت در آزمون:

کارت شرکت در آزمون از روز سه‌شنبه مورخ 94.6.24 برای مشاهده و پرینت بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است صدور کارت شرکت در آزمون، به منزله تائید اطلاعات ارسالی از سوی داوطلبان نمی‌باشد.
*به هریک از داوطلبان یک دفترچه سوالات عمومی و یک دفترچه سوالات اختصاصی داده خواهد شد.

مواد آزمون عبارتند از:

الف – مواد آزمون عمومی به شرح زیر تعیین می شود:
- فناوری اطلاعات (مهارتهای هفت گانه ICDL)
- ریاضی و آمار مقدماتی
- زبان و ادبیات فارسی
- معارف اسلامی
- زبان انگلیسی عمومی
- اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی
- هوش و توانمندی های ذهنی
- آزمون به صورت چهار گزینه ای و با احتساب یک سوم نمره منفی طراحی خواهد شد.
- اقلیت های دینی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از پاسخگویی به سوالات معارف اسلامی معاف بوده و در این صورت نمره مکتسبه این داوطلبان، براساس مجموع تراز شده سایر سوالات محاسبه خواهد شد.

 تذکرات مهم :

- از تمام پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی، تعهد مبنی بر 10 سال خدمت، در محل جغرافیایی مورد تقاضا اخذ می‌گردد.
- به مدارک تحصیلی بالاتر و پایین تر از مقاطع تحصیلی اعلام شده در شرایط احراز مشاغل مذکور در آگهی و همچنین مدارک معادل به استثنای دارندگان مدارک تحصیلی معادل صادره از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و یا معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور وقت که درآزمون جامع دارندگان مدرک معادل سازمان سنجش آموزش کشور شرکت نموده و حدنصاب لازم را کسب کرده‌اند و گواهی مبنی بر امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر با ارزش علمی دارند ترتیب اثر داده نخواهد شد.
- مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی درصورت پذیرفته شدن درآزمون، حداکثر 2 ماه پس از اعلام نتیجه، بایستی به تائید سازمان مرکزی دانشگاه مذکور برسد.
- مدرک تحصیلی که داوطلب، براساس آن استخدام گردیده است آخرین مدرک وی تلقی و مدرک تحصیلی بالاتر اخذ شده قبل از تاریخ آگهی استخدام، پس از جذب به هیچ عنوان قابل پذیرش نمی باشد.
- داوطلبان باید در زمان ثبت‌نام صرفاً مدارک مربوط به مقطع و رشته تحصیلی مندرج در آگهی استخدام را ارائه نمایند. به مدارک و مقاطع تحصیلی بالاتر اخذ شده قبل از آگهی استخدامی پس از جذب به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
- عدم حضور داوطلب در هر یک از مراحل آزمون (کتبی، مصاحبه،گزینش و...) انصراف محسوب و هیچگونه حق استخدامی، برای داوطلب ایجاد نخواهد نمود.
- مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام شده در متن آگهی و یا ارائه مدارک به صورت ناقص در زمان مصاحبه و گزینش برعهده داوطلب خواهد بود و چنانچه در هر مرحله از مراحل آزمون، مسابقه و جذب، محرز شود، داوطلب به اشتباه یا به عمد اطلاعات خلاف واقع داده و یا فاقد شرایط مندرج در آگهی است، از انجام مراحل بعدی محروم گردیده و حتی در صورت صدور حکم استخدامی، حکم مزبور لغو و بلااثر می گردد.
- انتخاب نهایی پذیرفته شدگان آزمون و مصاحبه پس از طی مراحل گزینش، معاینات پزشکی و .... صورت می پذیرد و اسامی پذیرفته شدگان پس از تأیید مراجع ذیصلاح از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
- کلیه پذیرفته  شدگان ملزم به گذراندن دوره یکساله مهارت‌های تعلیم و تربیت در دانشگاه فرهنگیان، بدون دریافت حقوق و مزایا می باشند و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در دوره مذکور  می  باشد. ضمناً تأمین بخشی از هزینه دوره مذکور با اعلام قبلی دانشگاه فرهنگیان به عهده پذیرفته شدگان خواهد بود.

رشته‌های مورد نیاز آزمون استخدامی آموزش و پرورش

در بخش استادکار مواد عمومی آزمون شامل فناوری اطلاعات، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان انگلیسی عمومی، اطلاعات عمومی دانش اجتماعی و حقوق اساسی و هوش و توانمندی‌های عمومی است و مواد آزمون اختصاصی استادکار الکترونیک شامل مدارهای الکتریکی و آزمایشگاه، مدارهای الکترونیکی و آزمایشگاه، رسم فنی، الکترونیک صنعتی و ابزار دقیق الکترونیکی است.

فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته‌های الکترونیک عمومی، الکترونیک و ابزار دقیق و الکترونیک رادیو تلویزیون می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و درنهایت 17 نفر در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

در شغل استادکار الکترونیک مواد آزمون شامل مدارهای الکتریکی، ماشین‌های الکتریکی، کارگاه مدار فرمان و سیم‌پیچی، تأسیسات الکتریکی و کارگاه، رسم فنی و اندازه‌گیری الکتریکی است.

فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته‌های فنی برق قدرت، فنی الکترونیک، فنی الکتروتکنیک، فنی الکتروتکنیک برق صنعتی، فنی برق قدرت (گرایش توزیع) و فنی برق قدرت (گرایش پست و انتقال) می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 100 نفر شامل 98 مرد و 2 زن پذیرفته می‌شوند.

مواد آزمون اختصاصی استادکار صنایع چوب شامل تکنولوژی کارگاه صنایع چوب، مواد اولیه صنایع چوب، ابزار و ماشین‌آلات صنایع چوب و رسم فنی است؛ مدرک تحصیلی مجاز این رشته کاردانی بوده و فارغ‌التحصیلان رشته‌های پیوسته صنایع چوب و کاغذ و سازه‌های چوبی می‌توانند در آزمون این رشته شرکت کنند. در این آزمون 28 نفر فارغ‌التحصیلان مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار تأسیسات شامل تأسیسات بهداشتی و کارگاه، تأسیسات حرارتی و کارگاه، تأسیسات برودتی و کارگاه، رسم فنی و نقشه‌کشی تأسیسات و برق تأسیسات است؛ مدرک تحصیلی مجاز به شرکت در این رشته کاردانی بوده و رشته‌های تحصیلی مجاز شامل تأسیسات، تأسیسات حرارتی، تهویه و تبرید، حرارت مرکزی و تهویه مطبوع و تأسیسات حرارتی برودتی است. در این رشته 40 نفر از فارغ‌التحصیلان مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل استادکار صنایع فلزی شامل نیم ساخته‌های فلزی و کارگاه، جوشکاری برق و کارگاه، جوشکاری گاز و کارگاه، رسم فنی و علم مواد است که مدرک تحصیلی مجاز به این رشته کاردانی بوده و فارغ‌التحصیلان رشته‌های صنایع فلزی و جوشکاری می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 36 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار متالورژی شامل ریخته‌گری آلیاژ‌های آهنی و غیرآهنی کارگاه، متالورژی و آزمایشگاه، مدلسازی و کارگاه، عملیات حرارتی و متالوگرافی، رسم فنی و برق صنعتی و کارگاه است؛ مدرک تحصیلی مجاز به این رشته کاردانی بوده و فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی متالورژی، ریخته‌گری، فنی متالورژی - مدلسازی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و 6 نفر از فارغ‌التحصیلان مرد در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار مکانیک خودرو شامل تکنولوژی مولد قدرت، تکنولوژی انتقال قدرت، تکنولوژی برق خودرو، تکنولوژی شاسی و بدنه، تکنولوژی سوخت‌رسانی و تکنولوژی موتورهای دیزل است؛ مدرک تحصیلی مجاز به این رشته کاردانی و رشته تحصیلی مکانیک خودرو می‌تواند در این آزمون شرکت کند و در نهایت 82 نفر از فارغ‌التحصیلان مرد در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار امور زراعی و باغی شامل رابطه آب، خاک و گیاه، تولید محصولات زراعی، تولید محصولات باغی، گیاه‌شناسی و تجهیزات و ماشین‌های باغبانی است؛ مدرک تحصیلی مجاز به این رشته کاردانی بوده و فارغ‌التحصیلان رشته‌های امور زراعی و باغی (تکنولوژی تولیدات زراعی)، تکنولوژی تولیدات باغی و تکنولوژی گیاه پزشکی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 12 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار امور دامی شامل پرورش دام و طیور، تشریح و فیزیولوژی دام و طیور، تغذیه دام و تأسیسات و تجهیزات دامپروری است؛ مدرک تحصیلی مجاز به این رشته کاردانی بوده و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی پرورش دام، تکنولوژی پرورش طیور، تکنولوژی گاوداری صنعتی، تکنولوژی مرغداری صنعتی و بهداشتیار دامپزشکی است و در نهایت 8 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل استادکار ماشین‌های کشاورزی شامل ماشین‌های تهیه زمین و کاشت، ماشین‌های داشت و برداشت، کاربرد و سرویس تراکتور، پمپ‌ها و ماشین‌های آبیاری، تعمیر و نگهداری ماشین‌های کشاورزی است مدرک تحصیلی مجاز به این رشته کاردانی بوده و رشته‌های تحصیلی ماشین‌های کشاورزی، مکانیک ماشین‌های کشاورزی، ماشین‌های کشاورزی - مکانیزاسیون کشاورزی مجاز به شرکت در این رشته هستند و در نهایت 18 نفر شامل 17 مرد و یک زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار صنایع غذایی شامل عملیات میکروبیولوژی و آزمایشگاه، تکنولوژی فرآورده‌های دامی، تکنولوژی فرآورده‌های گیاهی، ماشین‌های صنایع غذایی و بهداشت صنایع غذایی است. مدرک تحصیلی مجاز کاردانی بوده و رشته‌های پیوسته صنایع غذایی - کنترل کیفیت مواد غذایی و شیر و فرآورده‌های لبنی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که 5 نفر شامل 2 فارغ‌التحصیل مرد و 3 فارغ‌التحصیل زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار نقشه‌برداری شامل نقشه‌برداری و عملیات، عملیات مساحی، تئوری کارگاه محاسبه و ترسیم و کاربرد رایانه در نقشه‌برداری است؛ مدرک تحصیلی مجاز به این رشته کاردانی بوده و فارغ‌التحصیل رشته نقشه‌برداری - نقشه برداری می‌تواند در این آزمون شرکت کند که در نهایت 18 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل استادکار ساختمان شامل رسم فنی و نقشه‌کشی عمومی ساختمان، تکنولوژی قالب‌بندی و آرماتور، نقشه‌برداری ساختمان، تکنولوژی ساختمان‌های فلزی و بتنی، نقشه‌کشی به کمک کامپیوتر و اتوکد است؛ مدرک تحصیلی مجاز به این رشته کاردانی بوده و فارغ‌التحصیلان رشته ساختمان - کارهای عمومی ساختمان، اجرای ساختمان‌‌های بتنی و نگهداری و مرمت ساختمان است و در نهایت 52 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار صنایع شیمیایی شامل فرآیندهای شیمیایی، صنایع شیمیایی، عملیات دستگاهی در صنایع شیمیایی، شیمی تجزیه و آزمایشگاه و شناخت مواد آزمایشگاه است و فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته‌های پیوسته صنایع شیمیایی - صنایع شیمیایی و شیمی آزمایشگاهی - گرایش صنعتی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که 13 نفر شامل 11 فارغ‌التحصیل مرد و 2 فارغ‌التحصیل زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار کامپیوتر شامل برنامه‌سازی کامپیوتر، بسته‌های نرم‌افزاری و کارگاه، شبکه‌های کامپیوتری، بانک اطلاعاتی، سخت‌افزار و کارگاه و سیستم عامل است که فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته‌های نرم‌افزار کامپیوتر و سخت‌افزار کامپیوتر می‌توانند در این آزمون شرکت کرده و در نهایت 82 نفر شامل 52 مرد و 30 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار ساخت و تولید شامل تعمیر و نگهداری ماشین تراش و فرز، تراشکاری و کارگاه، فرزکاری و کارگاه، سنگ‌زنی و کارگاه و رسم فنی است. فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته‌های فنی ساخت و تولید - ماشین ابزار و فنی ساخت و تولید - قالب‌سازی می‌توانند در این آزمون شرکت کرده و در نهایت 36 فارغ‌‌التحصیل مرد در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار نقشه‌کشی عمومی (صنعتی) شامل نقشه‌کشی یک و دو، تراشکاری و کارگاه، اندازه‌گیری دقیق و آزمایشگاه و علم مواد است که فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته‌های نقشه‌کشی عمومی و نقشه‌کشی و طراحی صنعتی می‌توانند در این آزمون شرکت کرده و در نهایت 10 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل استادکار طراحی و دوخت شامل تکنولوژی الگو، تکنولوژی دوخت، طراحی اندام و رنگ‌شناسی و شناخت الیاف و بافت پارچه است که فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته‌های طراحی و دوخت و طراحی پوشاک می‌توانند در این آزمون شرکت کرده و 36 نفر شامل یک فارغ‌التحصیل مرد و 35 فارغ‌التحصیل زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار چاپ شامل تکنولوژی پیش از چاپ، تکنولوژی چاپ، تکنولوژی پس از چاپ، روش‌های تولید، موادشناسی و کاربرد رایانه در چاپ است که فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته چاپ می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 2 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار سرامیک شامل مواد اولیه سرامیک، شکل دادن، خشک کردن و پختن سرامیک و کارگاه، خواص بدنه‌های سرامیکی، رنگ و لعاب، ماشین‌‌آلات سرامیک و برق صنعتی است که فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته فنی سرامیک - سرامیک صنعتی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 2 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل استادکار صنایع نساجی شامل تکنولوژی نساجی، تأسیسات نساجی و شیمی نساجی است که فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی رشته پیوسته صنایع نساجی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 2 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

در بخش هنرآموز مواد آزمون عمومی شامل فناوری اطلاعات، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان انگلیسی - عمومی، اطلاعات عمومی دانش اجتماعی و حقوق اساسی و هوش و توانمندی‌های عمومی است.

مواد اختصاصی هنرآموز الکترونیک شامل ریاضی مهندسی، مدارهای الکتریکی یک و 2، الکترونیک یک و 2، مبانی و آزمایشگاه مخابرات و رادیو و مدارهای منطقی است که فارغ‌التحصیلان مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های مهندسی برق - گرایش الکترونیک، مخابرات، مهندسی علمی کاربردی برق الکترونیک و مهندسی تکنولوژی برق الکترونیک می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که در نهایت 10 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز الکتروتکنیک شامل ریاضی مهندسی، تحلیل مدارهای الکتریکی، ماشین‌های الکتریکی، تکنولوژی و کارگاه مدار فرمان و سیم‌پیچی، تأسیسات الکتریکی و کارگاه و PLC است که فارغ‌التحصیلان مدارک لیسانس و فوق لیسانس مهندسی برق (گرایش قدرت)، مهندسی علمی کاربردی برق و مهندسی تکنولوژی برق مکاترونیک می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که در نهایت 72 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز تأسیسات شامل تأسیسات بهداشتی و ساختمان، تأسیسات حرارتی و کارگاه، تأسیسات برودتی و کارگاه، برق تأسیسات و رسم فنی و نقشه‌کشی تأسیسات است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مهندسی مکانیک - تأسیسات، تأسیسات حرارتی، تهویه و تبرید، حرارت مرکزی و تهویه مطبوع و مهندسی تکنولوژی تأسیسات حرارتی و برودتی است که در نهایت 35 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز صنایع فلزی شامل جوشکاری با برق و گاز و کارگاه، تکنولوژی نیم ساخته فلزی و کارگاه، استاتیک و مقاومت مصالح، علم مواد و رسم فنی است که فارغ‌التحصیلان مدرک لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مهندسی مکانیک - جوشکاری، صنایع فلزی، تأسیسات فولادی، مهندسی تکنولوژی جوشکاری و مهندسی فناوری جوش می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 22 فارغ‌‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز علوم دامی شامل پرورش دام و طیور، تغذیه دام، ژنتیک و اصلاح نژاد دام، میکروبیولوژی و آزمایشگاه و تشریح و فیزیولوژی است که فارغ‌‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مهندسی کشاورزی - علوم دامی و مهندسی تولیدات دامی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 4 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز علوم زراعی و باغی شامل حفظ و اصلاح نباتات، تولید محصولات زراعی و باغی، ماشین‌های زراعی و باغی، گیاه‌شناسی و آب و خاک است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های مهندسی کشاورزی - گرایش باغبانی، زراعت و اصلاح نباتات، مهندسی تولیدات گیاهی، علمی کاربردی مدیریت تلفیقی آفات و علمی کاربردی پرورش گل و گیاهان زینتی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 4 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز ماشین‌های کشاورزی شامل آب، خاک و گیاه، ماشین‌های کشاورزی، سرویس و کاربرد تراکتور، سیستم‌های آبیاری و محاسبات فنی است که فارغ‌التصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های کشاورزی - ماشین‌های کشاورزی و مهندسی ماشین‌های کشاورزی می‌توانند در این آزمون شرکت کرده و در نهایت 7 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز صنایع غذایی شامل اصول صنایع غذایی، فرآورده‌های دامی، فرآورده‌های گیاهی، ماشین‌های صنایع غذایی و میکروبیولوژی مواد غذایی و عملیات است که فارغ‌التحصیلان مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مهندسی کشاورزی - صنایع غذایی و مهندسی علوم و صنایع غذایی می‌توانند در این آزمون شرکت کرده و در نهایت 6 فارغ‌التحصیل شامل 4 مرد و 2 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز مهندسی مکانیک خودرو شامل محاسبات فنی، تکنولوژی سوخت‌رسانی، تکنولوژی شاسی و بدنه و انتقال قدرت و تکنولوژی مولد برق و برق خودرو است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مکانیک خودرو، اتومکانیک، مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو  و مهندسی تکنولوژی خودرو می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 89 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز گرافیک شامل مبانی هنرهای تجسمی، عکاسی، کارگاه گرافیک، طراحی و تصویرسازی و کاربرد رایانه و چاپ در گرافیک است که فارغ‌التحصیلان رشته‌های لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های گرافیک، عکاسی و علمی کاربردی تصویری می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 43 نفر شامل 21 مرد و 22 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز ساختمان شامل استاتیک و مقاومت مصالح، طراحی و اجرای ساختمان‌های فلزی و بتنی، اصول نقشه‌کشی و رسم آن به کمک کامپیوتر، تکنولوژی کارگاه قالب‌بندی و آرماتور و نقشه‌برداری ساختمان است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مهندسی عمران - عمران و مهندسی اجرایی عمران می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 22 نفر در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز نقشه‌برداری شامل نقشه‌برداری (یک و دو)، روش‌های تعیین موقعیت، فوتوگرامتری و کاربرد رایانه در نقشه‌برداری است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مهندسی عمران - نقشه‌برداری و مهندسی تکنولوژی نقشه‌برداری می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 13 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز آزمون حسابداری مفاهیم و روش‌های آماری، اصول حسابداری یک و دو، حسابداری شرکت‌ها، حسابداری صنعتی و کاربرد کامپیوتر در حسابداری است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های حسابداری و علمی کاربردی حسابداری می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 113 نفر شامل 72 مرد و 41 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز ساخت و تولید شامل تکنولوژی ماشین‌های ابزار و کارگاه، نقشه‌کشی یک و دو، محاسبات فنی، ماشین‌های کنترل عددی، علم مواد و اندازه‌گیری دقیق است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مهندسی مکانیک - ساخت و تولید و مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید - ماشی ابزار می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 4 فارغ‌التحصیل مرد پذیرفته می‌شود.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز صنایع شیمیایی شامل شیمی و آزمایشگاه، عملیات دستگاهی در صنایع شیمیایی و صنایع شیمیایی است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس مهندسی شیمی - صنایع شیمیایی و مهندسی تکنولوژی - صنایع شیمیایی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 17 فارغ‌التحصیل شامل 14 مرد و 3 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز کامپیوتر شامل ذخیره و بازیابی اطلاعات، برنامه‌نویسی پیشرفته، شبکه‌های کامپیوتری و امنیت شبکه، ساختمان داده‌ها، طراحی الگوریتم و پایگاه داده است که فارغ‌التحصیلان مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مهندسی کامپیوتر - نرم‌افزار و مهندسی تکنولوژی - نرم‌افزار کامپیوتر می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 56 نفر شامل 34 مرد و 22 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز نقشه‌کشی عمومی (صنعتی) شامل نقشه‌کشی یک و دو، اجزای ماشین، اندازه‌گیری دقیق، علم مواد، نقشه‌کشی به کمک کامپیوتر و طراحی قالب و قید و بندها است که فار‌غ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های مهندسی مکانیک - نقشه‌کشی و طراحی صنعتی، مهندسی تکنولوژی - طراحی و نقشه‌کشی صنعتی و مهندسی مکانیک - ساخت و تولید می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که در نهایت 9 نفر شامل 7 مرد و 2 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز نقشه‌کشی معماری شامل مبانی طراحی معماری - نقشه‌کشی و ترسیم فنی، ایستایی - عناصر و جزئیات، متره و برآورد و اصول نقشه‌کشی به کمک کامپیوتر است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های مهندسی معماری و علمی کاربردی معماری می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 47 نفر شامل 27 مرد و 20 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز صنایع دستی شامل هنرهای سنتی  صنایع دستی ایران، تاریخ هنر ایران و جهان، مبانی هنرهای تجسمی، طراحی سنتی، هندسه نقوش و شناخت مواد و مصالح است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های صنایع دستی و علمی و کاربردی صنایع دستی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 3 نفر شامل یک مرد و 2 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز طراحی و دوخت شامل الگو و دوخت، مبانی هنرهای تجسمی، طراحی اندام و رنگ‌شناسی، علوم الیاف، تاریخ هنر ایران و جهان و تاریخ لباس است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های طراحی و دوخت و علمی کاربردی تکنولوژی طراحی و دوخت می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 31 فارغ‌التحصیل زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی شغل هنرآموز انیمیشن شامل حرکت‌سازی، فیلمنامه انیمیشن، کامپیوتر انیمیشن، کارگردانی انیمیشن و طراحی است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس انیمیشن می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 41 نفر شامل 27 فارغ‌التحصیل مرد و 14 فارغ‌التحصیل زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مدارس ابتدایی و متوسطه نظری

مواد عمومی مدارس ابتدایی و متوسطه نظری شامل فناوری اطلاعات (مهارتهای هفت گانه ICDL)، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان انگلیسی عمومی، اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی و هوش و توانمندی های ذهنی است و مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسطه نظری - آموزگار دوره ابتدایی شامل اصول و فلسفه تعلیم و تربیت، روانشناسی پرورشی، روانشناسی رشد، روش‌ها و فنون تدریس و اندازه‌گیری، سنجش و ارزشیابی آموزشی است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های آموزش ابتدایی و روانشناسی، روانشناسی شخصیت، علوم تربیتی، مشاوره و راهنمایی، روانشناسی بالینی، سنجش و اندازه‌گیری، روانشناسی عمومی، مشاوره، فلسفه تعلیم و تربیت، برنامه‌ریزی درسی، تکنولوژی آموزشی، برنامه‌ریزی درسی و آموزشی و تحقیقات آموزشی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که در نهایت 594 نفر شامل 437 مرد و 157 زن پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسطه نظری - دبیر تربیت بدنی شامل روش تدریس در تربیت بدنی، رشد و تکامل و یادگیری حرکتی، مبانی فیزیولوژی ورزشی، سنجش و اندازه‌گیری در تربیت‌بدنی و مدیریت برگزاری مسابقات ورزشی است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی کلیه گرایش‌ها می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 177 نفر شامل 114 مرد و 63 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسطه نظری - دبیر ریاضی شامل مجموعه ریاضیات، آنالیز ریاضی، جبر یک و آنالیز عددی، اصول آموزش ریاضی و خلاقیت ریاضی است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس دبیری ریاضی، ریاضی محض، ریاضی کاربردی، ریاضی کاربرد در کامپیوتر می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 200 نفر شامل 176 مرد و 24 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - دبیر زیست شناسی شامل زیست سلولی و مولکولی، بیوشیمی، ژنتیک، فیزیولوژی جانوری و گیاهی و میکروبیولوژی است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های دبیر زیست‌شناسی، زیست‌شناسی، بیولوژی، دبیر علوم تجربی و زیست‌شناسی محض می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 55 نفر شامل 52 مرد و 3 زن در آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - دبیر عربی شامل قواعد صرف و نحو، ترجمه، تعریب، درک مطلب، علوم بلاغی و تاریخ ادبیات و نقد ادبی است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های دبیر زبان و ادبیات عرب، زبان و ادبیات عرب، ادبیات عرب، دبیر دینی و عربی و مترجمی زبان عربی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 187 نفر شامل 166 نفر مرد و 21 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - دبیر فیزیک شامل مجموعه فیزیک است شامل مباحث مکانیک، الکتریسیته، مغناطیس، فشار هیدرواستاتیک، حرکت نوسانی و امواج، نور، حرارت و ترمودینامیک و فیزیک جدید است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق لیسانس رشته‌های دبیری فیزیک، فیزیک محض، فیزیک کاربردی، فیزیک هواشناسی، فیزیک علوم دریا و فیزیک هسته‌ای می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 110 نفر شامل 92 مرد و 18 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - دبیر ادبیات فارسی شامل نظم و نثر فارسی، کلیات مسائل ادبی و زبان فارسی است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس دبیری ادبیات فارسی، زبان و ادبیات فارسی و ادبیات فارسی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 198 نفر شامل 183 مرد و 15 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - دبیر دینی و قرآن شامل اندیشه اسلامی، آیین زندگی، شناخت منابع و متون اسلامی و منابع فقه، علوم و تفسیر قرآن و احکام است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های دبیر الهیات و معارف اسلامی، الهیات و معارف اسلامی، دبیر دینی و عربی، معارف اسلامی، فرهنگ و معارف اسلامی و علوم قرآن و حدیث و تحصیلات حوزوی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 243 نفر شامل 226 مرد و 17 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - دبیر انگلیسی شامل زبان‌شناسی، اصول و تئوری‌های تدریس، آزمون‌سازی و روش تحقیق است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های دبیر زبان انگلیسی، زبان انگلیسی، آموزش زبان انگلیسی و زبان و ادبیات انگلیسی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 98 نفر شامل 91 مرد و 7 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - دبیر شیمی شامل شیمی آلی یک، دو و سه و طیف‌سنجی، شیمی تجزیه یک، دو و دستگاهی، شیمی فیزیک یک و دو و شیمی معدنی یک و دو است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های دبیری شیمی، شیمی، شیمی کاربردی، شیمی معدنی، شیمی آلی، شیمی تجزیه و داروسازی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 82 نفر شامل 76 مرد و 4 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - دبیر علوم اجتماعی شامل مبانی جامعه‌شناسی، روش تحقیق، نظریه‌های جامعه‌شناسی و مفاهیم و حوزه‌های جامعه‌شناسی است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس در رشته‌های دبیر علوم اجتماعی‌، دبیر مطالعات اجتماعی، علوم اجتماعی‌، برنامه‌ریزی اجتماعی، مردم‌شناسی، جامعه‌شناسی، خدمات اجتماعی جامعه‌شناسی و تعاون و رفاه اجتماعی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 99 نفر شامل 91 مرد و 8 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - مراقب سلامت شامل کلیات خدمات بهداشتی، آموزش بهداشت و ارتباطات، تغذیه و بهداشت مواد غذایی، بهداشت مدارس و آخرین دستور‌العمل برنامه ایمن‌سازی کشوری - کمک‌های اولیه است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های بهداشت عمومی، تغذیه، مامایی، پرستاری و بهداشت مدارس می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 132 نفر از فارغ‌التحصیلان زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - مربی پرورشی شامل تعلیم و تربیت اسلامی، فلسفه و مبانی تعلیم و تربیت اسناد تحول بنیادین آموزش و پرورش، سبک زندگی اسلامی - ایرانی، آشنایی با علوم قرآنی، مباحث فرهنگی روز، رفتار و روابط انسانی در مدرسه و مبانی روانشناسی عمومی و رشد است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس رشته‌های روانشناسی کلیه گرایش‌ها، علوم تربیتی، روانشناسی تربیتی، روانشناسی شخصیت، روانشناسی بالینی، روانشناسی عمومی، مشاوره و راهنمایی، سنجش و انداز‌ه‌گیری، امور فرهنگی، مشاوره، دبیر امور تربیتی، الهیات و معارف اسلامی (کلیه گرایش‌ها)، علوم قرآنی و امور تربیتی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 163 نفر شامل 146 مرد و 17 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

مواد اختصاصی مدارس ابتدایی و متوسط نظری - آموزگار استثنایی شامل آموزش و پرورش استثنایی، آموزش و پرورش افراد نابینا، آموزش و پرورش افراد ناشنوا، اختلالات گویایی، اختلالات رشدی و ژنتیک است که فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس روانشناسی تربیتی - کودکان استثنایی، روانشناسی بالینی و علوم تربیتی با گرایش استثنایی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در نهایت 114 نفر شامل 71 مرد و 43 زن در این آزمون پذیرفته می‌شوند.

جزئیات رشته‌ها و سهمیه آزمون استخدامی آموزش و پرورش را می‌توانید دانلود کنید:  رشته‌ها و سهمیه‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش رشته‌ها و سهمیه‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش 



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 13:42 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری تسنیم نوشت:

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش با اشاره به آغاز ثبت‌نام از متقاضیان استخدام در آموزش و پرورش، نحوه ثبت نام و مواد درسی این آزمون را شرح داد.
حسین توکلی، در خصوص نحوه ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش به منظور تأمین نیروی انسانی متعهد و کارآمد مورد نیاز براساس مجوز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری نسبت به جذب سه هزار و 704 نفر از افراد واجد رایط از طریق آزمون و مصاحبه متناسب با نیاز واحدهای آموزشی دخترانه و پسرانه اقدام می‌کند.
وی افزود: اطلاعیه مربوط به آزمون استخدامی آموزش و پرورش از ساعت 17 امروز بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و داوطلبان می‌توانند از ساعت 17 با مراجعه به سایت مطالعه دقیق اطلاعیه مذکور از امروز 15 مرداد لغایت 21 مرداد نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش ادامه داد: متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید مبلغ 48 هزار تومان به صورت الکترونیکی یا از طریق کارت‌های بانکی متصل به شبکه شتاب پرداخت کرده و سپس نسبت به تکمیل فرم ثبت‌نام اقدام کنند. ایثارگران 50 درصد هزینه مذکور را پرداخت می‌کنند و فرزندان شاهد از پرداخت کل مبلغ مذکور معاف هستند.
توکلی بیان کرد: با توجه به الزام پرداخت وجه ثبت‌نام، ایثارگران باید کل مبلغ مذکور را واریز کنند و بعد از هماهنگی و تأیید بنیاد شهید مبلغ واریزی قابل استرداد است.
وی عنوان کرد: این آزمون در روز جمعه 27 شهریور 1394 برگزار می‌شود. ملاک تعیین حوزه انتخابی داوطلبان، شهرستان محل اقامت فعلی است که در هنگام ثبت‌نام آن را ذکر کرده‌اند.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش گفت: کارت شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تاریخ 24 شهریور بر روی سایت سازمان سنجش قابل مشاهده و پرینت گرفتن است.
توکلی در خصوص مواد استخدامی آموزش و پرورش عنوان کرد: آزمون استخدامی شامل دو بخش آزمون عمومی و آزمون تخصصی است که مواد آزمون عمومی عبارتنداز: فناوری اطلاعات یا مهارت‌های هفت‌گانه icdl ، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان انگلیسی عمومی، اطلاعات عمومی و دانش اجتماعی، هوش و توانمندی ذهنی.
وی افزود: مواد آزمون تخصصی نیز مطابق جدول مواد آزمون تخصصی استخدامی خواهد بود.



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 10:44 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

اطلاعیه سازمان مدیریت و برنامه ریزی ریاست جمهوری درخصوص استخدام پیمانی در مشاغل آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سال 1394

وزارت آموزش و پرورش به منظور تأمین نیروی انسانی متعهد و کارآمد مورد نیاز، براساس مجوز شماره 13532- 94/2/7 معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و در چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری حدود 3700 نفر از افراد واجد شرایط را از طریق برگزاری آزمون توانمندهای عمومی و تخصصی در تاریخ 94/6/27 طبق شرایط ذیل به صورت پیمانی در مشاغل آموزشی استخدام می نماید.
شرایط عمومی استخدام :
- داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
- اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور مصرح در قانون اساسی
- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
- دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم از خدمت (ویژه آقایان)
- عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر
- نداشتن سابقه محکومیت جزائی موثر
- حداکثر سن داوطلبان دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم 25، لیسانس 30، فوق لیسانس و بالاتر 35 سال.
- داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانائی برای انجام کاری که استخدام می شوند. برابر ضوابط آموزش و پرورش که در مرحله مصاحبه مورد سنجش قرار می گیرد.
- داوطلبان استخدام نباید از مستخدمین رسمی، ثابت و پیمانی دستگاههای اجرایی و یا بازخرید خدمت آنها باشند.
- نداشتن ممنوعیت از خدمات دولتی به موجب آراء مراجع قضائی و یا ذیصلاح.
تذکر: ملاک عمل برای محاسبه تاریخ گواهی فراغت از تحصیل، معافیت دائم و پایان خدمت نظام وظیفه عمومی و محاسبه سن داوطلبان، آخرین روز مهلت ثبت نام می باشد.
موارد ذیل به شرط ارائه تاییدیه معتبر به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:
الف) جانبازان، آزادگان - فرزندان و همسر شهدا - فرزندان و همسر جانبازان 25 درصد و بالاتر- فرزندان و همسر آزادگان که حداقل یکسال سابقه اسارت دارند و رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه، از شرط حداکثر سن معاف می باشند.
ب) افراد خانواده معظم شهدا (شامل : پدر، مادر، خواهر و برادر) تا میزان 5 سال.
ج) رزمندگان کمتر از شش ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه، به میزان مدت حضور در جبهه.
د) داوطلبانی که به صورت غیر رسمی و تمام وقت در دستگاههای اجرایی از تاریخ 1357/11/22 به خدمت اشتغال و حقوق از اعتبارات دولتی دریافت داشته اند ، به میزان مدت خدمت غیررسمی آنها.
هـ ) سوابق خدمت مربیان پیش دبستانی و نیروهای خرید خدمات آموزشی که به صورت تمام وقت اشتغال داشته اند. لازم به ذکر است محاسبه سنوات خدمت در صورت پذیرفته شدن در آزمون، تابع قوانین و مقررات مربوط خواهد بود.
شرایط اختصاصی:
- دارا بودن مدرک و رشته تحصیلی مربوط براساس جدول فهرست مشاغل.
- برخورداری و حسن شهرت و عامل بودن به اخلاق و شئونات معلمی براساس طرح طبقه بندی معلمان.
- الزام به رعایت کلیه شرایط اختصاصی جداول رشته های تحصیلی مجاز.
مراحل ثبت نام :
- تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی در زمان ثبت‌نام (از روز پنجشنبه مورخ 94/5/15 لغایت روز چهارشنبه 94/5/21).
- فایل عکس اسکن شده.
- داوطلب باید یک قطعه عکس پرسنلی خود را با مشخصات زیر اسکن نموده و فایل آن را برای ارسال از طریق برنامه ثبت نام اینترنتی آماده نماید:
- عکس 4×3 که در سال جاری گرفته شده باشد. (عکس تمام رخ )
- عکس اسکن شده فقط باید با فرمت JPG باشد.
- اندازه عکس اسکن شده باید حداقل 300×200 پیکسل و حداکثر 400×300 باشد.
- تصویر داوطلب باید واضح، مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه و هرگونه لکه باشد.
- حجم فایل ذخیره شده عکس نباید از 70 کیلو بایت بیشتر باشد.
- حاشیه های زاید عکس اسکن شده باید حذف شده باشد.
- حتی الامکان، عکس رنگی و دارای زمینه سفید باشد.
تبصره 1: اسکن عکس از روی کارتهای شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و...) قابل قبول نمی باشد. ضروری است از اصل عکس و مطابق با توضیحات فوق اقدام به اسکن نمایند.
تبصره 2 : عکس خواهران باید با حجاب و صورت کامل آنان مشخص باشد.
تبصره 3 : در صورت ارسال عکس غیر معتبر، ثبت نام داوطلب باطل شده و حق شرکت در آزمون از وی سلب میگردد.
3-پرداخت وجه ثبت نام :
- متقاضیان واجد شرایط باید از روز پنجشنبه مورخ 94/5/15 لغایت روز چهارشنبه 94/5/21 به سایت سازمان سنجش به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و پس از پرداخت وجه ثبت‌نامی به صورت الکترونیکی و یا از طریق کارت‌های بانکی متصل به شبکه ی شتاب، نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و ارائه اطلاعات مورد نیاز اقدام نمایند.
- لازم به توضیح است مدت ثبت نام به هیچ وجه تمدید نمی گردد و متقاضیان باید درمهلت تعیین شده نسبت به ثبت‌نام اقدام و از موکول نمودن آن به روزهای پایانی خودداری نمایند.
- متقاضیان شرکت در آزمون باید پس از پایان ثبت نام کد رهگیری خود را یادداشت و تا پایان مراحل استخدام نزد خود نگهداری نمایند.



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 10:40 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هفته آینده میزبان جمعی از مدیران وزارت آموزش و پرورش درباره استخدام 5000 حق‌التدریسی است.

DSC_0171_resize-1.jpg

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس طی هفته آینده میزبان معاونان توسعه مدیریت و پشتیبانی و فناوری و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش برای ارائه گزارش نحوه برگزاری آزمون استخدامی 5000 نفر و تطابق با قانون الحاق 2 تبصره به ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش هستند.

همچنین بررسی نهایی طرح سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی و بررسی لایحه موافقت‌نامه همکاری بین ایران و پرتغال در حوزه‌های زبان، آموزش، فرهنگ، ورزش، جوانان، گردشگری و رسانه‌های جمعی طی هفته آینده در کمیسیون مذکور انجام خواهد شد.



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 10:39 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش در جمع مدیران مراکز استعدادهای درخشان غرب کشور گفت: گزینش مناسب، نیروی انسانی توانمند و باانگیزه، فضای آموزشی مناسب و امکانات و تجهیزات مطلوب آموزشی و پرورشی رویکرد مهم مدارس استعدادهای درخشان است.

1432548827616_114361_941.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، دکتر حسین شجاعی با انتقاد از توسعه بی رویه مدارس استعدادهای درخشان بیان کرد: اگر حساب شده و علمی و مطابق با استانداردهای دنیا عمل نکنیم ضمن افت آموزشی بازده این مدارس هم زیر سوال خواهد رفت.

رئیس مرکزملی استعدادهای درخشان وزارت آموزش پرورش هدف از راه اندازی این مدارس را شناسایی و تربیت دانش آموزان نخبه و تیزهوش که دارای ویژگی هوشی خاصی در جامعه هستند، دانست.

شجاعی با اشاره به اینکه براساس نرم و هنجارهای جمعیتی نباید تعداد این دانش‎آموزان در جوامع مختلف بالا باشد، گفت: تحصیل تعداد بالای دانش‎آموزان در مدارس استعدادهای درخشان کشور با این فرضیه تناسب ندارد.

رئیس مرکز ملی استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سرعت فراگیری علم در دانش آموزان متفاوت است، گفت: تحصیل همزمان دانش آموزان نخبه و تیزهوش ودانش آموزان عادی تعارض بزرگی را در روش تدریس برای معلم ایجاد می کند.

شجاعی این تعارض را به ضرر دانش‌آموزان تیزهوش دانست و گفت: چون تعداد این دانش‎آموزان در کلاس کم است معلم بناچار باید سرعت وروش تدریس را با اکثریت که دانش آموزان عادی هستند متناسب کند و این موضوع به ضرر دانش‌آموزان تیزهوش است.

رئیس مرکز ملی استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش گفت: اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش در دولت جدید توجه به کیفیت آموزشی در مدارس تیزهوشان است و توسعه کمی به هیچ وجه در دستور کار نیست.

شجاعی با اشاره به کسب 27 رتبه دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان در رتبه‎های برتر کنکور سراسری 94 گفت: این نشانه فعالیت مثبت مدارس استعدادهای درخشان است و باید تلاش شود تا این کیفیت در سال‎های آینده هم ادامه یابد.

رئیس مرکزملی استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش در ادامه افزود: 10رتبه رشته تجربی، 8 رتبه اول رشته ریاضی، 5 رتبه در رشته علوم انسانی ،2رتبه در رشته هنر و 2 رتبه در رشته زبان‎های خارجی متعلق به دانش‎آموزان مدارس استعدادهای درخشان است.

وی به تالیف کتب کمک درسی دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان با محوریت این مرکز اشاره کرد و گفت: از سال تحصیلی آینده این کتب در مدارس استعدادهای درخشان تدریس خواهد شد.

شجاعی هم چنین به تاریخچه مدارس استعدادهای درخشان در کشور گریزی زد و گفت : مدارس استعدادهای درخشان نشیب و فرازهای فراوانی در سال‎های گذشته داشته اند و رویکرد مهم و اساسی در حال حاضر ارتقای کیفیت آموزشی است.



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 1:29 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: اختصاص 3 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار به طرح رتبه‌بندی معلمان کشور
وزیر آموزش و پرورش یا بیان اینکه طرح رتبه‌بندی معلمان یکی از اقدامات مطلوب این وزرات خانه است گفت: اعتباراتی که به منظور اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان برای سال 95 درنظر گرفته شده 3 هزار و 500 میلیارد تومان است.
به نقل از فارس:علی اصغر فانی در نشست فرهنگیان شاغل و بازنشسته آموزش و پرورش شهرستان الموت قزوین که عصر امروز در روستای خشکچال برگزار شد اظهار کرد: ثبت نام استخدامی آموزش و پرورش از امروز در سایت سنجش کشورآغاز شده که اولویت پذیرش در این آزمون با مربیان پیش دبستانی و فرهنگیان است.

وی با اشاره به اینکه پرداخت حقوق بازنشستگان آموزش و پرورش از موضوعات مهم این حوزه است، افزود: در حال حاضر 1 میلیون نفر شاغل و 760 هزار بازنشسته در وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کنند و به عنوان بزرگترین وزارت خانه کشور در فضای علمی محسوب می شود؛ به گونه ای که می توان گفت در مقایسه با وزارت علوم و تحقیقات سطح بالایی از فعالیت علمی را به خود اختصاص داده است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در حال حاضر تبیین حقوق بازنشستگان در قانون بازنگری می شود و دولت در حال بررسی و تنظیم لایحه است که نتیجه این کار به وضعیت اقتصادی کشور برمی گردد؛ در این راستا پاداش بازنشستگان فرهنگی تا شهریورماه 93 به طور کامل پرداخت شده و همچنین فرهنگیانی که از ابتدای مهرماه تا آخر اسفندماه سال 93 بازنشسته شده‌اند 25 درصد پاداش‌های خود را دریافت کرده‌اند.

فانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیمه تکمیلی فرهنگیان و کارمندان آموزش و پرورش تصریح کرد: در بحث بیمه تکمیلی، بسیاری از هزینه های درمان برای شاغلین حذف شده است و با رایزنی‌های صورت گرفته با محمد باقر نوبخت معاون برنامه ریزی و راهبردی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت رئیس جمهور قرار شد تا هر نوع فعالیت درحوزه شاغلان در بخش بازنشستگی نیز اعمال شود.

وی در پایان درخصوص رتبه بندی معلمان عنوان کرد: طرح رتبه‌بندی معلمان یکی از اقدامات مطلوب است که در وزارت آموزش و پرورش صورت می گیرد که اعتباراتی که به منظور اجرای این طرح درنظرگرفته شده مبلغ 1 هزار و 350 میلیارد تومان برای سال جاری و برای سال 95، 3 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار است.



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 1:28 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

به نقل از ایرنا:وزیر آموزش و پرورش از واریز 200 میلیارد تومان به عنوان سرانه مدارس کشور تا پایان شهریور ماه سال جاری خبر داد و گفت: این اعتبار از محل منابع دولتی تخصیص می یابد.

علی اصغر فانی روز پنجشنبه در حاشیه یادواره شهدای فرهنگی الموت در روستای خشکچال قزوین در جمع خبرنگاران افزود: این سرانه طبق مصوبه دولت به حساب آموزش و پرورش واریز شده است.

وی با اشاره به اینکه در سراسر کشور 406 هزار دانش آموز در مدارس شبانه روزی مشغول تحصیل هستند، اظهارکرد: در آموزش و پرورش با وجود آنکه بودجه مدارس شبانه روزی در دولت یازدهم دو برابر شده است، اما این میزان هنوز کافی نیست.
فانی ادامه داد: سرانه یکهزار و 500 تومانی این دانش آموزان به هیچ عنوان جوابگوی تامین غذا، بهداشت و امکانات مورد نیاز آنها نیست و آموزش و پرورش همواره از منابع مختلف و از محل صرفه جویی این کمبودها را جبران کرده و امیدواریم با تامین اعتبار این رقم افزایش یابد.
این عضو کابینه دولت یازدهم در خصوص هوشمندسازی مدارس گفت: هوشمندسازی ، هوشمندانه مدارس اقدام بسیار مهمی است و وضع موجود مدارس باید با وضع مطلوب تطبیق پیدا کند.
فانی با اشاره به شکل گیری زیرساخت های لازم هوشمندسازی مدارس کشور، تصریح کرد: ضروری است که امکان استفاده از جریان هوشمندسازی و تجهیزات آن در مدارس فراهم شود و این اقدام کاری نیست که ظرف مدت یکسال بتوان انجام داد.
وی با اشاره به طرح ساماندهی نیروی انسانی و ضرورت اجرای آن گفت: ساماندهی نیروی انسانی در این مجموعه از سال گذشته شروع شده است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین سند بالادستی در آموزش و پرورش کشور است اظهارکرد: نقشه راه این سند در واقع مسیر ما را در اجرایی کردن کامل سند تحول مشخص می کند.
فانی به رتبه بندی معلمان به عنوان یک اقدام چشمگیر در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: افرادی سعی می کنند طرح رتبه بندی معلمان را یک کار کوچک جلوه کنند، در صورتیکه این طرح یک برنامه با مزیت رقابتی در دولت یازدهم می باشد که در حال تحقق است و امیدواریم در اول مهر این احکام به دست معلمان برسد.
عضو کابینه دولت تدبیر و امید با بیان اینکه رفاه و معیشت معلمان و بحث تجهیزات و فضای این مدارس نیازمند نگاه عمیق، عزم ملی و همه جانبه همه ارکان نظام است، گفت: کیفیت بخشی راهبرد اصلی آموزش و پرورش است.
فانی اظهار داشت: آموزش و پرورش امروز در مسیر کیفیت بخشی و تدوین و اجرای سیاست ها با موفقیت عمل کرده و امسال در بخش کیفیت بخشی آموزشی در مقطع ابتدایی، 45 میلیارد تومان به همین منظور اختصاص یافت است که هوشمند سازی نیز بخشی از آن می باشد.
وی یادآور شد: در سایر مقاطع نیز بودجه های جداگانه به منظور کیفیت بخشی اختصاص یافته است.
وزیر آموزش و پرورش روز پنجشنبه برای شرکت در مراسم یادواره شهدای فرهنگی الموت در روستای خشکچال به استان قزوین سفر کرده است.



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 1:27 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: بهره‌گیری از تمام ظرفیت آموزش و پرورش برای تربیت نسل نو

به نقل از فارس:علی‌اصغر فانی ظهر امروز در جریان سفر یک‌روزه خود به قزوین و دیدار با مردم الموت اظهار کرد: تربیت دانش‌آموزان و نسل جدید از اهمیت بسزایی برخوردار است که در این راستا باید از ظرفیت آموزش و پرورش و توان معلمان آن به طور کامل بهره گرفت.

وی افزود: تربیت دینی دانش‌آموزان می‌تواند منجر به رستگاری و رشد جامعه شود که از همین رو لازم است در برنامه‌های پرورشی مدارس به این موضوع با دید وسیع‌تری نگریسته شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رأی اعتماد نمایندگان مجلس برای آغاز فعالیت وزیر اضافه کرد: از همین رو مسئولیت سنگینی بر دوش آموزش و پرورش قرار گرفته است که اجرایی کردن آن به نحو احسن نیازمند همکاری و همیاری است.

فانی تصریح کرد: در این راستا خانواده‌ها نیز باید با مدارس و نهاد آموزش و پرورش همکاری لازم را داشته باشند تا تأثیر آن بر جامعه مشخص شود.

وزیر آموزش و پرورش که امروز برای شرکت و سخنرانی در یادواره شهدای فرهنگی الموت و روستای خشک‌چال به قزوین سفر کرده است، امروز دیداری نیز با حجت‌الاسلام عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین داشت.

یادآور می‌شود، بخش الموت و روستای خشک‌چال 15 شهید فرهنگی تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده است.



تاريخ : جمعه 16 مرداد 1394برچسب:, | 1:26 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

کدام سازمان ها یا ادارات هستند که کمتر از فرهنگیان دریافتی واقعی دارند؟

 جناب دکترنوبخت ! آیا در این مقایسه اضافه کاری هایی که گاه انجام نمی شود ولی پرداخت می شود ، وام های آن چنانی که گاه سود بانکی آنها از حقوق ما بیشتر است ، پاداش ماهانه و چندماهه و سالانه ، پرداختی به مناسبت های ملی و مذهبی ، هزینه غذا ، ماموریت ها ، کمک هزینه ایاب و ذهاب و حق خوارو بار امکانات مسافرتی در شهرهای گوناگون و حتی آجیل شب عید و پول لباس و … را هم حساب نموده اید ؟ ( بخش اعظمی از تفاوت دریافتی ها سر همین بند ها است)…

نوبخت

پرسش های یک معلم از رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در مورد دریافتی فرهنگیان با توجه به اینکه بنده شخصا بسیار مشتاقم که کارمندانی را که دریافتی کمتر از فرهنگیان دارند را بشناسم ولی به عنوان یک فرهنگی فقط چند سوال در خصوص سخنان ریاست محترم سازمان برنامه و بودجه کشور را دارم که امیدوارم که اگر سوال های نابه جایی است بربنده ببخشند و با توضیحات خویش ما را راهنمایی بفرمایند .
در همین رابطه در ارتباط با سخنان آقای نوبخت معاون محترم رئیس جمهور در ارتباط با دریافتی یک میلیون و هفتصد و هفتاد هزار تومانی فرهنگیان که به فرموده ایشان علی رغم اینکه از بخشی از کارمندان دولت کمتر است متاسفانه از بخش دیگری از کارمندان دولت بیشتر است نکاتی را یادآور می شود:
(قبل از بیان مطلب یاد آور می شود که بنا به اطلاعیه تکمیلی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ، ظاهرا رقم فوق از تقسیم بودجه پرسنلی وزارتخانه بر تعداد کارکنان آن بعد از کسر عیدی به دست آمده است.)

۱) چرا جناب آقای نوبخت به جای چنین مقایسه گروهی ( به اصطلاح فله ای ) سراغ دو نفر با سطح تحصیلات و سابقه یکسان از فرهنگیان و ادارات دیگر نرفته اند که به مقایسه آنها بپردازند و دریافتی واقعی آنها را بیان فرمایند؟ ( در یک مقاله دیگر در همین رسانه عنوان کردم که به دلایلی دریافتی زیرحکم فرهنگیان که حقوق ظاهری آنها است نه دریافتی واقعی ، از برخی ادارات بیشتر است ولی تفاوت اصلی در مزایای جانبی است که اغلب سازمان ها و ادارات برای کارکنان خود در نظر می گیرند ولی فرهنگیان از آنها محروم هستند .)
۲) آیا در این مقایسه اضافه کاری هایی که گاه انجام نمی شود ولی پرداخت می شود ، وام های آن چنانی که گاه سود بانکی آنها از حقوق ما بیشتر است ، پاداش ماهانه و چندماهه و سالانه ، پرداختی به مناسبت های ملی و مذهبی ، هزینه غذا ، ماموریت ها ، کمک هزینه ایاب و ذهاب و حق خوارو بار امکانات مسافرتی در شهرهای گوناگون و حتی آجیل شب عید و پول لباس و … را هم حساب نموده اید ؟ ( بخش اعظمی از تفاوت دریافتی ها سر همین بند ها است. )
۳) آیا جناب آقای نوبخت می دانند که فرهنگیان با هزار و یک زحمت و منت موفق به اخذ موافقت برای ادامه تحصیل از جیب خودشان می شوند و اغلب آنها امکان گرفتن ماموریت تحصیلی تمام وقت را ندارند و باید همزمان با تدریس در آموزش و پرورش، تحصیل دانشگاه را نیز داشته باشند ( در حالی که افزایش سطح تحصیلات و معلومات لازمه کار معلمی است ) ولی در ادارات دیگر اغلب ماموریت تحصیلی با تمام حقوق و مزایا اعطا می شود . جای بسی شگفتی است که در برخی موارد برخی از کارمندان ساعات کاری در طول هفته و همزمان با ساعات درسی دانشگاه را دارند ولی می توانند همزمان در دو جا باشند و موفق به اخذ مدرک تحصیلی شوند .( در حالی که نه دورکاری می کنند و نه دانشگاه مجازی دارند.)
۴) آیا هزینه ایاب و ذهاب یک فرهنگی را با دیگر کارمندان مقایسه کرده اند ؟ آیا می دانند که برخی از همکاران دبیر در طول یک روز کاری بین چندین منطقه دور از هم درداخل یک شهر یا بین دو یا چند روستا جابه جا می شوند؟ یا از سرناچاری در روستاهای دوردست بیتوته دارند و هزینه زیادی را علاوه بر مشکلات دیگر مانند دوری از خانواده و غیره متحمل می شوند؟ آیا می دانند سرگروه های درسی برای سرکشی به مدارس باید با وسیله شخصی با با هزینه شخصی خودشان به مدارس مراجعه نمایند ؟
۵) آیا می دانند که اگر به عنوان اولیای دانش آموز قدم شان را روی چشم ما بگذارند و در مدرسه با قند و چایی پذیرایی بشوند این از جیب خود معلمان است و پول تهیه سماور و استکان و چای و قند و … همه از خود معلمان جمع آوری می شود؟ ( این درحالی است که متاسفانه برخی از اولیاء به اشتباه این برداشت را دارند که حتی صبحانه ای که در زنگ تفریح با پول خود معلمان و توسط خود آنها تهیه می شود و حتی خدمتکار مدرسه حتی برای خرید آن همکاری ندارد ، از جیب اولیا یا از کمک دولت است. )
*به این موارد می شود برخی دیگر را اضافه نمود مانند تاخیر بسیار زیاد در برخی پرداخت ها که با توجه به تورم دیگر ارزش گذشته را ندارند یا مواردی که شامل موردی بوده و شامل همه ادارات و سازمان ها نمی شود ولی نمود بارز بی عدالتی است مانند سهامی که برخی از شرکت ها با قیمت مناسب در اختیار کارمندان خود قرار می دهند و یا پرداخت وام کم بهره یا قرض الحسنه با بازپرداخت طویل المدت از محل سپرده های قرض الحسنه مردم توسط بانک ها در حالی که همین مردم برای دریافت یک وام دو میلیونی از محل سپرده خودشان حتی با سود بالا چه سختی ها که متحمل نمی شوند . حقوق های آن چنانی و پاداش های کارمندان مخابرات در حالی که مبالغ هنگفتی از ودیعه مردم نزد آنها است که گویی دیگر جزو سرمایه آنها محسوب می شود و قصد بازپس دادن ندراند . شاید موارد دیگری نیز باشد که بنده از آنها بی اطلاع هستم و مخاطبان محترم سایت می توانند در بخش نظرات آنها را بیان نمایند .
در پایان یادآور می شوم که بنده به نوبه خودم بسیار مشتاق هستم که بدانم کدام سازمان ها یا ادارات هستند که کمتر از فرهنگیان دریافتی واقعی دارند؟ آذری-سخن معلم

 



تاريخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394برچسب:, | 13:50 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با ذکر این نکته که هر معلمی بعد از ورود به این عرصه اولین رتبه را دریافت می‌کند، گفت: رقابت سالم اصلی‌ترین پیام رتبه‌بندی معلمان است.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:مهدی نوید ادهم دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص طرح رتبه بندی معلمانی که به تازگی در حرفه معلمی مشغول فعالیت می‌شوند، گفت: هر کس که در این حرفه وارد شود اولین رتبه را دریافت می‌کند و ارتقا به رتبه‌های بالاتر در گرو کسب امتیازات براساس شایستگی هاست که در قالب طرحی تنظیم شده است و معلمان جدیدالورود هم از این قاعده مستثنی نیستند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا وضعیت پرداختی در رتبه بندی در حفظ شان معلم مورد نظر قرار گرفته است یا خیر ، پاسخ داد: بیشتر از مبالغ پرداختی بحث ایجاد هماهنگی برای تفاوت قائل شدن بین خدمات ارایه شده معلمان مورد توجه است تا در این میان حقی از معلمان فعال‌تر ضایع نشود.
 
طرح رتبه‌بندی ایجاد رقابتی سالم بین معلمان
 
نوید ادهم در خصوص ایجاد استاندارد‌هایی برای اجرای هر چه بهتر این طرح گفت: یک ا‌ز اهداف اصلی آ‌موزش و پرورش ایجاد رقابتی  سالم و تعالی بخش بین معلمان است و برای اینکه این رتبه بندی‌ها دقیق‌تر انجام شود و در آن اعمال نظر‌های شخصی لحاظ نشود اولویت به کار گیری شاخص‌های کیفی بر شاخص‌های کمی ضرورت پیدا می‌کند.
 
وی ادامه داد: البته برنامه هنوز ابلاغ نشده است و فرآیند کارشناسی را طی می‌کند.
 
وضعیت سیاستگذاری سند تحول
 
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به این موضوع که شورای عالی مرجع رسمی قانون گذاری و سیاستگذاری است، گفت: با استفاده از همین پتانسیل سند تحول براساس مصوبه سال 83 مورد تدوین قرار گرفت و براساس تصمیمات شورایعالی به تصویب رسید و در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت‌.
 
وی افزود نقشه راه هم برای اجرایی کردن احکام سند مورد نیاز است و شورایعالی با توجه نقش نظارتی و مد نظر قرار دادن شرایط مناسب وضعیت معلمان در هر جنبه‌، با همکاری سایر معاونت ها نقش نظارتی را انجام می‌دهد.


تاريخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394برچسب:, | 13:48 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
تندیس مدیر برتر استانی به مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 بندرعباس رسید
خبرگزاری فارس: تندیس مدیر برتر استانی به مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 بندرعباس رسید
در مراسم اختتامیه سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور که با انتخاب مدیران و دارندگان تجارب برتر همراه بود، تندیس مدیر برتر استانی به مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو بندرعباس رسید.
به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش هرمزگان:  از سوی وزارت آموزش و پرورش برترین‌های استان‌های کشور در دو شاخص مدیریتی و تجارب برتر انتخاب شدند، مدیرآموزش و پرورش ناحیه دو بندرعباس بر اساس شاخص‌هایی نظیر مشارکت، بهسازی نیروی انسانی، تمرکززدایی و ارتقای کیفیت آموزشی و فرهنگی، از سوی وزارت آموزش و پرورش به عنوان مدیر برتر از استان هرمزگان انتخاب شد.

این مدیر موفق آموزش و پرورش هرمزگان در حاشیه این اجلاس که به مدت سه روز در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد، اظهار داشت: اجلاس سالانه روسای آموزش و پرروش سراسر کشور فرصت
بسیار مناسبی برای انتقال تجارب و استفاده از ایده‌های مدیریتی است که نقش بسیار مهمی در ارتقای دانش مدیریتی بر اساس رویکردهای نوین وزارت آموزش و پرورش دارد.

سیدهادی حسینی افزود: این اجلاس که در حقیقت یک کارگاه تخصصی و آموزشی برای مدیران بود در مدت سه روز با فراهم نمودن بستر آموزش، انتقال تجارت و تببین راهکارهای مدیریتی با محوریت سند تحول بنیادین، موجب ارتقای دانش مدیران آموزش و پروش کشور شد که به عنوان یک سرمایه مدیریتی می‌توان از آن یاد کرد.

این مدیر برتر همچنین با اشاره به شاخص‌های انتخاب مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور که در آین اختتامیه این اجلاس اعلا شد، خاطرنشان کرد: موفقیت‌ها حاصل شده نتیجه همدلی و همگرایی، وحدت رویه و توجه به خرد جمعی در آموزش و پرورش ناحیه دو بندرعباس است که در کسب آن همه کارکنان و عوامل این مجموعه سهیم هستند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو بندرعباس نیروی انسانی را مهم‌ترین سرمایه آموزش و پرورش عنوان کرد و بیان داشت: استفاده موثر از نیروی انسانی موجب ارتقای یک مجموعه می‌شود چرا که این سرمایه عظیم نقش بنیادین در موفقیت و بالندگی هر مجموعه سازمانی دارد.

حسینی افزود: با تکیه بر ظرفیت نیروی انسانی کارآمد، آموزش و پرورش ناحیه دو بتواند در شاخص‌های آموزشی و تربیتی نقش خود را در فرآیند توسعه‌ تعلیم و تربیت که زیربنای توسعه همه جانبه است فراهم کند.

گفتنی است، سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور پس از سه روز فعالیت، با انتشار بیانیه‌ای به کارخود پایان داد.



تاريخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394برچسب:, | 13:46 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

به نقل از ایرنا:مدیرکل آموزش و پرورش ایلام از رایزنی برای افزایش سهمیه این استان از استخدام نیروهای جدید در وزارت آموزش و پرورش خبر داد.

علی بیرانوندی  گفت: سهم یک درصدی این استان از استخدام امسال نیرو در وزارت آموزش و پرورش اندک است و باید تلاش کنیم این سهمیه بیشتر شود.

وی ادامه داد: امسال قرار است پنج هزار نفر از طریق آزمون سراسری جذب آموزش و پرورش شوند که از این میزان سهم یک درصدی به این استان اختصاص یافته که معادل 50 نفر است.
بیرانوندی با اشاره به پایین بودن این سهمیه افزود: این سهمیه کم در حالیست که استان ایلام در برخی دروس بویژه در حوزه علوم پایه با کمبود نیروی متخصص مواجه است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام تاکید کرد: رایزنی ها برای افزایش سهمیه استخدام نیرو با وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است تا با جذب تعداد معلم مورد نیاز، مشکل کمبود نیروی انسانی بر طرف و توازن بین نیروها برقرار شود.
وی در عین حال از بازنشستگی 400 نفر از فرهنگیان این استان در سال جاری خبر داد.
12 هزار فرهنگی در استان ایلام در سال تحصیلی گذشته تعلیم و تربیت 95 هزار دانش آموز را بر عهده داشتند.



تاريخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394برچسب:, | 13:43 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

چپ دست نوشتن نامه امتحان آزمون دانش آموز

به نقل از سایت سازمان سنجش کشور:

  • داوطلبان گرامی می توانند برای ثبت نام در آزمون استخدام پيماني در مشاغل آموزشي وزارت آموزش و پرورش در سال 1394، از ساعت 17 امروز ، از طریق سایت این سازمان اقدام نمایند.
  • داوطلبان گرامی می توانند برای مشاهده اعلام اسامي چندبرابر ظرفيت آزمون استخدامي مشترك مورخ 1/3/94 دستگاههاي اجرايي كشور ،از ساعت 17 امروز ، از طریق سایت این سازمان اقدام نمایند

به نقل از تسنیم:حسین توکلی  از آغاز ثبت‌نام ازمون استخدامی آموزش و پرورش از  امروز 15 مردادماه خبر داد و اظهار داشت: ثبت‌نام برای شرکت در آزمون استخدامی سال 94 آموزش و پرورش از طریق سایت سازمان سنجش از امروز پنجشنبه 15 مرداد آغاز شد.

وی افزود: متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید با مطالعه اطلاعیه مربوط در خصوص رشته‌های تحصیلی و مقاطع مورد پذیرش در شهرهای مختلف نسبت به ثبت‌نام در این آزمون اقدام کنند.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش گفت:  اطلاعیه مربوطه همزمان با شروع ثبت‌نام بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته و متقاضیان تا روز چهارشنبه 21 مرداد برای ثبت‌نام فرصت دارند و آزمون مربوطه در روز جمعه 27 شهریورماه برگزار می‌شود.



تاريخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394برچسب:, | 13:39 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

24730.jpg

 

به نقل از ایسنا:مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش آمار اسکان تابستانی فرهنگیان را اعلام کرد.

فرشید سیاری با بیان اینکه اسکان تابستانی فرهنگیان از اواخر خردادماه شروع شده است اظهار کرد: رزرو اینترنتی بخشی از ظرفیت‌ها، برای نخستین بار انجام شده است.

وی افزود: 180 مرکز، 491 پایگاه، 3119 مدرسه، 26842 کلاس درس پذیرای فرهنگیان بودند و 7823 تن از عوامل اجرایی ساماندهی امور مربوط را برعهده داشتند.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش آخرین آمار اسکان فرهنگیان را اعلام و اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار تا 10 مردادماه، بیش از 720 هزار نفر در قالب 169 هزار و 399 خانوار از مراکز اسکان در تابستان استفاده کرده اند و استان‌های خراسان رضوی، گیلان، مازندران و فارس به ترتیب بیشترین پذیرش را داشته اند.

به گفته وی اسکان تابستانی تا 15 شهریور ماه ادامه دارد و پس از آن مدارس برای شروع سال تحصیلی جدید آماده می‌شوند.



تاريخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394برچسب:, | 13:38 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش

به نقل از مهر:علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش صبح روز پنجشنبه به منظور شرکت در مراسم یادواره شهدای فرهنگی الموت و شهدای روستای خشکچال وارد قزوین شد.

وزیر آموزش و پرورش در بدو ورود به قزوین مورداستقبال مرتضی روزبه استاندار، نمایندگان مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان، معاونان استاندار و جمعی از مسئولان محلی قرار گرفت.

فانی سپس با حضور در دفتر حجت الاسلام عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین با ایشان دیدار و گفتگو کرد.

وزیر آموزش و پرورش ظهر امروز در یادواره روستای خشکچال که با حضور خانواده‌های شهدای منطقه برگزار خواهد شد سخنرانی
خواهد کرد.

روستای خشکچال در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس خدمات ارزشمندی به نظام عرضه و بیش از ۲۰ شهید فرهنگی تقدیم انقلاب کرده است.



تاريخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394برچسب:, | 13:37 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

سهیمه‌ پذیرش آزمون استخدامی در مناطق مختلف به زودی اعلام می‌شود

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان :سلیمی جهرمی رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی در خصوص تامین نیروی انسانی کافی به کمک آزمون استخدامی پیش رو گفت: با توجه به نیازهایی که آموزش و پرورش در جذب نیرو دارد توجه به نیازهای منطقه‌ای در نقاط مختلف کشور سهمیه‌ها را تعیین می‌کند.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان :سلیمی جهرمی رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی در خصوص تامین نیروی انسانی کافی به کمک آزمون استخدامی پیش رو گفت: با توجه به نیازهایی که آموزش و پرورش در جذب نیرو دارد توجه به نیازهای منطقه‌ای در نقاط مختلف کشور سهمیه‌ها را تعیین می‌کند. 

وی در ادامه افزود: تا چند روز آینده اطلاعیه مربوط به تعیین سهمیه و پذیرش مشخص می‌شود که متقاضیان بر این اساس در آزمون شرکت می‌کنند و بر اساس کسب امتیاز لازم به خدمات آموزش و پرورش در می‌آیند. 
سلیمی جهرمی در خصوص تکمیل نیروی انسانی در تهران با این تعداد پذیرش در آزمون پیش رو گفت: در تکمیل نیروی انسانی مرد در مراکز فنی و حرفه‌ای سهمیه اختصاص داده می‌شود. 
اما این مسئله به این معنا نیست که حتما به ازای هر کلاس درس موجود باید یک نیروی انسانی وجود داشته باشد، بلکه هدف تنها به کارگیری و تامین معلم کافی است. 
 
ارجحیت درصد کمبود نیرو در مناطق 
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی آموزش و پرورش در خصوص میزان پذیرش و بر اساس کمبود نیرو گفت: آنچه در این پذیرش حائز اهمیت است و اولویت دارد درصد کمبود نیرو در مناطق است و بر همین اساس ممکن است در تهران از لحاظ نرخ و عدد، کمبود داشته باشیم اما این درصد به حدی نیست که سهمیه بسیاری به این منطقه داده شود. 
 
وی خاطر نشان کرد: با پذیرش نیرو در این آزمون مشکل نیروی انسانی به طور کامل حل نمی‌شود و نیاز به نیروی انسانی فرآیندی پیوسته است. 
 
سلیمی جهرمی در پایان به این موضوع اشاره داشت که نیروهای پذیرفته شده در آزمون استخدامی بعد از یکسال گذراندان دوره‌های مرتبط وارد حرفه معلمی می‌شوند و در صورت کمبود نیرو در سال تحصیلی جدید کسری با پذیرش معلمان حق‌التدریس از نیروهای موظف جبران می‌شود.


تاريخ : پنج شنبه 15 مرداد 1394برچسب:, | 13:36 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
نماز در دوره ابتدایی باید مورد توجه ویژه‌ای قرار بگیرد

حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی امروز در دومین روز برگزاری اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور در سالن همایش‌های برج میلاد اظهار کرد: هم اکنون ۴۷۰ هزار نفر از والدین دانش‌آموزان سواد ندارند که در سال گذشته ۱۳۰ هزار نفر از آنها تحت آموزش قرار گرفتند.

وی افزود: در بحث سوادآموزی باید از ظرفیت معلمان استفاده کرد؛ چرا که آنها با روش‌های آموزشی آشنا هستند و خانواده‌های بی‌سواد بیشتر به حرف معلم فرزندشان گوش می‌دهند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: سرمایه‌دارترین مردم کشور معلمان هستند. ارزش کار خود را بدانید، چرا که شما علم را به افراد آموزش می‌دهید و شغل شما با هیچ شغل دیگری قابل مقایسه نیست.

قرائتی ادامه داد: حرف از یاد می‌رود، اما اخلاق باقی می‌ماند. معلمان باید خادم نماز باشند و دانش‌آموزان را به خواندن نماز تشویق کنند. در مدارس نماز را در حاشیه نبینید.

وی ادامه داد: هم اکنون تعداد زیادی از افراد دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس در جامعه بیکار هستند و حاضر نیستند تا  در هر شغلی فعالیت کنند، درحالی که باید حرفه مناسبی را به افراد آموزش داد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور خاطرنشان کرد: نماز در دوره ابتدایی باید مور اهمیت قرار بگیرد و کادر مدارس در نماز جماعت حضور یابد. انجمن اولیا و مربیان برای آموزش نماز چه اقداماتی را انجام داده است. هم اکنون بسیاری از پدران و مادران نماز نمی‌خوانند، درحالی که می‌توان با استفاده از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان آنها را آموزش داد.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 18:3 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
بسته آموزشی به همراه کتاب درسی در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار می‌گیرد

حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان در میزگرد بررسی سند تحول بنیادین که امروز در دومین روز از گردهمایی رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن همایش‌های برج میلاد در حال برگزاری است، اظهار داشت: امروز ضرورت تحول در آموزش و پرورش شناختن نیازهای آینده است. بنابراین به شناخت نیازهای فرداهای دور احتیاج داریم.

وی افزود: مدیران تحولگرا به دنبال گرفتن امکانات از دیگران نیستند بلکه خودشان امکانات را خلق می‌کنند. برای تحول باید مبتنی بر نیازهای زمان امکانات را تولید کرد.

معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: یکی از زیرنظام‌های تعلیم و تربیت برنامه درسی است که تحت عنوان برنامه درسی ملی همزمان با تدوین سند کار شروع شد و برنامه درسی ملی پس از تدوین در شورای عالی آموزش و پرورش تدوین و برای اجرا به سازمان پژوهش ابلاغ شد و هم اکنون چند سال است که برنامه‌ها براساس سند همسوسازی می‌شود.

محمدیان عنوان کرد: در برنامه درسی ملی به چند ویژگی توجه جدی داریم و متمرکز هستیم که این برنامه جوهر تحول را برای همه زمان‌ها داشته باشد. تحول امری مستمر و تدریجی است.

وی گفت: اولین نکته در برنامه درسی ملی انعطاف پذیری، توجه به ارزش‌های معیار، نظام‌سازی و هویت‌پردازی است و براین اساس برنامه‌های درسی را تبدیل به احسن می‌کنیم و در سال‌های گذشته کتب درسی پایه‌های اول، دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم ابتدایی و هفتم و هشتم متوسطه تغییر یافت.

معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: یکی از سیاست‌های برنامه درسی ملی تولید بسته آموزشی در کنار کتاب درسی است بنابراین در کنار برنامه رسمی یک برنامه غیررسمی را تولید کرده‌ایم و امسال نرم افزار برفراز آسمان ویژه معلمان و دانش آموزان تولید شده و در اختیار آنها قرار می‌گیرد تا از کلاس درس پشتیبانی کنند.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 18:2 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
استان‌ها در طول تابستان کار رتبه‌بندی معلمان را آغاز می‌کنند

علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اظهار داشت: تضمین یک مجموعه که مبانی نظری و اصول سند بنیادین را شامل می‌شود ضروری است و امیدواریم این مجموعه را آماده کنیم که جزو دروس دانشگاه فرهنگیان و دوره‌های ضمن خدمت معلمان باشد.

وی افزود: باید فرهنگ تحول بنیادین را در درجه نخست بین فرهنگیان و در درجه دوم در جامعه نهادینه کنیم. اجرای سند تحول بنیادین مطابق با نقشه راه مدنظر است که موفق شدیم تا نقشه راه را تهیه کنیم و امیدواریم از سال ۹۴ تا سال ۹۹ هر سال تقریباً ۱۰۰ فعالیت و برنامه‌ای را که در سند تحول و نقشه راه پیش بینی شده اجرا کنیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تدوین برنامه ششم توسعه براساس نقشه راه سند تحول بنیادین کاری است که باید بعد از این اجلاس توسط ستاد آموزش و پرورش انجام شود. در برنامه ششم توسعه احکامی باید ذکر شود که منابع مورد نیاز برنامه‌های آموزش و پرورش را فراهم می‌کند، در ۵ برنامه گذشته تکالیفی برعهده آموزش و پرورش قرار گرفته بود اما در برنامه ششم توسعه باید منابعی را که می‌تواند در اجرای برنامه‌ها به آموزش و پرورش کمک کند، پیش بینی کنیم.

*از دانش آموزان هنرستانی برای تعمیر تجهیزات مدارس بهره ببرید

فانی با اشاره به بازگشایی مدارس در مهر ۹۴ گفت: تلاش کنید تا پرونده ثبت نام هرچه سریعتر جمع شود هم اکنون حدود ۱۱ میلیون دانش آموز ثبت نام کرده‌اند که در مقایسه با سال گذشته یک ماه جلو هستیم و هرچه زودتر تکلیف ثبت نام‌ها مشخص شود و آمار دانش آموزان را داشته باشیم می‌توانیم در ساماندهی نیروها موفق تر عمل کنیم.

وی ادامه داد: به تجهیز و تعمیر مدارس برای آماده سازی آنها در ابتدای مهر توجه داشته باشیم و از دانش آموزان هنرستانی برای تأمین تجهیزات مدارس استفاده کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ساماندهی نیروی انسانی، عنوان کرد: باید تلاش شود تا در ساماندهی نیروی انسانی اقدامات اساسی انجام شود تا رضایت همکاران را نیز بدست آوریم و از نیروی انسانی آموزش و پرورش حداکثر استفاده را داشته باشیم.

فانی در خصوص رتبه‌بندی معلمان افزود: وزارت آموزش و پرورش از هفت ماه قبل تلاش برای تدوین رتبه بندی معلمان را آغاز کرد و سرانجام در ۲۷ اسفند سال ۹۳ رتبه‌بندی در هیئت وزیران تصویب شد.

**عده ای تلاش می‌کنند تا کار بزرگ رتبه‌بندی را کوچک جلوه دهند

وی گفت: عده‌ای هستند که می‌خواهند کار بزرگ رتبه‌بندی را کوچک نشان دهند بنابراین تأکید می‌کنم که در ستاد دستورالعمل رتبه‌بندی را هرچه زودتر ابلاغ کنید و مناطق و استان‌ها در طول تابستان معلمان را رتبه‌بندی کرده و ابتدای مهر احکام آنها را صادر کنند.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: کار رتبه بندی بسیار ارزشمند بوده و مراقب باشیم ناخودآگاه به دام افرادی نیفتیم که اصرار دارند این کار بزرگ را ناچیز جلوه نشان دهند.

*مدیران مدارس به جای رهبر آموزشی تبدیل به مدیر اداری و تجهیزاتی شده‌اند

فانی عنوان کرد: تمرکززدایی در آموزش و پرورش باید پیگیری شود هم اکنون مدیران مدارس از حجم بالای بخش نامه‌ها رنج می‌برند و به جای اینکه رهبر آموزشی باشند یک مدیر اداری و تجهیزاتی شده‌اند.

وی با اشاره به سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان گفت: برای اجرای کامل رتبه بندی نیازمند طراحی نظام سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان هستیم وباید این نظام را تدوین کنیم تا بتوانیم به رتبه بندی مدنظر در سند تحول بنیادین دست یابیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: محتوای کتابهای درسی باید با نیازهای دانش آموزان و ساعات هفتگی مدارس تناسب بیشتری داشته باشد.

*باید از شبکه‌های اجتماعی در راستای اهداف تعلیم و تربیت استفاده کنیم

فانی اظهار داشت: شبکه‌های اجتماعی پدیده‌ای است که آموزش و پرورش باید آنها را مدیریت کرد و از این پدیده در راستای اهداف تعلیم و تربیت استفاده کنیم.

وی ادامه داد: توسعه پیش دبستانی‌ها، آموزش دختران، انسداد مبادی بی‌سوادی و آموزش کودکان کار از الزاماتی است که باید توسط آموزش و پرورش مرد توجه قرار بگیرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هم اکنون میانگین سابقه خدمت نیروها در مناطق کمتر توسعه یافته زیر سه سال است، افزود: به همین دلیل است که مناطق محروم هیچ گاه از تجربیات ملی بهره مند نمی‌شوند.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 18:2 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
اسامی دارندگان تجارب برتر به شرح زیر است :
ابوالفضل دقیق از استان اصفهان
علیرضا پناهی از استان ایلام
قهرمان نجف اشرف آباد از استان آذربایجان غربی
هومان جمالی از استان چهارمحال وبختیاری
سید جواد قوامی نژاد از استان خراسان رضوی
سید بهادر موسوی از استان خوزستان
عبدالناصر حسین زایی از استان سیستان و بلوچستان
محمد حسین عمارلو از استان زنجان
محمد رضایی زاده از استان قزوین
خالد علی پور از استان کردستان
سید ظهیرالدین پور الحسینی از استان کهگیلویه و بویراحمد
بهرام صفری ازاستان گیلان
غلامرضا افشون ازاستان مازندران
کاوه برخورداری از استان همدان
مهدی غزنوی ازاستان اردبیل
ابوالکریم خسروی ازاستان البرز
سید علیرضا سجادی از استان بوشهر
محمود جلالی از استان خراسان جنوبی
سعید رضایی از استان سمنان
زهرا پروازی مقدم از استان تهران
جمشید محمد صادقی ازاستان فارس
محمود ملکی از استان قم
سعدی فتاحی از استان کرمانشاه
ستار فجوری از استان گلستان
اسدالله عباس زاده از استان گلستان
سید رحیم محمدی از استان مرکزی
منصور ارجمندی از استان یزد
احمد رضا لو از استان آذربایجان شرقی
محمدرضا مهری از استان خراسان شمالی
اسامی مدیران موفق به شرح زیر است :
محمد علی صمد زاده از آذربایجان شرقی
جاهد شعاع از استان اردبیل
پرویز نجفی از استان البرز
سید علیرضا سجادی زاده از استان بوشهر
سید جواد قوامی نژاد از استان خراسان رضوی
سید حسین سجادی نژاد از استان خراسان جنوبی
حسین مظفری از استان زنجان
یعقوب خسروی از استان سیستان و بلوچستان
مهدی نیک بخت از استان تهران
مهرداد یحیایی از استان قزوین
خالد علی پور از استان کردستان
محمد جعفر نجفی از استان کرمانشاه
مسعود بیدل از استان گلستان
محمدرضا محمدی از استان لرستان
سید رحیم نظام آبادی از استان مرکزی
سیدهادی حسینی از استان هرمزگان
قهرمان اشرف نجف آباد از آذربایجان غربی
کریم کمال از استان اصفهان
جهانگیری مهدی پور از استان ایلام
مهدی امیری از استان چهارمحال وبختیاری
محمدرضا مهدوی از استان خراسان شمالی
فرهاد ممبینی از استان خوزستان
سعید رضایی از استان سمنان
هوشنگ میرشفیعی از استان تهران
علی عسگر نجفی از استان فارس
علیرضا اسلامی از استان قم
علی زند آبادی از استان کرمان
سید ظهیرالدین پورالحسینی از استان کهگیلویه و بویراحمد
جمشید لا هوتی از استان گیلان
سید محمد رسولی ازاستان مازندران
یوسف سعیدی از استان همدان
سیدعلی کارآموزازاستان یزد


تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:59 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

تغییر هرم جمعیتی، کاهش متقاضیان ورود به دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه ها، تکثیر دانشگاه های خصوصی و رشد سریع دوره های پودمانی و غیر حضوری خصوصا در دهه هشتاد، باعث جدی و نفسگیر شدن رقابت دانشگاه ها برای جذب داوطلبان شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ طبق آمارها، تنها ۱۷ درصد دانشجویان در دانشگاه های دولتی درس می خوانند و البته بقیه به دانشگاه های غیردولتی که همگی هم شهریه آزاد دارند، ادامه تحصیل می دهند. توسعه دانشگاه های غیردولتی در دولت گذشته، موجب کاهش کیفیت آموزش عالی شد و اکنون بیش از ۵۰۰ هزار صندلی خالی در دانشگاه ها وجود دارد. پس طبیعی است که دانشگاه های غیردولتی تلاش کنند سهم بیشتری از ظرف محدود پشت کنکوری ها داشته باشند. هرچند که دوره های پولی دانشگاه های دولتی هم در نوع خود جالب هستند. 

اما رقابت براي جذب دانشجو که بویژه در دانشگاه های غیر دولتی و به عبارت دیگر دانشگاه های وابسته به شهریه خود را بیشتر نشان می دهد این روزها به سطح رسانه ها، خیابان ها و حتی پیامکها و شبکه های اجتماعی کشیده شده و دانشگاه های مختلف می کوشند تا در مهلت انتخاب رشته و تا پیش از آغاز سال تحصیلی دانشجویان بیشتری را جذب کنند. اتفاقی که تا کمتر از یک دهه پیش به افسانه ها شبیه بود. بدون آزمون بودن بیشتر این رشته ها و عدم نیاز به کسب امتیاز در کنکور سراسری عنصر مشترک بسیاری از این تبلیغات است.

دانشگاه های غیر انتفاعی و علمی کاربردی در میدان تبلیغات گوی سبقت را از سایر رقبا ربوده اند و با بیلبوردهای مختلف، با بیان رشته ها و دوره ها سعی در رهايي از خطر ورشكستگي و جذب دانشجو دارند.

یکی دیگر از راه های تبلیغاتی این دانشگاه ها پیامک های پرشمار و معمولا با عنوان «ورود بدون کنکور به دانشگاه» است که این روزها بویژه به صورت محلی برای ساکنان شهر های همجوار این دانشگاه ها ارسال می شود.

دانشگاه پیام نور هم با وجود غيرحضوري بودن، با بيلبوردهاي بزرگ و ارسال پيامك و حتي تسهيل جذب دانشجو توسط موسسات بيروني سعی می کند، پشت کنکوری ها را مجذوب کند. 

دانشگاه آزاد هم از اين قافله عقب نمانده است و با انتخاب شعار بزرگ ترين دانشگاه حضوري جهان، برای پشت کنکوری ها، خودنمایی می کند.

حال باید منتظر بود و دید که آیا این فضای رقابتی بين دانشگاه هاي غير دولتي در نهايت منجر به رقابت در ارائه آموزش عالی با کیفیت تر نیز خواهد شد یا خیر؟؟



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:55 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
دانش‌آموزان ایرانی در نهمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک با کسب ۳ مدال طلا، ۴ نقره و ۳ برنز به مقام قهرمانی جهان دست یافتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این مسابقات که از چهارم لغایت 13 مردادماه با شرکت 41 کشور جهان در شهر سیمارانگ اندونزی برگزار شد، آرمان وثیق زاده انصاری، فاطمه زرگرباشی، علی زارع به مدال طلا، سعید حجتی نژاد، سید مرتضی سادات، محمدهادی ستوده، علیرضا ارجمند شکوری به مدال نقره و علی چگینی، پارسا نوروزی و سید علی هادیان امرئی به مدال برنز دست یافتند. در این رقابت‌ها، آرمان وثیق زاده انصاری جایزه ویژه بهترین نمره تحلیل داده، فاطمه زرگرباشی جایزه ویژه بهترین دانش‌آموز خلاق و علی زارع جایزه ویژه بهترین نمره تئوری را نیز از آن خود کردند. در تصویر زیر اعضای تیم نجوم و اختر فیزیک را مشاهده کنید.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:54 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
دانش‌آموزان ایرانی در نهمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک با کسب ۳ مدال طلا، ۴ نقره و ۳ برنز به مقام قهرمانی جهان دست یافتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی باشگاه پژوهشگران جوان، دانش‌‌آموزان تیم ملی المپیاد نجوم ایران در نهمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک با کسب 3 مدال طلا، 4 مدال نقره و 3 مدال برنز به مقام قهرمانی جهان دست یافتند.
در این مسابقات که از چهارم لغایت 13 مردادماه با شرکت 41 کشور جهان در شهر سیمارانگ اندونزی برگزار شد، آرمان وثیق زاده انصاری، فاطمه زرگرباشی، علی زارع به مدال طلا، سعید حجتی نژاد، سید مرتضی سادات، محمدهادی ستوده، علیرضا ارجمند شکوری به مدال نقره و علی چگینی، پارسا نوروزی و سید علی هادیان امرئی به مدال برنز دست یافتند. در این رقابت‌ها، آرمان وثیق زاده انصاری جایزه ویژه بهترین نمره تحلیل داده، فاطمه زرگرباشی جایزه ویژه بهترین دانش‌آموز خلاق و علی زارع جایزه ویژه بهترین نمره تئوری را نیز از آن خود کردند. اعضای تیم و سرپرستان این المپیاد بامداد جمعه 16 مرداد از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) وارد کشور می شوند و مورد استقبال مقامات ارشد وزارت آموزش و پرورش، خانواده‌ها و اعضای باشگاه دانش پژوهان جوان قرار می گیرند.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:54 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

وزیر آموزش و پرورش گفت: عده‌ای در جامعه هستند که می‌خواهند رتبه‌بندی معلمان را کوچک جلوه دهند و از مسئولان می‌خواهم احکام را قبل از شروع سال تحصیلی صادر کنند.

خبرگزاری فارس: توسعه پیش‌دبستانی تا 58 درصد/ عده‌ای رتبه‌بندی را کوچک جلوه می‌دهند/ احکام رتبه‌بندی قبل از مهر صادر شود

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، با بیان اینکه محبوبیت و مقبولیت رمز موفقیت در آموزش و پرورش است، اظهار داشت:‌ روسای آموزش و پرورش باید نزد همکاران، فرهنگیان و مردم از محبوبیت و مقبولیت برخوردار باشند و این موضوع کلید موفقیت در آموزش و پرورش است.

وی افزود: لازمه تحقق همزبانی و همدلی بین دولت و ملت، جلب اعتماد است که موضوع بسیار مهمی تلقی می‌شود.

فانی با اشاره به ویژگی‌های مهارتی مدیران خاطر نشان کرد: صداقت، خوشرویی، سعه‌صدر، کرامت، بزرگ‌منشی، سیستمی‌ نگریستن به مسائل و قدرت برنامه‌ریزی از ویژگی‌های مهارتی مدیران به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش 7 ماه تلاش کرد تا در 27 اسفند 93، رتبه‌بندی معلمان را به تصویب هیأت وزیران برساند، تصریح کرد: عده‌ای در جامعه هستند که می‌خواهند این کار را کوچک جلوه دهند و از مسئولان ستادی می‌خواهم احکام رتبه‌بندی را قبل از شروع سال تحصیلی صادر کنند و منطقه‌ای را نداشته باشیم که در شهریور احکام را صادر نکرده باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود شبکه‌های اجتماعی اظهار کرد: این شبکه‌های اجتماعی، پدیده‌ای است که وزارت آموزش و پرورش باید آن را کنترل کند و نقش معاونت پرورشی باید در این پدیده نوظهور باز تعریف شود.

* سرانه مدارس تا قبل از مهر ارسال می‌شود

فانی در خصوص سوادآموزی در کشور گفت: تشکیل کلاس‌های سوادآموزی در مدارس برای اولیاء بیسواد دانش‌آموزان انجام گرفت و حدود 130 هزار نفر از این طریق باسواد شدند اما 400 هزار نفر باقی مانده است که باید تلاش کرد این کلاس‌ها به خوبی برگزار شود.

وی با بیان اینکه توسعه پیش‌دبستانی کار بسیار خوبی است که آغاز شده است، گفت: در سال گذشته توسعه پیش‌دبستانی 38 درصد بود که امسال این عدد به 58 درصد افزایش یافته و این رشد قابل تقدیر است؛ توسعه پیش‌دبستانی در مناطق دوزبانه و محروم را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

به گزارش فارس، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به توجه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خاطر نشان کرد: یکی از روش‌های ایجاد کار و کاهش بیکاری در جامعه، داشتن مهارت در دانش‌آموزان است؛ در توسعه فنی و حرفه‌ای تلاش می‌کنیم عدد آن را به 42 درصد برسانیم که اکنون این عدد کمتر از 40 درصد است.

فانی با اشاره به تقویت شوراهای آموزش و پرورش در استان‌ها تصریح کرد: در این راستا باید منابع جدیدی را وارد آموزش و پرورش کنیم؛ استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها، استانداری‌ها، بودجه‌های عمرانی و موارد دیگر می‌تواند به منابع آموزش و پرورش کمک کند.

وی در خصوص مدارس غیردولتی تصریح کرد: یکی از راه‌های کمک به آموزش و پرورش و دانش‌آموزان، مدارس غیردولتی است اما همزمان باید نظارت بر کیفیت مدارس غیردولتی را افزایش دهیم.

فانی با تأکید بر توجه ویژه به معاونت پرورشی و فرهنگی گفت: با توجه به ظرفیت عظیم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، خروجی‌های کانون باید ورودی‌های مدارس باشد؛ همچنین توسعه کتابخانه‌های کلاسی، تقویت شوراهای دانش‌آموزی و حضور مدیران در اقامه نماز دانش‌آموزان مورد تأکید است.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه سرانه مدارس تا قبل از مهر ارسال می‌شود، اظهار داشت:‌ 200 میلیارد تومان سرانه برای آب و برق مدارس اختصاص داده شده است که تا پیش از آغاز سال تحصیلی به مناطق ارسال خواهد شد.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:49 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: روشی را پیش بینی کردیم که طی آن درمانگاه های فرهنگیان که یونیت دندانپزشکی دارند تجهیز شوند.

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، محمد بطحایی در سومین روز از اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش و جلسه پرسش و پاسخ به سوالات مدیران که صبح امروز 13 مرداد ماه برگزار شد اظهار داشت: روش جدیدی برای کیفیت بخشی به بیمه تکمیلی تلاش های زیادی انجام دادیم و هدف ما این بود که علاوه بر اینکه هزینه بیمه افزایش پیدا نکند خدمات افزایش پیدا کند که این موضوع مشکل را بیشتر می کند.
وی افزود: در بیمه تکمیلی جدید بیمه آتیه سازان حافظ فقط نقش کارگزار را دارد و بقیه کارها توسط خود آموزش و پرورش انجام می شود و از این طریق می خواهیم کیفیت بیمه را بالاتر ببریم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: همچنین با برخی از مراکز درمانی خاص در سطح کشور قراردادهایی منعقد کردیم که این طرح به صورت آزمایشی درسه ماه تیر، مرداد و شهریور اجرا شدو اگر اهداف را محقق کند از ابتدای مهر ماه دوباره به همین روش ادامه خواهیم داد.

بطحایی اضافه کرد: برای اینکه خدمات دندانپزشکی که بسیار مهم هم هست در بیمه تکمیلی وجود ندارد روشی را پیش بینی کردیم که طی آن درمانگاه های فرهنگیان که یونیت دندانپزشکی دارند تجهیز می شوند و مراکز کلینیک تخصصی دندانپزشکی دائر می شود تا حلقه مفقوده خدمات دندان پزشکی در بیمه تکمیلی جبران شود.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:48 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اظهار داشت: انتخاب بین طرح رتبه بندی و بند 10 ماده 68 با خود همکاران مشمول است.

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، سیدمحمد بطحائی امروز در ادامه اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش در پاسخ به همکاران خود در خصوص مشکل مغایرت طرح رتبه بندی با بند 10 ماده 68 گفت: بعد از ابلاغ رتبه بندی این قانون را برای همه مشمولان اجرایی می کنیم ولی این به انتخاب خود کارمند است که تحت پوشش بند 10 ماده 68 قرار گیرد یا طرح رتبه بندی را انتخاب کند.
این خبر مورد استقبال و بحث مدیران آموزش و پرورش حاضر در جلسه قرار گرفت.
در ادامه جلسه پرسش و پاسخ حجت الاسلام مصطفی ناصری زنجانی معاون حقوقی اموزش و پرورش در پاسخ به دعوت برخی از مدیران مناطق از وزیر آموزش و پرورش برای بازدید از مناطق دور کشور اظهار داشت: یکی از وزیرانی که بیشترین سفر استانی را در برنامه خود دارد آقای فانی است.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم درخواست مدیران را اجابت کرده تا خدا قوتی به این همکاران گفته باشیم.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:47 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

رئیس سابق سازمان نظام روان‌شناسی کشور از حضور معلمان مَرد در کلاس‌های درس دختران به رئیس‌جمهور اعتراض کرد و گفت: حضور این معلمان باعث می‌شود دختران ما با پسر جوان ۲۶ساله همدلی کنند و برای نفوذ در دل وی مسابقه دهند.

غلامعلی افروز با بیان اینکه «مطلبی را به رئیس‌جمهور به‌عنوان گله مبنی بر حضور معلمان مرد در مدارس دخترانه و حضور معلمان زن در مدارس پسرانه تا ششم ابتدایی نوشتم و آقای روحانی هم در این زمینه دستور داد که این اصلاح انجام شود»، اظهار داشت: حق طبیعی پسران ما در دبستان این است که معلم مرد داشته باشند؛ در امریکا معلم‌ها و پسر و دختر با هم مختلط هستند، اگر معلم‌ها 50 ــ 50 مرد و زن نباشند در مدرسه را می‌بندند.
وی به تسنیم گفت: حق بچه‌ها این است که معلم صالح و سالم از جنس خودشان داشته باشند تا با او همدلی کنند اما در مدارس ما تا ششم دبستان، معلم‌ها برای پسرها، زن هستند و کار به جایی رسیده است که متأسفانه در دبیرستان‌های دخترانه ما در مشهد مقدس، معلم مرد می‌رود؛ جوان 25ساله می‌رود به دختران فیزیک و شیمی درس می‌دهد.  
رئیس سابق سازمان نظام روان‌شناسی کشور ادامه داد: متأسفانه این موضوع به‌عکس شده است، در حالی که زنان باسواد و توانا داریم و این جای سؤال است که چرا دبیرستان‌های دخترانه، معلم مرد دارد؟ چه عفافی می‌خواهیم؟ در اینگونه مدارس دخترها مسابقه می‌گذارند در دل معلم 25ساله تا 28ساله مرد نفوذ کنند.
افروز با عنوان کردن این مطلب که «این کارِ حاکمیت ماست و ما از حاکمیت‌مان به‌نحو شایسته استفاده نمی‌کنیم»، خاطرنشان کرد: هیچ راه دیگری نداریم؛ یک‌میلیون کلاس درس داریم، برای دختران، خانم‌های زن باسواد و توانا و برای پسرها هم مردان خوش‌اخلاق و باسواد و توانا که از بالاترین احساس آرامش برخوردار و بالاترین رضایتمندی شغلی را داشته باشند نیاز داریم تا در یک‌ میلیون کلاس درس بچینیم.  رئیس سابق سازمان نظام روان‌شناسی گفت: میانگین حقوق این معلمان هم باید از میانگین حقوق کارکنان دولت بیشتر باشد، اگر به این کار نرسیم و عقب بیفتد، 20 سال بعد می‌گوییم که ای‌کاش 20 سال پیش این کار را کرده بودیم.
منبع : روزنامه جوان



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:45 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور با حاشیه‌هایی از جمله گلایه و نارضایتی خبرنگاران و ورزش وزیر و رؤسای آموزش و پرورش در سالن همایش همراه بود

ورزش فانی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سالن همایش‌های برج میلاد تهران امسال از تاریخ 11 تا 13 مرداد میزبان 1700 نفر از مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور بود که از مناطق مختلف برای شرکت در سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش به تهران آمده بودند.

سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش در سه روز برگزاری خود با حاشیه‌های جالب و متعددی همراه بود که برخی از آنها بدین شرح بودند:

*در روز نخست اجلاس قرار بود حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور به‌عنوان مهمان ویژه این اجلاس سخنرانی داشته باشد اما بنا به دلایلی رئیس جمهور حضور نیافت و مشاور وی به‌جای او در جمع فرهنگیان حضور یافت و پس از قرائت پیام رئیس جمهور سالن اجلاس را ترک کرد.

*در روز نخست اجلاس دختران دانش‌آموز از استان خراسان رضوی موسیقی سنتی جالبی را به‌صورت زنده برای حضار اجرا کردند که به‌دلیل قوی بودن کار آنها با تشویق بسیار حضار مواجه شدند.

*یکی از نکات جالب در اجلاس سی و دوم ورزش وزیر و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور در سالن اجلاس بود. بسیاری از رؤسای آموزش و پرورش به‌دلیل خستگی زمانی که در سالن حضور می‌یافتند حالت خواب آلودگی داشته و برخی از آنها نیز چرت می‌زدند اما آموزش و پرورش با ابتکاری جالب از یکی از عوامل صدا و سیما که صبح‌ها برنامه ورزشی اجرا می‌کند دعوت کرد تا برای دقایقی با اجرای حرکات ورزشی در سالن باعث شود که وزیر و رؤسای آموزش و پرورش مناطق کشور نیز برای رفع خستگی حرکات ورزشی انجام دهند.

*در روز دوم برگزاری اجلاس قرار بود علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی سخنران ویژه این روز باشد اما لاریجانی نیز به سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش نیامد و حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد نایب رئیس مجلس به‌جای او در جمع فرهنگیان حضور یافت و سخنرانی کرد.

*یکی از اتفاقات تلخ دومین روز برگزاری اجلاس رؤسای آموزش و پرورش برخورد محافظان وزیر آموزش و پرورش با یکی از خبرنگارانی بود که قصد سؤال از وزیر داشت به‌گونه‌ای که این محافظ با آرنج به قفسه سینه این خبرنگار ضربه‌ای وارد کرد و منجر به ناراحتی این خبرنگار شد، این درحالی است که انعکاس رفتار ناشایست این محافظ به وزیر آموزش و پرورش تنها با این جمله همراه بود: این نوع رفتار با خبرنگاران را تأیید نمی‌کنم و در این باره تذکر می‌دهم.

*در روز سوم اجلاس رؤسای آموزش و پرورش آیت‌الله علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی به‌همراه همسرش مهمانان ویژه این روز بودند.

*در ساعات پایانی سومین روز اجلاس رؤسای آموزش و پرورش مجری برنامه به فرهنگیان اطلاع داد که امشب مهمان ویژه رئیس جمهور هستند و در ضیافت شام وی شرکت خواهند کرد.

*در پایان این مراسم مناطق مختلف کشور با وزیر آموزش و پرورش عکس یادگاری گرفتند و پس از آن راهی دیدار با رئیس جمهور شدند.

به گزارش تسنیم، در طول سه روز این اجلاس خبرنگاران برای پوشش این مراسم تلاش بسیاری کردند و اگر زحمات آنها نبود بسیاری از اخبار این اجلاس منعکس نمی‌شد اما متأسفانه تلاش و زحمات این گروه کمتر مورد توجه مسئولان این حوزه قرار می‌گیرد. یکی از حاشیه‌های اصلی سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش گلایه‌ها و نارضایتی خبرنگاران این حوزه بود، به‌گونه‌ای که به‌دلیل برخی از رفتارها کمتر خبرنگاری به‌سمت وزیر آموزش و پرورش برای مصاحبه می‌رفت، این درحالی است که دولت یازدهم بارها بر اطلاع‌رسانی آزاد تأکید داشته است اما این مقوله در آموزش و پرورش چندان مورد توجه نیست.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:44 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

 

وزیر آموزش و پرورش از تعطیل شدن مجتمع‌های آموزشی در صورت منطبق نبودن با ضوابط خبر داد و گفت: برای معلمان دوره متوسطه که برای تدریس به مقطع ابتدایی می‌روند، امتیازات ویژه‌ای در نظر گرفته‌ایم.
 
خبرآنلاین: وزیر آموزش و پرورش از تعطیل شدن مجتمع‌های آموزشی در صورت منطبق نبودن با ضوابط خبر داد و گفت: برای معلمان دوره متوسطه که برای تدریس به مقطع ابتدایی می‌روند، امتیازات ویژه‌ای در نظر گرفته‌ایم.

علی اصغر فانی‌ در  سومین روز از اجلاس مدایران و روسای آموزش و پرورش درباره ادامه فعالیت‌های مجتمع‌های آموزشی اظهار کرد: در دستورالعملی که حدود 15 روز گذشته در نشست با مدیران کل استان‌ها جمع‌بندی و نهایی شد، پیش بینی کردیم اگر مجتمع‌های آموزشی با شرایط مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش سازگار باشند ادامه فعالیت خواهند داد و اگر سازگار نبودند این مجتمع‌ها جمع خواهد شد.

مجتمع‌های خلاف ضابطه تعطیل می‌شوند

او ادامه داد: در این صورت معلم راهنما جایگزین مجتمع‌های آموزشی روستایی خواهد شد؛ برآورد ما این است که اگر این اتفاق بیفتد بیش از 16 هزار نیروی انسانی در کشور صرفه جویی می‌شود. براین اساس مجتمع‌هایی که طبق ضابطه تشکیل نخواهند شد جمع می‌شوند.

فانی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا به کارگیری نیروی انسانی دوره متوسطه و ابتدایی را کیفیت بخش می‌دانید؟ گفت: چهار سال گذشته کلاس ششم ابتدایی به مقطع ابتدایی اضافه شد از همان زمان باید پیش بینی می‌کردیم که به هم ریختگی ساختار آموزشی عوارضی دارد. در آن زمان 48 هزار نیروی انسانی کم داشتیم که نه تربیت و نه استخدام کرده بودیم.

فانی ادامه داد: حتی کلاس درس هم کم داشتیم و برخی انباری‌ها در مدراسی که پنجره هم نداشتند به کلاس درس تبدیل شدند. در هر صورت وقتی نظام 3 3 6 مستقر می‌شود مشکلاتی به همراه خواهد داشت.

او ادامه داد: امسال استقرار این نظام به دوره متوسط دوم رسیده است و دوره متوسطه از این پس سه کلاسه خواهد شد و دوره‌ای که چهار پایه بوده یک چهارم نیروی انسانی را در این صورت مازاد بر نیاز خواهدداشت که باید در این خصوص تدبیر کرد.

امتیاز ویژه معلمانی که از مقطع متوسطه به ابتدایی می‌روند

وزیر آموزش و پرروش با بیان این که یک روش باقی ماندن نیروهای انسانی و فعالیت نکردن آنها تا زمان بازنشستگی است که اعتبارات ما اجازه این کار را نمی‌دهد گفت: روش دیگر مدیریت نیروهاست تا بتوانیم از مشکلات عبور کنیم. یکی از سختی‌های روسای مناطق در سال جاری همین است و باید با همکاران متوسطه جلساتی برگزار کنند تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

به گفته فانی، معاونت پشتیبانی امتیازاتی را برای همکاران متوسطه که برای تزریق به مقطع ابتدایی می‌روند لحاظ کند؛ بر این اساس امتیاز 1300 برای این همکاران به 1500 افزایش می‌یابد که جزییات آن را به زودی ابلاغ خواهیم کرد.

تسویه مطالبات معلمان


وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر زمان پرداخت مطالبات بازنشستگان اظهار کرد: در جلسه غیرعلنی مجلس پیش از استیضاح گزارشی را درخصوص وضعیت معیشتی معلمان ارائه کردیم که نتیجه آن تشکیل کمیته مطالبات اقتصادی بود و تاکنون پنج جلسه آن برگزار شده است.

او با بیان اینکه مطالبات بازنشستگان تا پایان 6 ماهه اول سال 93 پرداخت شده اما در شش ماهه دوم 93، 20 تا 25 درصد این پاداش پرداخت شده است ادامه داد: برای تسویه این مطالبات، 1050 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و کار در دست پیگیری است.

او همچنین در پاسخ به پرسشی درباره همزمان شدن کنکور سراسری با ماه رمضان در سال آینده گفت: این موضوع از اختیارات سازمان سنجش و وزارت علوم است و به آموزش و پرورش مرتبط نیست.

مشکل احداث مدرسه در شهرک‌های جدید التاسیس

فانی همچنین درباره مشکل فضای آموزشی لازم برای شهرک‌های جدیدالتاسیس و مسکن مهر اظهار کرد: در ابلاغیه مقام معظم رهبری آمده است شهرک‌سازان وظیفه دارند امر مدرسه‌سازی را برعهده بگیرند. براین اساس باید انبوه سازانی که بیش از 200 واحد می‌سازند برای ساخت مدرسه نیز اقدام کنند. این موضوع در قانون بود که حذف شد و ما در حال پیگیری در کمیسیون زیربنایی دولت در این خصوص هستیم. وزارت راه معتقد است این کار باعث افزایش قیمت مسکن می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت افزایش تحت پوشش قرار دادن دختران در مقطع ابتدایی و متوسطه تاکید و اظهار کرد: مشاوران امور بانوان استان‌ها بر توسعه فنی و حرفه‌ای و ایجاد توازن در شاخه‌ها و رشته‌های دختران توجه داشته باشند.

اولویت استخدام آموزش و پرورش با فرزندان فرهنگیان است

فانی در پاسخ به پرسشی درباره بی‌توجهی به فرزندان فرهنگیان در استخدام‌ها گفت: در آزمون استخدامی اخیر فرزندان فرهنگیان از اولویت برخوردارند.

"حق نوار مرزی"

او در ادامه درباره برقراری حق نوار مرزی و تبعیض میان مناطق گفت: این قانون برای همه مناطق اجرا نشده و ما تابع وزارت کشور هستیم و هر منطقه‌ای که این وزارتخانه به ما اعلام کند، حق نوار مرزی را پرداخت می‌کنیم. سال گذشته سیستان و بلوچستان مشمول این قانون شد و 40 میلیارد تومان بار مالی آن بود و این حق برای مابقی استان‌ها از اول فروردین ماه 94 پرداخت می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره ادامه تحصیل فرهنگیان دارای مدرک معادل گفت: سال‌ها قبل که معاون وزارت آموزش و پرورش بودم این موضوع را پیگیری و حل شد. طی 8 سال دولت و نهم و دهم تعدادی با مشکل مواجه شدند که از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری کردیم و در شورای معین به تصویب رسانیدم اما چون دستگاه‌های دیگر هم این مشکل را داشتند وزارت علوم با چالش‌هایی مواجه شد که باید برای حل موضوع با وزیر علوم مذاکراتی داشته باشند.

هزینه تغذیه دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی

فانی درباره وضعیت مدارس شبانه‌روزی نیز گفت: 406 هزار دانش‌آموز در مدارس شبانه‌روزی تحت پوشش داریم که هزینه روزانه آنها که در اختیار ماست 1200 تا 1500 تومان است که بسیار ناچیز است. راهکارهایی پیش‌بینی کردیم که از جمله آنها دریافت هزینه تغذیه دانش‌آموزان از اولیاست.

او با بیان اینکه در تلاش هستیم مبلغی را به عنوان سرانه به مدارس شبانه‌روزی تحویل دهیم، گفت: اخیرا کمیته بین دستگاهی با حضور وزارت کار، بنیاد برکت و معاونت توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری تشکیل شده و سعی می‌کنیم منابع مختلفی را برای رسیدگی به مناطق محروم جذب کنیم. امسال 7 میلیارد تومان از محل منابع تخریب و بازسازی به تجهیز مدارس شبانه‌روزی اختصاص دادیم.

معلمان بازشنسته ای که تمایل به کار دارند

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این که چرا بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان اجرا نمی‌شود؟ گفت: چند سال قبل از دولت احمدی‌نژاد و همچنین اخیرا با این مشکل مواجه شدیم که نیروی انسانی خوب توزیع نشده است. استخدام‌های غیربومی در مناطق محروم و انتقال آنها به زادگاهشان باعث ایجاد عدم توازن در نیروی انسانی شده است. پیشنهاد دادم بازنشستگی پیش از موعد را به ویژه در مناطقی که تورم نیروی انسانی داریم اجرا کنیم.

فانی ادامه داد: لایحه‌ای تدوین و تصویب شد اما با چیزی که به اجرا در آمد فاصله داشت. در حال حاضر باید گفت بازنشستگی با سنوات ارفاقی قانونی نیست اما از دولت اجازه گرفتیم افرادی که به سقف بازنشستگی رسیده‌اند و مایل به ادامه خدمت دارند را نگه داریم و معادل آن بازنشستگی پیش از موعد برای کسانی که شرایط آن را دارا هستند اعمال کنیم. امسال هم همین کار را خواهیم کرد.


تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:40 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رتبه‌بندی معلمان در دو مرحله انجام می‌شود، گفت: مرحله اول در مهر ماه اجرا می‌شود وحقوق فرهنگیان از ۱۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان افزایش خواهد .

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بطحایی در بخش دوم سخنان خود در سومین روز از سی‌ودومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش و میزگرد لایحه رتبه‌بندی فرهنگیان اظهار کرد: ورود به عرصه کیفیت و اجرای طرح تحول بنیادین مستلزم تامین منابع است.

وی با بیان اینکه منابع دولتی، مشارکت بخش دولتی و ارتقاء بهره‌وری برای حوزه آموزش و پرورش سه خط مشی اصلی است، افزود: در دو سال گذشته بیش از ۲ درصد سهممان از دولت افزایش یافته و همچنین روند رو به سقوط مشارکت غیردولتی بهبود پیدا کرده، اما این روند کند است.

بطحایی با بیان اینکه بهره‌وری از منابع افزایش یافته است، بیان کرد: در طول این دو سال بهره‌وری از منابع افزایش یافته، اما باز جا زیاد است.

معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: باید بپذیریم برای تامین نیاز و حرکت به سمت کیفیت تنها متکی به منابع دولتی نباشیم. باید ایمان بیاوریم که بخش غیردولتی به کمک ما نیاید همیشه بخشی از مشکلات ما وجود دارد.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین طرح‌های وزارت آموزش و پرورش، رتبه‌بندی فرهنگیان است، تصریح کرد: با این طرح به دنبال افزایش انگیزه معلمان برای یک کار تخصصی و ارتقاء بهسازی نیروی انسانی هستیم.

بطحایی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش از اول مهر ماه سال ۹۴ احکام مربوط به رتبه‌بندی را اجرا می‌کند و پیش‌نیاز اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان، سنجش صلاحیت معلمان است.

معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش افزود: رتبه‌بندی را هنگامی می‌توانیم کامل اجرا کنیم که نظام سنجش حرفه‌ای، طراحی و مصوب شده باشد.

وی با بیان اینکه رتبه بندی دارای دو مرحله است، عنوان کرد: در مهر ماه سال جاری مرحله اول رتبه‌بندی با اعتبار یک‌هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان اجرا می شود.

بطحایی افزود: شاخص‌هایی را تدوین کرده‌ایم و معلمان با یک روند آسان رتبه‌بندی می شوند.

معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: در مرحله اول اجرای رتبه‌بندی اعتبار اندکی پیش‌بینی کرده ایم، اما امیدواریم در سال ۹۵-۹۶ به‌صورت کامل این طرح اجرا شود.

وی اذعان داشت: طبق اجرای لایحه رتبه‌بندی ۱۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به حقوق فرهنگیان اضافه می شود که هدف ما از اجرای رتبه‌بندی افزایش حقوق نیست، بلکه بهسازی نیروی انسانی است.

بطحایی درباره وضعیت بازنشستگان در رتبه‌بندی بیان کرد: کسانی که در شهریور بازنشسته می‌شوند، در حال بررسی هستیم تا از مزایای احکام رتبه‌بندی بهره مند شوند.

معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش درباره واریز سرانه مدارس نیز اظهار کرد: سرانه مدارس را پیش از ماه مهر ابلاغ خواهیم کرد و این سرانه نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:39 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح رتبه بندی معلمان با یک مشارکت همه جانبه بین معاونت های مختلف و دانشگاه فرهنگیان، مراحل مختلف را پشت سر گذاشت و امید داریم در روزهای آینده به تصویب برسد.
به گزارش شهدای ایران، سید محمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش در میزگرد رتبه بندی معلمان در سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن همایش های برج میلاد در حال برگزاری است، اظهار داشت: طرح رتبه بندی معلمان با یک مشارکت همه جانبه بین معاونت های مختلف و دانشگاه فرهنگیان، مراحل مختلف را پشت سر گذاشت و امید داریم در روزهای آینده به تصویب برسد و از اول مهر احکام جدید رتبه بندی را صادر کنیم.
وی ادامه داد: وقتی صحبت از طرح تحول بنیادین می کنیم به عنوان تنهاترین سند استراتژیک وزارت آموزش و پرورش است و شرط لازم برای حرکت، تأمین منابع است.
بطحایی افزود: سه خط مشی برای تأمین منابع داریم که شامل منابع دولتی است که در دو سال گذشته توانستیم سهم آموزش و پرورش از منابع دولتی را قدری افزایش دهیم اما با تأمین منابع فاصله دارد که در دو سال گذشته بیش از دو درصد سهم خود را از دولت افزایش دادیم.
وی یادآور شد: خط مشی دوم، تأمین منابع مشارکت بخش غیردولتی است که در طول دو سال گذشته این روند بهبود پیدا کرده است و سومین خط مشی، ارتقای بهره وری است.
بطحایی اضافه کرد: در طول دو سال گذشته بهره‌وری از منابع را افزایش داده‌ایم اما هنوز جای کار بیشتری وجود دارد و باید مشارکت بخش غیردولتی را توسعه دهیم و اگر بخش غیردولتی جلو نیامده و مشارکت نکند همیشه این مشکلات خواهد بود.
وی بیان داشت: منابعی که در اختیار داریم سرشار است و اگر با نگاه بهره‌ورانه نگاه کنیم می‌توانیم با هزینه کمتر، کیفیت بیشتری داشته باشیم و یکی از مهمترین طرح‌هایی که در سال تحصیلی پیش‌رو داریم و اجرا می‌کنیم، رتبه‌بندی معلمان است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: افزایش انگیزه معلمان و بهسازی نیروی انسانی و ارتقای تخصصی و حرفه‌ای معلمان، دو هدف عمده رتبه‌بندی معلمان است.
وی تصریح کرد: بنا بر این شد که وزارت آموزش و پرورش از اول مهر 94 احکام مربوط به رتبه‌بندی را به اجرا در ‌آورد و مبنای آن مبتنی بر سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان است و زمانی می‌توانیم رتبه‌بندی را کامل اجرا کنیم که نظام سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان اجرا شود.
بطحایی افزود: استقرار چنین نظامی زمان و انرژی می‌برد و اینکه بخواهیم صلاحیت حرفه‌ای یک میلیون معلم را ارزیابی کنیم کار بسیار زمانبر و دشواری است که یا باید طرح رتبه‌بندی را متوقف می‌کردیم و یا می‌گفتیم این مرحله اول طرح رتبه‌بندی است که در نهایت اعلام کردیم مرحله اول رتبه‌بندی با هزار و 350 میلیارد تومان از مهر شروع می‌شود.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس شاخص‌ها، معلمان ارزیابی می‌شوند و بعد رتبه‌ای به دست می‌آورند و ما معتقد بودیم نمی‌توان دو نظام رتبه‌بندی در آموزش و پرورش داشته باشیم که اگر می‌خواستیم یک رتبه‌بندی دیگری به دست آوریم این به این معنا بود که کسی که رتبه خبره‌ای داشت باید یک رتبه ارشد به دست می‌آورد که این مشکلات  اجرایی را ایجاد می‌کرد.
وی بیان داشت: اصرار ما این بود که این دو نظام باید به یک نظام تبدیل شود و اعلام کردیم حتی به صورت مقدماتی و اندک، کار را شروع کنیم و برای سال 95 و برنامه ششم این کار را با قدرت و درجه کامل و بالاتری اجرا و ادامه خواهیم داد.
بطحایی خاطرنشان کرد: هدف رتبه‌بندی ارتقای سطح معیشت معلمان نیست بلکه ارتقای کیفیت نیروی انسانی و افزایش کیفیت آموزش و پرورش است و بین 150 تا 600 هزار تومان از اول مهر ماه، معلمان بر اساس رتبه‌ای که به دست می‌آورند افزایش حقوق خواهند داشت.


تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:21 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

توسعه پیش‌دبستانی تا ۵۸ درصد/ عده‌ای رتبه‌بندی را کوچک جلوه می‌دهند/ احکام رتبه‌بندی قبل از مهر صادر شود

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: عده‌ای در جامعه هستند که می‌خواهند رتبه‌بندی معلمان را کوچک جلوه دهند و از مسئولان می‌خواهم احکام را قبل از شروع سال تحصیلی صادر کنند.

 
 
  •  

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، با بیان اینکه محبوبیت و مقبولیت رمز موفقیت در آموزش و پرورش است، اظهار داشت:‌ روسای آموزش و پرورش باید نزد همکاران، فرهنگیان و مردم از محبوبیت و مقبولیت برخوردار باشند و این موضوع کلید موفقیت در آموزش و پرورش است.

وی افزود: لازمه تحقق همزبانی و همدلی بین دولت و ملت، جلب اعتماد است که موضوع بسیار مهمی تلقی می‌شود.

فانی با اشاره به ویژگی‌های مهارتی مدیران خاطر نشان کرد: صداقت، خوشرویی، سعه‌صدر، کرامت، بزرگ‌منشی، سیستمی‌ نگریستن به مسائل و قدرت برنامه‌ریزی از ویژگی‌های مهارتی مدیران به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش 7 ماه تلاش کرد تا در 27 اسفند 93، رتبه‌بندی معلمان را به تصویب هیأت وزیران برساند، تصریح کرد: عده‌ای در جامعه هستند که می‌خواهند این کار را کوچک جلوه دهند و از مسئولان ستادی می‌خواهم احکام رتبه‌بندی را قبل از شروع سال تحصیلی صادر کنند و منطقه‌ای را نداشته باشیم که در شهریور احکام را صادر نکرده باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود شبکه‌های اجتماعی اظهار کرد: این شبکه‌های اجتماعی، پدیده‌ای است که وزارت آموزش و پرورش باید آن را کنترل کند و نقش معاونت پرورشی باید در این پدیده نوظهور باز تعریف شود.

* سرانه مدارس تا قبل از مهر ارسال می‌شود

فانی در خصوص سوادآموزی در کشور گفت: تشکیل کلاس‌های سوادآموزی در مدارس برای اولیاء بیسواد دانش‌آموزان انجام گرفت و حدود 130 هزار نفر از این طریق باسواد شدند اما 400 هزار نفر باقی مانده است که باید تلاش کرد این کلاس‌ها به خوبی برگزار شود.

وی با بیان اینکه توسعه پیش‌دبستانی کار بسیار خوبی است که آغاز شده است، گفت: در سال گذشته توسعه پیش‌دبستانی 38 درصد بود که امسال این عدد به 58 درصد افزایش یافته و این رشد قابل تقدیر است؛ توسعه پیش‌دبستانی در مناطق دوزبانه و محروم را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

به گزارش فارس، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به توجه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خاطر نشان کرد: یکی از روش‌های ایجاد کار و کاهش بیکاری در جامعه، داشتن مهارت در دانش‌آموزان است؛ در توسعه فنی و حرفه‌ای تلاش می‌کنیم عدد آن را به 42 درصد برسانیم که اکنون این عدد کمتر از 40 درصد است.

فانی با اشاره به تقویت شوراهای آموزش و پرورش در استان‌ها تصریح کرد: در این راستا باید منابع جدیدی را وارد آموزش و پرورش کنیم؛ استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها، استانداری‌ها، بودجه‌های عمرانی و موارد دیگر می‌تواند به منابع آموزش و پرورش کمک کند.

وی در خصوص مدارس غیردولتی تصریح کرد: یکی از راه‌های کمک به آموزش و پرورش و دانش‌آموزان، مدارس غیردولتی است اما همزمان باید نظارت بر کیفیت مدارس غیردولتی را افزایش دهیم.

فانی با تأکید بر توجه ویژه به معاونت پرورشی و فرهنگی گفت: با توجه به ظرفیت عظیم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، خروجی‌های کانون باید ورودی‌های مدارس باشد؛ همچنین توسعه کتابخانه‌های کلاسی، تقویت شوراهای دانش‌آموزی و حضور مدیران در اقامه نماز دانش‌آموزان مورد تأکید است.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه سرانه مدارس تا قبل از مهر ارسال می‌شود، اظهار داشت:‌ 200 میلیارد تومان سرانه برای آب و برق مدارس اختصاص داده شده است که تا پیش از آغاز سال تحصیلی به مناطق ارسال خواهد شد.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:19 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: از ابتدای مهر، حقوق معلمان بین ۱۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان بر اساس رتبه ای که کسب می کنند، افزایش می یابد.

به گزارش عیارآنلاین، سید محمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش در میزگرد رتبه بندی معلمان در سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن همایش های برج میلاد در حال برگزاری است، اظهار داشت: طرح رتبه بندی معلمان با یک مشارکت همه جانبه بین معاونت های مختلف و دانشگاه فرهنگیان، مراحل مختلف را پشت سر گذاشت و امید داریم در روزهای آینده به تصویب برسد و از اول مهر احکام جدید رتبه بندی را صادر کنیم.

وی ادامه داد: وقتی صحبت از طرح تحول بنیادین می کنیم به عنوان تنهاترین سند استراتژیک وزارت آموزش و پرورش است و شرط لازم برای حرکت، تأمین منابع است.

بطحایی افزود: سه خط مشی برای تأمین منابع داریم که شامل منابع دولتی است که در دو سال گذشته توانستیم سهم آموزش و پرورش از منابع دولتی را قدری افزایش دهیم اما با تأمین منابع فاصله دارد که در دو سال گذشته بیش از دو درصد سهم خود را از دولت افزایش دادیم.

وی یادآور شد: خط مشی دوم، تأمین منابع مشارکت بخش غیردولتی است که در طول دو سال گذشته این روند بهبود پیدا کرده است و سومین خط مشی، ارتقای بهره وری است.

بطحایی اضافه کرد: در طول دو سال گذشته بهره‌وری از منابع را افزایش داده‌ایم اما هنوز جای کار بیشتری وجود دارد و باید مشارکت بخش غیردولتی را توسعه دهیم و اگر بخش غیردولتی جلو نیامده و مشارکت نکند همیشه این مشکلات خواهد بود.

وی بیان داشت: منابعی که در اختیار داریم سرشار است و اگر با نگاه بهره‌ورانه نگاه کنیم می‌توانیم با هزینه کمتر، کیفیت بیشتری داشته باشیم و یکی از مهمترین طرح‌هایی که در سال تحصیلی پیش‌رو داریم و اجرا می‌کنیم، رتبه‌بندی معلمان است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: افزایش انگیزه معلمان و بهسازی نیروی انسانی و ارتقای تخصصی و حرفه‌ای معلمان، دو هدف عمده رتبه‌بندی معلمان است.

وی تصریح کرد: بنا بر این شد که وزارت آموزش و پرورش از اول مهر ۹۴ احکام مربوط به رتبه‌بندی را به اجرا در ‌آورد و مبنای آن مبتنی بر سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان است و زمانی می‌توانیم رتبه‌بندی را کامل اجرا کنیم که نظام سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان اجرا شود.

بطحایی افزود: استقرار چنین نظامی زمان و انرژی می‌برد و اینکه بخواهیم صلاحیت حرفه‌ای یک میلیون معلم را ارزیابی کنیم کار بسیار زمانبر و دشواری است که یا باید طرح رتبه‌بندی را متوقف می‌کردیم و یا می‌گفتیم این مرحله اول طرح رتبه‌بندی است که در نهایت اعلام کردیم مرحله اول رتبه‌بندی با هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان از مهر شروع می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس شاخص‌ها، معلمان ارزیابی می‌شوند و بعد رتبه‌ای به دست می‌آورند و ما معتقد بودیم نمی‌توان دو نظام رتبه‌بندی در آموزش و پرورش داشته باشیم که اگر می‌خواستیم یک رتبه‌بندی دیگری به دست آوریم این به این معنا بود که کسی که رتبه خبره‌ای داشت باید یک رتبه ارشد به دست می‌آورد که این مشکلات  اجرایی را ایجاد می‌کرد.

وی بیان داشت: اصرار ما این بود که این دو نظام باید به یک نظام تبدیل شود و اعلام کردیم حتی به صورت مقدماتی و اندک، کار را شروع کنیم و برای سال ۹۵ و برنامه ششم این کار را با قدرت و درجه کامل و بالاتری اجرا و ادامه خواهیم داد.

بطحایی خاطرنشان کرد: هدف رتبه‌بندی ارتقای سطح معیشت معلمان نیست بلکه ارتقای کیفیت نیروی انسانی و افزایش کیفیت آموزش و پرورش است و بین ۱۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان از اول مهر ماه، معلمان بر اساس رتبه‌ای که به دست می‌آورند افزایش حقوق خواهند داشت.

منبع: فارس



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:18 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی تا ۳۱ مرداد تمدید شد/ ۵۰۰ هزار دانش‌آموز متقاضی اینترنتی کتاب هستند
مدیر کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه زمان ثبت نام اینترنتی کتب درسی تا ۳۱ مرداد تمدید شد، گفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.
به نقل از فارس:لیدا نیک‌روش مدیر کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «15 مرداد آخرین روز ثبت‌نام کتب درسی به صورت اینترنتی است، آیا این زمان تمدید می‌شود؟»، اظهار داشت: این زمان تا 31 مرداد ماه تمدید شد.

وی افزود: احتمال دارد تا در شهریور ماه یک یا دو هفته مجدداً سایت برای ثبت‌نام کتب درسی باز شود، اما مدیران مدارس از 18 مرداد به این سایت دسترسی خواهند داشت و می‌توانند دانش‌آموزان را به صورت گروهی ثبت‌نام کنند ضمن اینکه خود دانش‌آموزان هم به صورت فردی امکان ثبت نام تا 31 مرداد ماه را خواهند داشت.

نیک‌روش با اشاره به آمار ثبت نام الکترونیکی کتب درسی دانش‌آموزان ابتدایی تهران و پیش دانشگاهی کشور، خاطرنشان کرد: تاکنون 430 هزار دانش‌آموز دبستانی تهران و بیش از 110 هزار دانش‌آموز پیش دانشگاهی کشور برای دریافت کتب درسی به صورت اینترنتی ثبت‌نام کرده‌اند.

وی افزود: علت پایین بودن ثبت‌نام در دوره پیش دانشگاهی این است که معمولاً در پیش دانشگاهی، ثبت‌نام گروهی انجام می‌شود و به دلیل تغییر رشته و برگزاری امتحانات شهریور ممکن است که ثبت نام‌ها در شهریور بیشتر شود.

مدیر کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش با ارزیابی از ثبت‌نام الکترونیکی کتب درسی برای نخستین بار در کشور، گفت: برای سال نخست خیلی خوب بود و فکر نمی‌کردیم بیش از 500 هزار ثبت نام داشته باشیم اما تلاش می‌کنیم در سال‌های آینده مشکلات احتمالی را هم برطرف کنیم.

نیک‌روش تأکید کرد: ثبت نام اینترنتی کتب درسی برای دانش‌آموزان ابتدایی تهران و پیش دانشگاهی سراسر کشور تا 31 مرداد ماه تمدید شد و علاقه‌مندان می‌توانند به سایت اینترنتی www.irtextbook.com مراجعه و نسبت به ثبت نام کتاب‌های مورد نظر اقدام کنند.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:17 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری پانا+

به نقل از پانا:محمد حسن قائدیها اظهار داشت: دغدغه آموزش و پرورش استان اصفهان جدا از دغدغه و مشکلات آموزش و پرورش کشور نیست.
وی اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی مدون مشکلات استان اصفهان حل خواهد شد اصلی ترین مسئله مورد توجه در استان موضوع نیروی انسانی است که سخت ترین ساماندهی را وزارت آموزش و پرورش تجربه می کند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: با توجه به حذف یک پایه از دوره دوم متوسطه و اضافه شدن یک پایه در دوره اول متوسطه همچنین گسیل شدن تعدادی از نیروها در دوره متوسطه باعث نگرانی خواهد بود.
قائدیها افزود: ایجاد زیرساخت لازم و آماده کردن فضای لازم برای جابه جایی نیروهای دوره متوسطه از نگرانیهای دیگر استان اصفهان است با توجه به اینکه فضاهای فیزیکی آموزش و پرورش دچار کمبود رسیدگی هستند فرسوده شده و با عنوان مشکل این استان شمرده می شود.
وی بیان کرد: مشکلی که چند سال است آموزش و پرورش درگیر آن است کمبود نیرو در دوره ابتدایی است که حدود 1400 نیرو کسری در این حوزه شناخته شده است که با مازادهای نیروهای دیگر در بخش استان جبران خواهد شد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: دستورالعمل خرید خدمات آموزشی ابلاغ شده تا بتوان بخشی از کمبود نیروی حوزه ابتدایی را جبران کرد.
وی در پاسخ به این سوال که برگزاری این اجلاس چقدر در مرتفع کردن مشکلات استان اصفهان موثر است افزود: روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق مختلف در این اجلاس درگیر تجربیات وزارت آموزش و پرورش هستند .
قائدیهای بیان کرد: در این اجلاس ها ریز مشکلات شناسایی شده و روسا با برگزاری این گردهمایی ها راه حل ها را در جهت حل مشکلات ساماندهی می دهند اگر این همفکری ها با برنامه ریزی دقیق صورت پذیرد اجلاس نقش موثری در حل مشکلات استان و مناطق دارد .
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان در پاسخ به این سوال که چه خواسته ای از مسئولان حاضر در این اجلاس بخصوص شخص وزیر دارید گفت: اگر فعالیت کارگروه های در حال برگزاری از چند روز قبل در اختیار استان ها قرار گیرد عناوین موضوعات بررسی شده و با برگزاری جلسات قطبی آمادگی بیشتر برای شرکت در اجلاس ها را خواهند داشت.به نقل از پانا:مدیر کل اموزش و پرورش استان اصفهان در حاشیه سی و دومین گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش از برنامه ریزی برای رفع کسری نیرو در حوزه ابتدایی این استان خبر داد.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:16 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

مجوزی برای  استخدام در تهران داده نشده است/اعلام سهم

به نقل از ایلنا:در حالی که به گفته مدیرکل آموزش و پرورش تهران، این شهر 4200 نیروی انسانی کم دارد، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش اعلام کرد که تاکنون مجوزی برای استخدام در تهران داده نشده است.

به نقل از ایلنا:علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به نیازسنجی که در آموزش و پرورش انجام شده، بخشی از سهمیه 5 هزار نفری که قرار است؛ از طریق آزمون استخدام شوند، به دوره متوسطه تعلق گرفته است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش اضافه کرد: پیش بینی ما این است که بین 1500 تا 1800 نفر در دوره متوسطه جذب شوند.

زرافشان در پاسخ به این سوال که با توجه به کمبود معلم مرد در تهران، آیا مجوزی برای استخدام در تهران داده شده یا خیر، گفت: فعلا برای استخدام در تهران مجوزی داده نشده است؛ ولی مدیر کل شهر تهران با توجه به کمبود نیروی مرد و محدودیت‌‌هایی که در جذب آن دارند، به دنبال این هستند که سهمیه ای دریافت کنند.

در همین رابطه مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با ایلنا با تایید این موضوع گفت: هنوز دستورالعمل یا مجوزی برای جذب نیرو برای شهر تهران داده نشده است.

گفتنی است؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران پیش از این در گفت‌وگویی ضمن اشاره به کمبود 4200 نیروی انسانی برای آغاز سال تحصیلی پیش رو گفته بود که با مکانیزم‌هایی، نیروی انسانی واجد شرایط را به کلاس درس خواهیم آورد. این اقدام تحت ضوابطی است که استخدام تلقی نمی‌شود و رابطه استخدامی ایجاد نمی‌کند که در حال بررسی ضوابط این امر هستیم و پس از تایید، آن را اعلام می‌کنیم.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:15 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

vahid (6)-26.jpg

به نقل از ایسنا:مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز مهلت ثبت نام برای شرکت در آزمون استخدام پیمانی در مشاغل آموزشی 94 وزارت آموزش و پرورش از روز پنج شنبه 15 مردادماه خبر داد.

حسین توکلی  گفت: مهلت ثبت نام برای شرکت در آزمون استخدام پیمانی در مشاغل آموزشی 94 وزارت آموزش و پرورش از روز پنج شنبه 15 مردادماه از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org آغاز شده و در روز چهارشنبه 21 مردادماه پایان می پذیرد.

وی افزود: کلیه اطلاعات مربوط به شرایط و ضوابط استخدامی، رشته های شغلی، رشته های تحصیلی، مقاطع مورد پذیرش در هر رشته، شهرهای پذیرنده و دامنه پذیرش در این شهرها و همچنین مواد آزمون عمومی و تخصصی در اطلاعیه ای که همزمان با شروع ثبت نام روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد، منتشر خواهد شد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در مورد زمان برگزاری آزمون نیز اظهار کرد: این آزمون در روز جمعه 27 شهریور 94 در حوزه های امتحانی مربوط برگزار می شود.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:14 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: فرهنگیان بسیجی در برابر اتفاقات روز هوشیار باشند
به نقل از فاس:وزیر سابق اطلاعات با تاکید بر اینکه فرهنگیان بسیجی باید در برابر اتفاقات روز هوشیار باشند، گفت: دشمن سعی دارد با القای کنار آمدن با آمریکا و ربط دادن مشکلات معشیتی مردم با رفع تحریم‌ها زمینه را برای انحراف در اصل انقلاب فراهم کند.
به نقل از فارس:حجت الاسلام حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات در مراسم اختتامیه یازدهمین دوره توانمندی مدیران کانون بسیج فرهنگیان سراسر کشور  در تبیین اسلام آمریکایی گفت: اسلام آمریکایی به فرموده امام خمینی(ره) اسلام نکبت،اسلام حاکمیت سرمایه داری،اسلام سلطنتی و اسلام مرفهین بی درد می باشد و مروجین این اسلام سرمایه داران و مستکبران هستند.

مصلحی از تلاش گسترده سرویس های جاسوسی استکبار برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: سرویس های جاسوسی برای رسیدن به اهداف پلید خود از از حربه های مختلفی استفاده می کنند که استفاده از خواص و نظرسنجی درباره نیاز های مردم از جمله مهم ترین آنها است که لازم است همه ما درباره این خطرات هوشیار باشیم.

وی با تاکید بر اینکه تشییع جنازه شهدای غواص تمام محاسبات سرویس های جاسوسی بیگانه را بر هم زد اظهار داشت: هدف دشمن ازتحریف اصل انقلاب آغاز سناریوی تغییر نظام و ایجاد تردید در گفتمان انقلاب اسلامی برای نسل جدید انقلاب و تحریف جمله مستضعفان برای این  نسل است که محاسبات آنها با تشییع جنازه شهدای غواص به شدت بهم خورد.

وزیر سابق اطلاعات به حربه های دشمن در بحث تحریف انقلاب در دوران سازندگی اشاره کرد و افزود: در دوران سازندگی دشمن تفکر سازندگی را همانند تفکر سرمایه داری معرفی کرد و همه تلاش خود را کرد تا تفکر سازندگی را در کشور به شدت تحریف کند.

مصلحی در تبیین تلاش دشمن در تحریف انقلاب در دوره اصلاحات تاکید کرد: در این دوره نفی و انکار اندیشه امام، نفی کارآمدی جمهوری اسلامی و نفی ولایت فقیه بزرگترین نقشه دشمن برای ضربه زدن به انقلاب بود که متاسفانه در این راه به موفقیت هایی هم دست یافتند که با هوشیاری مقام معظم رهبری نقشه های آنها با شکست مواجه شد.

وی به تلاش دشمن در فتنه 88 برای تحریف انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: در این دوران شاهد بودیم که کینه ورزی از امام خمینی(ره) و شعار علیه اصل انقلاب و تلاش در تخریب روز قدس و اهانت کردن به امام به اوج خود رسید که با بصیرت مردم و نگاه تیزبینانه مقام معظم رهبری این فتنه عظیم نیز شکست خورد.

وزیر سابق اطلاعات با تاکید بر اینکه فرهنگیان بسیجی باید در برابر اتفاقات روز هوشیار باشند افزود: در دولت تدبیر و امید دشمن سعی دارد با القای کنار آمدن با آمریکا تحت عنوان کد خدا و تلاش برای فرسایشی نشان دادن نیروهای انقلابی و ارزشی و ربط دادن مشکلات معشیتی مردم با رفع تحریم ها زمینه را برای انحراف در اصل انقلاب فراهم کند که لازم است فرهنگیان بسیجی در این زمینه هوشیار باشند.

مصلحی با اشاره به اینکه 15 تا 20 درصد مشکلات اقتصادی کشور مربوط به تحریم می باشد گفت :عاملی که سبب رفع این مشکلات می شود برطرف کردن نقدینگی در کشور و توجه ویژه به تولیدات داخلی است که با جرات می توان گفت تنها راه نجات کشور از مشکلات اقتصادی توجه به تولیدات  داخلی است.

وی به طرح دشمن برای کاهش نفرت مردم ایران از آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکا می خواهد با یک طرح حساب شده و دقیق نفرت مردم ایران  را از آمریکا به سمت فرانسه سوق دهد که هوشیاری مردم و فرهنگیان بسیجی از یک طرف و خود فرانسوی ها از سوی دیگر این نقشه را با شکست مواجهه خواهد کرد.

وزیر سابق اطلاعات از تلاش های آل سعود برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی  پرده برداشت و خاطرنشان کرد: آل سعود که در اصل همان یهودیت است در ابدا با هزینه های فراوان به دنبال القای این شعار بود که فرزند کمتر زندگی بهتر دارد که متاسفانه در القای این تفکر به مردم ما موفق بود که لازم است جلوی گسترش این تفکر را در جامعه بگیریم.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:14 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

علی زرافشان

به نقل از مهر:علی زرافشان درباره جذب استادکار با مدرک فوق‌دیپلم در استخدام وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از بخش‌های مهم در آموزش‌های هنرستانی، وجود استادکار و سرپرست بخش است.

وی افزود: این استادکارها مهارت را به دانش‌آموزان یاد می‌دهند و افرادی که دروس را تدریس می‌کنند به آنان هنرآموز می‌گوییم، اما وقتی دانشآموزان وارد کارگاه میشوند، زیر نظر استادکار فعالیتهای عملی و مهارتی را یاد میگیرند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نقش استادکار در هنرستانها جدی است، بیان کرد: ظرف چند سال گذشته هیچ استخدام استادکاری نداشتهایم، اما اکنون تعداد هزار و ۸۰۰ سهمیه برای جذب استادکار از ۵ هزار استخدامی وزارت آموزش و پرورش به این معاونت داده شده است.

وی با بیان اینکه استخدام استادکار موجب ارتقای کیفیت آموزشهای فنی و حرفهای میشود، عنوان کرد: ما تاکید بر استخدام نیروی فوقدیپلم که از فارغالتحصیلان هنرستانها و آموزشکدههای ما هستند، تاکید داریم.

زرافشان ادامه داد: افرادی که دارای مدرک لیسانس هستند دانش نظری دارند، اما استادکارها در بخش مهارتی توانمندیهای زیادی دارند که میتوانند به دانشآموزان انتقال دهند.

آزمون استخدامی ۵ هزار نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش ۲۷ شهریور ۹۴ برگزار می‌شود.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:12 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
خبرگزاری فارس: از «سبقت مدیران برای گرفتن عکس یادگاری با آقای وزیر» تا «کم لطفی به خبرنگاران»
به نقل از فارس:سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور با حاشیه‌هایی همراه بود که می‌توان به مواردی چون «سبقت مدیران برای گرفتن عکس یادگاری با آقای وزیر»، «نرمش دست جمعی مدیران مرد» و «کم لطفی به خبرنگاران» اشاره کرد.
به نقل از فارس:سی و دومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور از 11 تا 13 مرداد با حضور بیش از 750 مدیر و رئیس آموزش و پرورش مناطق، شهرستان‌ها و استان‌های مختلف به همراه وزیر آموزش و پرورش، معاونان این وزارتخانه و مشاوران وزیر با دعوت از مسئولان مختلف برگزار شد.

سی و دومین اجلاس در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد و به گفته معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش، هزینه امکانات و اجاره این مکان، 15 درصد ارزان‌تر از سالن‌های دیگر است.

اما اجلاس سی و دوم با حواشی‌های متعددی همراه بود:

*روز نخست

- بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش و حتی سین توزیع شده در برنامه، قرار بود در مراسم افتتاحیه اجلاس رئیس‌جمهور حضور داشته باشد که به جای وی، مشاور فرهنگی و معاون رئیس‌جمهور در اجلاس حضور یافتند.

- از اولین حاشیه‌ شروع اجلاس، می‌توان به پخش سرود جمهوری اسلامی ایران قبل از تلاوت قرآن اشاره کرد؛ در حالی که در برنامه‌ها ابتدا تلاوت قرآن و سپس سرود پخش می‌شود.

- نکته جالب و هیجان انگیز روز نخست، حضور دانش‌آموزان دختر دبیرستانی از استان خراسان رضوی بود که با موسیقی و اجرای سرودی در وصف ائمه(ع)، فضای سالن را تغییر دادند.

- پس از صرف ناهار برخی از مدیران آموزش و پرورش در سالن حالت خواب آلودگی داشتند که در این زمان، حامدی از کارشناسان ورزش به روی سن آمد و از همگی خواست تا کت‌ها را از تن خارج کرده و مدتی به نرمش درجا بپردازند؛ متأسفانه در اجرای این برنامه خوب، فکری برای حضور بانوان در سالن نشده بود و آنها امکان انجام این حرکات را نداشتند.

*روز دوم

- از صبح روز دوم افرادی که مشخص نبود چه کسانی هستند اجازه حضور خبرنگاران در سالن اصلی را ندادند و در حالی که هنوز درِ محل استقرار خبرنگاران باز نشده بود، اصرار به خروج خبرنگاران داشتند که پس یک بی برنامگی و مدتی معطلی، درِ محل حضور خبرنگاران باز شد.

- پس از آنکه خبرنگاران به جایگاه در نظر گرفته شده، وارد شدند با مشکل عدم وجود نور کافی برای نوشتن و پوشش برنامه مواجه شدند که در نهایت با تلاش خود خبرنگاران و همکاری یکی از مسئولان روابط عمومی، مشکل نور هم به نوعی مرتفع شد.

- مطابق برنامه قرار بود که در صبح روز دوم اجلاس رئیس مجلس شورای اسلامی برای ایراد سخنرانی حضور یابد که به دلایلی وی به این اجلاس نیامد تا در نهایت نایب رئیس اول مجلس در سالن اجلاس حضور یابد.

- هر ساله روسای قوه مجریه و مقننه در این اجلاس حضور داشتند که امسال این اتفاق نیفتد.

- در دقایق پایانی برنامه‌ها در روز دوم خبر حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی برای ایراد سخنرانی در روز سوم توسط مجری اعلام شد که مدیران آموزش و پرورش نسبت به این موضوع خوشحال شدند.

- در روز دوم این اجلاس، نیرهای حراستی اطراف وزیر آموزش و پرورش رفتارهای خارج از عرفی با خبرنگاران داشتند و در نهایت یکی از این افراد با آرنج ضربه‌ای به یکی از پیشکسوتان خبری حوزه آموزش و پرورش که اتفاقاً مشکل قلبی هم داشت، وارد کرد.

خبرنگار که از این حرکت و درد ناشی در قفسه سینه‌اش شوکه شده بود، در آن لحظه از ادامه همراهی برای تهیه گزارش بازماند و نکته جالب اینکه وزیر و هیچ کدام از اطرافیان وی، نسبت به این حادثه واکنش نشان ندادند.

ساعتی بعد نیز خبرنگار مجدداً خود را به وزیر رساند و گلایه خود را از این رفتار ناپسند اعلام کرد، وزیر بدون دلجویی از خبرنگار گفت «این نوع رفتار را با خبرنگاران تأیید نمی‌کنم و حتما در این‌باره تذکر می‌دهم».

*روز سوم و اختتامیه

- در ابتدای برنامه روز سوم، آیت الله هاشمی رفسنجانی به همراه همسر خود در سالن محل برگزاری اجلاس حضور یافت که با تشویق بی امان مدیران آموزش و پرورش مواجه شد و در نهایت آماده شنیدن سخنان آیت الله هاشمی شدند.

- در خلال صحبت‌های رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بارها و بارها مدیران با تأیید سخنان مهمان خود، وی را مورد تشویق قرار دادند.

- به رغم حادثه تلخ رفتار نامناسب با خبرنگار پیشکسوت در روز دوم اجلاس، ناگفته نماند که در روز سوم، مسئول نیروهای حراستی آموزش و پرورش با خبرنگاران همکاری کرد تا در مصاحبه با آیت الله هاشمی حضور یابند.

- در پی عدم حضور رئیس‌جمهور در اولین روز اجلاس رؤسای آموزش و پرورش، معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش در ظهر سومین روز اجلاس، خطاب به مدیران آموزش و پرورش گفت: «امروز با رئیس‌جمهور دیدار خواهیم داشت و شام میهمان ایشان هستیم».

- در هنگام انجام مراسم اختتامیه، مجری این برنامه چند بار به‌گونه‌ای که مدیران آموزش و پرورش صحبت کرد که باعث دلخوری برخی از رؤسا شده بود.

-  در پایان مراسم اختتامیه، مجری اعلام کرد که استان‌ها می‌توانند با وزیر آموزش و پرورش عکس یادگاری بگیرند و هنگامی که هر استانی به روی سن می‌آمد، از آنها می‌خواست که یادی از دیگر همکاران در مکان‌های زیارتی و سیاحتی استان خود بکنند، ضمن اینکه سوغاتی شهرشان را نیز یادآوری می‌کرد.

به عنوان مثال وقتی به استان زنجان رسید اعلام کرد «دفعه بعد برای همه چاقو بیاورید»، وقتی به مدیران فارس روی سن قرار گرفتند، به آنها گفت: «سلام به حافظ و سعدی برسانید» و از مدیران آموزش و پرورش استان مازندران به عنوان هم‌ولایتی‌های نقی معمولی سریال پایتخت یاد کرد.

- ازدحام برای گرفتن عکس یادگاری با وزیر آموزش و پرورش به حدی رسیده بود که در پاره‌ای از مواقع وزیر را هل می‌دادند و مدیران با سرعت از یکدیگر سبقت می‌گرفتند تا بتوانند شانه به شانه وزیر بایستند و عکس بگیرند که این اعمال از سوی مدیران آموزش و پرورش دور از انتظار بود.

- مجری سالن حتی اعلام کرد که نیروهای اجرایی در پایان مراسم با وزیر آموزش و پرورش عکس یادگاری بگیرند و بارها به همگی خسته نباشید گفت اما گویی خبرنگاران اصلاً در این سه روز در اجلاس حضور نداشتند و با بی مهری تمام، هیچ نامی از آنها در اجلاس برده نشد.

*حاشیه کلی اجلاس:

- شنیده‌ها حاکی از آن بود که آموزش و پرورش بابت استفاده 3 روزه از سالن همایش‌های برج میلاد، مبلغی حدود 800 میلیون تومان پرداخت کرده است.

- چند تن از مدیران آموزش و پرورش در روز پایانی اعلام کردند که مبلغ 500 هزار تومان از وزیر آموزش و پرورش هدیه دریافت کرده‌اند قرار است رئیس جمهور هم هدیه‌ای به آنها بدهد.

- روز پایانی اجلاس تمام مدیران و روسای آموزش و پرورش به سمت سالن اجلاس سران حرکت کردند تا با رئیس جمهور دیداری غیر رسمی داشته باشند و البته هیچ دعوتی از خبرنگاران برای این مراسم نشد.

- متأسفانه در پذیرایی میان وعده، ریخت و پاش زیادی شد و به مقدار زیادی میوه و موارد دیگر تهیه شده بود که آن لحظه، فکر دانش‌آموزان محروم، ذهن‌ها را درگیر می‌کرد.

- در نمایشگاه جنبی این اجلاس برخی شرکت‌ها دارای غرفه بودند و حتی نسکافه هم به حاضران می‌فروختند.

- در پایان این اجلاس 3 روزه، مانند دیگر برنامه‌ها در میان بی مهری و کم لطفی مسئولان، خبرنگاران سالن را ترک کردند.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:11 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

خبرگزاری پانا+

به نقل از پانا:رییس آموزش و پرورش بهبهان در سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش مناطق کشور خالی شدن تدریجی روستاها را یکی از مشکلات پیش روی کشور دانست و گفت: اگر ما کیفیت آموزش در روستاها را بالا ببریم جمعیت در آنجا می ماند.

به نقل از پانا:رییس آموزش و پرورش بهبهان در سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش مناطق کشور خالی شدن تدریجی روستاها را یکی از مشکلات پیش روی کشور دانست و گفت: اگر ما کیفیت آموزش در روستاها را بالا ببریم جمعیت در آنجا می ماند.

شکرالله ویسی درخصوص اهمیت تشکیل این اجلاس اظهار داشت: با توجه به اینکه مدیران آموزش و پرورش کل کشور در این اجلاس شرکت می کنند، نقاط قوت و ضعف نظام تعلیم و تربیت در این نشست ها بررسی می شود. علاوه بر آن با توجه به اینکه مسئولان عالیرتبه نظام از جمله رییس جمهور، رییس مجلس، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم با مسئولان آموزش و پرورش ملاقات می کنند، هم منویات نظام به آموزش و پرورش منتقل می شود و هم با تشکیل کارگروه هایی هم به مسائل موجود فعلی و هم به نقد عملکرد سالهای گذشته پرداخته می شود و این فرصت را در اختیار ما می گذارد تا اهداف و برنامه های آموزش و پرورش را برای اجرایی شدن در مهرماه آماده کنیم.

ویسی افزود: قبل از تشکیل این اجلاس در مردادماه امسال، جلساتی در سطح استان ها تشکیل شد؛ به این ترتیب که ما ابتدا نظرها و ایده های مسئولان آموزش و پرورش را در سطح شهرستان ها جمع آوری کردیم، سپس آن را به سطح استانی انتقال دادیم و نهایتا این ایده ها در جلسه ای که در اردوگاه شهید باهنر تهران تشکیل شد مطرح شدند تا از این طریق به جمع بندی منسجمی در خصوص آرا و نظرهای قابل طرح در اجلاس تهران برسیم.

وی درخصوص نتایج عملی اجلاس سال گذشته اظهار داشت: حوزه تعلیم و تربیت و فرهنگ حوزه گسترده ای است که ایجاد تغییر در آن نیازمند عزمی ملی است. قطعا همه دستگاه های کشور باید کمک کنند تا آموزش و پرورش بتواند در راستای اهدافش گام بردارد. به هرحال وقتی ما رویکرد شهرستان ها را در برنامه های آموزش و پرورش و مسائل توسعه ای که در این وزارتخانه دنبال می شود طرح می کنیم، مسئولان با نگاه بهتری می توانند مسائل را رصد کنند و آن را در برنامه ها بیاورند، ولی تغییرات بزرگ زمان می طلبند. آموزش و پرورش ما نگاه ویژه تری نسبت به قبل میخواست و این روند باید ادامه پیدا کند.

رییس آموزش و پرورش بهبهان در زمینه نتایج عملی اجلاس گذشته گفت: مثلا امسال ما در بحث افزایش مشارکت های مردمی، که از رویکردهای مهم دولت فعلی است، خیلی موفق بودیم. همچنین در زمینه تجهیز مدارس و هوشمندسازی بسیار خوب عمل کردیم و حتی در مدارس روستایی هم بحث هوشمندسازی را پیاده کردیم.

وی ضمن ابراز خوشبینی به برگزاری چنین اجلاس هایی پیشنهاد کرد در این نشست ها الگوهای موفق جهانی معرفی شوند و مورد بررسی قرار گیرند و افزود: به نظرم سیاست های جدید باید با هماهنگی نیروهای صف و ستاد به اجرا گذاشته شود؛ یعنی وقتی محور فعالیت ما دانش آموز است، ما ابتدا باید دانش آموز، خاستگاه او و نیازهایش را ببینیم، این نیازها را در صف بررسی و رصد کنیم، سپس آن را به ستاد منتقل کنیم تا از طریق دستورالعمل های موضوعه به آن پاسخ داده شود.

ویسی در پاسخ به این پرسش که "به نظر شما کدام یک از مسائل مبتلابه آموزش و پرورش برای طرح در اجلاس امسال اولویت دارند؟" اظهار داشت: ما اوایل انقلاب اسلامی جمعیت روستایی مان حدود 70 تا 75 درصد کل جمعیت کشور را تشکیل می داد و شهرها هم 25 تا 30 درصد را در خود جای می دادن؛ در حالی که الان برعکس شده و به تدریج روستاهای ما از جمعیت خالی می شوند. الان روستایی در حوزه ما وجود دارد با جمعیت دانش آموزی 12 نفر. حتی به گفته وزیر محترم، ما روستاهایی با جمعیت دانش آموزی یک یا دو نفر داریم. اگر ما کیفیت آموزش در روستاها را بالا ببریم جمعیت در آنجا می ماند در غیر صورت همچنان شاهد کاهش جمعیت روستایی و مهاجرتشان به شهرها خواهیم بود.

وی افزود الان دو عامل مهم بهداشت و آموزش و پرورش مهم ترین عامل مهاجرت روستاییان به شهرها هستند. وقتی خانواده ها می بینند فرزندشان باید در کنکور سراسری با دانش آموزی که در شمال تهران تحصیل می کند رقابت کند قطعا می خواهند چاره ای برای کم کردن این فاصله بیندیشند و چنین است که به شهرها مهاجرت می کنند. ما با بالا بردن کیفیت آموزشی می توانیم از این هجوم به شهرها پیشگیری کنیم.

رییس آموزش و پرورش بهبهان یکی دیگر از موضوعات مهم آموزش پرورش را مسئله پیش دبستانی در روستاها اعلام کرد و گفت: در بعضی از روستاها جمعیت آنقدر پایین است که مبلغ 25 هزارتومان دریافتی از خانواده ها نمی تواند پاسخگوی هزینه ها و حتی دستمزد مربی باشد، بنابراین ما در این زمینه هم نیازمند توجه خاص هستیم و خوشبختانه در سال 93 پیشرفت قابل ملاحظه ای در این زمینه داشتیم. ما حتی برای روستاهایی که هفت-هشت نفر جمعیت دانش آموزی دارند کلاس پیش دبستانی میگذاریم. امروز بالای 80 درصد بچه های ما قبل از ورود به پایه اول ابتدایی به پیش دبستانی می روند.

ویسی خاطرنشان کرد: اجلاس پیش رو تعاملی که میان مسئولان وزارتخانه، نیروهای ستادی و مدیران آموزش و پرورش شکل میگیرد می تواند این رابطه را نزدیک تر کند و قوانین و دستورالعمل هایی که وضع می شود می تواند بسیار کابردی تر و با توجه به شرایط بومی و اقلیمی مناسب تر باشد. در اجلاس جدید ما امیدواریم بتوانیم رویکرد استانی و بومی به مناطق داشته باشیم و نیروهای ستادی اختیارات بیشتری به ما محول کنند.

وی در همین خصوص به ویژگی های اقلیمی استان خوزستان اشاره کرد و گفت: قطعا مدارس ما باید به علت گرمای هوا و نزدیکی به خلیج فارس و نیز پشت سر گذاشتن جنگ تحمیلی امکانات ویژه تری نسبت به مدارس مناطق معتدل داشته باشند. ما هشت سال پس از جنگ فقط تلاش کردیم خود را به وضع قبل از جنگ برسانیم، یعنی 16 سال از بقیه مناطق عقب تریم. همچنین ما باید هزینه های بیشتری صرف مقابله با گرما، رطوبت و فرسایش کنیم. من خوشبینم که در همین نشست ها صدای ما به گوش مسئولان وزارتخانه می رسد که آنها هم رویکرد بسیار مثبتی در این زمینه دارند.

ویسی در پایان درخصوص سیاست های حوزه فعالیت های پرورشی و فرهنگی اظهار داشت: در حوزه فرهنگی پرورشی هرچه سیاست های ما هماهنگ تر باشند ما موفق تریم. مثلا برای انتقال مفاهیمی چون ایثار یا عدالت را به دانش آموز منتقل کنیم باید آن منش را در خانواده در جامعه هم داشته باشیم. ما نباید تعلیم و تربیت را فقط مربوط آموزش و پرورش بدانیم. سه رکن خانواده، مدرسه و اجتماع باید هماهنگ باشند و در این زمینه همه دستگاه ها باید همکاری کنند تا ما نتیجه بهتری بگیریم.



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:10 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |

478520

علی اصغر فانی اظهار داشت : درجلسه غیرعلنی که در مجلس شورای اسلامی قبل از استیضاح انجام شد گزارشی را با محمدباقرنوبخت درخصوص وضعیت معیشتی معلمان ارائه دادیم که نتیجه آن تشکیل کمیته ای بین مجلس ، سازمان مدیریت و وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکلات معلمان بود .
وی افزود : تاکنون پنج جلسه با مسئولیت حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ترابی برگزار کرده ایم که در نتیجة آن پاداش بازنشستگان فرهنگی تا آخر شهریور ۹۳ پرداخت شد. علاوه براین از اول مهر ۱۳۹۳تا آخر اسفند ۱۳۹۳ حدود ۲۵ درصد پاداش ها پرداخت شده است و پرداخت بقیه به ۱۰۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیازدارد .
فانی درپایان اظهار داشت: در این جلسات راه حلی را پیدا کرده ایم و امیدواریم در اولین فرصت پاداش بازنشستگان را بپردازیم .



تاريخ : چهار شنبه 14 مرداد 1394برچسب:, | 17:9 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |
صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 20 صفحه بعد